Procitaj ti ponovo ono sto sam napisao, to sto si napisao ne tvrdim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

meni je bitno.. bolje je ispasti u aprilu od Reala nego ispasti u novembru ko vi svake sezone.. ne znam ni koj krac igrate.. 10 godina sramoteE sad posto si tako pametan pa pojasni, ako ne osvojis na kraju i ispadnes kao Partizan prosle godine, kome je to bitno? Razlika u novcu skoro da i ne postoji, niti plasman utice na nesto. Bitna je samo iskompleksiranim ljudima za patkometriju.
P.S. Belica ne bih stavio ni u prvih 11 u Partizanu

Znaci, bolje je igrati rekreativno a usput potrositi 100 (sto) meleona nego igrati takmicarsku kosarku. U tom slucaju svi na basket, recimo u Zeleznik, cujem da je tamo odlicna rekreativna kosarka i bas prijateljska atmosfera.da ..isto je ući u top 8 i biti 18 ti..kakav rečnik pudličine luzerčine..daće Bog da uvek budete na dnu a mi u top 8.
de bre lupa gluposti.. pudlica im isprao mozgove.. stoji to da se na kraju razočaraš.. biće to i ove sezone naravno .. ne možemo mi da uzmemo titulu ali do tog razočarenja ( nadam se opet u top 8 ) ima više radosti pošto će biti više pobeda nego poraza.. takmičiš se, igraš, boriš.. raduješ se i tuguješ..to je sport..Znaci, bolje je igrati rekreativno a usput potrositi 100 (sto) meleona nego igrati takmicarsku kosarku. U tom slucaju svi na basket, recimo u Zeleznik, cujem da je tamo odlicna rekreativna kosarka i bas prijateljska atmosfera.
Jesi ti siguran u ovo što si napisao?E sad posto si tako pametan pa pojasni, ako ne osvojis na kraju i ispadnes kao Partizan prosle godine, kome je to bitno? Razlika u novcu skoro da i ne postoji, niti plasman utice na nesto. Bitna je samo iskompleksiranim ljudima za patkometriju.
unapred pravdanje 17og eventualno 16og mjesta na tabeli na kraju sezone.
Nema ko drugi da odmori pantergrešiš,ali eto Jaramaza u igri,sad ćemo opet u minus
Nemas pojma. Ne verujesMrka kapa ovde...jedna od onih utakmica...do sutra da se igra ne bi okrenuli. Valjda gresim.
Neverovatan preokret..nisam mislio da mogu, ali svaka čast.

Vesna stavlja obloge celu noćKoliko je samo Panter falio u onim utakmicama što izgubismo sa poenom ili dva razlike,gde bi nam bio kraj
Hoće li se Čović opet žaliti na sudije?
Kako će tek njegov gazda ovo podneti...