Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Ma odlicni smo bre.
Nema ko loptu preko polovine da prenese....LOL...
Nema ko loptu preko polovine da prenese....LOL...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad čujem da neko priča o tome kako rezultat ove sezone nije bitan, meni upravo to pada na pamet. Srbija će izgubiti najverovatnije četvrtog predstavnika u ABA jer smo mi i Metalac slabi, a teško je održavati koeficijent i da smo dobri jer drugi imaju prednost zato što ih je manje i lakše im održati koeficijent... Pošto je očigledno da smo još daleko od toga da pobedimo Megu, ostaje nam koljačina sa Metalikom, a ko nam može išta garantovati. I jedni i drugi smo slabi.
I kao slag na tortu za kraj, uvodjenje Andjusica koji:
1) Nije igrao dve utakmice
2) Ni jedanput nije odigrao zavrsnicu kako treba kada se lomilo
Do kada Andjusic ima ugovor, do kraja decembra? Sto je najcrnje, ne vidim ko bi ga uopste uzeo, pa da se rastanemo kao ljudi.
Ima kratkorocni ugovor do Nove godine. I izgledalo mi je da ga sigurno nece produzivati, dok nisam video ovo danas. Vise nista ne moze da me iznenadi. Pre nego sto ga je poslao da se zagreva, Pera je pitao Andjusica da li moze. Mozda ga je drzao na klupi zbog nekih zdravstvenih problema? Iako bi bilo sasvim logicno da ne igra jer je los.

Ja sam ili za uvodjenje Koprivice ili dovodjenje nekog ko ce da igra i sledece sezone. Placanje stranca za polusezonu bi bilo van pameti.
Takodje, ne volim promene trenera, ali trenutno se nadam da ce Pera sa Danilom pod ruku. Sto se nece desiti. Izasao je na konferenciju, prepricao utakmicu po ka zna koji put, i idemo dalje. Nikom nista, po principu "ne nadamo se nicemu, svaka pobeda je samo plus".
A što je najgore, sad već i imamo tim koji može da se bori za PO, dva stranca su nam dobra, tu je i Murić, tu je Vitkovac, to su igrači na koje se ne bismo žalili prethodnih sezona. Ostalo, nemamo kvalitet ali imamo kvantitet, imamo po nedelju dana za svaku utakmicu, i ovu večeras smo lepo počeli, energično, grizemo, tako treba svaku i juriti iznenađenja protiv izmorenih evroligaša, kao što su nam Zadar, Igokea, Mega, Olimpija,... pokazali da se može. Ali mi ne možemo jbg, džaba i ona energija kad smo igrali večeras basket a ne ozbiljnu košarku. Partizan iz prethodnih sezona bi ovakvu Megu iz prva 25min natukao 30 razlike (a onda im ne bi bilo povratka sve i da prestanemo igrati), toliko su bili van utakmice i loši, mašili skoro sva bacanja.
Е сад,можда ће ово звучати као терање ината,али не разумем ,опет,оволику паљбу по Анђушићу ? Не знам шта сте очекивали да уђе и реши утакмицу,у задњим минутима
а није играо ни секунду пре тог ? Није он баш толики геније,...И наравно,не знамо (или зна неко ? ) разлог неиграња.Слажем се да је далеко од оног што ми очекујемо,али ја
мислим да је пре у питању тренер и цела организација игре,него да је он заборавио да игра...
Ja sam razocaran u njega jer citam kako se odnosi, kako ga bas briga (uzeti sa rezervom jer su to misljenja drugih sa lica mesta, a to moze biti i "spinovano"), a nema 31god i ACL iza sebe kao Kosta. Decko ima najvecu reputaciju od domacih igraca kod nas, trebao bi da grize, ali nista.
Neposredno po završetku meča KK Partizan NIS - KK Mega Leks, u trenucima dok su se dve ekipe i članovi stručnih štabova sportski pozdravljali, došlo je do nestanka devet unikatnih nadmajica sa klupe KK Mega Leks. U pitanju su posebno kreirani delovi opreme čije duplikate usled kratkog roka, naši sportski rivali nisu u prilici da pripreme na vreme za naredno kolo ABA j.t.d. lige.
KK Partizan NIS veruje da je nestanak opreme samo nepromišljen potez ili čak detinjarija i apeluje na poštene nalazače da unikatnu opremu naših rivala vrate tokom sutrašnjeg dana u prostorije kluba na stadionu u Humskoj.