KK Partizan

Čović: "Bolje da časno izgubim, nego nečasno pobedim"​

Crvena zvezda počinje duplo kolo Evrolige na gostovanju Valensiji u 12. kolu Evrolige.

Crveno-beli su na skoru 4-7 i dolaze pred noge ekipi sa 5-6 i nizom od pet poraza. Čini se da ekipa Janisa Sferopulosa može da ostvari "brejk" na Pirinejima.

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović je prilikom gostovanja u emisiji "Novo jutro" na televiziji "Pink", pre svega zbog političkih dešavanja, nakratko prokomentarisao i stanje u klubu.

"Dobro je raspoloženje, pokušavamo da funkcionišemo bez pritiska. Ostalo nam je da sredimo još 60-70.000 evra poreza. Zašto spominjem pritisak? Draže mi je da časno izgubim nego da nečasno pobedim", zaključio je Čović.

Panter nije zaslužio tehničku, Džejms jeste
oba faula nad Panterom su bila
za Motejunasa se ne sećam..znam da su Kaboklu svirali dva ili tri smešna faula
koraci Smajlija nisu bili.. bio je faul nad Smajlijem
nesportska regularno..

boli pobeda ;)
šta tebi treba da polemišeš sa ciganima bre
tolke pare su dobili,takve igrače pokupovali i opet im Željko Obradović ebe kevu
Džaba vam predsednik,svi lopovi oko njega,pa i popovi što su na njegovoj platnoj listi,na terenu se ostavlja srce i duša,a vi toga nemate

nije nam lako? resetuj tabelu Panteru :) dobijemo sutra i idemo na sedmo mesto.. vi ste opet negde 15 ti 16 ti.. još Alba kad vas tresne ima da bude kuku lele
Mozes da budes bilo koji na tabeli, ali ako se ne osvoji razlika izmedju 7 i 15 ne postoji. Jos kad bi imali IQ da to shvatite... Ali posle ce opet da kukate kako je Partizan pokraden protiv Reala, ali se necete setiti utakmica kada ste pogurani zestoko od strane sudija... Cuo si za karmu...

Važno da je većinskoj Srbiji lako. Ti si najbolji dokaz. Koliko vam je lako.
Vidim kako je lako, samo hleba i igara i sve ovce zadovoljne sto se da iz prilozenog... Znam da ti je tesko sto si ogranicen...

Crvena zvezda počinje duplo kolo Evrolige na gostovanju Valensiji u 12. kolu Evrolige.

Crveno-beli su na skoru 4-7 i dolaze pred noge ekipi sa 5-6 i nizom od pet poraza. Čini se da ekipa Janisa Sferopulosa može da ostvari "brejk" na Pirinejima.

Prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović je prilikom gostovanja u emisiji "Novo jutro" na televiziji "Pink", pre svega zbog političkih dešavanja, nakratko prokomentarisao i stanje u klubu.

"Dobro je raspoloženje, pokušavamo da funkcionišemo bez pritiska. Ostalo nam je da sredimo još 60-70.000 evra poreza. Zašto spominjem pritisak? Draže mi je da časno izgubim nego da nečasno pobedim", zaključio je Čović.
Лоповској секти није место на овој теми, поготово овом говнару.

Мирота је краљ и да дође треба да добије аплауз, мислим да он није завршио са Партизаном још.
Добро је што су и они играли продужетак јуче, тако да уз пут у Београд требало би да су уморнији.

Мирота је краљ и да дође треба да добије аплауз, мислим да он није завршио са Партизаном још.
Добро је што су и они играли продужетак јуче, тако да уз пут у Београд требало би да су уморнији.
Niko ga nece Vredjati ni gledati.

On je učinio puno za nas srpski rod

I to pljunuo gazenjem reci

Da se zaključiti da se Čovke nije palio na pobedu u Valensiji.

Veceras paziti na Sildsa, mada je OK nek samo on daje poene. Ne smeju se prikljuciti levaci poput Flakadorija ili Tonuta, a mozda je glavna stvar da nas ne rasire Meli i Fojtman. Smailagic, Ledej i Kaboklo moraju biti na nivou po pitanju odbrane, a te mekusce ce verovatno razneti pod njihovim kosem. Probace da se pojacaju tu sa vise minuta za Hajnsa, ali mislim da je on malo van svega. Maodo Lo i Devon Hol su opasni igraci koji ne igraju nesto spec. ove sezone, paznja na njih.

Jesu u velikoj krizi, ali mora maksimalno ozbiljno jer zele da se posto-poto izvuku odatle i sacekace priliku ako je pruzimo.

Mozes da budes bilo koji na tabeli, ali ako se ne osvoji razlika izmedju 7 i 15 ne postoji. Jos kad bi imali IQ da to shvatite... Ali posle ce opet da kukate kako je Partizan pokraden protiv Reala, ali se necete setiti utakmica kada ste pogurani zestoko od strane sudija... Cuo si za karmu...

Vidim kako je lako, samo hleba i igara i sve ovce zadovoljne sto se da iz prilozenog... Znam da ti je tesko sto si ogranicen...
da ..isto je ući u top 8 i biti 18 ti.. :) kakav rečnik pudličine luzerčine..daće Bog da uvek budete na dnu a mi u top 8.

Back