KK Partizan

A Naneli? :mrgreen:

Koliko cmizdre po mrezama ovi iz Monaka, a sa njima i panteri. :mrgreen: Kao da se desilo ne znam sta. Tukli su, vukli i cupali u finisu da nas stignu, pravili nesportske, zale se sto su dobili jednu kad je vec prelazilo u 2 poseda. Sudije gledale challenge za onaj faul u napadu/odbrane, videlo se da nije sa oba stopala na zemlji i prstima gazi polukrug. Nama svirali 6 faulova u napadu, od toga 4 sigurno krajnje sumnjiva, 2 cista. Urnisali Kabokla tim izmisljenim faulovima, covek ih zakljucao to sto je igrao. Dobijali bacanja jer skoce nasem igracu na glavu. I nisu kontrolisali utakmicu, nisu imali nista za pobedu, i zale se.

Sasa Obradovic se rukuje sa Zelimirom mlako, ne gledajuci ga, Zelimir ga okrece sebi i siri ruke "sta je ovo". Malo vaspitavanja nije na odmet. :mrgreen:

Koliko god mi je milo da nas gledam, dobijali ili gubili, toliko mi je zlo od ovih prenosa kada dodje tajmaut. Proslu sezonu sam morao da gledam onoliko Duleta Savica i ona dva debila sto se deru kao sumanuti, a ove sezone su nam izasli sa "Ko ima duzi". :mrgreen: Bukvalno cu da dobijem napad besa ili panike gledajuci sav taj bedak i sizofreniju.

Da se buni jedan klub na sudjenje pa da se kaze, ali ovo je vec treci klub koji se buni.
Naravno da niko od vas nece da kaze, jer pola je ostrasceno, a pola ne zna osnovna pravila i ne zeli da prizna. Ipak ovo nije doba radio prenosa...

Da se buni jedan klub na sudjenje pa da se kaze, ali ovo je vec treci klub koji se buni.
Naravno da niko od vas nece da kaze, jer pola je ostrasceno, a pola ne zna osnovna pravila i ne zeli da prizna. Ipak ovo nije doba radio prenosa...
ajde kaži gde su ih pokrali?
čitam da ke njate o tome kako su posle minut i po ušli u bonus..
kad napraviš 4 faula obično uđeš u bonus zar ne? ili sudije nisu trebali da sviraju očigledne faulove da ne bi ušli u bonus tako rano? bune se za faul u napadu pred kraj..
ja znam da vi Panteri ne znate pravila ali kada se postaviš unutar polukruga ispod koša i kada igrač natrči na tebe po pravilima to je faul odbrane.. sa obe noge je gazio liniju polukruga i traži faul u napadu?
koja još situacija? je l treba da te podsećam na suđenje u Atini pre mesec dana kad su nas pokrali protiv Olimpijakosa? Ko se bunio iz Partizana? Niko..
Šta su nam uradili prošle godine u Madridu? Izbacili nam najboljeg igrača da ne može da igra dve ili tri utakmice
razmaženi višemilionski projekti ne mogu da podnesu da ih neko gazi pa kmeče..
evo čitam Majk Džejms dao izjavu da sudije nisu krive za poraz Monaka.. jedini gospodin tamo

Poslednja izmena:
Ja jedino verujem da je bio faul na Motejunasu na kraju a da ga sudije nisu svirale, ali na njihovom mestu se ne bih mnogo bunio jer su dobijali faulove i bacanja masovno da bukvalno nas igrac nista nije uradio. Bune se sto je svirana nesportska, sto je Smajli promenio stajnu nogu dok ga Motejunas cupa, pa kazu nismo preveli loptu za 8sec nego 8.1sec, a iskljucen sat za napad jer su ostale samo 23sec do kraja.

O tome sta su nama svirali celu utakmicu bih esej pisao. Monako je vise od pola utakmice imao sudjenje na svoju vodenicu, dvostruki kriterijum i izbacenog Kabokla, i nisu mogli da to materijalizuju protiv Smajlija i Koprivice koji su odigrali kao kadeti protiv Motejunasa, i sad su im sudije krive, mo's misliti. Sudije nisu zavrsile posao umesto njih, to je jedina istina.

Tehnicka Dzejmsu, ali ne i Panteru koji besno ispred sudije baca loptu o parket. Zatim svirana nad Panterom dva nepostojeca faula jedan pred kraj regularnog dela (Lojd), drugi u produzetku prilikom suta kada Panter inicira kontkt skakaknjem unapred. Zatim faul nad Motejunasom, posle toga odmah sledi 8 sekundi zbog ne prenosenja lopte, pa koraci Smajlagica, ali se sudi nesportska.

Tehnicka Dzejmsu, ali ne i Panteru koji besno ispred sudije baca loptu o parket. Zatim svirana nad Panterom dva nepostojeca faula jedan pred kraj regularnog dela (Lojd), drugi u produzetku prilikom suta kada Panter inicira kontkt skakaknjem unapred. Zatim faul nad Motejunasom, posle toga odmah sledi 8 sekundi zbog ne prenosenja lopte, pa koraci Smajlagica, ali se sudi nesportska.
Panter nije zaslužio tehničku, Džejms jeste
oba faula nad Panterom su bila
za Motejunasa se ne sećam..znam da su Kaboklu svirali dva ili tri smešna faula
koraci Smajlija nisu bili.. bio je faul nad Smajlijem
nesportska regularno..

boli pobeda ;)

Lebron James Reaction GIF

Panter nije zaslužio tehničku, Džejms jeste
oba faula nad Panterom su bila
za Motejunasa se ne sećam..znam da su Kaboklu svirali dva ili tri smešna faula
koraci Smajlija nisu bili.. bio je faul nad Smajlijem
nesportska regularno..

boli pobeda ;)
Sve se to tako odigralo u tvojoj glavi. Problem je sto nismo u radio dobu...
Kao sto rekoh objektivnost na nivou

Tako se inace kaze p...a na italijanskom. :mrgreen:

Samo da ih ne povuce prokleti Shields, gura sam ekipu. A nema bas ko da ga cuva, mogao bi Trifunovic da ga malo uspori ali on ne igra. Ne znam dal' je sigurno da Kaminski ni sutra ne igra, ali ako bi igrao, znatno bi nam pomoglo.

Nemoj da mi plačeš na kućnom pragu da mi vrata ne povuku vlagu.

Back