KK Partizan

Ja još uvek nemam poverenja u Božića, pa sve i da dovedemo ne znam koga, moram da vidim na šta će ceo tim da liči.

A i nigde nema garancije da nam neće zapasti Petar Torlak na pleju a Balaban na centru.

Iskreno, on jeste bez angazmana, ali zvati njega na nesto sto nazivas probom je malo ispod nivoa. Zna se sta covek zna, a sta ne zna. Jedino je pitanje da li je to ono sto nama treba. Drze ga kao neku sigurnu opciju ako im bas sve drugo propadne. Jedan Cvetkovic je potpisan bez "probe". Ne bi me cudilo da je to bio ustupak nekome.

Poslednja izmena:
Konacno licimo na nesto u jednom poluvremenu.

Pera izgleda uspeva da izbaci Aranitovica (videcemo dal je bljesak ili ce ici u konstantu), ali se Marinkovic raspada posvuda. Nadam se da ce se naci neki balans.

Na sta mi licimo pod kosem..tri centra, dva skoka. :whistling:
Vanja u kanalu, treba malo kreirati lakih poena za njega, da povrati samopouzdanje.
Ceda drzi lekciju iz borbenosti, mada za ceo tim se moze reci da se stvarno trude.
Aranitovic je krajnje fizicki limitiran i cim bi se odbrana malo fokusirala na njemu, tu bi bio kraj. Ne ocekujem od njega da nastavi ovako jos dugo, bio bih srecan i kada bi po malo doprinosio. Da ne bude stetocina, kao u prvih par kola.

Suvise divlja kosarka u drugom poluvremenu, bezveze nesto, prvo poluvreme bilo bolje. Na kraju i Cvetkovic- divljina sou.

Kakav je onaj Salic balvancina majko mila, i on je otisao od nas jer nije dobio minutazu. Za sta da je dobije, gubi lopte kako hoces, baci airball, a onda uzima da sutira trojke.

Salic je bio najzabavniji deo drugog poluvremena. :hahaha:

Zivimo od srecnih pogodaka, timski nista. Mnogo ovde stvari fali.

Andjusic kaze da verovatno sutra potpisuje, onda bi mogao i da zaigra protiv Cibone.

Poslednja izmena:
Prvi sam bio za kritiku Floperčića, red je i da pohvalim kad zasluži.

Već jedno 2 utakmice nije dobio tehničku za flop. :hahaha:

Ovu utakmicu nije udavio svojim beskrajnim driblinzima, tj. kad jeste, to je bilo smisleno. Svako ko ide na basket je bar jednom sreo nekog lika koji tapka loptu dok se svi ne smore i onda da koš. :mrgreen:

Odlična promena driblinga, šut ga služi generalno, al što bi rekao veliki šmeker i stručnjak Muta, šut je kao žena - danas je tu, a sutra nije. :cool:

Poslednja izmena:
"Sjajni šuter je potpisao ugovor do kraja 2015. godine sa mogućnošću produžetka saradnje do kraja sezone. "

1444814577561e1ef1b7f44.jpg

Otisao kao prekobrojan, sada se vraca kao najkvalitetniji igrac tima. Sa srecom, pa da se lepo pokaze, a da ga niko drugi ne pozeli u medjuvremenu. :mrgreen:

Nesrecni Milutinovic, igrac koji potpisuje na 3 meseca mu uzima broj. Koliko je on meni simpatican kao pojava. Lik se raduje, bori, igra na neki svoj povucen nacin. :mrgreen: Jos kad bi i koristio sve sto zna, pa da bude i korisniji.
Zar nije bila neka slicna prica prosle godine da ce Edo ustupiti broj Pavlovicu kada se vrati pa nije moglo? Mada mi nije bilo jasno zasto bi neko "vracao" 8 Sasi, kada je on kroz celu karijeru najcesce nosio 3.

Neka mala sto je reprezentativka u streljastvu bese?
To mu je druga zena a ima 24 godine :hahaha: al dobro nije on kriv, prva ga ostavila zbog nekog fudbalera.
Ne razumem te mlade sportiste sto se vencavaju sa 20 godina a do juce bili klinci, al dobro, valjda nemaju sta da rade u zivotu osim treninga. :mrgreen:

Inace Andjusic je potpisao za nas uprkos protivljenju svog menadzera, tako da treba puno respektovati odluku, doneta je iz iskrene zelje.

To mu je druga zena a ima 24 godine :hahaha: al dobro nije on kriv, prva ga ostavila zbog nekog fudbalera.
Ne razumem te mlade sportiste sto se vencavaju sa 20 godina a do juce bili klinci, al dobro, valjda nemaju sta da rade u zivotu osim treninga. :mrgreen:

Inace Andjusic je potpisao za nas uprkos protivljenju svog menadzera, tako da treba puno respektovati odluku, doneta je iz iskrene zelje.
То је тако опширна ствар да би могло да се баш много пише о томе.Једноставно некоме је то баш потребно у животу,каријери,спорту (у "младим" годинама)...
Има доста примера.
Што се тиче досадашње игре нашег Партизана мени је ово мање-више очекивано.Мислим да ћемо напредовати.
И опет бих поменуо Цветковића. Њему некада треба стварно шамар да се опамети,или тренер строг да одмах одреагује,а не да чека да овај три пута узастопно захебе...
Али чини ми се да он има ту црту :дрскост,да буде одлучујући,а такве мораш некад истрпети.Ваљда ће сазревати временом.

Maksimovićka što je uzela srebro na OI u Londonu.
Inače, Tepara je sinoć pokidao u Eurokupu. 32 minuta bez izgubljene lopte, 4/6 za tri. Ja se ne sećam da je ikad bolje odigrao. ;)

Poslednja izmena:
Pa on i kod njih igra 30+ minuta. :sad2: Istrosice nam ga skroz.

Inace, Ivana Maksimovic Andjusic navija za CZT, isla je na utakmice. Sada je mozda preotmemo, nek navija malo za nas, odnosno Danila..al to mu dodje isto. :mrgreen:

Back