KK Partizan

Odlicna cetvrta cetvrtina, kad bismo bili u stanju da tako igramo vecinu utakmica, bio bih 100% srecan ma sta uradili.

Vilson + Aranitovic, Marinkovic, dobar doprinos i ostalih, Vrabac, Muric...

Najlaksa pobeda uz onu protiv Sutjeske, sad ih imamo 6. Ukoliko bismo zveknuli Megu u narednom kolu, bili bismo na samo 2 pobede od njih, ukoliko oni manje-vise ocekivano izgube sutra.

Posto nema Andjusica i Perovica da mrcvare, bili smo tim jednakih, bilo bi lepo kad bismo tako uvek izgledali...

Fino odradjena utakmica, napokon da i mi pobedimo bez tenzije do poslednjeg minuta. Minutaza dobro raspredjena, jedina zamerka tu je sto Magdevski nije dobio ni minut.

Posto nema Andjusica i Perovica da mrcvare, bili smo tim jednakih, bilo bi lepo kad bismo tako uvek izgledali...

Lepo receno. Ne ocekujem da ce Aranitovic i Vanja cesto biti dobri kao veceras, ali je mnogo bolje da njih razigravamo, nego da cekamo da Danilo napokon proradi i pocasti nas nekom solidnom partijom. Centar nam je neophodan, ne moze Jones da glumi do kraja sezone.

Lepo je videti Murica ponovo na parketu.

Napokon pobeda bez neizvesne zavrsnice, ali igra i dalje nista posebno

Centar nam je neophodan, ne moze Jones da glumi do kraja sezone.

Odlaskom Perovica, Koprivica opet ulazi medju 12 igraca, mislim da je u onim prvim utakmicama pokazao da moze da bude korisniji od Djumare.
U svakom slucaju, ne bih dovodio vise nikog, para nemamo, sanse da se dokopamo 4. mesta su vrlo tanke, za domacu ligu i ambicije koje imamo i ovo je sasvim dovoljan roster.

Slažem se. Treba ubaciti decu, uštekati kintu i zaboraviti na rezultat pogotovo jer je plasman u evropu velika nepoznanica u svetlu trenutnog košarkaškog rata. Ništa nam neće faliti ako preskočimo još jednu sezonu, mada sam siguran da dogodine igramo evropu. Treba razmišljati unapred, ključ oporavka je leto 2016, preciznije prelazni rok u istom.

Poslednja izmena:
Vilijams, Džons, Čitko i Murić su sasvim dovoljno iskusni za ceo tim, tu su Aranitović, Marinković, Đumić, Koprivica i Magdevski. Treba naći još jednog dobrog klinca umesto Vrapca i vratiti vreme 5 meseci unazad i onda možemo da se nadamo lepom razvoju. :lol:

Bas se videlo da mu jako tesko ide. Plasio se da skoci, u stvari nije ni skakao izdizao se najcesce na prste. Konstantno se oslanjao na nepovredjenu nogu. Bolje je za njega da zavrsi sada, nego da zbog jos jedne godine igranja posle ima probleme ceo zivot. Posteno i prema sebi i prema nama. Bilo bi lepo da ga ubace u igru sad protiv Mege ili sledecu da se ispise i da ga navijaci pozdrave.

N e v e n ‏@kalendula1980
Kaže Dule da je u jednoj vježbi umjesto trčanjem kažnjavao igrače tako da viču "ja sam magarac" a da je Boris Dallo vikao ja sam Gagić
:rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Nemam u glavi sve te igrače, Aleksandrov je tu recimo bio kao super-NBA-talenat (86.god ako se ne varam)... Ali fakat je da su mnogi bili talenti ili kao talenti, i ništa.

Što se nas kao kluba tiče, mi smo naše momke izbacili u Evropu i dobili su velike šanse, igrali kod nas neke odlične pa i sjajne sezone, i onda se udavili napolju. Ne znam, jedino što bih kod nas tražio kao zamerku je što su ti momci ostali zauvek igrači sistema ili razvijani jednosmerno kao Tripković. Možda mi pokušaj neke kritike nije tačan, ali drugo šta ne vidim...

Kakva bed karma, od njih cetvorice (TNT+Perovic) koji su obelezili jedan znacajan period u KKP, koji su 2009 bili glavni ili vazni srafovi reprezentacije koja je uzela srebro na EP, danas dvojica vise ne igraju, a druga dvojica su potonula u anonimuse kosarkaskog sveta.
Jos je crnje ako se sagleda detalj da su sva cetvorica odavno upropastila svoje karijere iako su trenutno daleko od godina kada ozbiljni igraci razmisljaju o penziji (samo je Kosta presao tridesetu godinu zivota).

Makar je posteno od Koste sto je sada rekao da ne moze vise, nego da se prenemagao do kraja sezone.

