KK Partizan

Kad me već kolega pita šta bih ja radio, i ja bih isto radio jer nisam preambiciozan tip, ne treba mi puno, samo koje milionče. :lol: Šta fali.

Al Milutinov ako ima ambicija za top-igrača... Ne znam. Olimpijakos mu je sigurno veliki zalogaj, kao i NBA, mislim i da nije dovoljno čvrst za njihovu igru, ali mislim da je dobro što je upao tamo gde forsiraju samo skraćene petice. Trenutno imaju Patrika Janga i Otela Hantera, za ovog drugog se ne može reći ni da je petica, dakle Milutinov tamo nema profil sličan sebi.

PS: Inače, dobro je, Sead Šehović neće kod nas nego kod brata. Neće ga pustiti stranka kod nas :lol: i neka bude tako, bez mešanja, zna se ko je na čijoj strani.

Poslednja izmena:
Kako je život čudan i nepredvidiv.
Kratak je put od velikog junaka koji protiv omražene Zvezde igra sa izvađenim okom do velikog izdajnika. Inače Milutinov je od tzv. KKP dobio sve osim para.

Protiv tzv. Zvezde ili tzv. Ive Lole Ribara?

Inače, Vujošević se ovaj put bolje poneo, sugerišući da se ne mogu kriviti igrači u ovoj situaciji, jer se različiti karakteri pokazuju različito. Sve je to normalno, a mi tek sad vidimo vrednost Lovernja, Milosavljevića, Pavlovića, Mačvana, pa i onih na koje je bio mnogo više neopravdano ljut jer su otišli prerano ili nisu ostavili obeštećenje (Bogdanović i Bertans, ovaj drugi oprostio dugove).

No, sad mu je lako jer koristi ovo što se povukao da prebacuje lopticu na Danilovića i Šilobada, koji nikako da guknu dok im je otišla velika nezaštićena investicija.

Osnova profesionalnog sporta je veoma prosta.
Igrac igra kako najbolje zna - klub placa dogovoreni iznos novca.
Tu pocinje i zavrsava se svaka dalja prica.
Svi ostali aspekti medjusobnog odnosa klub - igrac, mogu da se okace macku o rep.
Eee, ako je amaterski sport u pitanju onda je stipendija najmanje vazna, jer su u amaterizmu neke druge stvari vaznije.
Mada u amaterizmu ni treneri ne primaju platu nego rade iz ljubavi, te zelje za novim saznanjima.

Normalno. Zato si ti mlatio sve i svašta kako je Vujošević nemoralan i kako se zasluženo teško razboleo (?!?) jer je od CSKA potraživao novac koji je stajao u ugovoru.
Bolje se ne blamiraj dalje, mada ti i ne znaš za drugo.

A što se ovog slučaja tiče, sve je to tako, zato i Milutinov može da ide a naš klub (ne tvoj, nego naš) treba da izvlači pouke, da štiti svoje igrače-investicije, da vodi računa o tome da li se njihovi interesi poklapaju sa interesom igrača, itd. Ako još ima ko te pouke da izvuče.

I na osnovu surovog profesionalizma na koji je sveden odnos klub-Milutinov od strane njega i njegovog menadžera, mi nemamo šta više da osećamo posebno za tog dečka koji je klub i veliku šansu iskoristio kao odskočnu dasku, da zapali dalje prvom prilikom, iskoristivši ono dobro za sebe, a ono loše da zapali. To je sve, bar što se mene tiče.

Poslednja izmena:
Ugovor izmedju dve strane se sklapa da bi se precizirali detlaji nekog POSLA, DOGOVORA, RADA.
Dusan Vujosevic je uspeo da bude jedini trener CSKA u ne znam koliko poslednjih godina koji je tako dobro radio da je klub ispao u prvoj rundi Evrolige.
Onda je naravno dobio otkaz, i NIJE VISE RADIO.
Svakako je i vise nego nemoralno NE RADITI a dobijati novac, i to jos posle jasnog dokaza da kao trener ne zna nista.
Ali dobro...Tebi lakse ulazi u du.pe nego u glavu..........To je i maloj deci jasno.

PS: Nisi odgovorio na pitanje koje ti je postavio neko pre...Da li bi ti poklonio Vujosevicu godinu dana?
Ili bubreg?
Cak ni ti nisi toliko gl.up.........
A nije ni Milutinov.

