KK Partizan

:gace: Znači, zbog toga ti vodiš rasprave.

Šalio sam se, nisam to mislio, što bi rekao jedan kolega, to je samo pecanje soma. :mrgreen:

A ti zaobiđi rasprave sa mnom ako misliš da kroz njih na onakav način isteruješ od drugih samo ono što želiš da čuješ da bi se zadovoljio. Ili nema potrebe, upamtiću ja sam.

Sam si rekao:

Naravno da je uprava kriva za štošta, sa njima i Vujošević jer popunjava taj prazan prostor koji ostavlja Danilović, a među tim stvarima je i nedostatak skautinga. Partizan može da dovodi i te klince, bar neke od njih, ali ne ume jer ne zna da ih pronađe,

Zahvaljujem na konstruktivnoj diskusiji i naravno krajnje iskrenom i kvalitetnom zaključku sa tvoje strane.

Ma, to sam samo rekao onako bezveze... :mrgreen:

PAO navodno više nije zainteresovan za Milutinova jer su doveli Raduljicu, a u igru je uskočio Efes. (PS: okačio već kolega)
To sad već prelazi u špansku seriju, a nas bi trebalo da interesuje samo od koga će biti veće obeštećenje.

Po nekom turskom novinaru, obeštećenje koje bi Efes dao je 200,000, što je smešno. Na stranu što je to tu negde po njegovom trenutnom igračkom kvalitetu, ali činjenica je da se kupuje jedan od najvećih prospekata na centru, a ne gotov igrač. Zato bi sve ispod 500,000 bilo smešno.

screen-shot-2015-07-17-a-1.png

Dule je dao intervju za Novosti u kojem navodi izokola da će tužiti klub ukoliko ne dobije novi ugovor, koji još uvek nije ni ponuđen (naravno, ne govori direktno al se lako da zaključiti). Mislim da je savršeno jasno da KKP u ovoj situaciji teško može naći boljeg trenera koji će ostvariti neki rezultat koji je izvestan i koji do određene granice prevazilazi objektivne okolnosti, kao i uvek. Alternativa je nešto što može ali najverovatnije ne može ispasti bolje. Ali to ne znači da je Dule=KKP i da je njegov interes isti kao Partizanov. No, videćemo šta će dalje raditi, neka mu ovo zasad prođe kao njegova igrica sa Danilovićem, bar što se mene tiče. Mada se mnogima neće svideti njegov makijavelizam i da se ne biraju sredstva, jer je ovde praktično rekao da će ići protiv svog kluba zato što bi mu predsednik mogao uraditi nešto što mu se ne sviđa.

Što se dugovanja kluba prema njemu tiče, savršeno je jasno da treba da dobije sve svoje novce, ali pod uslovima koje je očekivao od svih drugih kojima se dugovalo. To podrazumeva čekanje na taj novac, pa i oprost dela duga ako je takva situacija. Sve ostalo bi bilo krajnje nemoralno s njegove strane.

I naravno, Danilović, koji očito smatra da će ćutanjem i nezameranjem rešiti probleme u klubu, da će vlast ostaviti KKP na miru. Naravno da neće, jer je klub sada blokiran za 30,000e, dok državno mezimče za par dana rešava BAT za 3 igrača i ko zna koliko para. No, to nije ništa novo a trenutno pre svega Danilović i Vujošević svojim nesporazumevanjem koče klub više od bilo kakve blokade ili BAT-a. Prosto je neverovatno da te tvrde planinske glave toliko dugo vremena ne mogu da se dogovore ni najosnovnije. Za to vreme, za 2-3 nedelje počinju pripreme za narednu sezonu, a još uvek nemamo ni trenera, ni igrače, ništa.

Ako mi ne date da i dalje budem trener, ja cu da vas tuzim za pare.........

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2015&mm=07&dd=17&nav_id=1016679

Posebno ne smete da me dirate sa mesta direktora sporskog drustva jer tamo su milioni od provizija kada se bude rasparcavao stadion JNA.

Jel` to onaj intelekualac kome bi bubreg dlai grobari?:rotf::rotf:

Volim Partizan crno bele boje,
Volim Partizan do poslednje pare, makar tuzio......

