KK Partizan

Mufljuz Ćoki od danas postaje mala maca na košarkaškoj sceni Srbije, jer teško da može da se meri sa ovim što se sad nakotilo u Partizan Igokei. Klasična crnogorska mafijaška prćija za pranje para. Održiv koncept, nema šta :D

Klasična crnogorska mafijaška prćija za pranje para.

Ljubo Perisic, Brano Micunovic, Dragan Bokan, Milo Djukanovic, Dejan Radonjic. Posto imate tamo na RSB-u hotlajn za objasnjavanje nedoumica... :hahaha: ... trazi da ti objasne kako su svi ovi ljudi povezani i kako je sve pocelo sa famoznom "Diva" vodom i sponzorstvom.

Kakva je situacija medju crnogorskim plemenima mozete da pitate Covketa, i on je odatle.

A onda svi zajedno da gledate EL...

14153883308329.jpg

Kad su stavljali Vujosevica u isti kos sa Covicem, mogu valjda i Pekovica u klasu iznad.

Jadno.

Poslednja izmena:
Koji ste vi zvezdasi meni carevi, realno. :mrgreen:
Ako ti hoces da zoves prostitucijom to sto se mi "nabacujemo" svojoj igrackoj legendi i velikom partizanovcu, ako ti je lakse, samo napred.

Kako se onda zove kada vi zvezdasi generalno (radi se o velikom procentu ljudi) menjate klub i proglasavate jednog teskog mufljuza Covica legendom? Covek vam zamrzao klub na 4 godine, vase stare igrace i trenere izradio za 97,5% novca, sad je poceo da manipulise i sa kompletnom srpskom kosarkom jer je ojacao, sve mu to prolazi kod vas, i onda vi stavljate znak jednakosti izmedju vas i nas koji "ludujemo" za svojim velikim igracem?

Sto se tice neprimerenog ponasanja i davljenja, to zaista nema veze s prostitucijom, necemo sad o tome.
A ono za gepekovanje vise prilici imperatoru Brenusu, RSB-botovima i ostalim asteriksima i obeliksima, a ne tebi.

Ma iskoristio sam onaj vas slogan "duhom institucije protiv prostitucije" ako se ne varam, samo sam ga prilagodio datoj situaciji. Meni ovo deluje kao prostituisanje, naziv jeste pogrdan al dolazi sa vase strane i nisam imao nikakve zle namere. Voleo bih da Partizan stane na noge (nije ni bio dugo u nokdaunu al ajde, ne znate vi sta je muka) ako ce to podrazumevati odlazak Vujosevica, ili bar normalizaciju njegovih nastupa u javnosti. Mada sumnjam, on ce svoju borbu nastaviti jer mu problem nisu resili oni za koje on smatra da bi trebalo.

Gepekovanje je izraz koji se vrti godinama u javnosti, od novina, preko sosa do foruma. To jeste sramota za one koji ucestvovali u toj prici a ne za mene koji eto tako, cisto podsecam da je Partizan klub gde nije sve bas tako avangardno kao sto se predstavlja na trash romantizmu.

Ma iskoristio sam onaj vas slogan "duhom institucije protiv prostitucije" ako se ne varam, samo sam ga prilagodio datoj situaciji. Meni ovo deluje kao prostituisanje, naziv jeste pogrdan al dolazi sa vase strane i nisam imao nikakve zle namere. Voleo bih da Partizan stane na noge (nije ni bio dugo u nokdaunu al ajde, ne znate vi sta je muka) ako ce to podrazumevati odlazak Vujosevica, ili bar normalizaciju njegovih nastupa u javnosti. Mada sumnjam, on ce svoju borbu nastaviti jer mu problem nisu resili oni za koje on smatra da bi trebalo.

Kako oces. ;)
Ali prostituisanje u porodici... Jbg.

