Najvise me nervira, ljudi odigrali maksimalno stigli prednost, i Obradovic nesto prica zamera igracu sto je nesto pogresio, pa pogresio nije savrsen ali se trudili i borili i stigli 20 razlike, pa bre covece pusti ljude malo na miru da disu, koliko vidim po govoru tela ni samim igracima nije bas po volji kad ih Obradovic tako stalno maltretira.
Trenerski zanat nije vise samo taktika i slicno, to je i psihilosko zanimanje da znas kako ces sa igracima, meni deluje da Obradovic 'maltretira' igrace zato i imamo raspad sistema na svakoj utakmici, ljudi gube smirenost i samopuzdanje.
I to preuzimanje u odbrani, koliko puta sam samo video da ne mora bas svaki put ili i da moze da se odradi zamena igraca, ali nema sportske volje i utreniranosti. Jedan lik na drugom forumu pise da nemamo treniranu automatiku i igramo sporo i zastarelo trazeci neke mogucnosti akcija, verovatno za to treba u timu imati par vrhunskih kosarkasa, to mi nemamo.
Imamo veci budjet od proslih godina i opet smo losiji. I platili 3 miliona evra porez, ZASTO, FK Zvezda imala isto dug porez, FK Partizan isto ima veliki dug, KK Zvezda imala 16 miliona pa je preimenovali i ukinuli dug, i samo mi moramo da trenutno nemamo uopste dug, nije moglo da se ostavi 2 miliona za neku dopunu igraca, i ove godine ceo klub omasio sa nekim igracima, ili mozda Obradovic 'ubija' igrace.
Imam utisak da bi 'ubio' i Dzordana u najboljim danima.