PS:Kako ono bi......Onaj je covek jer je oprosito, a onaj je.....Vujosevic........:rotf:

Poslednja izmena:
Što se dugovanja kluba prema njemu tiče, savršeno je jasno da treba da dobije sve svoje novce, ali pod uslovima koje je očekivao od svih drugih kojima se dugovalo. To podrazumeva čekanje na taj novac, pa i oprost dela duga ako je takva situacija. Sve ostalo bi bilo krajnje nemoralno s njegove strane.

Amin!

Sve više se priča u zadnje vreme da je SNS prodro u klub preko UO, postoji jedan Dodikov savetnik koji želi da se dodvori Gospodaru, i da se ozbiljno radi na tome da se zli Vujošević, kao glavni "lajavac", izbaci iz kluba. Nisu ni Vujoševićeve uvijene pretnje od pre neki dan tek tako. Čisto da ne bude iznenađenja, a ključ situacije je izgleda u Danilovićevim rukama. Ako odluči da ne produži Vujoševića i nasedne na šaku dolara koju nudi SNS, obrukaće klub i ubaciti ga u naprednjački politički mulj fudbala i košarke u ovoj zemlji; ako stane iza Vujoševića, nema sumnje da će se sve učiniti da ni najmanji cvonjak ne uđe, a radilo se dosad puno.

Postoji izvestan nesklad jer se već neko priča da su pojedini igrači blizu (Miljenović, Novak, Ivanović), Zalizani ima očigledan štek koji još uvek ne koristi (tu treba dodati Zagorca i možda još pokojeg igrača), i pitanje je šta se čeka. Sasvim moguće je da se radi o svemu ovome u Partizanu. Sa druge strane, jasno je da Vujošević trenutno ne radi ništa, jer nema ni ugovor.

Dakle, čini se da je jedna verzija nastavak ove agonije, a druga verzija je jedna drugačija agonija gde se KKP pretvara u filijalu Zalizanog (sigurno će obezbediti i trenera koji će biti prijemčiv većini navijača), daju mu se pare da bude dostojan ali preslab rival za državno košarkaško čedo, i naravno, sve pod kontrolom Gospodara Vučića. Nešto slično kao i u fudbalu, samo što u košarci glavni rival nije nikad jadniji i bedniji, već tih par miliončića što se može namaknuti za sport mnogo znače u košarci.

Videćemo rasplet, oko 10. avgusta moraju početi i neke pripreme.

Poslednja izmena:
Plasim se da ce rasplet da potraje, trenutno je pat pozicija. Danilovic stoji u mestu jer Vujosevic moze da blokira klub dugovanjima, Vujosevic stoji u mestu jer zasto bi nesto radio kad nije ni angazovan. Ako ostane Dule, sto se nadam da ce se desiti jer mislim da ne postoji bolji za rad sa neafirmisanim igracima i sto bi znacilo da nismo pustili ove napredne. Nisam siguran da li bih i koliko mogao da navijam za takav klub. Ne mislim da ce biti potop posle Vujosevica, ali prosto ne treba pristajati na ucenu nikad. Ako SNS stvarno preuzme klub, neka tuzi, bar da uzme pare bagri. Mada ni ta bagra ne daje svoje pare, nego tudje..

Koliko sam ja cuo, ako oteraju Vujosevica stavice na klupu Miloja. Ne bih se zacudio da se naprasno pojave pare dovoljne da se Duletu isplati.

Kojeg god trenera da dovedu u tom scenariju, taj će imati sramotan žig političkog postavljanja. Ne bi me čudilo da to bude Miloje, jer nažalost, pokazao je da pred Zalizanim fino povija kičmu... No, ovo bi bila 10x gora stvar nego raditi za ljigavog nezvaničnog šefa kluba.

Dobro, Miloje je na pocetku trenerske karijere, nije ni za ocekivati da radi kako on hoce. Svi karijere pocinju tako sto rade sta im se kaze pa gledaju da napreduju. Secam se nekog Bobijevog intervjua gde se zahvaljuje Miloju jer ga je na treninzima forsirao da trci sa bekovima ili tako nesto. :mrgreen: Moze on da postane solidan trener, ali se nadam da nece doci do toga da sada bira izmedju Mege indexa i prljavog angazmana u Partizanu.