Ugovor je ugovor i on se poštuje osim ako se strane u ugovoru dogovore (tim bolje i više je ljudski), a ti možeš da se slikaš sa tvojim izvrdavanjem, relativizacijom, dvostrukim aršinima i lažnim moralom... Ču, dali mu otkaz i sad više nije moralno da se ovaj drži ugovora. :rotf:

To tako priliči vama, krimi-ekipi iz Železnika i njihovim poštovaocima, a i poštovanje ugovora...

Ugovor je ugovor i on se poštuje osim ako se strane u ugovoru dogovore (tim bolje i više je ljudski), a ti možeš da se slikaš sa tvojim izvrdavanjem, relativizacijom, dvostrukim aršinima i lažnim moralom... Ču, dali mu otkaz i sad više nije moralno da se ovaj drži ugovora. :rotf:

To tako priliči vama, krimi-ekipi iz Železnika i njihovim poštovaocima, a i poštovanje ugovora...

Ko o cemu kur.va o postenju...............:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Ali dzabe, svi znaju da je kur.va

Tvoj "slucaj" je preslikan.

Ja sam opet plastično dokazao tvoje dvostruke standarde, nema tu šta da se priča. Kako bi to bilo lepo da se igračima daju otkazi ako ti se ne svidi kako igraju, pa da ih onda prozivaš da su nemoralni jer traže ono što je u ugovoru.
Kao što je to radio onaj tvoj voljeni Čović pre koju godinu, i sl.

Inače, ako Dule kaže kroz zid, ja idem kroz zid, da odgovorim na pitanje kolege RickRoss koje si ti preformulisao tvojom starom dobrom čovićevsko-vesićevskom metodom spinovanja.
Kako jedan vernik može da postupi drugačije? :eek:

Naravno, ako bih došao u Partizan, ja bih znao gde dolazim i šta da očekujem, i ostao bih dosledan do kraja. Bilo bi jadno da postupim kao Milutinov, da znam gde dolazim i kako stoje stvari, okoristim se od situacije i šmugnem kad poželim, iako mi je klub dao 100%-nu priliku za punu afirmaciju, od početka do kraja, kao malo kome. To je jadno.

No, kao što rekoh, pravo je na njegovoj strani, mi ga samo ne moramo voleti. A ja ga svakako neću ni mrzeti, jer znam da je u suštini klinac sa glavom u nebesima. To je sve OK, iako je jadno ispalo, a klub treba da misli o tim stvarima. Eno Čović prodaje slobodne agente za 625,000$ :lol: ... a mi ne možemo zaraditi od svog najvećeg prospekta ove sezone, potpuni fijasko.

Ti dokazao???????????????:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Nego daj odgovori vise.........`Oces li dati bubreg da se intelekualac isplati?
Stalno zaobilazis odgovor na to vazno pitanje....:per:

PS: `bem ti misa, tek sam sad procitao ostatak komentara.........Pa ovo nije vise ni za lecenje......

Vujošević izjavio sa letovanja da dolazi na početak priprema 17. avgusta, i da ga ništa živo ne zanima. To znači da nema nameru da se povuče tek tako.
Poprilično hrabro od njega, pošto trenutno nema igrače ni za trening, a svakako nema ni dobre igrače. Više od pola ABA lige trenutno bolje stoji od nas, imamo sastav za donji deo tabele.

Naravno, čekaju se Danilović, Šilobad i ti koji čine upravu, da konačno nešto guknu i urade nešto.
Nisam siguran, al izgleda da je Vujošević jedini i kontaktirao one igrače... Jedini koji nešto radi u klubu je trener bez ugovora i bez dovoljno igrača za trening.

Naravno, ako bih došao u Partizan, ja bih znao gde dolazim i šta da očekujem, i ostao bih dosledan do kraja. Bilo bi jadno da postupim kao Milutinov, da znam gde dolazim i kako stoje stvari, okoristim se od .

"Okej dečko slušaj, ti si dobar košarkaš imaš veliki potencijal, znaš kakve smo mi centre pravili, nije se Peković sam formirao, to što je on jak kao životinja za to je Dule zaslužan i rad u Partizanu. Inače imamo projektovano da igramo narednih nekoliko sezona Evroligu, oni Cigani su gubitnički mentalitet, ti ćeš preko EL da ojačaš i postaneš najbolji mladi centar u Evropi a ako ti budemo kasnili više od tri plate ili ne budemo igrali Evroligu možeš komotno da raskineš ugovor. Ako pređeš u neki drugi klub nećemo ti zamerati. Ne moraš ni obeštećenje da nam obezbediš. Štaviše mi ćemo te i preporučiti."

