KK Partizan

Nije lose, ali fale nam jedna, dve nijanse. Armanija sra.cka preko ruke i iz daljine dosta, ali tako ih ide ove sezone, to je to. Pride imaju domacinsko sudjenje, ona sekvenca na 30:31 gde je Bolmaro dobio poklon bacanja, pa faul u napadu iz flopinga nam je ukrao ritam, uz Sildsove trojke. Ako budemo cvrsti i jos cvrsci, mozda ih uvedemo u nervozu i dobijemo sansu da prelomimo.

Ocekivao sam pobedu nad Asvelom, a ovu u Milanu sam prizeljkivao i nadao se jer Olimpija nije nepobediva. Sada smo konacno na nuli, a vreme je da posle Pariza u Areni budemo u plusu. Samo ostati na zemlji i ne poleteti mnogo u oblake, a siguran sam da necemo jer Zeljko drzi stvari pod kontrolom.

Ненасловљено.jpg

ove godine to nece biti. s obzirom na kikseve favorita i izjednacenost na tabeli.
cigancici jedni imaju recimo od nas vise tri pobede.

ne zavisimo od nas vec od drugih.

ako drugima krenu kola nizbrdo poprilicno a nama uzbrdo i to opasno uy neka sranjesca, plej in kao 10 je mozda moguc.
ali su sanse 10 %
Како год ал ако је веће две сезоне тимовима довољно 17-18 победа за улазак у првих 10 онда не би што ове не би... Видећеш на крају да ће тим на 10 месту бити на 17 или 18 победа....

Како год ал ако је веће две сезоне тимовима довољно 17-18 победа за улазак у првих 10 онда не би што ове не би... Видећеш на крају да ће тим на 10 месту бити на 17 или 18 победа....
jer su favoriti dosta kiksali, pogotovo real koji je prodavao utakmice sto je svima jasno...igrao kladionicu...
prvih 10 je nista, osmi pa aj nekako imas sansu da se boris za 7mo mjesto.
10 ti kao gost mora dve da dobije da bi bio osmi i igro protiv prvog...

plejn in ako nisi 7 ili 8mi... mnogo tesko.
no ajde sad je uteha nekome biti i u plej inu...

bice gusto, ali sada imaju u svojim rukama puno toga. ako se uzme jos negde veliki brejk... kuci ne sme biti kiksa...

.
Да ми је неко у понедељак рекао да ћемо оба гостовања да добијемо, једно 31, а друго 20 разлике рекао бих му да је луд.

Шта се ово дешава???

Невиђен зулум над фаворизованим противницима у обе утакмице.

.

Poslednja izmena:
jbg još sam pod utiskom..ono .. Partizan ti ili sjbe ceo vikend ili se osećaš kao da je ceo svet tvoj. Hvala ti crno bela ljubavi!
Sinoć smo drugo poluvreme odigrali perfektno.. pokidali smo u odbrani a u napadu konstantno 80 i više.. ovog puta celih 90..

Sterling Braun kakva je to igračina... lik bukvalno ima sve.. jak je ko bik, ulaz odličan a šut , videli ste.. igra pametno i ne troši lopte.. bila je situacija kad je navukao dvojicu na sebe na 7 metara i ide pas pod koš Tajriku i ovaj sam ko duh zakucava..Da mi je neko rekao da ćemo dovesti boljeg od Pantera mislio bi se da nema šanse a Braun je duplo korisniji od Kevina koga isto volim..
Tajrik.. kakva ludačka Lesorovska ( ovo sam čuo negde i istovremeno je i glupo i simpatično ) energija.. eksplozivan , jak.. borac pravi! igra srcem za klub!
Karlik Džons.. uz Mekejleba najbolji naš plej u zadnjih 30 godina.. onaj ulaz se ne brani

I ostali momci svaka čast..

Doktorska disertacija gospodina Željka Obradovića.. onaj zonski presing msm da samo mi igramo trenutno.. usporimo im napad.. dok se snađu prošlo je deset sekundi min, znači napadi im traju po 14 sekundi.. Izmene odlične, sve na vreme i taman dozirano .. zatvorili Mirotića.. dao je 18 al je odigrao ko krac..

