KK Partizan

Zalizani rekao da je postojalo interesovanje EA7 za Murića (pošto im je strpao skoro 40 poena u pripremama), ali pošto je povređen i pošto je EA7 puk'o, ništa od toga.

Milosavljevića su želeli još prošle sezone u Albi, ali on nije hteo da odlazi sve do sad, jer je smatrao da nije završio posao ovde. Bogotac.:worth:

Drago mi je za Gagija, bilo bi mi zao da je stvarno otisao u Trabzonspor ili koji god su ga vec Turci trazili.

Lepe vesti i za Milutinova, da je birao ne bi izabrao bolju organizaciju od San Antonija da ga draftuje.

Malo nevezano za crno-beli svet, video sam da je Mitrovic izabran kao 60i pik od Filadelfije sto otprilike znaci da na Americko tlo verovatno nikad nece ni krociti...

GM San Antonija najavljuje da neće uzeti odmah Milutinova, kao ni da neće igrati u Letnjoj ligi, time valjda najavivši ostanak u Partizanu.
Verovatno onda odlazi bez obeštećenja sledeće godine, ali nema veze, i valjda ga neće menadžer uvaljati negde drugde u Evropi.

Drago mi je za Gagija, bilo bi mi zao da je stvarno otisao u Trabzonspor ili koji god su ga vec Turci trazili.

Lepe vesti i za Milutinova, da je birao ne bi izabrao bolju organizaciju od San Antonija da ga draftuje.

Malo nevezano za crno-beli svet, video sam da je Mitrovic izabran kao 60i pik od Filadelfije sto otprilike znaci da na Americko tlo verovatno nikad nece ni krociti...
Sve najbolje u nastavku karijere i od mene...samo da ga zaobiđu povrede.

Zalizani rekao da je postojalo interesovanje EA7 za Murića (pošto im je strpao skoro 40 poena u pripremama), ali pošto je povređen i pošto je EA7 puk'o, ništa od toga.

Milosavljevića su želeli još prošle sezone u Albi, ali on nije hteo da odlazi sve do sad, jer je smatrao da nije završio posao ovde. Bogotac.:worth:

a sta je ove sezone uradio sto prosle nije?

Posle desetine igraca u nba, partizan je postao jedini tim odakle je draftovano pet igraca u prvoj rundi: divac, krstic, veseli, bogdanovic, i sada milutinov.

Jos jedan dokaz pravog rada kroz vreme ;)

Manuću te političke priče, al ako ne želiš da pričaš o njoj, onda najbolje da ni ne počinješ. ;)

Nisam je ja ni započeo, nego sam ukazao na konstataciju da se sve vrti oko političke priče i da to treba da se prekine :D . Drago mi je da i ti gledaš u tvom pravcu ;) .

To što sam rekao da se odrekao u korist Gagića ne znači da je Gagić projektovan u prvog centra, pošto je od početka sezone bilo jasno da se planira Milutinov kao projekat.
Sad, verovatno su u Partizanu ludi svih ovih godina, pa ne znaju koga treba kada da promovišu, a promovisali gomilu igrača godinu pred istek ugovora da bi se moglo uzeti i obeštećenje od njih i tako nešto zaradilo.

Nije projektovan ali je svejedno u Aba ligi sve do odlaska imao skoro bolju statistiku od Milutinova. Čudan način "projektovanja" igrača :lol: . Ja sam samo rekao da je poenta da su trebali zadržati Muslija umesto Gagića ali nisu pa je ostao Gagić koji je na kraju otišao pre vremena pa Milutinov bačen u vatru ranije nego što je trebalo ali se opet dobro snašao jer je dečko ćutljiv radnik. Koliko vidim to su prepoznali u San Antoniju, mislim da bi se on tipski totalno uklopio u taj tim.

Jbg, misli šta hoćeš, moje je bilo da se ne složim sa time, to je to. Ne moraš shvatati toliko tragično, ja sam prvi stao na loptu jer ne želim da se beskonačno prepucavam.

Ništa ja ne shvatam tragično nego samo neke stvari nelogično ali nije ni bitno, bitno je da smo se fino ispričali. :D A teme su ovde generalno sve iste.

Poslednja izmena:
Ја сам исто сумњичав да овакав Милутинов има икаквих шанси да игра НБА...
За оне але:није превише ни јак,ни брз,ни скочан...за њих,понављам.По европи може да игра,али мора (а мислим и да може)још да напредује...
И њему,наравно као и свима који су били у Партизану у "оваквим" годинама:ХВАЛА и СРЕЋНО ,где год нашли клуб !

hm, veika je razlika izmedju gagija koji se bukvalno polomio za partizan i bogdana/milutinova koje je neko zarad licne svoje ( a bogami i njihove ) koristi isforsirao na stetu partizana.

naravno, kako gagiju, tako i bogiju/nikoli, sve repa, svu srecu, sve pljeske, sve rve zelim. nisu oni nista krivi. dapace. sto bi rekle ustase.

jedan je djavo. ostalo su sledbenici.

