Slobodance
Ističe se
- Poruka
- 2.852
Ајд да молимо Павловића да (опет) остави пецање...а знамо да воли Партизан и има паре
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pavlovic je najveci grobar,tesko ima veceg od igraca..Leto kad je zavrsio nba finale pricao je o Partizanu i sve zivo pratio i znao..I ljudina,znam momka koji je ostao hendikepiran na zeleznickoj pruzi iz Bara i donirao mu novac da moze da ode u inostranstvo,ugradi proteze i koliko toliko zivi normalno.

Posle Hečerovog pisma ovo je emocija no.2![]()

Zo, Leo, Berta pa cak i ludi Boris, ne znas koga vise da volis.

Covek koji je radom i borbenoscu zasluzio kapitensku traku i zvanje jednog od voljenijih igraca Partizana.Beton je ono cemu teze nasi neprijatelji, Partizan tezi i tezice samo najvecim dostignucima.
Upravo. Partizan treba da pregrmi nekako vladavinu iskompleksiranog sipkasa, a da ne bude sveden na tim za koji nikog nije briga, kao sto su zavrsili Radnicki KG, Metalac, Hemofarm, Vojvodina itd. Zato me nerviraju razmazeni grobari koji se "lako vredjaju" i ne dolaze, jer pazi molim te tim koji ide u blokadu ako neko slucajno vikne "Vucicu ped.." ne razvija koncept, ne dovodi prave talente, ne forsira decu koja nisu spremna.
Kad ti nesto smeta, dodji u halu i kazi. Zvizdi Todorosaurusu i Sikusu. Daj da ih nerviramo brojnoscu, kad nemamo cime drugo.
Te fuzije i slicne zajebancije su isto sto i katanac. Nema razlike. Tako da ni za mene to nije opcija, niti bih pratio takav klub. Prica se povela oko toga sta nam je najpametnije ciniti u ovoj situaciji, a beton to definitivno nije. Moramo da drzimo glavu iznad vode kako znamo i umemo, da sacuvamo klub do nekih boljih vremena.Sve je to super, naravno.Ja sam rekao i ponavljam rado: draze Partizan u beton ligi nego VuciciCoviciFMPArapiRusipomocdrzaveIDEA u Evroligi.
Mislim da sam bio jasan. Padnemo li na ciganski nivo, mene taj vestacki klub vise ne zanima.

Mozda je neko pomislio i na doskorasnjeg predsednika, daleko mu lepa kuca.Vise nego tacno, brada ga odaje.Mozda je neko pomislio i na doskorasnjeg predsednika, daleko mu lepa kuca.