KK Partizan

Ne bi me čudilo ništa od njega.
Screenshot_20231202_191902_X.jpg

Ne bi me čudilo ništa od njega.
Pogledajte prilog 1457001
Ne sme da dodje kod Grobara

Sram ga.

Dao je riječ bio.

Još ne mogu da verujem kolko je ciganija zbog njegove rijeci, podigla pritiske i mrznju do usijanja...

To nikad niko ovde cinio nije.

Da čovjek pogazi riječ.

Koja je to rdja. Covic i terza kad padnu prvim ce avionom bezat odavde. To na ulicu nece smet izaci da ih ljudi ne pljuju

Manje vise to... No prdekana....

Takav lik koji ide linijom manjeg otpora i sklanja se, zargonski receno "cava", nije nam nikad ni trebao, ma koliko dobar igrac bio. Iako respektujem ako je zaista bilo jakih i ozbiljnih pretnji. No, ovaj potez eventualnog nedolaska mnogo govori o njemu... Brate, uradio si sta si uradio, sad stani iza toga.

Jedan Zek Ledej donosi vise sa svim tim poremecajima licnosti i ponasanja koje ima. :mrgreen:

Da smo pre mesec dana izlazili sa ovim pristupom, imali bismo sve pobede u ABA i sigurno jednu vise u EL. Nebojsa izasao iz hale pre pola sata bukvalno...

Zelimirova prica o Tristanu i sa njime daje rezultata, pohvaljen za napad, kudio ga za odbranu, i sad je Tristanov pristup daleko bolji. Vec je 3 licne napravio, baca se za loptu na pola terena.

Gledam Milano kako je nesrecan protiv Sasarija u prvom poluvremenu. A ne leze nam...

Nama treba neka rutinska pobeda u EL protiv jaceg tima. Ovo sve smo pobedjivali na guzove (panteri, Fenjer, PAO), ili smo dobijali najslabije ekipe (Asvel, Alba). Monako je ekipa koja nas moze oprati, ali nekako smo imali leka za njih, i nekako su tipicna ekipa stranaca koja ce podleci atmosferi. Nije da mi nismo ekipa stranaca, ali kod nas je malo drugacije.

A Milano ako nam izadje ovakav... Ne znam, ne odgovaraju nam. Ali ako dobijemo Monako, verujem da cemo i njih.

Ako odigramo odbranu ( a hoćemo ) dobijamo i Monaka i Milana.. veliki sam optimista pred ovo duplo kolo
moguće je da sutra ne bude popunjena hala zato što se igraju dve za dva dana i veliki broj ljudi će, kao ja npr, izabrati da dođe u četvrtak.. cenim da je više od pola publike van BG a..

sto se monaka tice dobismo ih u prethodne dve.

sad ce sigurno biti zajebaniji.
s obzirom da smo dobili panatinaikos, bio bi hzadovoljan i jednom pobedom od naredne dve. pa bi to bilo 2-1 u poslednja tri domacinstva. s obzirom na jacinu protivnika i to je dobro.

opet verujem da je ovo prekretnica , i da cemo dobiti obe.

Back