KK Partizan

E, nisam bio kuci za vikend uvece pa nisam ispratio nase prijateljske utakmice u Italiji, ubedljive pobede protiv Napolija i Virtusa gde se ponajvise istakao Vasington sto je malo zanimljiva informacija. Ukoliko bude bio u stanju da prenese te utakmice i u EL, bice super. A posto ce se evroligasko takmicenje sa novim prosirenjem jos vise razvodniti, bice i vise prilika za njega da hvata nespremne protivnike.

Sad ce sigurno i sirok i kvalitetan roster biti velika prednost, zato nam trebaju i igraci koji imaju kvalitet a nisu se pokazali prosle sezone. Uz godinu iskustva i uigravanje, to moze da bude dobro. A na centru nam ne treba nikakva budza i azdaja, vec kompatibilan solidan igrac.

To u Italiji se moglo gledati preko oficijelnog sajta nesto, registrujes se i gledas besplatno do 23. septembra, samo ne smes zaboraviti da se iskljucis ako neces da ti naplate. To kazem zbog nekih narednih utakmica.

IMG-34ff13646273c8cab5de21a6766cf4c9-V.jpg

I treba da idu, da vide kako se to radi, bolje nego da idu na tompsona, na pantere, na sve te nacionalisticke derneke.

Sta kazete na Bongu? Najbokji defanzivac EP i MVP finala, uradio je sve sto treba. Kakvog smo mi igraca zadrzali. Sad ce malo sporije da udje u sezonu, ali nema veze. Gledacemo ga samo jos ovu sezonu, posle ode on, a i mi moramo imati vrhunske ambicije i vrhunske partije da bi imali takvog vrhunskognigraca.

I treba da idu, da vide kako se to radi, bolje nego da idu na tompsona, na pantere, na sve te nacionalisticke derneke.

Sta kazete na Bongu? Najbokji defanzivac EP i MVP finala, uradio je sve sto treba. Kakvog smo mi igraca zadrzali. Sad ce malo sporije da udje u sezonu, ali nema veze. Gledacemo ga samo jos ovu sezonu, posle ode on, a i mi moramo imati vrhunske ambicije i vrhunske partije da bi imali takvog vrhunskognigraca.
Prvo da ga pošaljemo u banju na nedelju dana da se oporavi, onda će da kida :D

Свака част Бонгици, заслужио је.
Прави МВП, а не ко неки тамо измишљени.

Види се да смо светски клуб, сви нас воле сем вучићевих говедара из Железника, али то тако и треба.
Screenshot_2025-09-15-12-23-12-997_com.facebook.katana-edit.jpg

Završio sam bio preko nekog lika za neke Austrijance da dođu da gledaju Partizan-Real, ono kad bilo 25 000.. inače vole košarku zato što su u nekom klubu neki treneri..
50 eura im uzeli za karte.. četvorica zapucali u BG.. sutradan igrali Zvezda-Virtus čini mi se.... tu kupili karte u slobodnoj prodaji... poluprazna hala.. atmosfera ko na zadušnicama..
pitam ih : gde je bilo bolje? Na Zvezdi im je bilo bolje.. na Partizanu se usr ali bukvalno.. stavili ih levo od kopa a i tu bilo ludilo ko u kopu

za 14 dana počinje Evroliga.. izgleda da je to to što se pojačanja tiče
nadam se nekom normalnom startu, da budemo u egalu u prvih 10 kola a onda da damo gas
dve godine zaredom krećemo jako loše, vreme je da se to promeni

prva protiv Dubaia, biće za jbano ali kad nije bilo..

Poslednja izmena:
Završio sam bio preko nekog lika za neke Austrijance da dođu da gledaju Partizan-Real, ono kad bilo 25 000.. inače vole košarku zato što su u nekom klubu neki treneri..
50 eura im uzeli za karte.. četvorica zapucali u BG.. sutradan igrali Zvezda-Virtus čini mi se.... tu kupili karte u slobodnoj prodaji... poluprazna hala.. atmosfera ko na zadušnicama..
pitam ih : gde je bilo bolje? Na Zvezdi im je bilo bolje.. na Partizanu se usr ali bukvalno.. stavili ih levo od kopa a i tu bilo ludilo ko u kopu

za 14 dana počinje Evroliga.. izgleda da je to to što se pojačanja tiče
nadam se nekom normalnom startu, da budemo u egalu u prvih 10 kola a onda da damo gas
dve godine zaredom krećemo jako loše, vreme je da se to promeni

prva protiv Dubaia, biće za jbano ali kad nije bilo..
Opet vlažni snovi :hahaha:

Mora malo da mračim po običaju. :aha:

Koliko smo imali sreće sa drugom utakmicom sa Budućnost, inače smo izgledali mnogo loše na terenu, bilo je slatko uzeti titulu skoro iz izgubljene pozicije, kao i domaću.

Ovo sada, meni deluje previše opuštajuće od početka priprema, nikada teža i duža Evroliga, takođe ABA liga biće teška, mi prošle godine imali 3 centra, realno 2,5 centra, ali i taj Balša je mogo da zameni neke minute, sada praktično jedan jedini centar od 203cm.

Dovedeni dobri igrači i onda se na kraju napravi ovo povredi se jedan centar i ti ostaneš bez centara. :tease:

To znači da skoro svi treba da proigraju i imaju ulogu u timu i da daju određeni doprinos kako bi napravili nešto više u Evroliga nego prošle godine, to kod Obradovića ne sećam se da je bilo nešto mnogo izraženo.

Ja sam spremio besandine za svaki slučaj. z:mrgreen:

ove sezone će biti jako teško biti u top 8 Evrolige..gotovo nemoguća misija
prvi put da nemam velika očekivanja iako imamo dobru ekipu...

Olimpijakos, Pao, Fener. Efes, Barsa, Real, Monako sigurni za top 8

svi ostali se bore za jedno , najviše dva mesta ( ukoliko neko od ovih ima lošu sezonu )

znači u tabeli od 13 ili 14 ekipa trebaš biti u prva tri za plej in a imamo Dubaji, Hapoel, Valensiju, Bajern, Makabi, Žalgiris..itd.. odlične ekipe

Poslednja izmena:
zato i kažem..od ovih 7, 6 će biti u top 8.. dva da kiksaju opet se za ta dva preostala mesta bori cela liga
jasno je koliki smo podvig napravili one sezone kada smo ušli u top 8
evo Zvezda 15 godina igra i ništa.. a nije da nije imala jake timove i ogromne budžete

Mi sad imamo najjaci tim i na papiru i sad vec uigran. Nismo uopste miljama daleko od najskupljih kao pre 20 godina, tu smo odmah iza, blizu. Videcemo kako ce ici u jos vecoj ligi sa puno uspona i padova, ali mi bismo dosta trebali da deljemo, verujem da ce svako igrati u nekim talasima, treba da vatamo te favorite kad su u padu forme a da budemo cvrsti kod kuce i kad smo mi u padu forme.

Treba biti realan i svestan ogromne konkurencije, da nije smak sveta ako se nesto ne uspe, ali nema mnogo opravdanja i vadjenja na budzet i to sto je to Barsa, ili Real.

Ocemo da gledamo sad PAO-Partizan? Evo u 11:30h pocinje. Moram da se registrujem na taj part+, srecom pa sam na godisnjem.

Back