KK Partizan

Gagi Milosavljevic nastavlja da reseta u Nemackoj.
19 poena, 7 skokova, 3 asistencije, ali i 6 izgubljenih lopti, kao da igra plejmejkera.

Poslednja izmena od moderatora:
Дакле овако:
-Јесте лоше ово што губимо.Мање лоше је то што губимо због глупости,малом разликом,да не кажем и баксузно - што значи да ћемо једном и кренути са победама...ваљда:think:
-И даље се слажем да Цветковићу треба тренер (и - или хватање за гушу ! ) али он би јуче уписао барем 3 асистенције да имамо ЈЕДНОГ центра који не промашује (скоро) све...
До доласка Анђушића делује као једини који сме да крене кад је густо.Е сад што сме а не уме (увек)надам се поправиће се.И то је до тренера доста.Можда не би требао да буде плеј стварно ? Бек ?
И нисам гледао уживо до сада,тако да не знам да ли је стварно "Бабовић случај"? На тв-у не делује да је баш такав.Онај и што зна - неће,може му се...Овај трчи,бори се.
-Дакле немамо ни тим ни тренера,али ја и даље мислим да ово има неки потенцијал...да то буде .Имамо стварно цепанице.А имамо и 5-6 "обећавајућих" ...барем на моменте.
А сад ме интересује пар ствари:
- Да ли овај Врабац зна да игра,али због нечега промашује(трема,неуиграност...???) или је само наизглед атрактиван?.Као можда некада Чубрило:think:
-Која варијанта песме је била после утакмице "За добра стара времена" ? Она оригинал или она са "ломљењем руку и рамена" ?
-Сајт АБА лиге не ради ?

Poslednja izmena:
Sajt ABA lige radi, ali više ti nije abaliga.com nego aba-liga.com

Vrabac je u prve dve utakmice izgledao kao potpuna sirovina sa dobrim fizikalijama, sada izgleda samo kao potpuna sirovina tipa otkud on u košarci. Šut za 3p jedno 9%, a za 2p nešto tipa 18%. :mrgreen: A za ovih 5,6 kola je skupio 8 indeksnih poena sve ukupno. Nije ni čudo što više ne dobija onu minutažu...

To nam je korist od obnovljene saradnje sa Raškovićem...

Veceras je odigran jos jedan grcki derbi, Djordjevic opet tuce pirejske Pantere... Pavlovic 10 poena u utakmici u kojoj je najefikasniji imao 13 (ali i solidan broj gresaka, koraci i izgubljene), a Milutinov cela dva poena za 13min, ali kazu da nije bio los u tim nekim zadacima, defanzivi itd.

Moglo bi veceras da dodje neko pojacanje, nesto se kao radi, pominjali su se neki igraci koji su imali veze sa Minesotom (trening kampovi i sl), al stvarno me nesto pojacanja ne zanimaju kad nemas ni normalan koncept igre.

Milan Tomić, naš čovek ali je ceo život u Olimpijakosu.

Ništa novo, taj se tuko i sa Bodirogom, sve za gavrije iz Pireja. :mrgreen:

28-1.jpg

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Toeto. U planu je i plej ili 1/2 po nasem dobrom starom obicaju.
No, mene ipak nesto drugo zanima, da vidim neku koncepciju kod nas. Nadam se da ce ozbiljniji igraci i doprineti da se to ostvari.

Kinsey, Pavlovic, Jones, svi igrali za Klivlend u svojim boljim danima. Nek se spremi LeBronjara.

Ovaj nije visok ali je zato debeo. :mrgreen:

Nije mi bas najjasnije koji su nam planovi sa njim. Bilo da ga stavimo na 4 ili 5, on moze samo da se naguzi ispod kosa i da zagradi. Na klipovima sam video da ume i da sutira, ali koja je vajda sa ovom tezinom i pokretljivoscu. I dalje se ceka Edo da glumi 4, ako Ceda ne umre do tada.

Pre nekoliko godina bismo se i raspravljali da li nam je ovaj oslabljenje ili pojacanje, ali u zadnje 2,3 god smo u takvoj situaciji da nam je bilo kakav skolovan igrac pojacanje, i tu nema sta da se prica. Ovaj je cak i omirisao NBA pre koju godinu...

