KK Partizan

Evo cura u narodnoj nosnji peva srpsku himnu, a nema ko da stavi tri prsta na grudi kao Aleksa.

Ostoja dobio dres PAO sa prezimenom Mijailovic, presao je kod njih, gotovo je.

Poslednja izmena:
Bitno je sve, samo je nebitan rezultat. Ocigledno je i da Zelimir daje sansu mladicima onda kad se lomi utakmica. Neke dobre stvari, ali i ocigledno koliko se mora jos raditi na defanzivi i komunikaciji. Neki igraci van forme, Karlik recimo nista nije mogao da ubode, to ce sve doci na svoje. Tajrik mnogo nedostaje da zaokruzi sve ovo, povredjen je, ali nisam ispratio na koliko. A bogami je ocigledno da ce nas novi NBA as Sejk Milton isto da se ceka, ali nadam se mnogo manje nego Vasington.

Sad hoce Ciganikos da uzme Nilikinu, ali se izgleda pojavio problem obestecenja koje oni nece da plate jer su to sto jesu. Nemam nista protiv da ostane Nilikina, ali sad kad ide-ne ide to mi je malo nezgodno imati igraca koji je jednom nogom bio napolju, pa nije.

Mene brine centar
Počinje Evroliga a mi krećemo sa jednim klasičnim, zdravim centrom.. ko će ga zameniti kada se umori?
Sad bi nam Kopriva došao kao suvo zlato
jbeš sve ako krenemo sezonu sa 1:5 ili 2:5

Screenshot_20250925-201447_Viber.jpg

Seca li se neko starog clana kosta1703 koji se ovde pre desetak godina, ako ne i vise, "borio" maltene sam protiv svih u pokusaju da objasni kako Zeljko Obradovic (pored toga sto nije dobar trener) ne razvija mlade igrace?

Do sada imamo samo neuspesne projekte poput Madara, Vukcevica i Drezgica. Hajde da vidimo sta ce biti sa ovim.

Seca li se neko starog clana kosta1703 koji se ovde pre desetak godina, ako ne i vise, "borio" maltene sam protiv svih u pokusaju da objasni kako Zeljko Obradovic (pored toga sto nije dobar trener) ne razvija mlade igrace?

Do sada imamo samo neuspesne projekte poput Madara, Vukcevica i Drezgica. Hajde da vidimo sta ce biti sa ovim.
Saša Đorđević , Predrag Danilović, Željko Rebrača.. tri igrača koja su igrala NBA ligu i koja su uzeli pun k medalja i u klubovima i u reprezentaciji..
Željko sa njima uzeo Kup Šampiona a ta sezona pod Željkom je za svu trojicu bila odskočna daska u karijeri
kenjaš o Vukčeviću? Lik igra u NBA i u reprezentaciji Srbije..

eto samo 3 igrača sam se setio na prvu..plus Vukčević.. radio je u inostranstvu pa nisam baš ispratio da li je bilo mladih koji su napredovali pod Željkom ali siguran sam da je bilo bar 10 takvih igrača..

Željka omalovažavaju samo budale..

Dovoljno je videti kakav respekt ima taj čovek u svakoj hali u svakom gradu u Evropi..
Poštovanje od publike, igrača i trenera..

Saša Đorđević , Predrag Danilović, Željko Rebrača.. tri igrača koja su igrala NBA ligu i koja su uzeli pun k medalja i u klubovima i u reprezentaciji..
Željko sa njima uzeo Kup Šampiona a ta sezona pod Željkom je za svu trojicu bila odskočna daska u karijeri
Ne sporim da je to ta ekipa, ali treba li strastveno drzati stranu coveku koji je pre 35 godina uradio jedan dobar posao? Po ovome sto si rekao, ni ti se ne secas ijednog svezijeg igraca kojeg je razvio.

kenjaš o Vukčeviću? Lik igra u NBA i u reprezentaciji Srbije..
Ne kenjam ja nista, ali se pitam koliko ga je trener razvio. Voleo bih da sam video da je dosao kao pocetnik i da je izrastao u jednog od lidera, ali utisak je da je otisao ne zato sto je dostigao maksimum u ekipi nego vise zato sto je dosla dobra ponuda.

Željka omalovažavaju samo budale..
Mozda, ali oni koji idu u krajnost na drugu stranu nisu nista pametniji.

Dovoljno je videti kakav respekt ima taj čovek u svakoj hali u svakom gradu u Evropi..
Poštovanje od publike, igrača i trenera..
Mozda je taj respekt od strane publike jer je doneo trofeje... ali sa skupim timom. :per:

Ne tvrdim nista, neka vreme pokaze, ali, eto, setih se tih reci starog forumasa koje vaze za ovaj njegov mandat u Partizanu.

Poslednja izmena:
Ne sporim da je to ta ekipa, ali treba li strastveno drzati stranu coveku koji je pre 35 godina uradio jedan dobar posao? Po ovome sto si rekao, ni ti se ne secas ijednog svezijeg igraca kojeg je razvio.

Ne kenjam ja nista, ali se pitam koliko ga je trener razvio. Voleo bih da sam video da je dosao kao pocetnik i da je izrastao u jednog od lidera, ali utisak je da je otisao ne zato sto je dostigao maksimum u ekipi nego vise zato sto je dosla dobra ponuda.

Mozda, ali oni koji idu u krajnost na drugu stranu nisu nista pametniji.

Mozda je taj respekt od strane publike jer je doneo trofeje... ali sa skupim timom. :per:

Ne tvrdim nista, neka vreme pokaze, ali, eto, setih se tih reci starog forumasa koje vaze za ovaj njegov mandat u Partizanu.
Partizan 92 ge nije bio skup tim... i drugi treneri su imali skupe timove pa niko nema 9 titula prvaka Evrope..
Nije respekt samo od strane publike nego i od igrača i trenera..što se publike tiče respektuju ga svuda a ne samo u gradovima u kojima je doneo titule..ne pratiš košarku očigledno pa evo jedan primer..kad uđe u halu Dražen Petrović u Zagrebu, svi ustanu i poklone se Željku..isto je u Podgorici, Ljubljani, Zadru, Splitu, Sarajevu..
Vreme je pokazalo da je Željko Obradović najbolji trener Evrope svih vremena ili makar u top 3 najboljih

Nije respekt samo od strane publike nego i od igrača i trenera
A znam, brate, ali to sto igraci (pa cak i treneri) kazu, mi nije merodavno. Je l' bi se ti usudio, da si igrac, da kazes nesto lose za coveka koji ima takvu reputaciju? Verovatno ne bi, i to ne zato sto se bojis necega ili nekoga, nego zato sto ne zelis da navlacis sebi novinare za vrat novim pitanjima. Ovako samo izvrtis one klasicne "cestitam ekipi na pobedi", "hvala publici", "pruzicemo maksimum", "on je sjajan trener, jedan od najboljih u Evropi" i cao. To je najlakse. Ovako ako udjes u bilo kakvu kontraverzu svojim izjavama, samo odlazes zavrsetak agonije. A kontam da nikome davanje izjava nije omiljeni deo posla.

Nije Kosta kritikovao Željka da ne razvija mlade igrače, on ga je pljuvao da je loš trener, što je debilizam.

Iskreno, ne zanima me da li Željko razvija mlade igrače, ne radi on za košarkaški savez i reprezentaciju Srbije nego za Partizan i posao mu je da tim pobeđuje.

Back