KK Partizan

pevaju pticice da vujosevic putuje...

jedina fora sto: srce je izgorelo moje, a dusa ostala bez svoga.

nadao sam se da ce ostane. da ovi njegovi ISISovci, sto za partizan ne mare, nastave da uzivaju u maziji.

p.s. nesto kosarkaski. koliko su nenormalni. pazi, ja sam se jezio kad sam video sta je vesterman. klasicna menadzersko-trenerska prevara. moste misliti moje emocije kad sam video medrano klovna borisa i snagatora bezbradicu. ali... neostavljanje te dvojice za ovu sezonu je idiotizam na nivou idiotizama na koji su me navikli.

sad se vi krstite. sto oni da ostanu?

cekaj da vidite zamene...

Poslednja izmena:
Ode i ultra giga mega talentovani Grk.
Napravio covek ime u Partizanu, sad moze da se skupo proda i zaradi da pokrije Partizanov minus.

Nego, kad smo kod minusa..........
Sta bi sa onolikim legendama i zvezdama Partizana koji su se utrkivali da daju pare da se klub spasi?
Mitrovic, pa Kezman, pa ko jos bi u toj prici?

Koliko miliona evra je Danilovic skupio od njih?

Poslednja izmena:
I tako se prica o Partizanu zavrsava na najruzniji moguci nacin.
Naime, umesto da samo ode Vujosevic i nesposobna uprava, da se stvari resetuju, potraze nova marketinska resenja bez bukaca i kriminalaca, da se udje u neku reorganizaciju, a da se kazne oni koji su pokrali pare.
KK Partizan je resio da uprava i Vujosevic ostanu a da igraci idu.
Nazdravlje!

Išla je priča još ranije za Milutinovića, Kuzeloglua i Bezbradicu. Tim redom mi je i krivo zbog igrača, Kuzeloglu je nepoznanica i ne znam dal je uopšte talentovan ili je Bezbradica ili Dalo. Ne bi mi bilo drago da smo se sami odrekli Milutinovića, nadam se da je sam otišao.

Trenutno su jedini sigurni samo Đumara i Marinković, a nije toliko siguran čak ni Andrić.

Videćemo šta će da rade Danilović i mufljuzi iz UO koji su se naprasno aktivirali, Vujošević je otkrio šta želi i da se ničem ne nada. Kao neka skupština će da bude uskoro, videćemo dal idemo SNS-napredno ili ostajemo ovako nazadno.

Ne mogu da shvatim ovoliko brigu navijaca kluba koji... je nakon x godina uzeo titulu u domacoj i ABA ligi i sve u svemu imao sjajnu sezonu...za KK Partizan. :eek:
Mislim da su savršeno jasno pokazali, i na nivou kluba, igrača i na nivou navijača, da im je najviše stalo da ponize Partizan. Nema tu šta da se priča, vladavina priprostog na svim nivoima.

Poslednja izmena:
Pekovic je postao zivotinja tek u NBA. Ko zna kakav je koncetrat tamo jeo. Dule ga je naucio taktici, disciplini i ostalim kosarkaskim finesama. Iskreno i mene je Milutinov razocarao. Gledajte kako je Lovernj docekivan uvek kada je dolazio u Pionir posle odlaska, pa Dalo oprostajna poruka pre nekoliko nedelja, da ne pricam za Pekmena... Ovaj je bio u fazonu "Ne okreci se sine". Funjarski je otisao iz kluba ne zahvalivsi se nikome a toliko su ga Grobari podrzavali kada se igrao plejof protiv Zvezde. Mogao je makar da kaze hvala navijacima ako nije ljudima iz kluba. Bezveze jer nema opstu kulturu nego su stranci kojima je Partizan usputna stanica pokazali vece postovanje prema klubu.

igyboy obrisao sam i moj post i tvoj komentar jer sam video cije su reci. ;)

Слажем се.И волео бих да успе у НБА(ето треба нам и у репрезентацији),али сумњам...А то што је он тако лако "драфтован" -ништа не мора да значи.То око избора играча (рецимо још то што је "белац" )
је дуга прича...

- - - - - - - - - -

Ne mogu da shvatim ovoliko brigu navijaca kluba koji... je nakon x godina uzeo titulu u domacoj i ABA ligi i sve u svemu imao sjajnu sezonu...za KK Partizan. :eek:

??? Како не схваташ ???
Па они имају-немају клуб,па им се мењају имена "њихових" клубова тако да ни они сиромашци не знају за кога да навијају.
Само знају :против кога !