To jeste sramota za one koji ucestvovali u toj prici

Košarkaški klub "Partizan" zapretio je da će tužiti Milana Gurovića i Stevana Karadžića zbog izjava o "gepekovanju" i razbijanju glave sudije sudije Jovčića. KK "Partizan" smatra da se radi o nesportskim i neistinitim izjavama. Šampion Srbije u saopštenju iznosi da su takve izjave uvredljive za klub i usmerene na to da se "jedno sportsko takmičenje izokrene u svoj antipod".

Jovčić očekuje da Savez zaštiti arbitre u narednim mečevima kako bi finalna serija našeg prvenstva protekla u najboljem redu.
- Nemam strah i već sam se navikao na takav vid pritisaka. Priče o tome da su me neki ubacili u gepek su neistina i zna se iz koje kuhinje takve stvari dolaze. Prošle godine su ti isti govorili da su mi neki plaćali letovanje u Dominikanskoj Republici.

Onda su oni koje bi trebalo da je sramota zbog laganja morali da se javno izvine, i da vrdaju, Karadzic je pricao kako nije mislio na bukvalno gepekovanje nego da mu je to "zargonski izraz" :lol:

To je sve sto treba da znas o tome. ;)

A sto se Vujosevica tice, slazem se, ali bolje primirite prvo Covica i Vucica koji su pokrenuli sve ovo, pa cemo onda o tome da pricamo. Ne ide da ti smeta jedan Vujosevic a da mnogo gori i opasniji ljudi rade radnju, to je malo onako... Imate vi i kosarkase koji su se ove sezone ponasali gore nego Vujosevic ove sezone, pa nisam cuo ni rec... A to je vec dno dna. Na svakojake funkcionere i trenere smo se vec navikli.

Poslednja izmena:
Voleo bih da Partizan stane na noge (nije ni bio dugo u nokdaunu al ajde, ne znate vi sta je muka)

Zapalo mi ovo za oko, tj paralela jos ranije. Znas kako, Imali smo i mi na pocetku sezone sastav kao i vi u najgoroj sezoni. Vi ste doveli 3 koledz crnca, a mi smo imali Milosavljevica da ostane iako je mogao godinu ranije u Albu, Macvana i Pavlovica da se vrate i odigraju za 2,3 plate, jer su zeleli da Partizan i dalje bude sampion. Sada imamo Pekovica da uleti kao sto smo imali pre 12,13 godina Divca i Danilovica, ispratili smo klub u prosloj sezoni rekordno popunjavajuci Pionir, a vama je kao spasitelj dosao jedan Nebojsa Covic da napravi rokadu klubova uz gomilu malverzacija koje traju sve do danas, dok je sve to pratilo 200-300 ljudi u Pioniru. Mi smo takvi kakvi smo bili dosli u situaciju da se borimo za finale i Evroligu, imali smo "mec lopte" kod kuce, a vi ste ispali iz ABA lige.

Sve ovo potice iz vase zelje da se toliko poredite sa nama, a obrni-okreni, nikako ne ide. Mnogo smo veci i bogatiji klub, mnogo smo vise stvorili i uspeva nam cak i sad da zivimo pretezno sami od sebe. Naravno da smo i jedni i drugi drzavni projekti, najveci drzavni klubovi, samo sto mi imamo i svoju nezavisnost koja nam je i dala odredjene rezultate, jer se nije svaka susa mesala u posao. I za tu nezavisnost se i sada borimo, da ne budemo kao ovaj nas FK sa mesetarima, snajderima, svinjarima, ljudima koji idu kod Kokeze na raport, ljudima koji valjaju klince, pune stranacku kasu, itd.

Naravno da nismo skroz idealni, ne postoji savrsen covek, pa tako ni grupa ljudi, ili klub. Ali svoji smo, i ovo je borba za to, a ne prostitucija.

Vi imate svoj FK kao posebnost koja vas izdvaja i koji bi morao da ima neki kontinuitet umesto sto je zavrsio ozbiljnu pricu 1991. godine.

