KK Partizan

Ne bih iskljucio da se aluzija sa ove slike zaista ne dogadja. :mrgreen:

F9bfXo5WkAAupbL

Poslednja izmena:
Mnogo mi je zao Alekse, pre svega zbog njega, zato sto ima toliko pehova u dve godine. Nadam se da ce sto pre nazad da uzme ucesca u ovom timu koji se ocito opet sprema za nove dobre stvari. Tim koji ima ovakav karakter ce se vec snaci, Jaramaz dobija podrsku, a jos uvek mozemo i dovesti nekoga, to je najmanji problem.

Delovalo je da smo otvorili Milanu utakmicu, sve smo im dozvoljavali, na -15 je bas krenulo nizbrdo, verovao sam naravno u stizanje, ali ko ce verovati u jos jedan preokret... Na kraju su me pozitivno iznenadili jer su istopili minus do kraja trece i na kraju bukvalno rutinirali utakmicu koju su igrali slabo 25min. Kapa dole na karakteru i svemu.

Nemam nikakve zamerke ni za taj los start utakmice, jednostavno, igralo se na 48h, jaki protivnici, Milano bas jako zeli neku pobedu, i oslabljeni imaju kvalitet, nije bilo realno ocekivati da cemo odigrati sve perfektno. Ispalo je najbolje moguce.

Valjalo bi angažovati još jednog kombo igrača na spoljnim pozicijama, posebno nakon ovog najnovijeg peha sa Aleksom, a i činjenicom da imamo dosta problema kod ovog iskakanja protivnika na odbrani od pika i kod agresivnije odbrane na perimetru. Treba nam neko ko je u stanju da "zaključa loptu".

Inače, Brazilac sve bolji i bolji, prava zverčina od igrača, a raduje i što PJ polako stiče sve veću sigurnost. Odavno nisam gledao kompletnijeg igrača kod nas. Ako ostane u Evropi za 2-3 sezone biće verovatno jedan od najboljih plejmejkera u Evroligi.

Vidi se koliko ekipi znači igrač poput Pantera koji "izmišlja" poene, iako i dalje nervira uzimanjem nekih nerezonskih šuteva.

manje od 80...
pisao sam da se protiv Panatinaikosa i na minus 10 nekako znalo da ćemo okrenuti i dobiti utakmicu..
sinoć na minus 15 niko nije verovao u preokret.. mrtva atmosfera u hali, ovi naši na parketu u totalnom krcu..
bio je time out čini mi se.. dve, tri odbrane .. par koševa i eto nas na minus 10.. onda kreće haos na tribinama.. Šta Grobari rade kada ne ide...
koš, pa trojke.. i odbrana za anale..u jednom trenutku neko iz Milana ima loptu a ako njega četvorica igrača... pokidali smo ih.. serija 27:2...
važna pobeda....
jbg za Aleksu al šta je tu je.... prilika za Jaramaza da se dokaže i pokaže

Mozes da budes bilo koji na tabeli, ali ako se ne osvoji razlika izmedju 7 i 15 ne postoji. Jos kad bi imali IQ da to shvatite... Ali posle ce opet da kukate kako je Partizan pokraden protiv Reala, ali se necete setiti utakmica kada ste pogurani zestoko od strane sudija... Cuo si za karmu...

Vidim kako je lako, samo hleba i igara i sve ovce zadovoljne sto se da iz prilozenog... Znam da ti je tesko sto si ogranicen...
Lepo ja rekoh. Slika i prilika klasi;nog navijača onog kluba iz Železnika. Idi listaj kanale da vidiš gde će legenda da gostuje. Da li kod Marića ili kod Sarape. Pa onda dođi i prenesi utiske, šta je legenda rekla.

Iako smo odradili jednu 3/3 seriju protiv jakih ekipa kuci, pa iako je i utisak da se ekipa posle onakvog preokreta bas digla i da ce tek da gazi, bedak je zbog Alekse.

Imam utisak da i bez njega mozemo da dodjemo u priliku da se borimo za velike stvari, ali da ce nam za velike stvari trebati on, sa tom energijom i u formi.

To sve bez da mislim koliki je bedak zbog njega samog. Citam malo da je teski prelom i da dok se on vrati u aprilu, sezona ce biti gotova, nece moci uci u formu, pa onda citam da i nije tako strasno. Samo kad bi moglo nekako da ispadne da je laksa stvar, da se vraca za 2 meseca i ima vremena opet da zaigra kako treba.

Evroligina analiza sudjenja poslednjeg minuta PAR-MON:
https://sportando.basketball/en/eur...n-partizan-mozzart-bet-belgrade-vs-as-monaco/

Tri odluke na nasu stetu (jednu smo popravili celendzom), jedna na stetu Monaka (nismo preveli loptu za 8sec). Popisali su se po knezevskom klubu, i treba. Ja razumem da je utakmica bila teska i da su proradile emocije, ali ono njihovo ponasanje je ipak bilo sramotno. A malo je ovo prsnulo i po ovdasnjim panterima, ali oni su toliko navikli na sramotu da nece ni osetiti.

2 meseca pauze za Aleksu.. naprsnuće.. nije strašno kako se činilo.... taman i nos da se oporavi.. biće spreman za završnicu Evrolige u februaru i martu i plej of nadamo se.. propušta decembar i januar..desetak utakmica u EL.. ABA me ne zanima..

Back