I na kraju se priča svodi da će ako Vujošević ode da ga "smenjuje SNS" a ako ostane "onda se bori protiv sistema" . Smejurija u svakom slučaju :lol: . Treba Dule da ostane kao i Danilović, da poprave stanje u kojem su ostavili klub a ne da pobegnu i na kraju krive "političke prilike". Samo se plašim da neće radije izabrati "sudbinu disidenata".

Poslednja izmena:
Plasim se da ce rasplet da potraje, trenutno je pat pozicija. Danilovic stoji u mestu jer Vujosevic moze da blokira klub dugovanjima

Sve će to SNS srediti samo ako im je dovoljno stalo. Ljudi su upravo pukli 10 milki da FKCZ ode na jedan izlet kod Borata. Obezbedili su oko 20 milki za klub Ive Lole Ribara tokom 3 sezone. Dug prema Vujoševiću je oko 800,000e za ove tri godine, daće mu trećinu il polovinu odmah, ostalo mu isplatiti postupno. Šta su te pare za srpski košarkaši pax romana, pod imperatorima Vučićem i Čovićem, gde postoji samo jedan klub, a ostali nemaju cvonjka ni za Evrokup.

Jedan drugi CG portal piše da uz Ivanovića ide i Sead Šehović (MZT). Ja nisam čuo ništa relevantno o tome, za razliku od Ivanovića.
Mogli su svi da isprate šta je njegov brad Sead pisao u kolumni, pa su ga drugi isprozivali, a ni Sead nije ništa bolji, on je još i kao neki funkcioner u DPS.
Samo nam još Milov mali fali. :rotf:

Džile se raskantao sa antičkom republikom i sad bi moglo da dođe do obrta i na klupi Partizana...

Ne verujem da Dzikic zeli da se rve sa ovim hijenama ovde. Lik je cisto realan, vise puta je pricao kako mu je u Krki smanjen budzet i da je rekao: Ok, to znaci da su nam i dometi kraci, pa samim tim i ambicije. A mi trenutno imamo tim za neku sredinu tabele, ako i toliko. Jedino ako mu majka ne ustane sa one stolice pored terena i iscupa usi. :mrgreen:

Neka saceka on neka srecnija vremena za Partizan. Ne mogu ni da zamislim sta bi mogao da uradi da je bio na mestu Vlade Jovanovica.

Milutinov je izgleda trazio raskid ugovora na stetu kluba, sad da li postoji nacin da se to spreci ne znam. Sve u svemu, pretenduje da bude veci Gagic od Gagica. Nije bio isplacen ni prosle sezone pa mu nije padalo na pamet da ide.

Nema nista od obestecenja. Igrao je bez para i sada kada su ga isplatili na osnovu kasnjenja plata ima pravo da raskine ugovor bez obestecenja. Zavisi kakav si covek. Bobi Marjanovic je mogao da ode bez obestecenja u San Antonio ali je ipak Zvezda zaradila 625,000 dolara na njegovu inicijativu.

- - - - - - - - - -

Vujošević: Menadžer prekršio dogovor, Milutinov moralno odgovoran za nečinjenje

“Jeste ovo udarac za klub“, komentariše trener Partizana odlazak mladog centra

Prethodnog leta Davis Bertans, Đorđe Gagić u toku sezone, a sada i Nikola Milutinov. Neisplaćene zarade poslednjih meseci skupo koštaju Partizan. Trener Partizana Duško Vujošević u izjavi za MOZZART Sport ne krije nezadovoljstvo razvojem situacije.
"Koliko ja znam informacija o zahtevu Milutinova za raskidom ugovora je tačna. Ja u tim razgovorima sa njegovim menadžerom nisam učestvovao. Ali izgleda da je menadžer prekršio određeni dogovor koji je postojao sa klubom. Naravno to ne amnestira Milutinova od određene moralne odgovornosti zbog nečinjenja", rekao je Vujošević za MOZZART Sport i kratko dodao.
"Ovo jeste udarac za klub. I u ovom trenutku nemam više šta da komentarišem na tu temu".

Menadžeri Nikole Milutinova su inače Marko Flajšer i Marko Jelić, koji su zastupali i Bertansove interese. Letonac je sada igrač Laboral Kuće, a Milutinov bi prema poslednjim informacijama karijeru mogao da nastavi u Olimpijakosu koji mu nudi ugovor na tri godine.

Back