KK Partizan

Ljudi koji su pričali da on ne može da igra bilo gde drugde bolje da se ne blamiraju i dalje.

Saši Pavloviću dugujemo veliku zahvalnost zato što je igrao sezonu i po kod nas, što je sišao u ovaj jad gde su ga nesportski protivnici valjali po njihovom blatu, sudije respektovale kao junošu dok su slavile neke druge "veličine", što je došao u poodavno nikad slabiji i popljuvaniji Partizan, kome je vlast vezala jednu ruku da bi bilo lakše državnom projektu, Partizanu koji je obezvređen od svih osim nas samih, da pomogne koliko može. A mogao je biti za to vreme bilo gde, zaraditi novce, igrati opušteno i bez briga, samo sport, bez raznoraznih čovića radonjića lazića blažiča i kalenića i njihovih "taktika" krojenih u zamračenim beogradskim noćnim klubovima.

Možda nismo ove tek protekle sezone dobili od njega sve šta smo želeli, možda nije bio dovoljno spreman, svakako je izgoreo, al nadam se da će oni koji ga pljuju zbog toga biti u manjini. Videćemo koliko će u naredno vreme da dolaze prekaljeni asovi poput njega i Mačvana, da se bore za Partizan kad je najteže.

Poslednja izmena:
Kao sto Keeper rece, u poredjenju sa proslom sezonom ove je bio ispod svog nivoa(psihicki i fizicki).

Iskreno, najvise me je iznerviralo to sto se u derbiju previse izlozio/nalozio i naneo vise stete nego koristi timu svojim silovanjem lopte... ali dobro, ceni se zelja i trud.

Takodje se slazem da mu dugujemo veliku zahvalnost, tako da mu ja pruzam jedno hvala za sve i neka mu je sa srecom u daljoj karijeri :)

Hvala mu i nadam se da ce imati jos jednu epizodu za kraj kod nas u nekim normalnim uslovima. Bez da ide lopta njemu da resava jer nema ko drugi, a dozvoljeno je mlatiti ga koliko hoces bez sankcija. Mislim da se lose nosio sa provokacijama, posebno protiv CZT i Buducnosti, i da mu je bilo previse stalo da bude dobar u inat tome.

Sada ce moci da pokaze sta zna u sredini gde ga se ne plase ko ovde i gde nije svima na tapetu. Srecno majstoru.

Kako ono ide, sa njegovog twiter profila:

Najjaci samo ostaju.......................:rotf:

Jos kad usledi prijava BAT-u........:per:

koata, kosta...

ja ne volem vujosevica, ne volem sve sto on predstavlja, ne volem sta ucini od partizana... ti ne voles partizan. o.k. je to, no opsesije bas i nisu najzdravije....

elem, gledam crveno bele pantere kako ( zasluzeno ) analiziraju grupu u EL, razmisljaju o nacinima prolaska, traze tim za to... and all that good stuff... ako, rekoh zasluzeno, a i crveno beli svih macjih oblika me nikad nisu preterano interesirali...

nego, jel danas bilo zrebanje za EC ? a i ako nije, svejedno, bice. jel ste srecni em zadovoljni, sto umesto da mi analiziramo koje rumune i belgijance treba prodjemo da bi igrali sa boljima. sa kojim timom, sta treba uradimo.... najzesca picketina je konacno uradila ultimativni alibi i pobegla od takmicenja.

kkdv je klub koji odustaje od evropskog takmicenja koje je izborio na terenu, da bi raznorazni tatini, stipendirali vujosevica da ih trenira 9 meseci i obaska pusta da igraju utakmice po nesrecoj yugo i jos nesrecnijoj srpsoj ligi.

rodjaci...

Poslednja izmena:
Pa i Metalc je odustao od EC. Samo stub igra Evropu. Mislis da Vujojevic i Djokic ne bi rado pravili tim i igrali sa jacim protivnicima u kvalitetnijoj ligi od Aba? Cisto za razmisljanje, zasto Valjevska pivara kad vec daje pare u sport ne sponzorise Metalac Valjevo nego mezimce? Ima primera jos koliko hoces.

I ja bih najradije gledao cist sport gde se igra za pobedu i slavu, a ne za opstanak. A mislim da nije uredu da se novac daje za igranje EC, koji je skup jer su putovanja daleka, a mislim da ih ne placa liga, dok momci koji su tu..ili su bili tu nisu isplaceni.

koata, kosta...

ja ne volem vujosevica, ne volem sve sto on predstavlja, ne volem sta ucini od partizana... ti ne voles partizan. o.k. je to, no opsesije bas i nisu najzdravije....

elem, gledam crveno bele pantere kako ( zasluzeno ) analiziraju grupu u EL, razmisljaju o nacinima prolaska, traze tim za to... and all that good stuff... ako, rekoh zasluzeno, a i crveno beli svih macjih oblika me nikad nisu preterano interesirali...

rodjaci...

