Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
Neces pojesti ono zato sto te nece ni biti kad pocnemo da pobedjujemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Realno, da je neki drugi trener i pomoćnici i sportski direktor letelibi već odavno.
Videlo se još iz aviona na pripremama šta će da bude, delujemo kao rekreativci, mislio sam da napišem nešto ali odustajem, može vrlo lako da se desi da na kraju svi oni koji sada bezuslovno brane Obradovića budu prvi koji će ga najviše pljuvati.
Nadam se da nisam u pravu, prvi ću da pojedem ono, i nemo neko slučajno da odgovara na moju poruku, mene ćale kada sam imo 5,6 godina vodi sa njegovima idemo fićom pravo na stadion JNA primi nas beše Bjeković i ja trčim i jurcam na glavnom terenu JNA sav srećan, zato sam i emotivan kad je Partizan u pitanju.
Ne brini tu sam ne begam nigde.Neces pojesti ono zato sto te nece ni biti kad pocnemo da pobedjujemo.
Skroz si promašio..
Тема је овде кошарка.
Иди на тему о ФК па тамо плачи за Благојевићем.
.

tek ćeš da vidiš šta će nam uraditi grčki ciganiBarselona nas psihicki "ubila." To je vise nego ocito.
.tek ćeš da vidiš šta će nam uraditi grčki cigani
Pirejski panteri ce da nas pobede, ali ako uspemo naci kliker koji nam fali, bice cupavo. Doci ce i Vasington, samo mu treba reci da tamo ima Vesna iz Pireja.