KK Partizan

Niko se na pocetku sezone nije nadao ni top 8, a kamoli f4. To sto je gorak ukus nakon imao pa nemao je druga stvar. Identicno su izgubili i prvi evroligaski derbi i jos gomilu dobijenih utakmica. Ocigledno za top 4 moras imati tu jednu stepenicu vise. Zeljko se pocepa dok se oni zafrkavaju na momente. Ne moze uvek Panter sa 9 metara. Mnogo je i ovo bilo.

Sigurno da ostaje žal za F4, ali je i ovo zaista veliki podvig.
Real je imao dužu klupu, plus podršku sudija, koje su im tolerisale večeras tuču, tako da je, kada se sve sabere, ovo blizu nekog maksimuma koji smo mogli da izvučemo.

Žao mi je samo što će se jedan ovako ciganski tim kao što je Real naći na F4.
Mislim da su se nakon ove serije smučili većem delu evroligaške publike.

Najteze mi pada sto cu morati da slusam/citam kukavce koji nas prate od TOP8 a vec sve znaju. Pa ovaj tim ako ostane na okupu, uz dva-tri korektna igraca, ide na F4 i napada titulu. Sve je na limaru sada, i kontinuitetu. Sezona u EL je iznad ocekivanja i ovako. Real se izvukao na prljavstinu i sudijsku komisiju, a u ovoj utakmici su se izvukli jer su imali da izvuku ove matorce, pre svega Rodrigeza, i to je to.

Nama je falilo sigurno i taktike da to ispratimo, ludi Avram, i naravno, fale nam jos dva-tri igraca da zaokruzimo rotaciju, i odradjivacemo ovo.

Sad je ovo veliko iskustvo za ABA-ligu, jer nas u vec vidjenom finalu cekaju isti ovakvi smecari. Sa ovim iskustvom i rutinom koju smo stekli smo u igrackoj prednosti u odnosu na sve, ali videcemo, posto se nece resavati verovatno samo na parketu, a pitace se nesto protivnici i sportski. Na nama je da ne padamo psihicki posle izgubljenih 2-0, ali stvarno nemaju za cim da zale. Vratice se.
O mila majko...

Ne sanjam ja Ruse vec govorim cinjenicno. Ako ima ista pozitivno u napadu Putina na Ukrajinu to su sankcije ruskim klubovima na osnovu kojih je Partizan uopste stekao mogucnost da opet zaigra EL.
Je. bem ja takvu pozitivu.
I ove godine ćemo da zahvaljujući bandi zapadnjačkoj da igramo EL zbog sankcija Rusiji.
Posto prosipanju na žalost nece biti kraja.
Repati crnogorac se sprema već tri nedelje da nam uzme skalp. Tek će bit prosipanja....

Panter nas je kostao u dosta meceva, donese dosta mleka koje u gro slucajeva i prospe. Ja bih planirao zamenu ako se moze naci i priustiti.
On nam je sve!

A onaj koji pola i više prospe je LESOR!!!

Zato i ne čudi što je dobio svugde šut kartu. Ovde je orocvao uz pantera egzuma nanekija papapetrua...

Nama he jako kvalitetan centar neophodan. Milutinov recimo e druga je to priča onda. A i neko kršten da menja pantera dok odmara a ne madar I avramović andjusic...

Ostali su super , stim što je ledej nešto iznad proseka ali ne ko panter Egzum naneli papapetru... Ledej blesne jednu pa dve bude srednje žalostan...

Zajebavaju se kad nabiju razliku i to je boljka svih njih...

Partizan je trebao da igra EL mnogo pre sankcija Rusa, ali ako mora i tako meni nije krivo.
Krivo je svakom poštenom čoveku za sankcije Rusiji u sportu.

Za el ima uslov, ABA LIGA
Eto nek osvoje pa nema zime i da Rusi igraju.

Ali mi se cini da ćemo opet zbog štete prema Rusiji da se privučemo uz vsjld kard jer Ciganija živi za finale pogotovo posle svega ovoga...

Žao mi je samo što će se jedan ovako ciganski tim kao što je Real naći na F4.

Retko odvratan tim... Jel se ono Jabusele kreveljio Lesoru/Egzumu za promasena bacanja? :mrgreen: Slicna koncentracija takvih flopera i provokatora se nalazi samo u jos jednom mestu u predgradju Beograda. :mrgreen:

Sad se loze kako su veliki karakter jer su sa svojim milionima i desetinama igraca preokrenuli Partizan sakacen povredama i suspenzijama zbog njihove tuce. Sudije da ne pominjem, posto je "normalno" da se Realu, Barseloni ili CSKA dozvoljavaju neke stvari.

Samo da se Saras opet ne ..... kad ode na F4, oprace ih opet 20 razlike. Jedino je dobro u ovome sto ce mozda kosarkaski genijalac Mateo Cjus zadrzati svoj privid posla. Trebace nam to eventualno sledece sezone. :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Egzumu nije lako pao poraz, prica o tome kako su smecari tucom preokrenuli seriju, a Evroliga to krunisala suspenzijama koje su favorizovale Real:
https://basketnews.com/news-189335-...riticizes-euroleague-for-fines-in-game-2.html

Nadam se da ce negativnu energiju preusmeriti na ABA-ligu, naravno, u pozitivnom pravcu.

