zokiloki
Domaćin
- Poruka
- 3.603
najzalosnija stvar je sto sve ovo oko kkp nije tuzno, nego smesno. i to ne ono kiselo, neznamstacuodmuke pa mi smesno, nego istinski, fakat smesno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema nista od obestecenja. Igrao je bez para i sada kada su ga isplatili na osnovu kasnjenja plata ima pravo da raskine ugovor bez obestecenja. Zavisi kakav si covek. Bobi Marjanovic je mogao da ode bez obestecenja u San Antonio ali je ipak Zvezda zaradila 625,000 dolara na njegovu inicijativu.
Pa i nama bolje, sad cemo i mi da dobijemo 625,000$ kolko ide trening kompenzacija za slobodnog agenta...
Hoće mo.
Ajd nazad na čitanje, veliki čitaocu, možda se i opismeniš, pa natrag na forum.
![]()
Kako čoveku lepo stoji dres![]()
Jeste u redu taj poslovni pristup i ne treba praviti galamu oko toga. Klub prvi nije ispostovao ono sto je na papiru i onda ocekuju crazjeg menadzera da ispostuje rec... Ali ne treba zaboraviti ni faktor privrzenosti i strasti, kao i da je Milutinov mogao malo manje da pokazuje da hoce da ide iz prostog postovanja sto je ovde dobijao prilike i na racun mozda i rezultata. A i sam je trebao da zna gde dolazi i koji su uslovi umesto sto je na kraju iskoristio dobro za sebe a ono lose da ode kad pozeli.
Morgen bismo mi i kao klub i kao drzava ovoliko bili uspesni da su kosarkasi sve gledali kao na posao.
Al sustina je ta, nema razloga za frku. Nas klub mora da racuna na to da dovodi privrzene i zeljne, i da ih placa, da ne bude posle suvisnog kukanja.
Milutinov je uradio ono sto je najbolje za njega u ovom trenutku. Vreme je da naplati svoj potencijal (ne i kvalitet), treba razumeti decka, sta da se povredio pa ostao bi bez ijednog jakog ugovora u karijeri. Dosta toga je Partizan dao njemu i obrnuto ali ipak neka granica mora da postoji. Ljubav je ljubav, al od ljubavi se ne zivi.
Milutinov nazalost nije dao nista klubu. Samo iskoristio odskocnu dasku. Al neka ga, klinac je u zvezdama, menadzer mu radi posao a vec sam pominjao da on nije lojalni vojnik kluba i to je ok. Samo sto meni vise nije stalo do njega kao do onih koji su uzeli priliku od kluba a dali nesto, mnogi i vise.
Milutinov nista nije dao klubu, a bio prvi centar kluba ove sezone... teret je pogotovo pao na njegova ledja kada je Gagic otisao... uz to ko zna koliko je plata primio... budi realan malo
a sta bi ti radio da si na njegovom mestu, iskreno?