KK Partizan

Ovo boli vise nego da su nas oprali muski 30 razlike od starta . Velika je sansa propustena za F4, ali nemam licno nista da zamerim Zeljku i igracima sem naivnog nasedanja na trik Ljulja pred kraj drugog meca u Madridu. Da se zavrsilo kako je trebalo bez incidenata i svega sto je usledilo siguran sam da bi Real popio metlu u Beogradu i da bi uveliko planirali put u Kaunas.

Necu ni da gledam do kraja. Neverovatno je sta sve Partizan izgubljena lopta moze da prospe i dobijeno izgubi. Znaci za proucavanje!
Šta je ovde čudno?

PARTIZAN dobija kad je u egalu il kad malo gubi na poluvremenu i do pola treće četvrtine....

Kad vode 18 razlike onda se zna ISPADNU KO I UVEK MAJMUNI

Jer stanu i misle to je to a onda udje voda u uši....

Ovo mogu samo debili da prospu

Koliko je nas uopste verovalo da ce ovaj tim uopste biti medju osam najboljih evropskih ekipa. Sigurno je da je nasem velikom dobrotvoru sa Andricevog venca pao kamen sa srca i onima iz kluba koje simpatise i pomaze. Oni ce doci dovde i u ovakvu poziciju za prolazak na F4 otprilike nikad.

Najteze mi pada sto cu morati da slusam/citam kukavce koji nas prate od TOP8 a vec sve znaju. Pa ovaj tim ako ostane na okupu, uz dva-tri korektna igraca, ide na F4 i napada titulu. Sve je na limaru sada, i kontinuitetu. Sezona u EL je iznad ocekivanja i ovako. Real se izvukao na prljavstinu i sudijsku komisiju, a u ovoj utakmici su se izvukli jer su imali da izvuku ove matorce, pre svega Rodrigeza, i to je to.

Nama je falilo sigurno i taktike da to ispratimo, ludi Avram, i naravno, fale nam jos dva-tri igraca da zaokruzimo rotaciju, i odradjivacemo ovo.

Sad je ovo veliko iskustvo za ABA-ligu, jer nas u vec vidjenom finalu cekaju isti ovakvi smecari. Sa ovim iskustvom i rutinom koju smo stekli smo u igrackoj prednosti u odnosu na sve, ali videcemo, posto se nece resavati verovatno samo na parketu, a pitace se nesto protivnici i sportski. Na nama je da ne padamo psihicki posle izgubljenih 2-0, ali stvarno nemaju za cim da zale. Vratice se.

Читам мало коментаре по нету и многи нешто у смислу, добро смо се борили лепа сезона и сличне флоскуле, овога сам се и плашио, први куп финале са звездом обрадовић губи глатко 20 разлике, губи аба лигу опет од звезде води 5 разлике на 3 минута до краја одлучујуће утакмице, губи од бурсе 1000% добијену утакмицу, губи друго финале купа од звезде глатко иако води скоро 20 разлике и на крају губи ово води 16 разлике и ови за 8,9 минута праве 25 разлике, значи још да доврши цео циклус сад са звездом у аба.

Ипак је нажалост ово по свему досад ментално губитнички тим овог мог мученог партизана, да ли је и обрадовић постао губитнички тренер, мислим да је његова одговорност за ово губитничко лудило и серију врло велика.

Najvise bode oci da su nas resili Ljulj i Rodrigez koji zbirno imaju skoro 80 godina. Nije se smelo doci u poziciju za majstoricu u Madridu, to smo podsvesno svi znali, ali smo se tesili da ce nekakva kosmicka karma i Zeljko da to iznesu na nasu vodenicu. Ovaj tim ima vrlo dobru petorku, ali slabu klupu i sa njom se realno ne bi uzela titula u Kaunasu, a kao sto vidimo nije se moglo uci ni na F4.

Ne mozes spremati taktiku za njihovih trideset minus tri igraca sa nasih dvanaest minus jedan, mislim da to ni Zeljko ne moze da predvidi da li ce iz naftalina da im iskoci iks-faktor koji ni ne igra, a ima u rukama xy ovakvih utakmica. Real ima taj luksuz, i to je to. Kod nas je mozda Avram mogao to da ustopuje i smiri, Madar ne moze, a Eksum je imao 4 licne greske (mada nije ni on ne znam kakav defanzivac).

A to sto Ljulj uopste igra, a Panter nije igrao dve u kojima bismo ih vrlo verovatno resili kuci, to je vec pitanje za one koji se bave kosarkom, nije do nas. No, samo nam ukazuje pravac u kom moramo da razmisljamo, a to su kontinuitet i malo ojacati klupu.

Ogromna sansa je propustena tu dileme nema. Sta li predsednik nam vrli sprema za zavrsnicu Aba mulja to cemo tek videti, mora se spreciti da Partizan uopste igra EL i dodje u novu poziciju za odlazak na F4 i moguce osvajanje titule. KK nam je jedini odusak posto su FK pa i VK urnisani do temelja.

Још се средином треће четвртине се могло наслутити да ће Партизан изгубити. Иако је Партизан тада имао двоцифрену предност Реал је почео апсолутно доминирати у свим сегментима, једино су тројке Пантера и Eксума и даље одржавале солидну предност Партизана. Кад су почели чешће промашивати тројке предност Патризана се почела топити као коцка леда на јаком сунцу. Крајем треће четвртине је било врло вероватно да ће Партизан изгубити и поред предности +9 / +10 коју је имао. Након 2-3 минута игре у задњој четвртини је било скоро 100% сигурно да ће Партизан изгубити. Партизан као да се потрошио у прве две четвртине, у трећој су још радиле само тројке, а у четвртој су и оне стале. И публика је била скроз луда (у позитивном смислу за Реал), није лако играти у онаквој атмосфери.

Нисам навијач Партизана, али кад било који наш клуб игра против страног нормално навијам за наше. Горак ми је био укус у устима што је изгубљена утакмица након вођства од +18 у једном моменту, могу мислити како је тек навијачима Патризана. :lol:

Ne znam kako drugi percepiraju situaciju oko ucesnika EL za novu sezonu, ali mislim da smo i mi i panteri vrlo izvesni, ko god bio sampion. Narocito mi, jer imamo TOP8 rezultat, najbolju halu i publiku, i Zelimira kao brend za sebe.

Bez one tri-cetiri ruske ekipe, nema ekipa - pogledajte samo Evrokup. Cini se da samo lobiranje Valensije moze da ugrozi nekog, posto je trenutno izvesna samo rotacija Valensija-Gran Kanarija.

Naravno, ABA-liga je bitna da bismo kao sampioni bili sigurni u EL, i da konacno prekinemo covic-vucic mafijaski niz.

Rusi sigurno nece igrati, ali nisam siguran da ne planiraju cuvene London Lionse u EL pored kluba iz UAE. Sve i da opet zaigramo pitanje kakav ce biti tim. sigurno ce nam predsednik stalno drzati poreski kriminal Ostoje iznad glave.

Back