Mi dovodimo uglavnom jedno iole normalno pojacanje a onda red bezbradica i daloa, i tako u krug dok ne popunimo kao roster, i onda kukamo jer smo nekompletni posto bezbradice i daloovi ne rade neki posao.

O ovoj situaciji gde Ceda gine 35min na cetvorci da ne pricam, a i ovaj ce umeti nesto i sam da odigra u ovoj nasoj igri bez igre.

Vajda od njegovog dobrog suta sa poludistance i distance je sto ce rasiriti protivnicku odbranu pa ce Djumari biti ostavljen prostor za laganu realizaciju i dominaciju nad protivnickim centrima, bez mucenja sa udvajanjima, itd. :hahaha:

Pre nekoliko godina bismo se i raspravljali da li nam je ovaj oslabljenje ili pojacanje, ali u zadnje 2,3 god smo u takvoj situaciji da nam je bilo kakav skolovan igrac pojacanje, i tu nema sta da se prica. Ovaj je cak i omirisao NBA pre koju godinu...

Vajda od njegovog dobrog suta sa poludistance i distance je sto ce rasiriti protivnicku odbranu pa ce Djumari biti ostavljen prostor za laganu realizaciju i dominaciju nad protivnickim centrima, bez mucenja sa udvajanjima, itd. :hahaha:

Za sastav kakav imamo on je pojacanje u svakom smislu te reci. Samo sto zbog finansijske situacije sa strancima treba biti maksimalno oprezan, velika je razlika promasiti crnca i promasiti red Dalo/Bezbradica.

Sa nasim centrima nista nije sigurno. Djumic kad baci onaj horog lici da ide pola metra od obruca, a ono udje..Zato minut kasnije promasi zakucavanje. :whistling:

Salim se za centre. Bice i ovaj centar, Pera je vec pokazao sklonost ka small-ball, a ovaj ce da bude los u branjenju pokretljivijih cetvorki i pika pa ce morati da se krije.

Sto se tice finansijske strane, ja se vise ne brinem za taj aspekt posto smo postali politicki korektni, imamo izaslanika iz Vlade u klubu, mladjanog savetnika, a Covic nam je obecao pomoc, samo treba da kupimo marketing od njega. :ok:

Tek mi onda neće biti jasni ciljevi ovogodišnje "sportske priče" - jel jurimo finale ABA tj plasman u Evroligu, možda top6 zbog Evrokupa ili štedimo i formiramo tim sa trogodišnjim planom?

Očigledno je da se sedi na dve stolice.
Sa jedne strane se fura ta priča o štedljivosti, a sa druge se pokušava ugoditi navijačima.

Mada opet, pitanje je za koliko ti stranci dolaze da igraju.
Što reče Keeper, kada je ona stara Zvezda u najvećim go.nima mogla sebi da priušti dovođenje 2-3 solidna stranca, što ne bismo i mi.

Jos ce vode proteci dok se iskristalise... Pekovic i Beric, ili stare pozicije Tosa i Silobad, ili Nedic i Grkovic... Za to vreme, ekipa bez koncepta, ciljeva i ambicija. Doduse, imali smo i prosle sezone isti ovakav neselektovani krpez koji se popunjavao, al bar ga je vodio trener sa kojim smo dosli do plej-ofa i kao imali neku sansu, mada je na kraju postalo jasno da je ta prica, sto se kaze u fudbalu, "zatvorena".

Bila je od decembra osetno bolja od ove, al ukoliko dovedu sada jos i korektnog, prosecnog americkog pleja, i kad se vrati Muric, dal bi mogao da tvrdis da nisu slicne po kvalitetu na papiru. :)

Moguce i da nije vec da je to navodno jos opakiji igrac, izvesni Lorenzo Brown.

Dobro, to je sad samo licitacija imenima igraca koji su vecini nas nepoznati... Sustina ostaje, zavrsavaju nekog americkog pleja.

Igrao za Minesotu u letnjoj ligi:

Ubedio ga Pekovic u porodicni koncept, ili mu mozda obezbedjuje ku.rve i koku. :super:

Poslednja izmena:

Back