Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.487
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zaslužio je.
gde sam to napisao tulavi? je l imao Belić krv u očima protiv Grafičara?Gde je onaj "stručnjak" iz Niš koji ima pitagorinu teoremu da ako primimo preko 40 za poluvreme sigurno gubimo?
![]()
Lepo ja rekoh. Slika i prilika klasi;nog navijača onog kluba iz Železnika. Idi listaj kanale da vidiš gde će legenda da gostuje. Da li kod Marića ili kod Sarape. Pa onda dođi i prenesi utiske, šta je legenda rekla.Mozes da budes bilo koji na tabeli, ali ako se ne osvoji razlika izmedju 7 i 15 ne postoji. Jos kad bi imali IQ da to shvatite... Ali posle ce opet da kukate kako je Partizan pokraden protiv Reala, ali se necete setiti utakmica kada ste pogurani zestoko od strane sudija... Cuo si za karmu...
Vidim kako je lako, samo hleba i igara i sve ovce zadovoljne sto se da iz prilozenog... Znam da ti je tesko sto si ogranicen...
Na međunožje?Vesna stavlja obloge celu noć
jeste,od onda kada su se potukli međusobno,ne spominju više Vučića uopšteCudno te autori te parole ne skandiraju protiv Vucica.