KK Partizan

da se razumemo , dokle cemo biti ....... NACIJA?

koji majmun je smislio da se cuti poluvreme a drugo da se pjeva? jel to piskicu kakicu?

ili trazis odlaganje ili igras svim kapacitetima i navijanjem!

malo nam je muke zbog nepravde u madridu i sankcija? sad jos sami sebi da skacemo u stomak?

KO JE TO SMISLIO SUNCE LI MU ONO KOJE GA OGRIJALO!

JESMO MI KRIVI za ono juce ? jel partizan kriv? jesmo mi zadnjih 15 god ti koji PUSTAMO NA TV KRISTIJANA GOLUBOVICA U RIJALITI? KOJI PRENOSIMO DOK SE PO ZADRUZI I PAROVIMA EBAVAJU POSLEDNJE DROCE I IDIOTI PRED KAMERAMA?
PA kad nam se posle desi sve sto se jcue desilo jer smo skroz zastranili , onda smo mi krivi i partizan?

Poslednja izmena od moderatora:
Ostala je jos jedna nec lopta. Ovaj put je ima i Real.
Dante i James danas totalno van ritma. Bez njihovih poena ni nije moglo bolje.
U Mardidu smo opet kompletni, pa ako ne mozemo da dobijemo ovakav Real onda ni ne zasluzujemo F4.
tak oje uvek, to je tim kada bar dva budu u ku.rcu ali ostali vuku, a sad nema tog ostalopg nema pantera

znao je real sta radi

a mi smo pomoggli ne navijanjem od pocetka

Ili je trebalo cutati celu utakmicu ili grmeti od starta. Tragedija jeste velika i treba ispostovati nastradale, ali vratiti ih ne mozemo. Verovatno je neko od te dece navijao za crno-bele i sigurno bi im bilo drago da vide Partizan na F4.

da se razumemo GLAVNI KRIVAC ZA VECERAS JE LESOR

celu utakmicu je bio idiot. prvo poluvreme u napadu se pod kosem gura kao, umesto da ispruzi ruke napred da se postav ida je primi on drzi ruke uz telo i tavarez ispod njegove ruke il neko drugi samo poture ruku i loptu skrenu koja je isla njemu... par puta tako u oba poluvremena

u drugom poluvremenu rpespor!
umesto pod kosem kako to cini i tavares u napadu i da se tamo rkece brzo i namesta on kod trojke izadje pa bar da blok na vreme nekom napravi madaru il andjusicu ?

kolko je .... broj se ne zna veceras....

zato je to igrac koji je isutiran iz ozbiljnih klubova. jer je prosecan. kolko da tolko i usere a ozbiljni klubovi zele puno vise od proseka!

zeljko je od njega izvukao maksimum.

pazite sta vam kazem, repati crnogorac ce nam dobro pomrsi racune.. i aba je u pitanju jer se cigani dobro ostre na nas plus sto ce fizicki zbog pazue maltene biti mnogo odmorniji...

dve vodis i padnes?

i ne zasluzujes nista

Poslednja izmena od moderatora:
Ili je trebalo cutati celu utakmicu ili grmeti od starta. Tragedija jeste velika i treba ispostovati nastradale, ali vratiti ih ne mozemo. Verovatno je neko od te dece navijao za crno-bele i sigurno bi im bilo drago da vide Partizan na F4.
onda lepo trazis odlaganje i kraj price

ako ne odloze, pevaj grmi.

da, ne mozemo ih vratiti.

mi smo debilna nacija, zato i prolazimo kako prolazimo. ovaj potez ko je doneo nije nista drugi nego najveca debilcina.

Kao sto smo mogli imati dobar osecaj i kad je bilo gusto u Madridu, tako veceras od prvog minuta katastrofalan osecaj, prevelika nervoza, promasena bacanja i ziceri, totalni kontra-ritam. Nisam verovao u pobedu ni kad smo ih stigli, vise sam se nadao da cemo izgurati. Ali sami smo se ubili, iako su nas oni dobro radili i u napadu i u odbrani.

Na kraju samo opet dobra borba, ali ovaj put je Real ostavio bolji utisak. Nema sumnje da je sad sve na njihovoj strani, ali ostala je jos jedna utakmica, a doci ce i onaj sto ih je natrpao. Naneli i Eksum su veceras morali mnogo vise, a nisu isporucili, narocito je katastrofalan bio Naneli. Ocekujem njegovu reakciju, i to me raduje. Eksuma necu da diram jer ne znam u kakvom je stanju sa onakvom povredom. Svaka cast Andjusicu i Madaru, ali nisu isporucili neki od onih od kojih se to ocekivalo.

Sudije su nas smradovski kraduckale sa nicijim loptama, sve su im dali, na kraju smo trazili celendz da bi dobili bar jednu. Na kraju su nam iskompenzovali u poslednjoj cetvrtini, ali vise bih cenio da nas nisu i oni kanalili...

Imam osecaj da Zoc i pomocnici mogu mnogo bolje sa odgovorima na tu zonu Reala. Iako cemo biti kompletni minus Avramovic, falice nam on jako sa svojim ritmom, ali mislim da je to nadoknadivo bar za jednu utakmicu. Ispostavilo se da je Panter ne bas nadoknadiv za ovaj nivo.