Sto se Zoca tice, on je neko ko bi svojim autoritetom mogao da prodrma neke stvari, ali on je potpuno fokusiran na pozitivne aspekte nasih nastupa. I u kontinuitetu, umesto zalopojki, bas to daje rezultat. Prosle sezone smo sa jednim cudnim timom ispali u osmini finala EK, a ove sa +4 igraca ispadamo u cetvrtfinalu EL, i to ne bas preterano zasluzeno. Uz kontinuitet, zna se sta sledi, i Zoc se ocito uzda u to, da ce se ovo ciganisanje Reala lani zvati, a nadam se da ce nam opet biti na putu.

Poslednja izmena:
Panter nas je kostao u dosta meceva, donese dosta mleka koje u gro slucajeva i prospe. Ja bih planirao zamenu ako se moze naci i priustiti.
Pazi, i mene je Panter toliko puta iznervirao i ove i prošle sezone da sam bio u stanju kad bih ga najradije uhvatio za onu jareću bradicu i razlupao mu glavu o parket, ali jednostavno je ekipi potreban jedan takav igrač van šablona koji će da preuzima odgovornost i povuče ekipu kad zagusti. Mislim da su treća i četvrta utakmica pokazale koliko nam je značajan igrač.

Ovoj ekipi je potreban neko tipa Pera Božić/Vesa Petrović, ko će da pegla odbranu spolja i da pogodi iz nekih čistih pozicija kad treba.
To je Željko pokušao sa ovim malim Trifunovićem, ali džaba kad dečko ne može da ga utne nikako. I večeras je promašio dva-tri otvorena šuta i ono kucanje kad se nameštao kao baba.

Apropo toga, moram da pohvalim ovog Grka, koji je bio odličan i na prošloj utakmici i večeras.
Da je tako igrao cele sezone, gde bi nam bio the end...

Kako da USERES PLUS 18 na 13 min do kraja kk PARTIZAN

Tako sto sudijskim kriterijumom ( svaki kontakt faul ) na 13' pre kraja na "centarskim pozicijama" imas Grka ili Ledeja.
Mi u momentu imamo 7 igraca koji mogu da igraju visok nivo EL. Ono resto moze samo ABA. Kod protivnika izadje tunjavi Randolph, udje Ndiaye, jbg...
Jednom recju, ne zameram im nista.

pošto mi od kosovskog boja sve poraze pretvaramo u pobede, tako je i ovoga puta, dok reč odgovornost ne postoji u srpskom vokabularu
voditi 2:0 imati dve meč lopte pred svojom publikom, voditi 18 razlike 10 min pre kraja i sve prokockati, ispasti i ne otići u kaunas je sportska katastrofa a odgovornost je isključivo na jednom čoveku kome ovo nije prvi put da obara negativne rekorde...
znači, obradoviću izađi pred novinare, budi gospodin i kaži ko je kriv za ovaj blam
ali naravno, to se neće dogoditi, nego je kriv jabusele, ljulj, pucnjava u školi, evroliga i limeni...
ako obradović osvoji aba ligu treba mu dati priliku i sledeće godine, ali ako ga fmp-zvezda počiste, smena i tražiti nekog drugog

pošto mi od kosovskog boja sve poraze pretvaramo u pobede, tako je i ovoga puta, dok reč odgovornost ne postoji u srpskom vokabularu
voditi 2:0 imati dve meč lopte pred svojom publikom, voditi 18 razlike 10 min pre kraja i sve prokockati, ispasti i ne otići u kaunas je sportska katastrofa a odgovornost je isključivo na jednom čoveku kome ovo nije prvi put da obara negativne rekorde...
znači, obradoviću izađi pred novinare, budi gospodin i kaži ko je kriv za ovaj blam
ali naravno, to se neće dogoditi, nego je kriv jabusele, ljulj, pucnjava u školi, evroliga i limeni...
ako obradović osvoji aba ligu treba mu dati priliku i sledeće godine, ali ako ga fmp-zvezda počiste, smena i tražiti nekog drugog
Tačno.

Jedno ne uspeva da iskontroliše kod njih,
kad nabiju razliku, makar 10 poena, POČNU DA SE ZAJEBAVAJU.
Ako ih protivnik dobro pritisne i samim tim im oteža i šut pa još prodje blizu tad ulazi voda u uši...

Već viđeno više puta...

Uglavnom, prosuli smo PLUS 18 u petoj utakmici, Petoj! Na maltene 10 min pre kraja...

Ej bre!

Честитам КК Нарикаче, још једно историјско ложење и још један рекорд. Први тим који није одбранио 2:0 у плеј-оф серији. Желим вам да наставите тај низ.

Моја дубока наклоност иде Дантеу (Пакао) Егзуму. Када га је онај ... ....oтресо о паркет човеку сломљена кичма, попуцале тетиве, излила се жуч, двоструки потрес мозга, кренуле стене из бубрега, а он успео да се опорави и одигра после тога преостале мечеве. Ја за тај медицински феномен још нисам чуо, па после ове сезоне да нам каже шта једе да будемо сви тако јаки као он.

Није ми јеасно јел била Ловерњ на пета утакмица да гледа ону уметност губљења добијеног.

Иначе након што завршите пљување по прворођеном да му после приђете и у стилу правих агресивних просјака какви јесте, да му дрмате руку и тражите да вам кешира вајлд-кард за Ф4, или макар за следећу сезону у Евролиги. И уместо 30, да вам сада да 50 милиона евра, без пореза, иначе му претите самоспаљивањем.

На крају, честитам Обрадовићу пласман на Ф4. Наравно, не Желимиру Руменом, већ Салету.

Будите ми добро и сетите се, због свих ваших злодела у историји, још нисте отплатили дуг карми. То је ако се питате зашто сте овако прошли.

Poslednja izmena od moderatora:

Back