Navijači, najbolji na svetu.. rođak je bio i kaže da je bilo fenomenalno..imaju i slike sa Željkom

jbg sad se malo euforija digla ali nema veze.. samo pametno.. sledeće 3 Pariz, Zvezda i Virtus.. uz ovakvu igru msm da neće biti problema.. te 3 pobede lansiraće nas negde oko osmog mesta.. u zadnjih 12 utakmica imamo 9 pobeda

pričali su kako ne izlazimo iz Beograda a kad izađemo biće potop.. evo videli smo.. dva gostovanja i 50 razlike u zbiru..

jer su favoriti dosta kiksali, pogotovo real koji je prodavao utakmice sto je svima jasno...igrao kladionicu...
prvih 10 je nista, osmi pa aj nekako imas sansu da se boris za 7mo mjesto.
10 ti kao gost mora dve da dobije da bi bio osmi i igro protiv prvog...

plejn in ako nisi 7 ili 8mi... mnogo tesko.
no ajde sad je uteha nekome biti i u plej inu...

bice gusto, ali sada imaju u svojim rukama puno toga. ako se uzme jos negde veliki brejk... kuci ne sme biti kiksa...
Па види - ако хоћемо да остваримо коначно неки историјски успех онда морамо да узмемо скалп најбољима тако да нема ту много места за нека избегавања.

Тренутна ситуација је таква да је и 10 место премија, како год, само некако да се догегамо до тих елиминационих мечева, а онда креће лудница где је све могуће. Треба нам тај континуитет у тој фази јер прошле године смо за длаку пропустили то.

Од кад се игра 34 мечева у овој фази, статистички гледано са 18 победа смо мирни по питању уласка у првих 10 ма шта год други урадили док би са 17 зависили од броја поена, а ту стојимо одлично јер само 3 екипе су боље од нас по том питању у целом такмичењу.

У суштини нам је свеједно да ли смо 10-и или 8-и. За првих 6 смо мирни ако остваримо 21 победу, а ако остваримо 20 победа опет зависимо од броја поена плус нам и за тих 20 треба 9 победа од 12 наредних мечева што је баш тешка прича.

Mirotic je dao tri trojke u finisu preko ruke, iz ocaja, znaci nije uradio nista dotad maltene. Bilo je kljucno da je on kao glavni igrac odsecen. U ove dve utakmice je zapalo za oko koliko smo samo lopti pokrali dok su protivnici pokusavali da nas skoluju u mismecu, i to ne samo cetvorke (Majk, Bonga, Poku), vec i bekovi. To ce nam trebati recimo za Sengeliju i Petruseva.

Medju najboljima smo u blokadama, zastiti obruca, ukradenim loptama, ako ne i najbolji. Sa takvom odbranom, sve je mnogo lakse, onda se i trci i dobija se samopouzdanje, pa Lundberg ubaci onu trojcicu sa 9m lagano, itd. Naravno, znacilo je i sto je Karlik odigrao konacno jednu doktorsku posle pada forme, a Sterling Braun igra bar mesec dana vrhunski u oba pravca, posle malo sumnjivog pocetka sezone.

iako ima još 12 kola svi su izgledi da ćemo na kraju imati isti broj bodova sa nekim od timova i bitna je i ova međusobna razlika..
bolji smo od Asvela i Milana, Pariz da se dobije 4 i više a Zvezda i Virtus bilo kojom razlikom.. Bajerna i Žalgirisa smo dobili po 8.. jedino imamo poraz od Efesa 9.. trebalo bi ih dobiti 10.. znači odlično stojimo što se toga tiče sa svima osim sa Efesom mada ni tih 10 nije nenadoknadivo..

Па види - ако хоћемо да остваримо коначно неки историјски успех
ова сеѕона је немогућа за то с обзиром на квалитет тима.
претерујемо , треба бити реалан.
онда морамо да узмемо скалп најбољима тако да нема ту много места за нека избегавања.

Тренутна ситуација је таква да је и 10 место премија, како год, само некако да се догегамо до тих елиминационих мечева, а онда креће лудница где је све могуће. Треба нам тај континуитет у тој фази јер прошле године смо за длаку пропустили то.
бити 10ти, није никаква лудница јер нећеш играти код куће у лудој атмосфери него прво са деветим у гостима, а потом ако победиш са пораженим у сусрету 7ог и 8ог опет у гостима... да би иѕборио тек осмо место и игро против првог на табели... а већ сис е ситрошио од тих ''лудница''

срећно

Back