Zapalo mi ovo za oko, tj paralela jos ranije. Znas kako, Imali smo i mi na pocetku sezone sastav kao i vi u najgoroj sezoni. Vi ste doveli 3 koledz crnca, a mi smo imali Milosavljevica da ostane iako je mogao godinu ranije u Albu, Macvana i Pavlovica da se vrate i odigraju za 2,3 plate, jer su zeleli da Partizan i dalje bude sampion. Sada imamo Pekovica da uleti kao sto smo imali pre 12,13 godina Divca i Danilovica, ispratili smo klub u prosloj sezoni rekordno popunjavajuci Pionir, a vama je kao spasitelj dosao jedan Nebojsa Covic da napravi rokadu klubova uz gomilu malverzacija koje traju sve do danas, dok je sve to pratilo 200-300 ljudi u Pioniru. Mi smo takvi kakvi smo bili dosli u situaciju da se borimo za finale i Evroligu, imali smo "mec lopte" kod kuce, a vi ste ispali iz ABA lige.

Sve ovo potice iz vase zelje da se toliko poredite sa nama, a obrni-okreni, nikako ne ide. Mnogo smo veci i bogatiji klub, mnogo smo vise stvorili i uspeva nam cak i sad da zivimo pretezno sami od sebe. Naravno da smo i jedni i drugi drzavni projekti, najveci drzavni klubovi, samo sto mi imamo i svoju nezavisnost koja nam je i dala odredjene rezultate, jer se nije svaka susa mesala u posao. I za tu nezavisnost se i sada borimo, da ne budemo kao ovaj nas FK sa mesetarima, snajderima, svinjarima, ljudima koji idu kod Kokeze na raport, ljudima koji valjaju klince, pune stranacku kasu, itd.

Naravno da nismo skroz idealni, ne postoji savrsen covek, pa tako ni grupa ljudi, ili klub. Ali svoji smo, i ovo je borba za to, a ne prostitucija.

Vi imate svoj FK kao posebnost koja vas izdvaja i koji bi morao da ima neki kontinuitet umesto sto je zavrsio ozbiljnu pricu 1991. godine.

bravo za post, osim ovog dela da su oba kluba drzavni projekti... ne, nisu. kkczbgfmp je mutirana nakaza i drzavni projekat, kosarkaski klub partizan to nije.

U ovom trenutku, da.
Kroz istoriju, uvek su se Partizan i Zvezda sponzorisali preko drzave i bili osnovani od strane drzave ili ljudi od drzave, kako god.

A u ovom trenutku, jbg, FMP je jedini drzavni projekat, sad kazu da se Zvezda vraca na njegovo mesto, ko ce ga znati.

keep calm & gasi projekte :mrgreen:

ali stvarno, sta smo u ovih proteklih par sezona preziveli je nesto neverovatno... ugasili smo ih bese 2011. i od tada se neverovatne pare upumpavaju u mutanta, ali cak i sa tim parama nisu nista uradili TRI SEZONE, tek ove su uspeli. duletu dici spomenik za sve sto je uradio od kad je u partizanu, a pogotovo u poslednje 4 sezone. elem, imali su jednu njihovu sezonu (a ni to nije njihova, jer, kao sto znamo, nije rec o kk cz kao delu sd cz), imace mozda jos jednu i to bi bilo to... proteklih 13 godina ce im delovati kao 5 minuta naspram onoga sto sledi

2.jpg

:cool:

Nikola Peković je aktivan NBA igrač i neozbiljno je očekivati da on može da posveti više od mesec dana godišnje Partizanu. Zato mislim da ovo nije neko rešenje.
Sa druge strane, nama treba novac da platimo dugove u koje smo upali i tim koji će da osmisli dugoročni koncept za opstanak i razvoj kluba. Što se tiče ciljeva za sledeću sezone ja ću biti zadovoljan i 10. mestom u ABA ligi samo da profilišemo 3-4 mlađa igrača za onu tamo godinu.