Nadam se da ce nam se sportska sreca vratiti, i da EL nece imati prilike da gleda ove smecare sa legitimizovanom tucom i provokacijom kao nacinom "igre". Dosta su mi ovi nasi panteri i petrusevi.

Kako bilo, serija za anale EL, moglo bi se uzivati mnogo vise da nismo navijaci. :mrgreen:

Nastranu sve, ali majstorski nas je Ljulj odradio pred kraj druge utakmice u Madridu. Ako ne prodjemo dalje imacemo za cime da zalimo, nakon toga dodje povreda Alekse i tragediju u Ribnikara. Bas splet ruznih okolnosti koje su svakako uticale na nasu izvedbu na parketu.

Jeste atmosfera bila cudna i sve, ali nije nam opravdanje. Nervoza potice iz drugih razloga, odsustvo najsigurnijeg sutera i povreda Alekse, i nadam se da ce je Zelimir bolje kanalisati. Uvukli su nas u nervozu sa sutem i zonom, a osim eventualno Nanelija, ni od koga se ne ocekuje da ce on suterski da povede i ulije sigurnost. Zato je Panter mnogo falio.

Sad citam o tome da je Gran Kanarija osvojila EK, a da je trener Turk Telekoma bizarno povredjen pred utakmicu, sto su osudili treneri i trazi se istraga policije:
https://nova.rs/sport/kosarka/trene...no-povredjivanje-bivseg-pomocnika-obradovica/

Neverovatno kakva su Spanci ispali go.v.na. Gran Kanarija ce da igra EL, a Real Madrid je sad okrenuo na svoju vodenicu plasman na F4.

Ali imamo jos malo i mi nesto da se pitamo.

Na papiru su najbolja ekipa, ali na terenu su samo u jednoj utakmici bili zaista dobri, i to ovoj. Uzevsi u obzir i njihovo ponasanje u drugoj utakmici i ovoj seriji, velika bi bila steta da jedna takva ekipa ode na F4.

Druga stvar je sto ni mi nismo do kraja zasluzili to, moramo jos jednu dobru utakmicu da odigramo. :D

U Madridu cemo biti relaksiraniji ma koliko to cudno zvucalo. Slesce ce i utisci nakon svega sto se desavalo u Beogradu, vratice se Panter i jos ako Realu ne bude igrao Dek svakako imamo svoje sanse za prolazak na F4.

Na papiru su najbolja ekipa, ali na terenu su samo u jednoj utakmici bili zaista dobri, i to ovoj. Uzevsi u obzir i njihovo ponasanje u drugoj utakmici i ovoj seriji, velika bi bila steta da jedna takva ekipa ode na F4.

Druga stvar je sto ni mi nismo do kraja zasluzili to, moramo jos jednu dobru utakmicu da odigramo. :D

U ove dve utakmice bez kapitena, rastavi nas covek sa zonom 2 - 3 na proste cinioce, pa kazu ljudi Chus ne zna.. my ass ne zna..
Da vidimo da li ce mu sad ova zona, a bez Decka u Mardidu biti od pomoci?

Bila mu je od pomoci i u prvoj utakmici u BG, bez Deka.

Chus je debilcina, realno, na nasu srecu. Sa onakvim timom nije ni smeo doci u Beograd sa 0-2 rastavljen na proste cinioce, bukvalno ga je spasila sudijska komisija sastavljena od jednog idiota sa kaznama gde su vinovnici tuce ili nekaznjeni (Ljulj) ili kaznjeni manje od Pantera kog su napali (Dek). I kao, da mu skinemo kapu sto je sa onakvim timom rastavio zonom Partizan kog su desetkovale povrede i suspenzije? Zona je inace ocajnicki potez koji niko ne igra jer mu se ne isplati, ali mu je ova specijalna situacija omogucila to da radi. Mene bi bio blam da je igram danas, posebno ako sam Real i imam najbolje igrace. Ali ove smecare niceg nije sramota.

Dobijamo ih u Mardidu:

- ako im kao danas ne damo od pocetka 15 poena fore,

- i ako nam za glavnog sudiju opet ne uvale:

1683236876837.png

Imacemo i naseg Pantera, tako da sam u fazonu stagod. :mrgreen:

Sudije celu seriju dozvoljavaju Realu jednu cetvrtinu mlacenja i tolerisu im prigovore. Ali ja sam u fazonu da tu kolicinu favorizovanja mozemo i moramo da istrpimo ako smo dobri, nekad i nama nesto udele i vrate. Vise im zameram sto su indirektno odgovorne za svinjac u drugoj utakmici jer nisu imali onu stvar da zastite sebe, nas i kosarku od izivljavanja ovih dripaca.

Imacemo i naseg Pantera, tako da sam u fazonu stagod. :mrgreen:

Sudije celu seriju dozvoljavaju Realu jednu cetvrtinu mlacenja i tolerisu im prigovore. Ali ja sam u fazonu da tu kolicinu favorizovanja mozemo i moramo da istrpimo ako smo dobri, nekad i nama nesto udele i vrate. Vise im zameram sto su indirektno odgovorne za svinjac u drugoj utakmici jer nisu imali onu stvar da zastite sebe, nas i kosarku od izivljavanja ovih dripaca.
Samo se ti nadaj...

DEBILI KOJI ĆE KAO DA ZALE U PRVO POLUVREME A U DRUGU ĆE DA PEVAJU?

Back