KK Partizan

rekoh ja, nisam optimista
u petoj nemamo nikakve šanse
Dobijamo ih tamo opet, zonska odbrana se razbija trojkama a za takve stvari nam treba Panter naravno i ostali da budu kolko tolko u pucačkoj formi.
Nadam se da će Željko dobro spremiti taktiku, Real nam celo vreme jednu te istu foru potura.
Nije mi jasno da je pokušao bar malo sa Koprivicom igrati protiv Tavaresa, verovatno odustaje zbog p&r ali i ostali se raspadaju kod tog preuzimanja

Kraljevski klub se sluzi svim i svacim da pobedi...To sto je crncuga Panter naseo na lakat Ljulja tu nema pomoci...Znali su gde ce se izvuci...I izvukli su se.Dok je Tavares u reketu niko ih nece dobiti....Partizan je dobio jer nije igrao Tavares prve 2!!!

Da si ti nama ziv i zdrav, ali Tavares je igrao prvu bez prekida 25min. Igrao je i onu razvaljotku u Beogradu u ligaskom delu, ali dobro, to je vec "druga solja caja".

I te 1998. je bilo zanimljivih desavanja sa FMP-om. :mrgreen: Mislim da su nas upravo oni eliminisali u polufinalu ne pristajuci na odlaganje utakmice, pa smo izgubili 2 dana posle F4 ili nesto u tom fazonu. No, to je bila druga prica, te sezone prakticno nismo imali trenera (Muta usr'o), odveo nas je Bogojevic vise na krilima nekog osvezenja, a i 1998. je bila reakcija na 1997. kada smo takodje dobro igrali i zasluzili F4, ali je Olimpijakos bio bolji (vratili smo im te 1998).

Bojazan postoji i ove sezone, ali moram da napomenem da imamo zdrav tim i najboljeg trenera, pa valjda cemo se konsolidovati posle ovog praznjenja.

Evo sinoć još jedno zlo. Sin oficira iz generalstaba svirao na automatu...

Ocemo sad da ćutimo do kraja aba lige????

Aj da su celu ćutali pa da kažeš.. Al ne samo pola, početak kad najbitnije kad nas napunise 12 razlike...

Ili da su tražili odlaganje.

Ko je glavni za ovaj ......... potez godine???

Poslednja izmena od moderatora:
Jel skupljaju NAIVCINE ostoji i Vučiću porez???

Ajde ajde nemojte da vučko čeka! Treba neko da nadoknadi rupe koje pokrase!

Zvezdi može da se nađe sponzor gasprom od 50 mil i da se rupe krpe preko države avi NAIVCINE dajte pare!

Dobićete solju! I majicu ej!
Kao spasli ste partizan....

Mila majko....

Ljigavi španci sve učiniše da dodju DO CILJA. normalno.

A ovce su za šišanje.

Još na to ovce i ne navijaju 40 min....

A corava limenka se oštri za BREJK života. Pa da rešava u pioniru.

Bice jos tamburanja sve su prilike...

E onda necemo pevati nikako. Od muke.

Da vodimo 2:0 ili 2:1 imalo bi veceg efekta. Ovako sve staje u jedan mec na strani i ko god prodje bice izranjavan i osakacen povredama gde se Barsi olaksava posao.

Kraj sezone za Deka​

Pretpostavljalo se da će Gabrijel Dek propustiti petu utakmicu plej-ofa protiv Partizana, ali su u petak stigle mnogo gore vesti po krilo Reala.

Odusevio sam se sinoc kada sam video da navijaci nece pevati. Kada je pocelo drugo poluvreme zabezeknuo sam se.
Kao da je juce bila borba zivota i smrti pa se ljudi okupili da bodre. Odakle nekome juce snage da se dere i peva u cilju nekakve pobede nakon onakvog poraza samo dan ranije.

Odusevio sam se sinoc kada sam video da navijaci nece pevati. Kada je pocelo drugo poluvreme zabezeknuo sam se.
Kao da je juce bila borba zivota i smrti pa se ljudi okupili da bodre. Odakle nekome juce snage da se dere i peva u cilju nekakve pobede nakon onakvog poraza samo dan ranije.
trebalo je traziti odgadjanje

to ne vraca mrtve

pevali ste vi u srbiji dok su drugi krvarili gace po republici srpskoj po vukovaru pa i po kosovu al dobro tad u znak protesta jel de, nemoj se lazemo... to ne rvaca mrtve i ne menja nista a da ste pevusili i te kako jeste!

Back