Nikola Peković je aktivan NBA igrač i neozbiljno je očekivati da on može da posveti više od mesec dana godišnje Partizanu. Zato mislim da ovo nije neko rešenje.

Pa nama nije nikakvo resenje ni da Pekovic sedi u kancelariji po ceo dan, sta ti mislis da je on u stanju da radi na polju organizacije, ekonomije, marketinga, sportskog sektora? :mrgreen:

Ono sto je najbitnije je ono sto sledi, a to je da vidimo sta ce on uneti u klub i ko ce sve doci. Prica se da ce Mica Beric da ga menja dok nije tu, a da ce u upravu uci jos ozbiljnih ljudi.

Znas da je Toni Parker jos uvek aktivan igrac i prvi covek Asvela? Doduse, on je i vlasnik, to je njegov klub.

Између Пекмена и стручњака типа Вазура, Човић, Весић, Младеновић увек је бољи човек који се бави спортом па макар и задњи били Пекмен је боље решење него нпр управа у ФК Партизану ...

Kad će sledeći lock-out? :mrgreen: Mogao bi prešjednik malo i da zaigra za nas... Mislim, kad je već tu.

Počela su opasna loženja, kako ćemo dovesti Vladimira Dragičevića npr. Ja bih više voleo pristup od pre 3 sezone, tim u kome ni jednog jedinog igrača ne možeš platiti preko 150,000e godišnje sve i da hoćeš, a pritom svi imaju bar nekog pojma ako već nisu svi do jednog ekstra talenti. Dragičević je grobar, ali igra za solidne pare i ima svoju cenu, sigurno može namaći bar 400,000e kad hoće. Vrlo solidan igrač, ali nije mlad i dostigao je svoj zenit.

No, fakat je da nam ovo može otvoriti neka vrata kod Zalizanog. Peković i Spanulis su njegove zlatne koke, oni imaju bliže odnose.

Poslednja izmena:
Zanimljivo........Zadnjih dva meseca nije napisano niti se na ovim stranam pojavilo toliko vernika kao na vest da Pekovic preuzima mesto predsednika KK Partizan,
Za mene je njihovo pojavljivanje ovde i pisanje i vise nego normalno,jer po samoj definiciji vernik ne razmislja puno svojom glavom, i vise od svega veruje u bajke.
Elem , da malkice ozbiljno razmotrimo sta to Partizxan dobija, a sta Pekovic, Vujosevic i njegova klika u klubu.

Sto se samog Pekovica tice, da budemo sasvim iskreni i posteni(bez ikakve zelje da na bilo koji nacin bilo koga omalovazavam a posebno ne Pekovica) on mi ne deluje kao cvet neke inteligencije u smislu nekog sposobnog intelektualca, koji je i vise nego potreban da upravlja takvom institucijom kakva je KK Partizan.(videli smo gde je doveo posetilac "Kafanice")
S druge strane nisam bas siguran da ce njegov NBA klub blagonaklono gledati na njegov dopunski posao, u situaciji u kojoj ga placaju astronomskim svotama.
App. toga, meni licno ce biti zanimljivo kako ce to sam Pekovic objasniti svojim poslodavcima.
`Oce im reci kako je to samo pro forme,kako nije puno vazno,kako nece uticati na njegov angazman ili koncentraciju na parketu?
Sta Partizan ocekuje od njega?
Da bude samo figura u klubu?
Da da svoje pare?
Da utice na to da Partizan nadje pare od sponzora?
Kako bilo ko od vas vernika misli , u cemu ce se sastojati njegova uloga, i kako ce on to pomoci Partizanu?
Meni licno se cini da je Pekovic samo figura koja ce omoguciti Vujosevicu da samostalno vodi kosarkaski klub,
Kako ga je do sada vodio videlo se.........
Ali on hoce jos........

