KK Partizan

Dobro je do poluvremena, ali kontrolisali smo ih i u BG-u pa izgubili. Zato boze daj nam srece ako pameti opet ne budemo imali.

Bio je opet los period jer je Asvel stisnuo a mi bas nismo bogati igracima, evo Lakic debituje u EL. Ali Ife je spasao sa ove dve trojke, koje su bile otvorene.

odlična igra sinoć.. verovao sam u pobedu ali nisam očekivao onakvo razbijanje
na krilima ove pobede moramo da odigramo i u Milanu i da dobijemo
biće dosta naših navijača
očekuje nas teža utakmica nego protiv Asvela ali verujem u Partizan

recept je da se kao sinoć maksimalno iskoriste svi igrači.. i Kopriva i Lakić.. možda i Pokuševski
i naravno jaka odbrana..svakom ćemo dati 80 plus

Poslednja izmena:
Према неком неписаном правилу од када се игра 34 утакмице годишње у регуларном делу, нама према статистици треба најмање 17 победа ако планирамо да уђемо у првих 10. Додуше, са 18 победа си практично сигурно међу првих 10 док са 17 доста зависиш од других.
Није једноставно победити у 8 од преосталих 13 мечева.

Реално, свих 6 код куће можемо да победимо уз традиционално лудачки приступ на трибини и на паркету, а на страни да ишчупамо бар две победе рецимо Виртус и Жалгирис/Бајерн/Милано....... Или 5 победа кући и 3 на страни...тако нешто.

Bolonja mora pasti, a moraju pasti bar neke od teskih: Kaunas, Minhen, Monako, Milano. Pretesko ce biti u Barseloni ili Pireju, ali nista nije nemoguce. Ako uzmemo jos 2 gostovanja, sa svim pobedama kuci, imacemo 18. I to ce biti tezak posao u plej-in sa 10. mesta, ali boze moj.

Ja bih se nadao puno za Milano, ali mi smo nekompletni, oni su kompletni i mogu da nas melju. Pride nisu ni tako beskrvni kao prethodnih sezona. Treba nam opet ovako fokusirana i zverska partija da bismo se nadali necemu.

Kljucno je da padnu Pariz i prigradski rival u Areni i ostali rivali u Beogradu. Realno je da se posibamo u Bolonji, Zalgirisu i Minhenu za pobede sa direktnim konkurentima. Ja verujem da cemo iscupati pobedu u Monaku ili Barseloni, pre ovo drugo. No prvo korak po korak, nema potrebe za pritiskom.

Kljucno je da padnu Pariz i prigradski rival u Areni i ostali rivali u Beogradu. Realno je da se posibamo u Bolonji, Zalgirisu i Minhenu za pobede sa direktnim konkurentima. Ja verujem da cemo iscupati pobedu u Monaku ili Barseloni, pre ovo drugo. No prvo korak po korak, nema potrebe za pritiskom.
dakle spremio si se za pusagiju sutra kod penzosa mirotica i tutubana ledeja...

monako i barsa su mnogo jaci timovi pase tu nadas a kod ovih slepaca si spreman na klecanje...

Bolonja mora pasti, a moraju pasti bar neke od teskih: Kaunas, Minhen, Monako, Milano. Pretesko ce biti u Barseloni ili Pireju, ali nista nije nemoguce. Ako uzmemo jos 2 gostovanja, sa svim pobedama kuci, imacemo 18. I to ce biti tezak posao u plej-in sa 10. mesta, ali boze moj.

Ja bih se nadao puno za Milano, ali mi smo nekompletni, oni su kompletni i mogu da nas melju. Pride nisu ni tako beskrvni kao prethodnih sezona. Treba nam opet ovako fokusirana i zverska partija da bismo se nadali necemu.
:mazi:
kasno marko an kosovo stize. previse je prosuto . pogotovo kod kuce od slepaca.

kako i rekoh od starta realnost i maksimum za ovaj tim je od 12 do 14 pozicije

Према неком неписаном правилу од када се игра 34 утакмице годишње у регуларном делу, нама према статистици треба најмање 17 победа ако планирамо да уђемо у првих 10. Додуше, са 18 победа си практично сигурно међу првих 10
ove godine to nece biti. s obzirom na kikseve favorita i izjednacenost na tabeli.
cigancici jedni imaju recimo od nas vise tri pobede.

док са 17 доста зависиш од других.
Није једноставно победити у 8 од преосталих 13 мечева.

Реално, свих 6 код куће можемо да победимо уз традиционално лудачки приступ на трибини и на паркету, а на страни да ишчупамо бар две победе рецимо Виртус и Жалгирис/Бајерн/Милано....... Или 5 победа кући и 3 на страни...тако нешто.
ne zavisimo od nas vec od drugih.

ako drugima krenu kola nizbrdo poprilicno a nama uzbrdo i to opasno uy neka sranjesca, plej in kao 10 je mozda moguc.
ali su sanse 10 %

.
После синоћњег зулума у Лиону порасла очекивања...

И ја се надам победи, али реално биће врло, врло тешко.

Не треба заборавити да Асвелу није играо наш Гробар, Жофри који им је пола тима и пректично је овде својом игром преломио на њихову страну.

Олимпија, колико видим комплетна.

.

Još je rano za kalkulacije al nikako nam ne odgovara pobeda Bajerna sinoć.. dobro je da je Fener dobio
Barsa i Real, Pao i Olimpijakos, Monako i Fener.. oni će u 8, verovatno i u 6 .. dakle, svako kolo nam odgovaraju njihove pobede a porazi Milana, Pariza, Bajerna, Zvezde, Efesa, Žalgirisa, Baskonije... bilo bi dobro da pobeđuju i Asvel, Makabi, Virtus i Alba pošto oni po meni nemaju nikakve šane za top 10.
večeras teško za nas ali kad nije bilo? ajmo crno beli!

Poslednja izmena:
ako se sve bude rešavalo u zadnjih 5 kola kao prošle sezone a očigledno da hoće
kući igramo sa Efesom i Albom pa gostujemo Bajernu i Žalgirisu i zadnje kolo Real u Areni, utakmica koja će po meni odlučiti naš plasman ..daleko je do tad al eto neka moja optimistička prognoza

Back