kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 61.214
Koji debil je doneo odluku da se čuti prvo poluvreme?
A sto nije traženo odlaganje?
A sto nije traženo odlaganje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobijamo ih tamo opet, zonska odbrana se razbija trojkama a za takve stvari nam treba Panter naravno i ostali da budu kolko tolko u pucačkoj formi.rekoh ja, nisam optimista
u petoj nemamo nikakve šanse
Pa nije bas da cemo ih tako lako dobiti da se moze reci da je formalnost, nasa pobeda je upitna i bice neizvesno.Propustena istorijska sansa...peta ce biti formalnost.
Zašto da budem za odlaganje utakmice? Retoričko je pitanje, ne zanima me tvoj odgovor."Pevate bojama ustaše Tuđmana..."
Jesi li bio za odlaganje utakmice?Ako jesi idem s teme.I još da ti kažem "oprosti.".
Kraljevski klub se sluzi svim i svacim da pobedi...To sto je crncuga Panter naseo na lakat Ljulja tu nema pomoci...Znali su gde ce se izvuci...I izvukli su se.Dok je Tavares u reketu niko ih nece dobiti....Partizan je dobio jer nije igrao Tavares prve 2!!!rekoh ja, nisam optimista
u petoj nemamo nikakve šanse
Nisi daleko od istine, davne 1998. godine kad smo otišli na F4 Evrolige kod kuće nismo osvojili ništaKako ce ovaj tim izgledati u ABA ligi, ovako osakacen i fizicki i emotivno ispraznjen?
Kraljevski klub se sluzi svim i svacim da pobedi...To sto je crncuga Panter naseo na lakat Ljulja tu nema pomoci...Znali su gde ce se izvuci...I izvukli su se.Dok je Tavares u reketu niko ih nece dobiti....Partizan je dobio jer nije igrao Tavares prve 2!!!
Diši duboko.Da li se saznalo KO JE DEBIL koji je odlučio da se ne navija prvo poluvreme a da se u drugom peva???
KO JE LIČNO TAJ MAJMUN???
Dišem ja bez problema.Diši duboko.
Tako je drug.Na nuli je.Ja bih voleo da Partizan dobije ali tesko je u Madridu 5 dobit!U principu Panter dao Panter uzeo
sada bez deka (videsmo u treceoj utakmici dosta teskop za tavaresa bez imalo pomoci) sa lesorom i smailagicem... mozda nekakoTako je drug.Na nuli je.Ja bih voleo da Partizan dobije ali tesko je u Madridu 5 dobit!
Videt cemo nikada se ne zna.Ali promaja u reketu je...nema Partizan dominantne centre da parira onoj sirovini od Tavaresa....
trebalo je traziti odgadjanjeOdusevio sam se sinoc kada sam video da navijaci nece pevati. Kada je pocelo drugo poluvreme zabezeknuo sam se.
Kao da je juce bila borba zivota i smrti pa se ljudi okupili da bodre. Odakle nekome juce snage da se dere i peva u cilju nekakve pobede nakon onakvog poraza samo dan ranije.