Kad bolje razmislim ti si potpuno u pravu.
Zar bi ti voleo klub u kojem parazitiraju likovi poput Vujosevica?
Zar bi voleo klub u kojem predsednik kluba licno na aerodromu docekuje sivu eminenciju drzavne bezbednosti devedesetih godina, koja je zarila i palila i ubijala i po Srbiji?
Zar bi voleo klub u kojem se kapiten kluba, igrac koji bi trebao da bude primer ponasanja, hvata za medjunozje pokazujuci ga protivnickojupravi, treneru i naivjacima, ili u kome vedeta kluba pokazuje srednji prst protivnickom navijacima?
Zar bi voleo klub u kojem su sada glavni oni navijaci koji slepo veruju jednom parazitu Vujosevicu, koji na tribinama ispisuju molbe da pojedini igraci dodju da igraju za njih?
Da volim klub koji vise i ne zna kome i koliko duguje?
Zar bi voleo klub u kojem naocigled cele Srbije paraziti u vidu celnika uprave, par menadzera i vodja navijaca lepo zive pljackajuci klub?
Zar bi voleo klub u kojem uprava dozvoljava da s ena konferencijama za stampu javno pljuje po drugim klubovima, i prica o svemu sem o kosarci?
Zar treba da volim klub ciji trener poziva navijace da oruzjem brane nesto, sot je predmet sudskog spora, time se direktno mesajuci u rad sudstva?

Ti ako volis takav klub, to je tvoj problem...........Ja ga zasigurno ne mogu voleti sve dok ne vidim ledja takvima.

Haha, Kole još nije preboleo što su Lovernj i Mačvan pokazali "onu stvar" cenjenim članovima uprave FMP-a (oba), nosiocu Ordena Svetog Save doktoru Nebojši, i njegovoj sviti koja se sastoji od ulizica i fakultetski obrazovanih momaka sa severne tribine.

Ako, ako. Zna se koji je način komunikacije sa gospodom koja sabira među sobom ko zna koliko decenija robije. ;)

- - - - - - - - - -

zasto Valjevska pivara kad vec daje pare u sport ne sponzorise Metalac Valjevo nego mezimce? Ima primera jos koliko hoces.

Marketing. :mrgreen:

Vesterman zvuči nerealno, ima dva ACL-a iza sebe i Zalizani bi teško dozvolio da se vrati na naše treninge. I šta ga je onda kog vraga vodio od nas na kraju prošle sezone.

Ljudi koji su pričali da on ne može da igra bilo gde drugde bolje da se ne blamiraju i dalje.

Saši Pavloviću dugujemo veliku zahvalnost zato što je igrao sezonu i po kod nas, što je sišao u ovaj jad gde su ga nesportski protivnici valjali po njihovom blatu, sudije respektovale kao junošu dok su slavile neke druge "veličine", što je došao u poodavno nikad slabiji i popljuvaniji Partizan, kome je vlast vezala jednu ruku da bi bilo lakše državnom projektu, Partizanu koji je obezvređen od svih osim nas samih, da pomogne koliko može. A mogao je biti za to vreme bilo gde, zaraditi novce, igrati opušteno i bez briga, samo sport, bez raznoraznih čovića radonjića lazića blažiča i kalenića i njihovih "taktika" krojenih u zamračenim beogradskim noćnim klubovima.

Možda nismo ove tek protekle sezone dobili od njega sve šta smo želeli, možda nije bio dovoljno spreman, svakako je izgoreo, al nadam se da će oni koji ga pljuju zbog toga biti u manjini. Videćemo koliko će u naredno vreme da dolaze prekaljeni asovi poput njega i Mačvana, da se bore za Partizan kad je najteže.
Са овим се слажем 101 % ...
И од мене:срећно Саша МАЈСТОРЕ !!!

kosta, kad nesto ne voles time se ne mlatis. negativa iz`eda dzigericu.

broj3, metalac je mali klub iz valjeva koji igra u hangaru. kad konacno dobiju halu, nece ni oni imati opravdanje za nepostovanje sopstvenih sportskih uspeha. kad je partizan u pitanju... partizan nije metalac, mada kamikaza tempom koji ide moz postane.

danilo i vesterman... jedan oteran, drugi pobeg`o. sve noge polomise da se vrate u rasulo bez para. btw, odgledah danila nekoliko u bilbau. ja i ranije nisam padao na prodanu ciglu " lose igra odbranu " ( iako stvarno nije bila sjajna ), ali ovo sto je igrao tamo me fakat iznenadilo. recimo za 22 do 23 % bolja odbrana nego dragan sada. voljni moment nenadjebiv. ocekujem da ubode nesto dobro.

vesterman... majko moja precenjenosti. polako to svi uvidjaju.

Мени он (Дало) једноставно не може бити антипатичан,а и :
-није он крив ако је имао (пре)велику минутажу,и
-то што је играо деловало је да се труди.Сад што он не уме боље...еби га.
Дакле исто тако:срећно и једног дана (посебно ако се разигра) - добродошао нам.

Partizan neće sigurno doći do većeg broja zaista talentovanih klinaca, jer Zalizani i Čović drže monopol već duže vreme. Ovaj drugi čak i skuplja klince da bi bili dalje od ruku drugih, dok ih prvi preprodaje.
Nama su dostupni samo Bezbradica, Dalo i Đumić, eventualno ako nam se Zalizani smiluje za jednog.

Stvarno priželjkujem jedan restart, jedan sveži početak s par klinaca. Ako i budemo 10. u ABA, nema veze samo da isprofilišemo tri igrača za budućnost.

Ono sto mene zanima, a tice se tvog misljenja je...
Da li po tovm misljenuu taj reset treba da ukljuci i odlazak ove uprave, ili bar Vujosevica?
Stos e reseta tice on se vec desio, i to prinudno.

Back