KK Partizan

Jel on tapkao ceo napad loptu i onda opalio 3 sec pre kraja ili ju je dobio 3 sec pre kraja da uradi nesto? Ja sam samo takvu situaciju video, posto je igrao samo 5min na pocetku. On decko igra bez lopte, dobija je da sutne.

Zivi ocaj od kosarke, sva sreca pa ovde nema Armsteda i Bukera. :hahaha:

Repriza Nolana Smita... Tako ti je to kad ti najtalentovaniji igrac fasuje klupu zarad Aranitovica i Cvetkovica koji prospu ono sto urade dobro...

Eto, zato se ni ne radujem ovim pojacanjima, nema igre ni identiteta.

PS> Sad obratite paznju na raspored, bice jbno.

Šta je Cvetković uradio dobro sem onoga što ga je usralo da pogodi iz naskoka? Celih 15 minuta ima jednu asistenciju iz tranzicije i pogođen šut iz naskoka. Veliki organizator, nema šta... Ta njega je i Pera Božić bio Stiv Neš, glavom i bradom.

- - - - - - - - - -

Definitivno nemamo ni srece. Koliko god da ne znamo nikako da nas pogleda malo i sreca. Ovu frljotinu sto je bacio je mogla da zavrsi i na tribini ali kad nemas srece ona ce uci od table u kos... Nema veze idemo dalje.

Nema ovo veze sa srećom. Nismo organizovali 3 napada u 2. poluvremu.
Ja bih mogao da shvatim da imamo 20 izgubljenih lopti po meču, da srljamo onda kad ne treba, ali da svaki napad Cvetković mora da pumpa loptu 20 sekundi, e to ne mogu da shvatim. Više me nervira nego Babović.

Poslednja izmena:
Koja crna sreca, svi su osetili da ce da udje kad su videli kako se celavi zalece a Andjusic mu okrenuo ledja i onda ga kao nesto juri.

Nema tu srece il nesrece, ne igra se ozbiljno i s principima, kad se vec ne zna puno igrati.
Nebitan poraz za nekog ko se bori za sredinu tabele a mozda cak i za opstanak, bitno je ono sta se (ne) igra.

Beli Kobe igra za sebe, Bozic posmatra. Unistio je igru potpuno u drugom, ali nije on kriv, valjda se zna ko treba da kaze stop. Da li negde moze da se uporedi statistika po poluvremenu?

Pera je definitivno zalutao. Bez rotacije, zaboravlja igrace na klupi, akcije nigde, tajmaut misaona imenica. Mulalic koji pogadja kao blesav, sve vreme dobija otvorene suteve. :roll:

Zavrsnice mu nam za udzbenike, kako ne treba. Cvetkovic koji je imao 50% sa linije, trazi loptu 4s pre kraja i grli je i guzi se. Hoce covek da sutira. Da je hteo, potrosio bi barem jos sekund. Ili u prevodu, oni bi u najboljem slucaju gadjali sa svoje polovine. :dash:

Potpuno zasluzen poraz.

Samo je trebao promasiti drugo bacanje i ostaviti loptu centru koji je okrenut ledjima ka kosu pa da se okrene i da nadje nekog da doda, i da svi budu pokriveni a ne da Andjusic ostavi 5m Mulalicu da se zaleti... Al trebalo je smisliti tu "tesku minijaturu" na licu mesta.

Mogli smo slusati tajm-aute, koliko su ovi dogovarali i insistirali na piku, da se igra i dvaput, Lalic nas je izvozao kako je hteo, resenja nije bilo... U odbrani je nekad tesko pokriti sve i izrotirati, ali neverovatno je bilo za videti koliko su ovi dobili viskova koji su bili 100% otvoreni, da se ni jedan jedini igrac u odbrani nije ni zaleteo prema njima na sutu, nego ostaju ljudi tako sami samcijati, sva sreca pa su imali i tih "skromnih" 42%, ozbiljnija ekipa bi imala preko 50%.

Sasvim je normalno da ekipa u odredjenoj fazi spreme sutira lose bacanja nekoliko utakmica, ali ovih 7 ili koliko, ovo je ocaj zivi, slobodna bacanja su kao neki osnovni kosarkaski element, da li se na tome radi ili sta?

Svideo mi se Pera u prvoj utakmici jer smo tad licili na sebe, pristupom, ali to je izgleda bila samo prva utakmica, od tada mi samo pada u ocima.

Ovo mora da se nekako preokrene u pozitivan sok, ili bi bilo najbolje da se potrazi neki iole normalan trener da bi sve ovo imalo smisla.

