KK Partizan

Blokiran nam je racun na nekih 350k evra (iliti na nesto vise od polovine budzeta za igrace), tako da nema nikakve sanse da cemo menjati roster u skorije vreme. Nadam se da su bili spremni na ovako nesto i da ce srediti ovo sa Edom i Muslijem, najbolje odmah, ali mi je verovatnije da se ponovo dogovaraju o ratamo, odnosno tempu isplate.

Inace, Dzikic rekao da Novica i Lukovic nisu trenirali od Ludvisburga, a da je i Rotkvica tu negde. Takodje, nece slati malog Jovanovica na pozajmicu u Zemun jer nam fali igraca.

I da nismo u blokadi roster je zacementiran na duzi vremenski period nazalost. Ako budemo u plej ofu Abe, finalima Kls-a i kupa bice ravno osvajanju tih trofeja, za bolja vremena jedna osoba mora da padne sa vlasti. Ps, ko ima banjalucku Rtrs bice prenos u 21h.

Navuce Vuk sta su vec hteli sa kladionicama..u hali navijaju za njega kad pogodi. :mrgreen:

Uzeo lik stvar u svoje ruke, da slucajno Robinson ne pokvari. Uzeo je vise od 20 suteva, pogodio par..i najefikasniji je u timu :hahaha:

Poslednja izmena:
Hvala Radivojevicu. Jeste najvece uspehe i zvezdane trenutke doziveo u redovima vecitog rivala, kao i kasnije kod gosn. Nebojse, ali vidi se da je bio pionir i dete Partizana. Srce nije dalo drugacije...

Covek privatizovao loptu, on otisao u plus sa poenima, Partizan lagano pobedio, svi srecni i zadovoljni.

U zdravlju ih potrosio.

U svakom slucaju, blam od utakmice. Sramota, reklo bi se.

fdfgfgfg.jpg

:per::per:

Najbolja nasa utakmica ove sezone. Napokon smo licili na pravi Partizan, napokon je Pionir delovao kao Pionir! Energija, pozrtvovanost, podrska, bez previse gresaka, sve na mestu. Nadam se da ce ovo posluziti kao prekretnica i da su se pojedini napokon opustili.

Novica kapiten je neverovatan, bukvalno dusa tima. Kad vidis njega nespremnog, rovitog kako se golmanski baca za loptu, ne moze da ti ne bude jasno da moras i ti tako. Razbio je veceras.

Pot je iznenadio, trebalo mu je malo da se opusti, ali je svoje minute odigrao vise nego korektno i malo nadomestio odsutstvo Rotkvice, koji je ipak usao u drugom iako je pod povredom. Karahodzic je sa druge strane podbacio.

Stimca sam uvek branio kad su ga napadali, ali veceras se ciganisao za sve pare. Ulazio u koskanja, glumatao, jurio sudije, prozivao se sa publikom, Necu vise da ga branim. :mrgreen:

ja otisao na star wars premijeru al drago mi je da smo dobili najjaceg protivnika u grupi, svaka cast. ne bih se nadao boljem osim nekoj pobedi na guzove, ovo zvuci bolje od toga

Najbolja nasa utakmica ove sezone. Napokon smo licili na pravi Partizan, napokon je Pionir delovao kao Pionir! Energija, pozrtvovanost, podrska, bez previse gresaka, sve na mestu. Nadam se da ce ovo posluziti kao prekretnica i da su se pojedini napokon opustili.

Novica kapiten je neverovatan, bukvalno dusa tima. Kad vidis njega nespremnog, rovitog kako se golmanski baca za loptu, ne moze da ti ne bude jasno da moras i ti tako. Razbio je veceras.

Pot je iznenadio, trebalo mu je malo da se opusti, ali je svoje minute odigrao vise nego korektno i malo nadomestio odsutstvo Rotkvice, koji je ipak usao u drugom iako je pod povredom. Karahodzic je sa druge strane podbacio.

Stimca sam uvek branio kad su ga napadali, ali veceras se ciganisao za sve pare. Ulazio u koskanja, glumatao, jurio sudije, prozivao se sa publikom, Necu vise da ga branim. :mrgreen:

Слажем се.
За НОВИЦУ : без коментара ! Заслужио је већ да се назове легенда!
За Пота сам одавно се питао зар тренер не сме да га пусти више од пар минута ( и то против слабијих) и то у континуитету.Јер он уђе "узбуђен" што је добио шансу
и погреши и - лети напоље.
И мене је разочарао Штимац,и ја сам га некако увек бранио,(ваљда због "срца не терену" у репрезентацији) и знамо сви за кога навија,али не мора да баш да циганише
у својој држави.Исто тако не бих одобрио понашање-провоцирање ни било ког "нашег бившег" у страном клубу ако би се глупирао против ФМПЦЗв...

Back