Od svih opcija na svetu, Partizan ce izabrati coveka koji ima sasvim drugi posao, i koji ce se Partiznaom baviti preko posrednika.
Jos nisam video "dopisnog" direktora koji je uspesan.
Mozda Vujosevic i Pekovic i to patentiraju.

Da kojim slucajem seda u fotelju kao Danilovic, koji je zbog tog mesta ostavio kosarku, pozdravio bih to iz sve snage..........Ovako, Pekovic je dobio veliki minus, kod mene bar, jer dozvoljava da bude Vujoseviceva marioneta

- - - - - - - - - -

Lepe vesti nema šta...
Bitno je da nismo potpali pod šapu SNS-a...

`Ajd molim te objasni mi .ZASTO JE TO BITNO?
KK Partizan je udruzenje gradjana, i kao takvo treba da odrazava i raspolozenje gradjana.
Ako je na vlasti SNS, to znaci da je raspolozneje gradjana takvo, i da vecinu cine simpatizeri SNS-a.
Zasto onda da i u KK Partizan ne budu vecina?
Zar je KK Partizan neka privatna prcija?
Ja koliko znam, jos uvek nije.......

Poslednja izmena od moderatora:
KK Partizan je udruzenje gradjana, i kao takvo treba da odrazava i raspolozenje gradjana.
Ako je na vlasti SNS, to znaci da je raspolozneje gradjana takvo, i da vecinu cine simpatizeri SNS-a.

Zasto, o zasto ne moze sve da bude moje?

COENzmUWEAQwF17.jpg:large

Jbg, ne moze. Dosta vam je jedan klub. Tj. dva, a bogami i treci kao filijala.

- - - - - - - - - -
`Ajd molim te objasni mi .ZASTO JE TO BITNO?
Zar je KK Partizan neka privatna prcija?
Ja koliko znam, jos uvek nije........

Prvo, raspoloženje građana je da SNS ima podršku oko 20 posto građana Srbije, ali opet, to je irelevantno i ide u sferu politike.
Drugo, svuda u svetu je zabranjeno mešanje politike u sport.
To samo kod nas još uvek egzistira.
Treće, ovde je najbitnije raspoloženje onih građana koji podržavaju i navijaju za KK Partizan, a tu nema mesta za SNS i Gospodara.

Prvo, raspoloženje građana je da SNS ima podršku oko 20 posto građana Srbije, ali opet, to je irelevantno i ide u sferu politike.
Drugo, svuda u svetu je zabranjeno mešanje politike u sport.
To samo kod nas još uvek egzistira.
Treće, ovde je najbitnije raspoloženje onih građana koji podržavaju i navijaju za KK Partizan, a tu nema mesta za SNS i Gospodara.

Kao prvo....
Pokazi mi link po kojem je tacno to sto ti pricas, o podrsci samo 20% gradjana?
Ja koliko znam, bili su izbori.
Puno pravo svih gradjana je da glasaju za politicku opciju po svom nahodjenju, ili da ne glasaju.
Time sto ne glasaju slazu se da NE ZELE da uticu na rezultat izbora, te da tu odluku prepustaju onima koji glasaju.
koliko znam, najveci broj gradjana Srbije podrzava SNS, i to mnogo vise do 20% kako ti tvrdis.

Kao drugo
KK Partizan nije privatni klub, nego je udruzenje gradjana, i ima neki vid drzavnog vlasnistva.
Posto je takvo vlasnistvo u pitanju, onda upravu u takvom klubu mora da postavlja osnovac ili vlasnik.
A kako je drzava.........
Mesanje politike u sport je zabranjeno onda kada utica na taj sport, i kada politika NE OMOGUCAVA posteno sportsko nadmetanje.
Nigde ne svetu nije , niti moze biti zabranjeno da vlasnik kluba postavlja upravu.

Trece"
Pokazi mi neki relevantan link, neki zvanicni i validan podatak o tome da vecina navijaca KK Partizan ne podrzava vladajucu stranku?
Kako ti to znas?
Na osnovu cega to tvrdis?

Back