Sad kao treba dovesti NBA pleja i platiti ga skupo, kao ostatak tima, iz Pekovicevog dzepa, ali cemu? Da bi on organizovao igru i vodio ekipu umesto trenera? Da se izborimo za sredinu tabele?

PS> Inace, ljudi pricaju da je Mica "sportska prica" Beric kod klupe najcrnje napusavao jednog igraca, ali Todoricu, srecom ne njemu direktno. Ja mislio da smo zavrsili sa tim "nesportskim stvarima" teranjem onog Olicenja Zla sa klupe. :mrgreen:

A izgleda da je i Marinkovic pokazao nezadovoljstvo odlaskom svog Davitelja, cim Bozic pominje "letosnje promene"...

Novinare je zanimalo zašto novi kapiten Vanja Marinković ima malu minutažu. Protiv Krke je proveo na terenu 11 minuta i promašio oba šuta.

"Letošnje promene, uloga kapitena i prostor koji je dobijao u pripremnom periodu su uticali na njega. Osetio je veliku odgovornost zbog trake. Treba da nastavi da radi, a ja verujem da je ovo samo faza i da će proći", rekao je Božić.

Poslednja izmena:
Nejasno je sta Partizan zeli ove sezone, nema "rebuilding-a" koji bi oznacavao stvaranje nove ekipe sastavljene od mladjih igraca koji ce u perspektivi biti nosioci uz par starijih igraca. Tim je sastavljen od prosečnih igraca tipa Vitkovac, Milutinovic, Cvetkovic koji nisu nikakva perspektiva plus rekonvalescent Perovic koji ko zna kada će i da li će se uopste vratiti u nekadasnju formu. Anđušić je tu na kratko dok ne nađe angažman, angažuju se dva stranca koji su tu u funkciji kratkoročnog rezultata, sve to deluje bez nekog cilja i smisla.
Šampionski tim se napraviti ne može, opet da li će na kraju biti peti ili deseti, nema nekog značaja. Bitnije je kakva perspektiva očekuje klub a sa ovakvim vođenjem ne bi me začudilo da klub kroz sezonu dve napusti Peković i da bude još veća dubioza.

Nejasno je sta Partizan zeli ove sezone, nema "rebuilding-a" koji bi oznacavao stvaranje nove ekipe sastavljene od mladjih igraca koji ce u perspektivi biti nosioci uz par starijih igraca. Tim je sastavljen od prosečnih igraca tipa Vitkovac, Milutinovic, Cvetkovic koji nisu nikakva perspektiva plus rekonvalescent Perovic koji ko zna kada će i da li će se uopste vratiti u nekadasnju formu. Anđušić je tu na kratko dok ne nađe angažman, angažuju se dva stranca koji su tu u funkciji kratkoročnog rezultata, sve to deluje bez nekog cilja i smisla.
Šampionski tim se napraviti ne može, opet da li će na kraju biti peti ili deseti, nema nekog značaja. Bitnije je kakva perspektiva očekuje klub a sa ovakvim vođenjem ne bi me začudilo da klub kroz sezonu dve napusti Peković i da bude još veća dubioza.

Od ove sezone ne ocekuju nista, zbog famoznog kasnog okupljanja i formiranja uprave. Do decembra ce nakupiti tim kakav su planirali, dovoljan za neku sredinu tabele, ali kasno.
Ja ne ocekujem da se Pekovic povuce, ali mislim da cemo uci u cist prosek. Imacemo u buduce tim sa par sumnjivih stranaca i domacim prosek igracima. Dovoljan da ne budemo ni kanta, a ni opasni.

Igraci su vidno nezadovoljni. Andjusic se stalno okrece ka Muricu i komentarise utakmicu, Marinkovic komentarise svoju minutazu sa nekim u publici, dok Cvetkovic drvi loptu sam 90 posto vremena. Imam osecaj da bi svi oni zeleli da budu zvezde tima, ali nema prostora, a ni lopte jer...Cvetkovic. Sa druge strane Koprivica i Djumic totalno nezainteresovani, razgovaraju na klupi deluje da ni ne prate utakmicu, ko da se igra neka seoska liga gde ce kasnije svi na pivo.

Pera ne drzi nista u svojim rukama. Nema ocigledno ni znanja ni kreativnosti za ovako nesto. Dovodjenjem crnaca samo ce se malo zamaskirati situacija.

