KK Partizan

I jos su napravili nagradu "crno-belo srce" za igraca koji izvede najbolji potez na utakmici. :dash:

Jos samo fali u poluvremenu takmicenje u sutiranju trojki Tumbas vs Vrabac, al mislim da su razocarali Misu teranjem Duleta...

Poslednja izmena:
Ideja sa potezima mi nije tako losa..naziv Crno-belo srce je bez i malo kreativnosti. Jos da nakupimo ko ce te poteze da izvodi. Nasli da pokrenu takmicenje protiv Cibone, gde je bio festival gluposti i ispucavanja.

Nesto se radi, sad da to bude i smisleno. Mnogo ocekujemo. :mrgreen:
Glasanje za potez kola na FB, a vecina komentara je podrska Duletu. Ako su vec hteli ovako nesto, trebalo bi da ide preko sajta. Tako bi i bio poseceniji. Ali prvo da ga srede. Ubacili su nove slike igraca, ali nisu sredili to kako treba, pa se neko vreme nizim igracima video samo potiljak. :hahaha:
Sezonske, a verovatno i obicne karte, se ne otkucavaju vise, samo se pokazu na ulazu. Zato i imamo onako okrugle posete na sajtu Aba lige, 4500, 5000..
Redovi ispred blagajne pred svaku utakmicu, jer niko ne zeli da sedi u Pioniru 3 sata ranije, i onda se hala ne napuni do poluvremena.

Imamo amaterizam na svim poljima..

Poslednja izmena:
Doktor Milan Macvan :worth:

25:56min, 18p, 2p: 3/7, 3p: 2/2, 1p: 6/8, 5 of.sk, 4 def.sk, 3as, 1 izg, 1 ukr, 1 faul, 5 iznudjenih, indeks: 28

Posle Milosavljevica kao MVP-a kola EC, imamo kandidata i za EL.

Poslednja izmena:
Je l ima neko predstavu o tome ko otpada iz 12 kad dodje plej i oporavi se Muric?

1. crnja,
2. Andjusic, Marinkovic,
3. Muric, Andric
4. Dzons, Vitkovac
5. Kosta, Djumic,

Ovo bi trebalo da je sigurno, voleo bih da tu jos vidim Magdevskog, Slobu i Tanaskovica ili Glisica, pa da se kidamo za gornji deo uz talenat i iskustvo, ovako ocekujem Cveleta, Baticu i Vrabca ili Koprivicu, sa plafonom 4. mesto bez sansi za finale i igranje Evrolige, takodje bez sansi za neki napredak pomenute cetvorice, osim mozda Vrabca..

Opaki, Cvetkovic, Magdevski
Andjusic, Marinkovic, Aranitovic, Milutinovic
Muric, Andric, Vrabac
Debeli, Vitkovac
Kosta, Djumic, Koprivica

Podvuceni ce da se smenjuju na mestu 12. praseta.

Znaci tapkaros ima zagarantovane minute, a mucenog Koprivicu cemo morati da gledamo dok se Kosta i Muric ne oporave u potpunosti, a to mozda ne bude ni do kraja sezone :D

Prevelik luksuz dopustamo sebi da nam zarad poluigraca Cvetkovica i Batice ispastaju Magdevski i Sloba (generacije 96 i 97 koje vec sada moraju da imaju sto vise seniorskih nastupa), i to u ovakvoj situaciji u kojoj smo sada, kad treba da stvorimo sto vise mladih igraca, svako ko kaze da Magdevski i Sloba nisu talenti nema veze sa kosarkom..

Poslednja izmena:
Magdevski jeste talentovan igrač sa modernim procesorom u glavi, dečko zaista vidi igru, ali ima vrlo ozbiljne mane, fiziku i nedostatak šuta level-vrabac. U poređenju sa Floperom, ipak on gubi. A sa vrlo ozbiljnim igračem na pleju koji se, izgleda, završava, Cvetković može doći i do nekog smisla kao drugi plej.

Koprivica je tu jer mora da bude 5 visokih.

Uz onog Lorenca što sam ga pomenuo, šuška se i o Bryce Cotton-u. Nadam se da je jedan od ta dva u pitanju.

Opaki, Cvetkovic, Magdevski
Andjusic, Marinkovic, Aranitovic, Milutinovic
Muric, Andric, Vrabac
Debeli, Vitkovac
Kosta, Djumic, Koprivica

Podvuceni ce da se smenjuju na mestu 12. praseta.

