KK Partizan

Realno, da je neki drugi trener i pomoćnici i sportski direktor leteli :metla:bi već odavno.

Videlo se još iz aviona na pripremama šta će da bude, delujemo kao rekreativci, mislio sam da napišem nešto ali odustajem, može vrlo lako da se desi da na kraju svi oni koji sada bezuslovno brane Obradovića budu prvi koji će ga najviše pljuvati. :aha:

Nadam se da nisam u pravu, prvi ću da pojedem ono, i nemo neko slučajno da odgovara na moju poruku :mmmm:, mene ćale kada sam imo 5,6 godina vodi sa njegovima idemo fićom pravo na stadion JNA primi nas beše Bjeković i ja trčim i jurcam na glavnom terenu JNA sav srećan, zato sam i emotivan kad je Partizan u pitanju.
.
Тема је овде кошарка.

Иди на тему о ФК па тамо плачи за Благојевићем.

.

.
Ваљда се овде, иако смо од половине 3/4 играли прилично рекреативно и чували играче за ЛЕ, видело о чему сам писао раније.

Играчи са клупе. Вања 1/5 за 3, Поку, играч мање - три везана напада, промаши зицер, па тројку, па опет за 2 поена, Лакић нешто и одигра у одбрани, али је у нападу играч мање.

Поред двојице са 4 фаула, још брдо играча са 3 у 3/3 и тада си потпуно у рукама судија, а чак је и коментатор приметио да судије компензују на крају неке фаулове због статистике, да не буде сувише очигледно...

Као да смо играли против цигана у КЛС.

.

Pirejski panteri ce da nas pobede, ali ako uspemo naci kliker koji nam fali, bice cupavo. Doci ce i Vasington, samo mu treba reci da tamo ima Vesna iz Pireja.

Ako budemo ovakvi kljakavi, to je 30 razlike lagano. Ali sve i da bude tako, idemo u Beograd da treniramo i onda protiv Monaka i slabasnog Asvela u gostima da probamo da se dignemo. Ako i tu fasujemo, onda smo stvarno u problemu.

Cak je i Bajern dobio Pariz, oni nas skolovali, Baskonija se sa 0/6 izjednacila sa nama, a mi gostujemo u Pireju gde smo poslednji put pobedili pre skoro 30 godina, ta varijanta. Nece igrati Parker ni Marinkovic, ovaj prvi koliko je tunjav nam ni ne treba.

No ni to sve nije razlog da ovde slusamo kladionicarske analize Pavijana.

Ajmo momci, pokazite nesto.

Nažalost izgubićemo još jednu utakmicu i sa skorom 3:6 bićemo na dnu tabele..

Posle toga, sledeće nedelje, ide duplo kolo koje nam rešava sezonu u Evropi.... sa dve pobede bi došli do vazduha ali biće jako teško.. sa dva poraza bojim se da završavamo sezonu što se plej ina tiče.. od plej ofa tj top 6 sam se već oprostio

zvanično smo najgora odbrana Evrolige..

po skoku među najgorima

po izgubljenim loptama među najgorima

izgubili smo svaku treću četvrtinu do sad..

mnogo toga negativnog.. nadam se da će od sledeće nedelje da se nešto okrene.. od Monaka..

Poslednja izmena:
Vrlo korektno prvo poluvreme, dobra odbrana, ali nazalost, nekoliko puta nismo dovrsili posao. U napadu smo nasli vezu sa centrima i to dobro funkcionise. Za pobedu ce nam trebati jos vise od ovoga, jer ako budemo vodili u narednih 10min, Panterikos ce standardno krenuti da krlja a sudije su vec iskazale zelju da duvkaju za njih (oni faulovi Kalatesa, npr).

Da vidimo kako ce sad da ide ta cuvena treca cetvrtina.

Back