Plastično da ti objasnim šta je njemu rečeno i "obećano" . Te priče kako on "nije ništa dao Partizanu" a Partizan njemu "sve" su smejurija. Ni njemu nije trebalo da ode bez obeštećenja jbg ipak je on naš igrač ali toliko ga pljuvati i izmišljati gluposti isto nema smisla. Dečko je dao sve od sebe u "takvim" uslovima kakvi su bili i niko mu nema pravo ništa zameriti i gotovo.

Poslednja izmena:
Pekovic je postao zivotinja tek u NBA. Ko zna kakav je koncetrat tamo jeo. Dule ga je naucio taktici, disciplini i ostalim kosarkaskim finesama. Iskreno i mene je Milutinov razocarao. Gledajte kako je Lovernj docekivan uvek kada je dolazio u Pionir posle odlaska, pa Dalo oprostajna poruka pre nekoliko nedelja, da ne pricam za Pekmena... Ovaj je bio u fazonu "Ne okreci se sine". Funjarski je otisao iz kluba ne zahvalivsi se nikome a toliko su ga Grobari podrzavali kada se igrao plejof protiv Zvezde. Mogao je makar da kaze hvala navijacima ako nije ljudima iz kluba. Bezveze jer nema opstu kulturu nego su stranci kojima je Partizan usputna stanica pokazali vece postovanje prema klubu.

igyboy obrisao sam i moj post i tvoj komentar jer sam video cije su reci. ;)

Poslednja izmena:
Pekovic je postao zivotinja tek u NBA. Ko zna kakav je koncetrat tamo jeo. Dule ga je naucio taktici, disciplini i ostalim kosarkaskim finesama. Iskreno i mene je Milutinov razocarao. Gledajte kako je Lovernj docekivan uvek kada je dolazio u Pionir posle odlaska, pa Dalo oprostajna poruka pre nekoliko nedelja, da ne pricam za Pekmena... Ovaj je bio u fazonu "Ne okreci se sine". Funjarski je otisao iz kluba ne zahvalivsi se nikome a toliko su ga Grobari podrzavali kada se igrao plejof protiv Zvezde. Mogao je makar da kaze hvala navijacima ako nije ljudima iz kluba. Bezveze jer nema opstu kulturu nego su stranci kojima je Partizan usputna stanica pokazali vece postovanje prema klubu.

Nije on u tom fazonu, ne voli navijače i sva sranja koja idu sa tim. Njemu je jedini san da ode u NBA i to je to. Nema on baš nikakvih emocija prema srpskoj klupskoj košarci. On i njegova ekipa prate NBA i to je to. To mi je pomalo i bezveze ali jbg takva je generacija. Više znaju o NBA-u nego o istoriji naše košarke.

Poslednja izmena:
priče kako on "nije ništa dao Partizanu" a Partizan njemu "sve" su smejurija i nemoj više da ih ponavljaš.

Milutinov nije dao ama baš ništa Partizanu, osim što je poslednju sezonu odigrao dobro. Duga dvojka protiv Bamberga i blokada slovenačkog hokejaša su mu dva najveća dostignuća, koja su ostala bez rezultatske materijalizacije u vidu nekog plasmana i trofeja, što svakako nije samo njegova greška nego celog tima, klupe i kluba.

A kada uzmeš u obzir koliko je prilika dobijao, dao je premalo. Što je i normalno jer je bio i još uvek je vrlo, vrlo mlad. Ja ne zameram njemu što nije ništa dao, već sam replicirao kolegi koji je rekao nešto sa čime se ne slažem.

Dakle, da ti ponovim još jedno ono što bi drsko "naređuješ" da ne ponavljam, Milutinov je dao Partizanu mnogo manje nego što je dobio. A ti nemoj tako drsko da me daviš i provociraš na odgovor, već sam rekao da se ne mislim raspravljati s tobom pošto sam video kako idu te jednosmerne rasprave. Hvala.

Milutinov nije dao ama baš ništa Partizanu, osim što je poslednju sezonu odigrao dobro. Duga dvojka protiv Bamberga i blokada slovenačkog hokejaša su mu dva najveća dostignuća,

Naravno i zato ga je draftovao San Antonio i zato je potpisao za Olimpijakos.

A kada uzmeš u obzir koliko je prilika dobijao, dao je premalo.

U datim uslovima je dao najviše što je mogao a i to je bilo previše za ovu trenutnu ekipu Partizana.

