KK Partizan

Ja sam odustao od praćenja najava oko dolazaka plejmejkera, za neki dan biće pune 2 godine kako Partizan traži pojačanje na najbitnijoj poziciji u timu.

Za to vreme su pominjane razne aždaje a došli Tepa, Dalo i Akojon. Nek se nose više sa svojim "interesovanjima", čekam sliku sa šalom.

To primaju botovi, kod nas se igralo za kikiriki, a sad ni toga više nema.

Svi primaju plate, radna zajednica zadovoljna, na treninzima opuštena atmosfera, tako i na terenu. :cool:

Iskreno, mene trenutno zanima jedino da vidim kako igra Debeloguzi i ništa više.

I dalje sinonim ...

Subota od 20 časova vreme je megdana u drugoj francuskoj ligi. Sastaju se domaći Žof Omekort i Sent Mari iz Meca. Derbi koji će verovatno proći uz mnogo tenzija jer su navijači domaćih poznati po tome što prave izuzetno bučnu podršku svojim igračima, a nije isključeno da dođe i do incidenata jer su ovo dva rivalska kluba.

Košarkaš gostiju, Erik Dešan, ističe da zna šta čeka njegovu ekipu, ali da se ne plaši jer "ne gostuju Partizanu u Beogradu".
"Vrlo moguće je da će biti nekih incidenata, ali, ne gostujemo Partizanu iz Beograda! Tih 2.000 gledalaca, što će biti na tribinama u subotu veče,prenosi dosta energije na igrače, veoma glasno navijaju. Probaćemo da iskoristimo svoje iskustvo", rekao je Dešan koji je očigledno pratio mečeve Partizana u Evroligi.
http://www.mozzartsport.com/vesti/d...vijaca-pa-nije-to-partizan-iz-beograda/119503

Bojan Brezovac ‏@Breza89 1m1 minute ago
Божић: Многе послови око појачања су пропали. Има још имена у оптицају

Verovatno zato sto nameravaju da daju 100 hiljada za pleja, sto je premalo.

Opet, bolje i tako nego davati 400 za onog Brauna... Samo dva, tri kluba u ligi imaju para za to planinarenje.

Ovo sto rade je beskorisno i moze da se zavrsi samo sa onim specijalom "mi hteli, ali jbg", toliko puta vidjenim u FK. Kontaktiras i saljes ponude ljudima koji nema sanse da ih prihvate. Da su gledali realnije do sada bi vec imali igraca. Pogledajte Cibonu, nemoguce da je Florans ili neko slican bio izvan nasih mogucnosti, a ovamo jurimo L. Brauna. Samo im je on dosao i odvalise Igokeu, a mi cemo da se borimo za opstanak u drugom delu sezone jer nam sada sledi pakleni raspored. Jedino za sta moze da nam sluzi ovo pojacanje je borba za 3. mesto u KLS.

14464926905637ba12a98e7.jpg

Levo je naslovna strana, desno je strana intervjua. Posto smo sada marketinski ozbiljan klub, uprava je blagovremeno reagovala.

Objasnjeno im je da nije bilo lose namere. :hahaha:

Ima nekog posprdnog istinitog cinizma u svemu ovome, uzgred budi receno.

Osim u onom NBA-cirkusu ja jos nisam video da je neka ekipa u roku od dva i po minuta prokockala 10+ poena prednosti i istovremeno izasla iz bonusa. Kraljski stil pocetak druge cetvrtine, hahahah.

Jos smesnije, jebbemo ih i ovakvi raspali....LOL. :rotf:

Bez brige, zatvorice ovo sudije ako budu u opasnosti, a tek je prvo poluvreme, jos je rano.

Kako su ih pustili kao sa lanca na pocetku cetvrtine a onda ujednacili kriterijum kad su nas prestigli.

Sad opet odemo na +3 i stize presmesan "faul" nad Kapetanom za 3p, cista otimacina Ilije, pa i tehnicka... eto njih opet.

Perino vodjenje, ne zna da presece seriju, promeni odbranu, srecom se setio na kraju zone kad su nas vec prestigli.

Poslednja izmena:
Bez brige, zatvorice ovo sudije ako budu u opasnosti, a tek je prvo poluvreme, jos je rano.

Kako su ih pustili kao sa lanca na pocetku cetvrtine a onda ujednacili kriterijum kad su nas prestigli.

Sad opet odemo na +3 i stize presmesan "faul" nad Kapetanom za 3p, cista otimacina Ilije, pa i tehnicka... eto njih opet.

Perino vodjenje, ne zna da presece seriju, promeni odbranu, srecom se setio na kraju zone kad su nas vec prestigli.

Ma sudije su g*vna i presmesno za sta oni sude tehnicku gresku. :hahaha:
Meni ipak srce puno....onih 300 Grobara bi pregazili cergu kao pijan g*vno. :pivce:
KJ vise nego korektno za sad...eh, da nam je prosecan centar bar. Ali s´obzirom da igramo protiv Acinih miljenika ja sam sasvim zadovoljan.
Ubiti, spaliti.... :klap:

Na kraju ce biti ocekivan poraz (mislim na razliku), mislim da nisu previse gresili al ne moze Aranitovic da ti bude plej, preslab je i gubi lopte pod pritiskom kao na traci.

Odbrana ocajna sa ovim rotacijama, kad je Kosta najbrzi ... bekovi ostavljaju Lazinja samog samcijatog, decko ispunio kvotu poena za celu sezonu otprilike...

Svaka cast za Cedu. :klap:

Ocekivano ni jedni ni drugi ne znaju da brane pik, samo mi ne znamo ni da ga igramo. :cool: Petorka sa Dzonsom kao centrom ne moze protiv svih ovih sto imaju prave centre.

А види каква (помирљива) времена дошла !
...на 20-ак секунди до краја - ови нас сажаљевају неће да заврше напад да пробају "близу стока - разлику"...:cool:
Иако смо повели , и водили,видело се да ћемо изгубити.Не можеш само са тројкама,не може ако промашујеш зицере,не може (са оваквим нашим тимом) ни против судија...
Овај тим ЦЗВФМП уопште није нешто посебно.Мени је ово прва да сам их гледао...

Rezultat ocekivan, utakmica losa. Oni se raspadaju za mnogo para, mi se raspadamo za malo para. Ono sto me sve vise brine je sto nemamo ni jednu krstenu akciju. Vise ne moze ni da se kaze da Pera nema sa cim da raspolaze toliko. Fali samo Edo i eventualni crni mitski plej kog cekamo godinama (ako ne racunamo epizodu Akojona).

Pisanje sudija po sirotinji sa sve statistikom po kojoj bi se moglo zakljuciti da su bili vise naklonjeni nama. :bljak: Utakmica u kojoj Dule ne bi docekao poluvreme na klupi..

Poslednja izmena:

Back