KK Partizan

Andjusic je otputovao u Zagrab i igrace, za Cibonu debituje Joksimovic, a na svu srecu ne i Florens. Protiv Krke sledece nedelje se vraca i Andric.

Visokih nigde, al mozemo da napravimo petorku gde svi mogu i vole da opale za 3. :mrgreen:

Posle nesrecno prokockanih 12p prednosti u zadnjem minutu bi otisli u kafanu na vince i tompus zajedno sa obozavateljkama i grupi devojkama iz Pionira.

PS> A mogao bi i onaj Berisa da ode pre sutra, kazu da ce da odigra oprostajnu protiv nas. Imam osecaj da ce nam se u.se.re u zivot sa jedno 5 trojki.

PS2 A sad svi da gledamo Pecarosa u EL

Poslednja izmena:
Aba liga ima novi sajt, koji je 90% isti kao stari, izmenili su boju. I dodali su crticu u adresu, da ga neko slucajno ne pomesa sa starim. :mrgreen: Grb ko da je uradjen u Paint-u.
Gazdine nove majstorije.

Napred Salo1 i Salo2!

Srecom pa nema najboljeg defanzivca u Evropi, Lazica, pa Pecaros vec 4 laka poena...

Inace, primetio sam da su Telekomovi komentatori instruirani da lome jezik svaki put sa onim JTD u nazivu lige, nisam primetio da su toliko insistirali na dodavanju Telekom u drugim slucajevima.
Bas me interesuje zasto se toliko insistira na tom JTD.

Ladno dadose Pecarosu dva bacanja na sutu iz prodora, znate kad bi ovo dobio kod Ilije i Milije. :hahaha:

Poslednja izmena:
Za to treba iskustva, rutine, uigranost, mi nemamo nista, jednako smo nekvalitetni samo smo brojniji od njih.

Ali polako, korak po korak, ima se cemu nadati, samo ne mozemo pretiti praznom puskom.

Pecaros prevara od igraca, samounistio se od kako je promasio dva penala, Salo prevara od trenera, ja bih da ih PAO otpusti pa da dodju kod nas.

Видите каква дошла времена:confused:
Шампиони европе играју за позицију :средина табеле !
А ЕЛ играју неки новопојављени клубови.
Биће тешко сутра,једино Кецман да открије цаку како до победе.

Ma amaterizam ceo meč... Ne valja Vanja, nikako ne valja... Jeste on mlad igrač i jesu naša očekivanja velika, ali naš klub može biti veliki jedino ako proizvede novog Danilovića.
Cvetkovića treba pod hitno na klupu, a Andjuša i Vitkovac i Vanja i Boža treba da vežbaju 2 na 2 dok ne padu na nos.

Ali da Cvetkovic igra ovako preko 30 minuta. :dontunderstand: Bozic ocigledno nije ni otputovao u Zagreb. Pa ne moze tako, za sta su ga dovodili, da nabija sebi statistiku i samopouzdanje.
Centri nemam reci, njih trojica zajedno 10 skokova i 4p.
Ceda red borbenosti, pa red gluposti, ali i pored toga verovatno najbolji veceras.
Danilo zna i hoce, ali nema s kim. Nije mi jasno zasto Bozic nije upario njega i Magdevskog koji odlicno kreira i voli da probija i vraca povratni pas. Cvetko must play. :dash:

Strašno kakve smo sve gluposti napravili u poslednjih par minuta meča.
Centri su nam operisani od košarke.
Kosta kao neka strina igra, kao po jajima, ne može da dođe do pozicije pod košem, a Božo zna da se utrti i da se bije, ali je zato žešća cepanica.
Koprivicu ne treba ni kometarisati.

Floperčić dok ne dobije šamar da mu uši zveče dva dana, neće da se opameti.

Da imamo krstenog trenera ili ovog sa dva iole razumna pojacanja na pleju i centru, imali bi 2 pobede vise. Ovako, sta da radimo, ne znamo gde smo gori, na klupi il na terenu. :)
Ako se ovako nastavi, na leto cemo traziti novog trenera... Mozda je to i plan, ovu sezonu da izgura Pera cisto da ne mora niko da se blamira da dolazi posle Vujosevica, pa onda kad se to ohladi nadju nekog... Videcemo.

Ja bih nekog podrzavao do kraja ako ima ikakvog smisla, al ja se sad mislim, mozda je on tu samo tek onako, jbg, da prodje ova sezona, niko drugi nije smeo... Koji onda djavo podrzavati i nadati se.

Znam da se bez imalo rutine i makar malo iskustva ne moze dobiti na strani, al ovo odsustvo bilo kakvog koncepta u toku meca je zabrinjavajuc.

Inače me jako nervira kad vidim Peru kako prepričava utakmicu na konferenciji, kao da je vražji Radonjić samo bez para. Možda zvuči nekome potpuno banalno, al meni je to pokazatelj odsustva nekog karaktera (u zanimanju) i sopstvenog pogleda na stvar kojom se baviš.

Back