crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Jel on tapkao ceo napad loptu i onda opalio 3 sec pre kraja ili ju je dobio 3 sec pre kraja da uradi nesto? Ja sam samo takvu situaciju video, posto je igrao samo 5min na pocetku. On decko igra bez lopte, dobija je da sutne.
Zivi ocaj od kosarke, sva sreca pa ovde nema Armsteda i Bukera.
Repriza Nolana Smita... Tako ti je to kad ti najtalentovaniji igrac fasuje klupu zarad Aranitovica i Cvetkovica koji prospu ono sto urade dobro...
Eto, zato se ni ne radujem ovim pojacanjima, nema igre ni identiteta.
PS> Sad obratite paznju na raspored, bice jbno.
Šta je Cvetković uradio dobro sem onoga što ga je usralo da pogodi iz naskoka? Celih 15 minuta ima jednu asistenciju iz tranzicije i pogođen šut iz naskoka. Veliki organizator, nema šta... Ta njega je i Pera Božić bio Stiv Neš, glavom i bradom.
- - - - - - - - - -
Definitivno nemamo ni srece. Koliko god da ne znamo nikako da nas pogleda malo i sreca. Ovu frljotinu sto je bacio je mogla da zavrsi i na tribini ali kad nemas srece ona ce uci od table u kos... Nema veze idemo dalje.
Nema ovo veze sa srećom. Nismo organizovali 3 napada u 2. poluvremu.
Ja bih mogao da shvatim da imamo 20 izgubljenih lopti po meču, da srljamo onda kad ne treba, ali da svaki napad Cvetković mora da pumpa loptu 20 sekundi, e to ne mogu da shvatim. Više me nervira nego Babović.
Poslednja izmena: