Number3
Ističe se
- Poruka
- 2.274
Kako b92 nezvanicno saznaje, al jbg. citanje zamara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos samo da on nadje rutu kao sto vi imate rutu za vodanje Kalis-Zeleznik, i sve ce biti super jel tako?
Blic ima informacije kad hoce, ali oni namerno lupetaju, zar nije pre koji dan bilo o Fenerbahceu, pa o PAO proslog leta, i slicne gluposti?
Postoji odredjeni rezon da se dovede mlad trener: novi pocetak, novo ulaganje u buducnost, a Vujosevic je kompromitovan u smislu da je duboko upleten u ovaj rat protiv vlasti, i to moze da bude odredjena vrsta balasta, ma sta mi mislili o ispravnosti ili neispravnosti svega cime se bavio prethodnih sezona kao jedini koji nije hteo da cuti na vucic-covicizaciju srpske kosarke. Budite uvereni da je sasvim moguce da, i ako ostane, na kraju pukne tikva izmedju njega i uprave tokom vremena, zato sto je ovoliko upleten, sujetan, sve shvata licno i autokrata je. Mozda i nece, ali postoji rizik.
Postoje odredjeni razlozi zasto se to ne bi trebalo desiti: Pekovic i Vujosevic imaju poseban odnos, Vujosevic kao trener je sigurica da ce biti dobre borbe i da ekipa nece biti kesa ako ima imalo kvaliteta u onome sto je mogao da izbira. On je jedini trener koji moze dovesti do titula momke od 21god u proseku samo ako su iole talentovani, garant da ce biti novih dobrih igraca i za nasu radost, i reprezentaciju (kao i svake godine), i za kasniju prodaju. Samo mu treba obezbediti najosnovnija sredstva za rad, koja su oduvek bila manja no sto je to potrebno trenerima nasih najvecih rivala u regionu. Cisto ekonomicno resenje za mere stednje.
Bilo kako bilo, za mene bi nova uprava, ukoliko je iskrena i usmerena na dobrobit Partizana, imala pravo i da pogresi u tom izboru, ja cu podrzati, jer znam da je izbor komplikovan.
A sasvim moguce da takav izbor ni ne postoji.
Cuo sam i ja da ce da se desi nesto sto se navijacima mozda i nece svideti, ali nema indicija da se radi o odustajanju od Vujosevica.
Mozda ce dovesti u upravu nekog koga necemo zeleti, napraviti neki truli kompromis radi odrzanja, ko zna.
Pekovic ce izabrati pola nove uprave, videcemo ko su svi ti ljudi i sve ce biti jasnije uskoro.
PS: najbolje bi bilo da Dule sprema svoju zamenu, realno.
Kako b92 nezvanicno saznaje, al jbg. citanje zamara.

Oni su mi uz RTV najpristojnija televizija. Jedino sto su prodati TDI radiju za neke smesne pare.Sanja Lubardic je novinarka sa Studija B.![]()
Otkud ovaj iz "Informera" u instituciji?
Sanja Lubardic je novinarka sa Studija B.![]()
Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 6m6 minutes ago
Meni je veceras saopsteno iz KKP, u svojstvu AGENTA g. Vujosevica da se ugovor ne produzava.