Igor Milanovic je dao odlican intervju za Nedeljnik pre mesec-dva. Pitali su ga kako VK opstaje iako nema sredstva. Rekao je zato sto ima izgradjen sistem, koji se po potrebi modifikuje da ide u korak sa vremenom. U KK to vise ne postoji, bukvalno idemo koliko para toliko muzike, a para bas i nema. Za razliku od pre kada smo dobijali i timove koji su i nekoliko puta skuplji od nas.

I ja se bojim odlaska Pekovica i potpunog prepustanja kluba Nedicu i Grkovicu, a to nema veze sa sportskim rezultatima vec sa vracanjem dugova.

Prica se da se nesto radi po tom pitanju, da traze reprogram poreskog duga, da ce pokrpiti neke stvari, ali cinjenica je da ukoliko ne stoji iza tebe i ne sipa ti novce, ti ne mozes da vratis milione i milione jer ti ne mozes dati tek tako te novce.
Kako su prosli Hemofarm i Radnicki, pa nista, ugasili se. Jedini koji su se izvukli iz dugova je Zvezda, a dobro znamo kako, uz obilatu pomoc drzave na koju mi ne mozemo da racunamo i uz pomoc cuvenih 2,5%. To mozemo odmah da zaboravimo za nas.

Tako da, mislim da je realna opasnost da Pekovic posle sezonu, dve digne ruke ukoliko se nista bitnije ne promeni, a onda cemo biti potpuno propali.

PS> Evo naseg Gagatora, Sportando pise da je pred otkazom, igra malo i malo daje.
http://mondo.rs/a842098/Sport/Kosarka/Djordje-Gagic-pred-otkazom-u-Enel-Brindisi.html

Samo mi nije jasno kako nije otisao ranije zbog male minutaze koju je dobio. :eek:
Izgleda da tamo nema ko da mu objasni kako je potcenjen i kako on moze mnogo bolje.

Poslednja izmena:
Definitivno nemamo ni srece. Koliko god da ne znamo nikako da nas pogleda malo i sreca. Ovu frljotinu sto je bacio je mogla da zavrsi i na tribini ali kad nemas srece ona ce uci od table u kos... Nema veze idemo dalje.

Слажем се.Јесте да смо лоше организовали "задње минуте" и да смо морали да решимо утакмицу пре тог шута , али против среће се не може!
И мене баш интересује ко ће извисити када се врате Андрић и Мурић...Некако имам осећај да ће и ту бити погрешна одлука.

Mam Žaite bi bio dobar poklon od strane Zalizanog.
http://www.kurir.rs/sport/kosarka/v...entra-francuske-reprezentacije-clanak-1991895

Šteta samo što nema pravog zanatlije da radi s njime. Ovaj je pre 2god bio baš talenat, sećam ga se kad je Nanter bio u EL, al mislim da u međuvremenu nije baš puno napredovao...

Naravno, pošto piše Kurir, postoji sumnja u ovo, no čitao sam da Materić (agent Zalizanog) kao nešto radi za nas...

Ovaj novinar ne zna ni kako se ovome izgovara prezime.

Stabilnost i poverenje - Glavni ciljevi Partizana
Detaljnom analizom stanja, utvrđeno je da su obaveze KK Partizan NIS na dan izbora nove uprave kluba (8. septembra 2015. godine) iznosile 6.504.530 evra. U duhu transparentnog poslovanja kojim klub želi da povrati i učvrsti poverenje kako poverilaca tako i svih onih koji će u budućnosti biti povezani sa Partizanom, objavljujemo strukturu navedenih dugovanja:

Igrači, treneri i stipendije (bruto iznos): 3.624.000 evra
Poreska uprava: 501.172 evra
Banke i ostali kratkoročni zajmovi: 1.398.740 evra
Dobavljači (domaći i inostrani): 872.317 evra
Obaveze prema radnoj zajednici: 99.911 evra
Ostalo: 8.390 evra
...
Na kraju, veliki sportski pozdrav uz čuvenu rečenicu Duška Radovića: „Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!“
Vidimo se u Pioniru,
KK Partizan NIS

Dobro da je ovo za igrace i trenere bruto iznos sa svim porezima i doprinosima, da je ovo neto bilo bi jos gadnije. Tu se ne radi samo o zadnje 2,3 godine nego o zadnjih (skoro) 10.
Kako se pricalo za Marfin banku ovo je jos i dobra cifra, ali svakako ne mala.

Lose je sto to sve treba i mora da se placa, nema tu prostora za vrdanje. Mada i da ima, ne bi nam drzava oprostila... Oni su jednima naplatili 2,5% a nama ce 250%.

