KK Partizan

trebalo je traziti odgadjanje

to ne vraca mrtve

pevali ste vi u srbiji dok su drugi krvarili gace po republici srpskoj po vukovaru pa i po kosovu al dobro tad u znak protesta jel de, nemoj se lazemo... to ne rvaca mrtve i ne menja nista a da ste pevusili i te kako jeste!
Ako je bilo tako ni to nije uredu. Ali ovo je sve bilo u istom dvoristu u danu razmaka.
Dogadjaj u sredu ne prilici nasim prostorima i duhu nasih naroda ali ga je izazvalo nesvesno dete pa trunka opravdanja moze da postoji. Ali ono sinoc je bilo u izvedbi odraslih i zrelih ljudi.
Necu vise da zagadjujem temu, zelim uspeh Partizanu i ako ne navijam za njega, nije mi namera da iritiram nekoga samo uocavam stanje jednog dela nacije u situaciji gde apsolutno niko nikoga ni na sta nije terao.

Ja sam sokiran.

Uzgred, sve serije osim Barsa-Zalgiris odose u pet utakmica. Ko ce docekati sredu... Ali neka, nek' se spremaju momci, a Dante nek' se zaleci. Nadam se da moze... Ne znam, on je limitiran pre svega jer Tavares u zoni zatvara "ono njegovo", ali nisam siguran ni da je onako eksplozivan na prvom koraku kao pre nasrtaja Dek/Jabusele na njega.

Imacemo i naseg Pantera, tako da sam u fazonu stagod. :mrgreen:

Sudije celu seriju dozvoljavaju Realu jednu cetvrtinu mlacenja i tolerisu im prigovore. Ali ja sam u fazonu da tu kolicinu favorizovanja mozemo i moramo da istrpimo ako smo dobri, nekad i nama nesto udele i vrate. Vise im zameram sto su indirektno odgovorne za svinjac u drugoj utakmici jer nisu imali onu stvar da zastite sebe, nas i kosarku od izivljavanja ovih dripaca.
.
Ех... не могу себи да дођем још од краја друге утакмице и сценарија, да је Пантер истрпео онај дивљачки напад и ладно извео бацања...

Јбг, разумем и његову реакцију, а казне које су уследиле су биле мање/више очекиване, за нас катастрофалне.

Па онда ужасна трагедија која је за сваког ко прати збивања у овој унесрећеној Србији где је у последњих десетак година насиље зацарило на свим нивоима, негде, у неком облику била у у најави и све што је уследило.

Што се навијања тиче, и ја сам био запрепашћен одлуком да се не навија прво полувреме, али реално то нам није претерано засметало. На полувреме смо отишли у егалу (3 за њих).

Преломило је на њихову страну пре свега катастрофално извођење бацања, а затим заустављени Мадар, Егзум, Нанели и Лесор. Одржавала нас је феноменална партија Ледеја и солидна рола Папапетруа, где је недостајао још један инспирисани играч са клупе. Они су такве играче пронашли...

Јбг, шта је ту је...

.

https://nova.rs/sport/evroliga/aleksa-avramovic-operisan-partizan-rela-madrid/

On je već operisan u Madridu, a ostaće u prestonici Španije da sačeka svoje saigrače, preneo je „Sportski žurnal“. Avramović je početkom sezone imao sličnu povredu zbog koje je četiri meseca bio van terena, a prve prognoze govore da ga sada ne čeka toliko duga pauza.

Ipak, po svemu sudeći ova sezona je za njega završena.

Nista novo za Aleksu (osim da je vec operisan), ali svejedno :(

Ja sam sokiran.

Uzgred, sve serije osim Barsa-Zalgiris odose u pet utakmica. Ko ce docekati sredu... Ali neka, nek' se spremaju momci, a Dante nek' se zaleci. Nadam se da moze... Ne znam, on je limitiran pre svega jer Tavares u zoni zatvara "ono njegovo", ali nisam siguran ni da je onako eksplozivan na prvom koraku kao pre nasrtaja Dek/Jabusele na njega.
Sto si šokiran... Svu timovi osim zalgiris u top 8 su tu negde.

Back