koata, kosta...
ja ne volem vujosevica, ne volem sve sto on predstavlja, ne volem sta ucini od partizana... ti ne voles partizan. o.k. je to, no opsesije bas i nisu najzdravije....
elem, gledam crveno bele pantere kako ( zasluzeno ) analiziraju grupu u EL, razmisljaju o nacinima prolaska, traze tim za to... and all that good stuff... ako, rekoh zasluzeno, a i crveno beli svih macjih oblika me nikad nisu preterano interesirali...
rodjaci...
Kad bolje razmislim ti si potpuno u pravu.
Zar bi ti voleo klub u kojem parazitiraju likovi poput Vujosevica?
Zar bi voleo klub u kojem predsednik kluba licno na aerodromu docekuje sivu eminenciju drzavne bezbednosti devedesetih godina, koja je zarila i palila i ubijala i po Srbiji?
Zar bi voleo klub u kojem se kapiten kluba, igrac koji bi trebao da bude primer ponasanja, hvata za medjunozje pokazujuci ga protivnickojupravi, treneru i naivjacima, ili u kome vedeta kluba pokazuje srednji prst protivnickom navijacima?
Zar bi voleo klub u kojem su sada glavni oni navijaci koji slepo veruju jednom parazitu Vujosevicu, koji na tribinama ispisuju molbe da pojedini igraci dodju da igraju za njih?
Da volim klub koji vise i ne zna kome i koliko duguje?
Zar bi voleo klub u kojem naocigled cele Srbije paraziti u vidu celnika uprave, par menadzera i vodja navijaca lepo zive pljackajuci klub?
Zar bi voleo klub u kojem uprava dozvoljava da s ena konferencijama za stampu javno pljuje po drugim klubovima, i prica o svemu sem o kosarci?
Zar treba da volim klub ciji trener poziva navijace da oruzjem brane nesto, sot je predmet sudskog spora, time se direktno mesajuci u rad sudstva?
Ti ako volis takav klub, to je tvoj problem...........Ja ga zasigurno ne mogu voleti sve dok ne vidim ledja takvima.