Išla je priča još ranije za Milutinovića, Kuzeloglua i Bezbradicu. Tim redom mi je i krivo zbog igrača, Kuzeloglu je nepoznanica i ne znam dal je uopšte talentovan ili je Bezbradica ili Dalo. Ne bi mi bilo drago da smo se sami odrekli Milutinovića, nadam se da je sam otišao.

Za Kuzelogluoa je po meni najveca steta, decko je na dve utakmice na kojima je ulazio u ABA sasvim korektno odigrao svojih par minuta, ali sta da se radi kada je neki "genijalac" resio da za KLS registruje Akojona kao cetvrtog stranca a da posle par dana sa njim raskine ugovor, a Grk zbog toga ne bude u rosteru.

Sad, da smo u nekoj iole normalnoj situaciji, ni za ovom drugom dvojicom ne bi trebalo previse zaliti, ali s obzirom da smo tu gde jesmo, ako ti i ovi "velemajstori kosarke" odlaze, to znaci da je nastupio totalni raspad sistema, za koji neko mora da odgovara (u prvom redu nesposobna uprava).

Sad odjednom vernicima ni Grbovic ne valja?

Grba je SNS covek i to je to.

Da su jednaki aršini između FKP i KKP, fudbalski klub bi bio jači od Liona i Šahtjora u njihovim najboljim danima. Pa ti vidi zašto neće većina da udari na Vujoševića i Danilovića, uprkos svemu. Naravno, od slave koja posle nekoliko godina polako bledi se ne živi, videćemo šta će sad da smisle.

Inače, ta priča o tome ko šta igra i za koje pare je OK do određene granice, ali jel znate vi da je Ivanović otišao u Megu da igra bukvalno za kikiriki (ne ovo što se mi zezamo ovde, nego bukvalno momci dobijaju prosek platu), i da ne igra Evrokup, da nema ni promil šanse da osvoji nešto jer taj klub ni ne želi da osvoji nešto?

Poslednja izmena:
Pa i Vujošević je deo uprave, i on se pita i popunjava prostor koji se ostavlja. Sve i da ga volimo najviše na svetu, i on snosi svoj deo odgovornosti.

Igrački kadar Partizana u proseku svih ovih sezona, ne računajući prošlu, košta oko 1,5mil e samo za igrače. Gde su još i koliki su troškovi, ja ne znam. Uzmi okvirno tu cifru, prebroj sve transfere i obeštećenja koje smo imali, pa vidi da li nam transferi pokrivaju sve, naravno da ne. Naravno, tu su i sponzorstva, tu je i dug za porez... Izvoli pa probaj izračunati makar okvirno, bez svih podataka ni ne možeš. Možemo samo da se frljamo.

Ah da, imali smo i skuplje igračke kadrove za 2 sezone Jovanovića, nešto kao ove Zvezde do prošle sezone. Tu je napravljeno dosta dugova, jer se uzimalo gotovo, a stvorio za prodaju samo Lučić, za kog se nije dobilo ni 400,000e nego nešto manje ako se dobro sećam.

Poslednja izmena:
Malo ozbiljnija mlada potencijalna pojačanja koje Vujošević želi i koja su dostupna: Martin Peterka, PF, i Emanuel Lekomte, PG, obojica 1995. godište.
Tako tvrdi čovek koji je posredovao u dovođenju Kinzija.

Dulo bira pojačanja a nema još uvek važeći ugovor sa JSDP. Očigledno je da čovek isti smatra svojom prćijom. Kriminal.
Nema kome niste dužni a Dulo dovodi "pojačanja". I oni će da igraju za dzabe .

Taman posla, igracina Koprivica ce da igra za pola miliona a muceni Sofo za 325,000. Nece imati ni za 10kg pljeki kolko mu treba za dorucak.

Naravno da bi Dule trebao da nam bira pojacanja, znam da bi svi najvise voleli da nam to rade Vucko i Covke, radi se na tome i dalje, bez brige.

Toni Parker i dalje respektuje:

http://kkpartizan.rs/sr/vest/1657/toni-parker-ponovo-zove-partizan

Crno-beli su dobili pozivnicu da učestvuju na turniru Appart City Cup koji organizuje tim okupljen oko NBA zvezde Tonija Parkera. Prošle godine Partizan je bio deo velike svečanosti i događaja koji je organizovan pod pokroviteljstvom francuskog superstara.

I ovog septembra klub iz Humske će zajendo sa Barselonom, Asvelom i Le Manom biti deo košarkaškog spektakla koji održava u Nantu.

Back