Poslednja izmena:
I jeste dao najviše što je mogao, već sam rekao da ne bih uopšte potencirao tu priču da kolega Taraba nije rekao nešto sa čim se ne slažem. Samo što ja smatram da je to bilo malo u odnosu na ono što je dobio, a to su prilike i trpljenje kao malo ko.

Raspravljamo se niokočega, još od prve rasprave kad si uleteo "šta opušteni Lala", a na kraju se ispostavilo da pričamo jedno te isto, jer sam ja još pre koji mesec pričao da on uopšte nije naložen na ovo ovde. Nema potrebe za takvim suvišnim raspravama.

Ono oko čega se potpuno ne slažem:
To što je dobro draftovan i što je pokupljen u OLY kao jedan od top centarskih talenata ne znači da je nešto postigao, već da ima potencijal.
Da nije možda Miličić naš najbolji košarkaš ikada zato što je najbolje draftovan od svih srpskih igrača ikada, koliko ja mogu da se setim...

I jeste dao najviše što je mogao, već sam rekao da ne bih uopšte potencirao tu priču da kolega Taraba nije rekao nešto sa čim se ne slažem. Samo što ja smatram da je to bilo malo u odnosu na ono što je dobio, a to su prilike i trpljenje kao malo ko.

I kada se pogledaju sve te "prilike" i ono što je "otprilike" bilo očekivano, to što je pružio je i više nego za ovu ekipu Partizana.

Raspravljamo se niokočega, još od prve rasprave kad si uleteo "šta opušteni Lala", a na kraju se ispostavilo da pričamo jedno te isto, jer sam ja još pre koji mesec pričao da on uopšte nije naložen na ovo ovde. Nema potrebe za takvim suvišnim raspravama.

Ja sam rekao da je ćutljivi radnik a ne "opušteni Lala", u prevodu da mu je svejedno šta se dogodi. Kao što vidiš nije mu svejedno, zato je odmah i ispalio iz kluba. To što je tako ispalio je dokaz koliko ga boli uvo za našu scenu a kada je bolje pogledam i ne krivim ga. Pa ti si sada opet napisao "opušteni Lala". Ako nećeš da ti odgovaram na to onda ne moraš to pišeš opet, to smo raščistili.

To što je dobro draftovan i što je pokupljen u OLY kao jedan od top centarskih talenata ne znači da je nešto postigao, već da ima potencijal.
Da nije možda Miličić naš najbolji košarkaš ikada zato što je najbolje draftovan od svih srpskih igrača ikada, koliko ja mogu da se setim...

Ima potencijal ali i kvalitetnih partija iza sebe protiv zvaničnog MVP-ja Evrolige koje su ga i "prodale" tako dobro.

Poslednja izmena:
Vujošević izjavio sa letovanja da dolazi na početak priprema 17. avgusta, i da ga ništa živo ne zanima. To znači da nema nameru da se povuče tek tako.
Poprilično hrabro od njega, pošto trenutno nema igrače ni za trening, a svakako nema ni dobre igrače. Više od pola ABA lige trenutno bolje stoji od nas, imamo sastav za donji deo tabele.

Naravno, čekaju se Danilović, Šilobad i ti koji čine upravu, da konačno nešto guknu i urade nešto.
Nisam siguran, al izgleda da je Vujošević jedini i kontaktirao one igrače... Jedini koji nešto radi u klubu je trener bez ugovora i bez dovoljno igrača za trening.
Osim ako jedan jedini i neponovljivi as crno-belih,poznatiji kao brat ženske Velikog Delije Nikole Vučevića ne nauči vašeg maga tehnikama božanstvenog pecanja.

Grbović za "Blic": Partizan propada, Dule i uprava na moru

Legenda crno-belih Goran Grbović upozorava da klubu preti gašenje, a da su članovi uprave koji to treba da spreče na moru.

Goran Grbović, bivši kapiten Partizana, zabrinut je za sudbinu kluba, a za tešku situaciju krivi Duška Vujoševića i upravu.

- Mora da se podvuče crta i da se vidi koliki su dugovi, a da ljudi koji se brinu o finansijskom stanju odgovaraju. Tragedija je što Partizan neće igrati Evrokup, preveliki je to klub da bi to sebi dozvolio. Onda je normalno da pojačanja neće da dođu, a da igrači beže s broda koji je potonuo. Košarkaši koji u Partizan dolaze zbog Vujoševića nemaju od čega da žive, a na kraju odu nezadovoljni i tuže klub. I ne treba ih zbog toga nazivati izdajnicima - kaže Grbović za „Blic“.