Ako ima ugovor na jos dve super. Mozemo da ga zadrzimo, a da opet izvucemo obestecenje sledece godine. Nadam se da je siguran koliko jos ugovor ima. :mrgreen:

Za njega je sada bitno da ojaca, a to se postize treninzima. Broj utakmica i snaga rivala ne predstavljaju nikakav faktor. Ako ostane kod nas, bice uskracen za iskustvo kako je biti prvi centar protiv najboljih. Ali deo toga je vec osetio, tako da. :mrgreen:
Mislim da je i za njega i za nas dobro da ostane. Dugorocne ugovore verovatno nece potpisivati sad kada je dobro prosao na draftu, a tesko i da ce nama neko placati obestecenje da bi potpisao Milutinova na godinu-dve. Prodacemo ga jedino ako stigne neka bas bezobrazna ponuda.

Negde procitah da je Dule potpisao novi ugovor..

U principu, Milutinov je dao ovu izjavu iz diplomatije, naravno da može da ode kad hoće čim mu nisu isplaćene više od 2 plate.
Može on da ide gde hoće, samo ne znam koji će ga evroligaški tim ili bilo koji od "zvučnijih" potpisati na samo jednu godinu. On je prospekt još uvek, ne jak igrač.
Ostao je samo da nam se svima poklope interesi.

Valjda kapira koliko je u tim godinama bitan razvoj i prelazak na neki visi nivo u pravom trenutku. Sportisti sa nekoliko godina dobrog ugovora mogu da zarade za ceo zivot. Kako je Musli vazio za mega talenta, pa sad cak ni Misko ne moze da ga uvalja..a verovatno ce mu najsjajniji momenat karijere biti potpisivanje jakog ugovora sa Partizanom.

nevezano za to sto je u pitanju najgori indijanac, istine radi, dosao je u partizan ( naravno preko mega lexa ) iz mnogo jaceg ugovora u spaniji. mada. daleko od toga da je u partizanu za sisarke igrao. i da se nije naplatio. dapace. sto bi rekli ovi moji...

obecali mu....

svi ( sto se nadali parama ) se zjbli.

Poslednja izmena:
Ocigledno mu se ne igra vise za kikiriki, jos samo da nadje nekog da ga angazuje. Ali dobro, uvek je lakse kad si crnac, svi u startu misle da si dobar. :mrgreen:

Sa 0 plejmejkera, spali smo na -2. Trenutno nema ko ni da nam glumi pleja. Nadam se da ce se dogovoriti sa Tepom da produzi ugovor. Koliko sam cuo, ima zelje da se zadrzi.

Ako je zaista tacno da je Dalo sam otisao, to je po meni nase prvo veliko pojacanje u sastavu.
Ulepsali ste mi dan sa ovom vescu, bez obzira na sve, ko god bude igrao umesto njega tesko da ce ga nadmasiti po "kvalitetu" igara koje je pruzao.
I dalje mi nije jasno zasto je on (i pored svih problema na toj poziciji) bio drzan u sastavu i uzimao mesto i minute Aranitovicu ili nekom drugom mladom igracu.

Aranitović nije za seniorsku košarku u smislu da nema telo i fizikalije. Ima talenta, al džaba ti sve kad posle 20min igre počneš da se daviš u grčevima (setimo se onog Kupa pretprošle sezone protiv FMP-a).
To je verovatno jedini razlog zašto ne igra.

Dalo nije zauzimao nikome mesto, osim nekom imaginarnom igraču koji je bolji od njega i kojeg još uvek nismo našli.

Tacno, kao i Bezbradica. Nije sluzio bog zna cemu, ali koga bi drugog drzali na klupi? Rotacija nam je vec godinama svedena na 6-7 igraca (ako i toliko).

Imamo ambijice za EL, a nismo imali tim ni za drugi krug EC. Cak i da smo izborili Evropu, pitanje je sta bi bilo. Jedino bi mozda dosli do nekih prospekata kao pre 3 godine. Ali ni ti prospekti ne bi igrali za dzabe. Komplikovana je situacija jer imamo dugove prema ljudima koji su se sve ovo vreme borili i radili, a sada treba dovesti jos i nove.

Moramo bas da ubodemo sa igracima ovo leto, da bi mogli icemu da se nadamo za par godina. Kako ici protiv konkurencije koja potpisuje strance na vise godina i obnavlja ugovore? Mi to nismo mogli ni u najboljim danima, a sada nam je problem da platimo crnca na 2 meseca (a da nije Dalo).

Edit:
Izgleda da smo produzili ugovor sa Djumicem, nadam se da Dule vidi nesto u njemu. Do sada smo videli da je jak, i sklon faulovima. Da li ovo znaci da ne racunaju previse na varijantu sa Perovicem?

Poslednja izmena:
Ma, teško je sad praviti projekcije. Može Đumić da bude treći centar, ako bude bio drugi, to znači da smo sredina tabele i grčevita borba za plej-of ABA lige.

Neki portal navijača piše da se Tepić ugovara za narednu sezonu, i da bude kapiten, a da se priča i sa Pavlovićem. Ne znam za taj portal ništa, koliko su relevantni...

Čujem da je Jovan Novak opet aktuelan, izvoru verujem.
Naravno, pokušaće... Jedan od retkih koji nije u ergeli Čovića ili Zalizanog, koji čuvaju igrače što dalje od nas, odnosno drugi za preprodaju.

Back