kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.007
dobro raspucani...
ne popustiti sad u odbrani a napade ne brzati...
ne popustiti sad u odbrani a napade ne brzati...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle spremio si se za pusagiju sutra kod penzosa mirotica i tutubana ledeja...Kljucno je da padnu Pariz i prigradski rival u Areni i ostali rivali u Beogradu. Realno je da se posibamo u Bolonji, Zalgirisu i Minhenu za pobede sa direktnim konkurentima. Ja verujem da cemo iscupati pobedu u Monaku ili Barseloni, pre ovo drugo. No prvo korak po korak, nema potrebe za pritiskom.
Bolonja mora pasti, a moraju pasti bar neke od teskih: Kaunas, Minhen, Monako, Milano. Pretesko ce biti u Barseloni ili Pireju, ali nista nije nemoguce. Ako uzmemo jos 2 gostovanja, sa svim pobedama kuci, imacemo 18. I to ce biti tezak posao u plej-in sa 10. mesta, ali boze moj.
Ja bih se nadao puno za Milano, ali mi smo nekompletni, oni su kompletni i mogu da nas melju. Pride nisu ni tako beskrvni kao prethodnih sezona. Treba nam opet ovako fokusirana i zverska partija da bismo se nadali necemu.
ove godine to nece biti. s obzirom na kikseve favorita i izjednacenost na tabeli.Према неком неписаном правилу од када се игра 34 утакмице годишње у регуларном делу, нама према статистици треба најмање 17 победа ако планирамо да уђемо у првих 10. Додуше, са 18 победа си практично сигурно међу првих 10
ne zavisimo od nas vec od drugih.док са 17 доста зависиш од других.
Није једноставно победити у 8 од преосталих 13 мечева.
Реално, свих 6 код куће можемо да победимо уз традиционално лудачки приступ на трибини и на паркету, а на страни да ишчупамо бар две победе рецимо Виртус и Жалгирис/Бајерн/Милано....... Или 5 победа кући и 3 на страни...тако нешто.