Sledeće nedelje Skupština
Skupština kluba koja će odrediti sudbinu Partizana održaće se sledeće nedelje.
- Vujoševiću je istekao ugovor, a Upravni odbor se nije sastao da bi ga on i produžio. Danilović ne može sve sam, a kada glad zakuca na vrata, ljubav beži kroz prozor - dodao je Grbović.
Član Skupštine Partizana ogorčen je na upravu.

- Klubu ne preti propadanje već istrebljenje i ne treba dozvoliti jeziku da grmi kad snaga šapuće. E, tu odgovornost snosi Vujošević, a ne da prebacuje sve na upravu. Partizan je zatvoren klub, koji ne sme da vređa nikoga ko mu daje novac, makar jedan evro, pogotovu ne da to radi Dule. On je najbolji taktičar u Evropi, ali ne može da se meša u rad rukovođenja. Smeta mi što su svi iz uprave na odmoru, a klub propada. To je neodgovorno i apsurdno u najtežim trenucima u istoriji kuba.

Grbović upozorava da je Partizan davno u tunelu, a da se svetlo ne vidi.

- Partizan neće mirno da ode u mrak. Dosta nam je u Vujoševiću jedan Če Gevara, Partizan je u rupi, a ona mora da prestane da se kopa. Partizan zbog blokade i duga neće moći da igra ABA ligu, a to vodi prema propadanju. Ne može sa plaže da se spasava klub.

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca...a-Blic-Partizan-propada-Dule-i-uprava-na-moru

Grbović za "Blic": Partizan propada, Dule i uprava na moru

Legenda crno-belih Goran Grbović upozorava da klubu preti gašenje, a da su članovi uprave koji to treba da spreče na moru.

Goran Grbović, bivši kapiten Partizana, zabrinut je za sudbinu kluba, a za tešku situaciju krivi Duška Vujoševića i upravu.

- Mora da se podvuče crta i da se vidi koliki su dugovi, a da ljudi koji se brinu o finansijskom stanju odgovaraju. Tragedija je što Partizan neće igrati Evrokup, preveliki je to klub da bi to sebi dozvolio. Onda je normalno da pojačanja neće da dođu, a da igrači beže s broda koji je potonuo. Košarkaši koji u Partizan dolaze zbog Vujoševića nemaju od čega da žive, a na kraju odu nezadovoljni i tuže klub. I ne treba ih zbog toga nazivati izdajnicima - kaže Grbović za „Blic“.

Sledeće nedelje Skupština
Skupština kluba koja će odrediti sudbinu Partizana održaće se sledeće nedelje.
- Vujoševiću je istekao ugovor, a Upravni odbor se nije sastao da bi ga on i produžio. Danilović ne može sve sam, a kada glad zakuca na vrata, ljubav beži kroz prozor - dodao je Grbović.
Član Skupštine Partizana ogorčen je na upravu.

- Klubu ne preti propadanje već istrebljenje i ne treba dozvoliti jeziku da grmi kad snaga šapuće. E, tu odgovornost snosi Vujošević, a ne da prebacuje sve na upravu. Partizan je zatvoren klub, koji ne sme da vređa nikoga ko mu daje novac, makar jedan evro, pogotovu ne da to radi Dule. On je najbolji taktičar u Evropi, ali ne može da se meša u rad rukovođenja. Smeta mi što su svi iz uprave na odmoru, a klub propada. To je neodgovorno i apsurdno u najtežim trenucima u istoriji kuba.

Grbović upozorava da je Partizan davno u tunelu, a da se svetlo ne vidi.

- Partizan neće mirno da ode u mrak. Dosta nam je u Vujoševiću jedan Če Gevara, Partizan je u rupi, a ona mora da prestane da se kopa. Partizan zbog blokade i duga neće moći da igra ABA ligu, a to vodi prema propadanju. Ne može sa plaže da se spasava klub.

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca...a-Blic-Partizan-propada-Dule-i-uprava-na-moru

:worth:

Danilović ne može sve sam :mrgreen: Pune ruke posla.

A Vujošević je kriv za sve jer priča, i pljuje državu, sram ga bilo. To je najveći problem.

Grba se malo previše slizao sa Jakovljevićem, a izgleda da ga boli i pljuvanje po trenutnom vlasniku države...

Nikola Ivanović u Mega Leks, a Jovan Novak u Turov. To je ono što smo propustili, a moglo se i sa Nastićem i Krstićem koji odoše u Igokeu.

Dok se ovi naši smisle šta uopšte hoće da rade, ništa neće ostati osim novog Bezbradice.

Back