Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.110
Igrao je i selektor za KKP. To 98% ljudi ne zna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo da ga pošaljemo u banju na nedelju dana da se oporavi, onda će da kidaI treba da idu, da vide kako se to radi, bolje nego da idu na tompsona, na pantere, na sve te nacionalisticke derneke.
Sta kazete na Bongu? Najbokji defanzivac EP i MVP finala, uradio je sve sto treba. Kakvog smo mi igraca zadrzali. Sad ce malo sporije da udje u sezonu, ali nema veze. Gledacemo ga samo jos ovu sezonu, posle ode on, a i mi moramo imati vrhunske ambicije i vrhunske partije da bi imali takvog vrhunskognigraca.
Kako je to lepo. Ustaše iz Hercegovine dobile ime po srboćetnicima (Keva mu iz Čačka i ********* koji je glasao da Kosovo uđe u UEFA).Zdravko Mamić:
"E sad ja znam, recimo, primer koliko Hrvata ide na košarkašku utakmicu Partizana, čudo."![]()
Poslati ga u Sokobanju u parkic sa babama i dedama, pokazati mu onu pecinu gde je Ivo Andric dolazio, popeti ga na Soko Grad, ima trceci da se vrati da igra kosarku.Prvo da ga pošaljemo u banju na nedelju dana da se oporavi, onda će da kida![]()
Dugačak je put kada vadite državljanstvo iz opštine (442)Kako je to lepo. Ustaše iz Hercegovine dobile ime po srboćetnicima (Keva mu iz Čačka i ********* koji je glasao da Kosovo uđe u UEFA).
https://m.nogomania.rs/Vest/Hrvati-...na-evo-po-kome-su-braca-Ljubicic-dobili-imena
Važno je da je srboćetniku Robertu keva iz Čačka. Ostalo je nebitno.Dugačak je put kada vadite državljanstvo iz opštine (442)
Opet vlažni snoviZavršio sam bio preko nekog lika za neke Austrijance da dođu da gledaju Partizan-Real, ono kad bilo 25 000.. inače vole košarku zato što su u nekom klubu neki treneri..
50 eura im uzeli za karte.. četvorica zapucali u BG.. sutradan igrali Zvezda-Virtus čini mi se.... tu kupili karte u slobodnoj prodaji... poluprazna hala.. atmosfera ko na zadušnicama..
pitam ih : gde je bilo bolje? Na Zvezdi im je bilo bolje.. na Partizanu se usr ali bukvalno.. stavili ih levo od kopa a i tu bilo ludilo ko u kopu
za 14 dana počinje Evroliga.. izgleda da je to to što se pojačanja tiče
nadam se nekom normalnom startu, da budemo u egalu u prvih 10 kola a onda da damo gas
dve godine zaredom krećemo jako loše, vreme je da se to promeni
prva protiv Dubaia, biće za jbano ali kad nije bilo..
Blago tebi, ja pretrpan, registrovao se ali sam ukupno odgledao jedno poluvreme.Ocemo da gledamo sad PAO-Partizan? Evo u 11:30h pocinje. Moram da se registrujem na taj part+, srecom pa sam na godisnjem.