Ostalo: 8.390 evra
Danilovicu za viski, Stragiju za pljeke, Tosi za kladzu. :hahaha:

Zalizani demantuje Zaitea, ne znam okle bas Kurir da baca te informacije.

Pekovic o pojacanju:
- Пара нема, ситуација је тешка. Желимо да доведемо још једног странца, али не смемо да се расипамо. Зато бирамо пажљиво. Верујем да ћемо у скоријој будућности, после завршне сече у НБА, пронаћи играча који би могао да нам помогне.

Poslednja izmena:
Да ли сте испратили ову вест,акценат на писму...:
....................
"Originalno pismo koje će Dragan Šibalić predati kompanijama u Japanu....Da su navijači Partizana jedinstveni i specijalni, odavno znamo, jer za Partizan ne može da navija bilo ko, nego samo odabrani. Jedan od nas je i Dragan Šibalić koji je biciklom otputovao u Japan i sa sobom poneo pismo, prevedeno na japanski i engleski, koje će dati raznim preduzećima u Japanu...."
http://partizan.net/srpski/?p=14550
.........................
Паз' сад кад нам улете спонзори као Мазда,Сони...или барем Кавасаки;)
П.С Где је онај наш навијач који је "волео" ККП и Дулета,и хтео да види колико стварно дугујемо,и има везе са 1703 ?
Ако је "ту негде" поздрав за њега,и сад сигурно ужива у оваквом ККП;)

Poslednja izmena:
Nastavak pisanja po nama. Kad pogledas za koga sve ima mesta u srpskom sportu i ko su predsednici, a nema mesta za Vujosevica, sve ti je jasno.

Lorenco Braun trazi blizu pola milke dolara prema jednom izvoru. :mrgreen: Gle cuda. I da nema dogovora.

Drugi kazu da je dogovor postignut.

Vedran Modrić ‏@vedranmo 4m4 minutes ago
Former Minnesota Timberwolves PG Lorenzo Brown is the new player of Partizan Belgrade. The deal is done.

Poslednja izmena:
I bolje, ako će da igra za 400,000$ kolika je i realna cena za jednog takvog "katovanog" a dosta kvalitetnog igrača koji dolazi iz NBA. Čemu?

Vrlo male su nam šanse da budemo šampioni bilo čega (trenutno postoje samo u teoriji), tim bez para i koncepta, malo šta ostaje za sledeću sezonu i on među njima, trener u svom poslu neiskusniji od mnogih igrača a imamo svakojakih... Nema smisla, ako Peković oće da baca svoje pare nek plati neki dug.

Ne juri se titula sigurno vec se ovim pojacanjima juri Aba liga i mozda Ec sledece godine ali pre svega ABA liga.Ovaj tim je za klasu ili dve iza nasih ostalih predstavnika u ligi a u rangu sa FMPom ako ostanemo sa tri predstavnika u Aba ligi tesko cemo biti u ta tri sa ovakvim timom.

Било које појачање губи смисао уколико се у тиму задржи Цветковић и ако Пера до Нове године на научи да буде тренер, а све ми се чини да неће.

Ne juri se titula sigurno vec se ovim pojacanjima juri Aba liga i mozda Ec sledece godine ali pre svega ABA liga.Ovaj tim je za klasu ili dve iza nasih ostalih predstavnika u ligi a u rangu sa FMPom ako ostanemo sa tri predstavnika u Aba ligi tesko cemo biti u ta tri sa ovakvim timom.

Ја мислим да грешиш.Како смо за класу (или две) иза Металца ? А мислим да и од Меге нисмо (или не баш толико )слабији.И то мислим баш после утакмица одиграних против њих,плус наравно што нисмо имали комплетан тим,као што ћемо га имати(надам се) ускоро.
.За овај ЦЗВФМП (или како већ) се не зна.колико су јаки,.Они мењају играче сваки дан.Али вероватно су јачи од нас.

Partizan and Darussafaka Dogus are interested in Scottie Wilbekin

Spanska serija sa plejmejkerom se nastavlja, sve je isto samo njega nema. Tako valjda kad nemas para, pardon "marketinga".

Ne znam zasto su nasi pristali na odlaganje protiv CZT, kolko se ja secam, neke nase utakmice se nisu mogle odlagati ni za ponedeljak kad smo mi igrali EL u petak na strani, vracali se sa tesko povredjenim Vestermanom, i sl. A ovo je sad odlaganje da bi ovi imali ne petak-ponedeljak nego debilni utorak.

Al dobro to je valjda to novopeceno prijateljstvo izmedju dva kluba, mi njima dva boda, oni nama jedan, sve na ravne casti.

Back