Ja mislim da bi Pera pre podvukao Koprivicu, ne verujem da ce Milutinovic ici na poziciju pored Tegija. Pitanje je sta ce biti i sa Andjusicem i Kostom za 2 meseca, obojica imaju kratkorocne? Nazalost mislim da ce Magdevski najvise da navija ove sezone..zajedno sa Aranitovicem, ali za njega nije tolika steta. Jeste imao one dve dobre partije, ali ja u njemu stvarno ne vidim potencijal. Nadam se da gresim.

Zamisljam kako Pek na treningu prilazi ovom Brown-u i kaze mu "E, ti ces sad da igras za mene." :mrgreen:

Ne znam ko je lud da igra sa 4 visoka konstantno, narocito kad su dvojica Djumic i Kosta.
Tesko je i da Aranitovic bude precrtan posto je dobio sansu i iskoristio je.

Zaboravih bitan faktor kod Magdevskog, a to je da je on Makedonac, dakle, bice viska stranaca.
Magdevski (MAK), Muric (SLO), Vrabac (BIH), Debeli i potencijalni Opaki su USA.

Mada, kakav smo paprikas od tima, ni ne moramo da gradimo polako tim za zivina-ligu.

Poslednja izmena:
Ne znam ko je lud da igra sa 4 visoka konstantno, narocito kad su dvojica Djumic i Kosta.
Tesko je i da Aranitovic bude precrtan posto je dobio sansu i iskoristio je.

Ja, sobzirom na sastav i umece centarske linije, brojim Eda kao cetvorku, a Bucka kao peticu.

Sto se Aranitovica tice, Marinkovic, Milutinovic i Andjusic sigurno idu pre njega, plus ce Cvetkovic dobijati minute na 2 jer mu dolaskom crnca minutaza drasticno opada.

Ovom Marinkovicu bi nalupao samare sto baca trojke sa 10 metara. Ceka zadnje 3 sekunde napada i gde god da se nalazi na terenu on opali, nema veze sto je van svake pameti. Ne znam zasto ga Pera trpi sa ovakvim glupiranjem? Onaj Lalic nas je ubio pod kosem.
Strah me da ne izgubimo opet zbog neiskustva kao vise puta ove sezone.

Au, igramo apsolutno dezorganizovano u napadu... Cvetković mora na klupu...

- - - - - - - - - -

Ovom Marinkovicu bi nalupao samare sto baca trojke sa 10 metara. Ceka zadnje 3 sekunde napada i gde god da se nalazi na terenu on opali, nema veze sto je van svake pameti. Ne znam zasto ga Pera trpi sa ovakvim glupiranjem? Onaj Lalic nas je ubio pod kosem.
Strah me da ne izgubimo opet zbog neiskustva kao vise puta ove sezone.

Nećemo izgubiti zbog neiskustva, izgubićemo jer nemamo nijednu akciju na postavljenu odbranu. I Marinkovićevi šutevi su znak očaja, a na iživljavanja.

Ovom Marinkovicu bi nalupao samare sto baca trojke sa 10 metara. Ceka zadnje 3 sekunde napada i gde god da se nalazi na terenu on opali, nema veze sto je van svake pameti.

Jel on tapkao ceo napad loptu i onda opalio 3 sec pre kraja ili ju je dobio 3 sec pre kraja da uradi nesto? Ja sam samo takvu situaciju video, posto je igrao samo 5min na pocetku. On decko igra bez lopte, dobija je da sutne.

Zivi ocaj od kosarke, sva sreca pa ovde nema Armsteda i Bukera. :hahaha:

Repriza Nolana Smita... Tako ti je to kad ti najtalentovaniji igrac fasuje klupu zarad Aranitovica i Cvetkovica koji prospu ono sto urade dobro...

Eto, zato se ni ne radujem ovim pojacanjima, nema igre ni identiteta.

PS> Sad obratite paznju na raspored, bice jbno.

Definitivno nemamo ni srece. Koliko god da ne znamo nikako da nas pogleda malo i sreca. Ovu frljotinu sto je bacio je mogla da zavrsi i na tribini ali kad nemas srece ona ce uci od table u kos... Nema veze idemo dalje.

Back