Da malo obrazložim svoje pisanje, zašto mislim da je rad sa mladim igračima loš. Dva osnovna razloga:
1. loš rad na fizičkoj spremi koji dovodi do nekonkurentnosti u seniorskoj košarci, takođe do veće mogućnosti povređivanja
2. ono što je Keeper malo iznad napisao - šabloniziranje igrača.

Mene jeza uhvati kad vidim kako nam treniraju momci i kad čujem kako se hrane. Iako ne mogu da ih proverim nemam razlog da sumnjam u te priče (hranjenje po pekarama itd) jer se na njihovim telima sve jasno vidi - igra nam gomila mlitavaca koji fizički ne napreduju ni promil za sezonu ili dve. Svaki trening NBA igrača koji sam video je svetlosnim godinama ispred našeg, koji uzgred liči na zagrevanje za fizičko u osnovnoj. Sećam se Šekovih priča o treniranju sa kaskaderima koji su ga učili kako se bezbedno pada u svakoj situaciji i vežbanja stava pri doskoku, sećam se par snimaka treninga superstarova tokom leta (Luol Deng mi je ostao u sećanju, pa i jedan Miličićev) sa elastičnim trakama, loptama itd. Ništa slično nisam video kod nas, a da ne pričamo o ishrani i njenom uticaju na elastičnost ligamenata. Kod nas se igrači na prvu prozivku pojave sa dodatim salom ali i prelepim bronzanim tenom. Uopšte se ne iznenađujem kad Andrić sjebe u predsezoni, potpuno bezveze obnovi povredu nakon duže pauze i onda mora opet pod nož.

Šabloniziranje igrača je još gore, od 14 godina uče kretnje u napadu i kako se uklopiti u iste, tapkaju se po glavi, gledaju u tablu i fokusiraju se na savršeno izvođenje komplikovanih zona u odbrani. Kada dođu na u16 ili u17 to je spartanska vojska, sa jednakim igračima i tvrdom linijjom, osvajaju medalje protiv smešnih protivnika kod kojih jedan ili dva momaka trpaju koš ali bez efekta na finalni skor. Par godina kasnije ti naši protivnici izbace dva superstara a mi 12 "igrača zadatka" koji čuče u ćošku i čekaju pas za tri, ulaze da naprave faul ili đubretare pod košem. Ono što im je zajedničko je potpuna napadačka impotentnost.

Bas se videlo da mu jako tesko ide. Plasio se da skoci, u stvari nije ni skakao izdizao se najcesce na prste. Konstantno se oslanjao na nepovredjenu nogu. Bolje je za njega da zavrsi sada, nego da zbog jos jedne godine igranja posle ima probleme ceo zivot. Posteno i prema sebi i prema nama. Bilo bi lepo da ga ubace u igru sad protiv Mege ili sledecu da se ispise i da ga navijaci pozdrave.

:rotf::rotf::rotf:
Апсолутно се слажем са овим.И требало би да се тако поздрави са публиком,јер је заслужио минулим радом(добро можда не баш толико колико смо ми очекивали),али ја ценим много тај гест кад човек види да није то више то.И има снаге да призна себи и другима.Него ја мислим да нам ипак треба центар.Копривица за оно што је играо ,по мени,није показао баш ништа.Ако би се нашло "нешто" што воли Партизан и
хоће да игра за мали новац,и тако.
И не бих се "одрекао" баш тако ни Анђушића.Како да му судимо,кад и не добија честито шансу да игра.Види против Металца = 0 минута.Ако није повреда,зашто ?
Нико да се запита ,можда и њему треба мало времена да се врати и игра као што зна.

Hocu Vardu! Taman da i on zavrsi karijeru i unese malo ludila u ekipu, mnogo mi je sve mlako nekako. Nisam navikao na ovo. Mislim da je negde u makedonskoj ligi.

PS. On bi bio ocajno resenje, ali ja hocu. :mrgreen:

Treba nam centar koji ce ostati i sledece sezone. Problem je sto postoji deficit centara uopste. Moramo da trazimo nekog slicnog recimo Lovernju, mozda nam se opet posreci. Nama bi sasvim fino legao onaj Nastic. Ali covek je vec ispalio Igokeu da bi glumio navijaca broj 2, u timu koji placa obestecenje za jednog Stimca. :mrgreen:

Varda 2u1 centar, menja i Anđušića i Perovića.

Što da ne, sad kad nema Duleta, može da igra u Partizanu i da mu za vreme šuterskog treninga (a kojeg drugog) kraj aut linije stoji njegova "krmača" piva.

Dzons vodi protiv Mega Frizure. Dzivdzan racionalan i dobar, izgleda da je dosao do igre. Jurcamo, al i dobijamo nekako.
Brine me minimum jedan Covicev sudija (Maricic)... Od pocetka prckaju.

Neverovatno i potpuno odsustvo kontrole, al jbg, poducavamo Peru da bude trener.
Prvo se ispucavamo celu utakmice protiv potpuno raspale Frizure, ali imamo na energiju, kontru, vodimo +18 i onda za 4min gubimo +5.

Jezivo.

Back