Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590
Kad vec pomenuh naplacivanje potencijala a ne kvaliteta, samo da istaknem da je Nedovic nekrunisani car u tom smislu. Decko naplacuje potencijal vec 5 godina 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ugovor je ugovor i on se poštuje osim ako se strane u ugovoru dogovore (tim bolje i više je ljudski), a ti možeš da se slikaš sa tvojim izvrdavanjem, relativizacijom, dvostrukim aršinima i lažnim moralom... Ču, dali mu otkaz i sad više nije moralno da se ovaj drži ugovora.![]()
To tako priliči vama, krimi-ekipi iz Železnika i njihovim poštovaocima, a i poštovanje ugovora...
Naravno, ako bih došao u Partizan, ja bih znao gde dolazim i šta da očekujem, i ostao bih dosledan do kraja. Bilo bi jadno da postupim kao Milutinov, da znam gde dolazim i kako stoje stvari, okoristim se od .
Pekovic je postao zivotinja tek u NBA. Ko zna kakav je koncetrat tamo jeo. Dule ga je naucio taktici, disciplini i ostalim kosarkaskim finesama. Iskreno i mene je Milutinov razocarao. Gledajte kako je Lovernj docekivan uvek kada je dolazio u Pionir posle odlaska, pa Dalo oprostajna poruka pre nekoliko nedelja, da ne pricam za Pekmena... Ovaj je bio u fazonu "Ne okreci se sine". Funjarski je otisao iz kluba ne zahvalivsi se nikome a toliko su ga Grobari podrzavali kada se igrao plejof protiv Zvezde. Mogao je makar da kaze hvala navijacima ako nije ljudima iz kluba. Bezveze jer nema opstu kulturu nego su stranci kojima je Partizan usputna stanica pokazali vece postovanje prema klubu.
priče kako on "nije ništa dao Partizanu" a Partizan njemu "sve" su smejurija i nemoj više da ih ponavljaš.
Milutinov nije dao ama baš ništa Partizanu, osim što je poslednju sezonu odigrao dobro. Duga dvojka protiv Bamberga i blokada slovenačkog hokejaša su mu dva najveća dostignuća,
A kada uzmeš u obzir koliko je prilika dobijao, dao je premalo.
I jeste dao najviše što je mogao, već sam rekao da ne bih uopšte potencirao tu priču da kolega Taraba nije rekao nešto sa čim se ne slažem. Samo što ja smatram da je to bilo malo u odnosu na ono što je dobio, a to su prilike i trpljenje kao malo ko.
Raspravljamo se niokočega, još od prve rasprave kad si uleteo "šta opušteni Lala", a na kraju se ispostavilo da pričamo jedno te isto, jer sam ja još pre koji mesec pričao da on uopšte nije naložen na ovo ovde. Nema potrebe za takvim suvišnim raspravama.
To što je dobro draftovan i što je pokupljen u OLY kao jedan od top centarskih talenata ne znači da je nešto postigao, već da ima potencijal.
Da nije možda Miličić naš najbolji košarkaš ikada zato što je najbolje draftovan od svih srpskih igrača ikada, koliko ja mogu da se setim...
Osim ako jedan jedini i neponovljivi as crno-belih,poznatiji kao brat ženske Velikog Delije Nikole Vučevića ne nauči vašeg maga tehnikama božanstvenog pecanja.Vujošević izjavio sa letovanja da dolazi na početak priprema 17. avgusta, i da ga ništa živo ne zanima. To znači da nema nameru da se povuče tek tako.
Poprilično hrabro od njega, pošto trenutno nema igrače ni za trening, a svakako nema ni dobre igrače. Više od pola ABA lige trenutno bolje stoji od nas, imamo sastav za donji deo tabele.
Naravno, čekaju se Danilović, Šilobad i ti koji čine upravu, da konačno nešto guknu i urade nešto.
Nisam siguran, al izgleda da je Vujošević jedini i kontaktirao one igrače... Jedini koji nešto radi u klubu je trener bez ugovora i bez dovoljno igrača za trening.
Grbović za "Blic": Partizan propada, Dule i uprava na moru
Legenda crno-belih Goran Grbović upozorava da klubu preti gašenje, a da su članovi uprave koji to treba da spreče na moru.
Goran Grbović, bivši kapiten Partizana, zabrinut je za sudbinu kluba, a za tešku situaciju krivi Duška Vujoševića i upravu.
- Mora da se podvuče crta i da se vidi koliki su dugovi, a da ljudi koji se brinu o finansijskom stanju odgovaraju. Tragedija je što Partizan neće igrati Evrokup, preveliki je to klub da bi to sebi dozvolio. Onda je normalno da pojačanja neće da dođu, a da igrači beže s broda koji je potonuo. Košarkaši koji u Partizan dolaze zbog Vujoševića nemaju od čega da žive, a na kraju odu nezadovoljni i tuže klub. I ne treba ih zbog toga nazivati izdajnicima - kaže Grbović za „Blic“.
Sledeće nedelje Skupština
Skupština kluba koja će odrediti sudbinu Partizana održaće se sledeće nedelje.
- Vujoševiću je istekao ugovor, a Upravni odbor se nije sastao da bi ga on i produžio. Danilović ne može sve sam, a kada glad zakuca na vrata, ljubav beži kroz prozor - dodao je Grbović.
Član Skupštine Partizana ogorčen je na upravu.
- Klubu ne preti propadanje već istrebljenje i ne treba dozvoliti jeziku da grmi kad snaga šapuće. E, tu odgovornost snosi Vujošević, a ne da prebacuje sve na upravu. Partizan je zatvoren klub, koji ne sme da vređa nikoga ko mu daje novac, makar jedan evro, pogotovu ne da to radi Dule. On je najbolji taktičar u Evropi, ali ne može da se meša u rad rukovođenja. Smeta mi što su svi iz uprave na odmoru, a klub propada. To je neodgovorno i apsurdno u najtežim trenucima u istoriji kuba.
Grbović upozorava da je Partizan davno u tunelu, a da se svetlo ne vidi.
- Partizan neće mirno da ode u mrak. Dosta nam je u Vujoševiću jedan Če Gevara, Partizan je u rupi, a ona mora da prestane da se kopa. Partizan zbog blokade i duga neće moći da igra ABA ligu, a to vodi prema propadanju. Ne može sa plaže da se spasava klub.
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca...a-Blic-Partizan-propada-Dule-i-uprava-na-moru