Keeper
Buduća legenda
- Poruka
- 33.110
Treba i on da dobije infarkt da bi ti bio srecan.Ovo je za mene veliki bezobrazluk od strane Obradovića, beše skoro jedan čovek preživeo infarkt na utakmici, plaćaju ljudi duplo skuplje ulaznice od komšija i nerviraju se kada gubimo, ovaj čovek nonšalantan, ma idi bre čoveče.
Stvar je sledeca, kosarka se promenila, nije vise 2008. i navijaci bi to isto trebali da shvate. Ni meni se ne svidja ova NBA-zacija EL, ali tako je, i tako sad ja shvatam nase ucesce tu. Kakvo bre shvatanje svake utakmice na zivot i smrt, ako tako gledas na kosarku, vise ne mozes jer se ne igra bitna utakmica svake nedelje ili svake druge, trece nedelje, vec nekad i dvaput nedeljno. Lozanu te vrste imamo sad i drugu sezonu u komsiluku, tj. predgradju, ali oni su tek neizivljeni i nisu prosli stvari koje mi jesmo.
Ovonedeljne utakmice nisam gledao, ali mi je krivo zbog sinoc. Razumem da je to zbog toga sto se mi sad tek okupljamo, nismo dobro zavrsili prelazni rok, a onda se i prilagodjavamo na situaciju bez Karlika, ali velike zamerke i gorak ukus ostaje zbog evidentno lose odbrane i cinjenice da smo opet bacili jedno mesec dana i tamo smo gde smo trebali biti jos pre, a sezona prolazi, druge ekipe marljivo skupljaju poene i mi opet kaskamo iako smo krenuli sa 3/2.