KK Partizan

Nije Marinković sebe proglasio kapitenom, niti je sebi nacrtao akciju na tajmautu minut pre kraja. Nažalost nije ni on kriv što je najtalentovaniji, a tu mislim da mi je žao što nema više kompletnijih talenata kao što je on.

Inače ta Perina akcija iz tajmauta je užas živi, išao nam je kriterijum na ruku sa tim sviranjem u prodoru, on čovek traži da Vanja šutira trojku a pogodili smo samo 2 na celoj utakmici, umesto da se ide na prodor ili da centri iznude faul.

Jeste Pera rekao da se ide na njega, ali mislim da mu nije rekao da odmah opali sa 8 metara preko igrača.
Zato ga je odmah potom i izveo iz igre.

Šut uzmeš kad si sam i kad možeš, ili ne šutaš. Prvo uopšte nije ni trebalo šutati nego ići pod koš i koristiti činjenicu da se lako sviraju faulovi...
Bem li ga, dečko ima 18 godina, nosi preveliko breme kao najsposobniji naš bek, postigne 16 poena uz nekoliko nerezonskih šuteva, al malo li je?
Tu ti je najmanji problem.

Inače, atmosfera uživo iz Minesote:

CQqltCMUwAA9w-A.jpg:large

Rubio je trenutno pijan, Bjelica povraća, Garnet šmrče, iz Kolumbije stižu sveži paketići, trubači, vatromet na gradom...

Pobeda koja je mnoogo znacila svima. Pera je u prvom trenutku proslavio kao da je za titulu. Marinkovic je skakao okolo kao blesav dok se pevalo sa navijacima, naskocio je na Baticu i odbacio ga do novinara. :mrgreen: Ne deluje mi da sam sebe smatra zvezdom. Cini mi se da oseca pritisak i da sebe smatra odgovornim kada ide lose. Moraju da ga rasterete, jer on stvarno jeste prva i najbolja napadacka opcija.

Kosta doprineo malo, ali vise nego dovoljno za stanje u kome se nalazi. Dva puta jako lepo okrenuo igraca. Magdevski nas na kraju izvukao. Bozic je bio strasno ljut na njega u prvom, ocigledno nije ispostovao neki dogovor. Vrabac ima strasan ulaz i lepo je zavrsio par puta, ako uspeju da ga iskontrolisu i da mu odrede ulogu kako treba moze mnogo da znaci. Licno mi se ne dopada Cvetkovicev stil igre, i on nije plej. Ali to njegovo skakutanje, prodori i sut mogu da budu jako korisni ako iskoriste na pravi nacin. To je vec na treneru, nikako pustiti njega da sam divlja.

Solidna poseta veceras, i lepo vece u Pioniru. :ok: Jeste da atmosfera bez "organizovanog juga" u nekim momentima lici na pozoriste, ali ako gospoda biraju protivnike ne moraju ni da se pojavljuju. Nadam se da im nece podeliti ni jednu kartu, a kamoli pustati da udju na gurku.

Poslovni direktor ako nista drugo zna pesme i peva ih sa navijacima. :mrgreen:

Od 3:58 :mrgreen:

Poslednja izmena:
Vec neko vreme je meta da se dovede izvesni Kevin Jones, pre nekoliko godina bio u Cavsima, pa u razvojnoj ligi, a zadnje je bio u Soleu. Nema visinu za cetvorku, al ima kilazu. :hahaha:

Слажем се са већином ставова овде изнетих - осим о Цветковићу.Он је најкасније потписао,значи најмање уигран са тимом,није баш нешто се и наиграо до сада у јачем
клубу,није превише "стар"...и не видим разлог за толико критике.
Ја нисам гледао утакмицу против македонаца,по статистици видим да и ту није лоше одиграо.
У сваком случају - може боље.Мени он делује од ових свих "нових" највеће појачање уз Врабца.(Или ВраПца ? );)
Наравно - опет: морају још "вежбати"...

Cvetkovic i jeste najproverenije pojacanje koje smo do sada doveli. Samo smo mi ekipa koja nema nekih individualnih kvaliteta i moramo da iskoristimo sve sto imamo na najbolji nacin, a on igra pleja preko 25min i ima u proseku po 1 asistenciju. Mislim da bi bio bolji na beku.

ABA ove godine kao Premijer liga, svako svakoga moze da pobedi. :mrgreen: Sutjeska dobi Olimpiju u gostima, Igokea oducila Metalc. Djokic podneo ostavku, a citam da su zvali Vujosevica. Doduse oni su svojevremeno zvali i Pavlovica, Milicica..:mrgreen:

Kakav je status Dina Murica? Mozda nije igrac koji bi nam najbolje resio probleme, ali oduvek imam zelju da vidim neki bratski tandem u Partizanu. Najblize je bilo ono sa Bertansima..

Poslednja izmena:
ABA liga je izjednacena u svojoj jadnosti, KLS liga plus ovo nesto para sto su nabacali za igrace drzavno-tajkunski projekti.

Igokea ipak malo odskace u ova 3 kola od jadnog proseka, vise bih voleo da gostujemo ovoj raspaloj Olimpiji nego njima. A Sutjeska bi mogla i nas da iznenadi, prosto igraju tako. Vec vidim kako ce da se "slucajno" raspucaju.

Naravno, to sve pod uslovom da se nesto nije promenilo posle Perinog "skidanja mraka" sinoc. Bice momci rastereceni, trenirace, videcemo.

Prosek od 7,5 skokova nije los, pogotovo sto nama trenutno apsolutno nema ko da skace. Na klipovima izgleda da mnogo vise voli da sutira sa poludistance nego da igra pod kosem. Tesko bi ovaj uzimao minute i na centru.

Jbg, to hteli bismo da dovedemo a ne možemo smo imali i pre, kao i plaćanje od strane nekoga za jednog igrača.
Sad smo se pomirili s menadžerima i svima živima, red bi bio da se i dovede neko uobičajeno pojačanje u normalno vreme.

Evo jos malo novinarske prepisivacine. Mondo "saznaje". :hahaha:

MONDO saznaje da je Džons pristao na kompromis u finansijskom delu, ali pre nego što da konačan pristanak i počne sa pakovanjem kofera za dugu evropsku zimu, traži garancije da će Partizan dovesti još neko pojačanje, tako da teret "spasavanja" sezone ne padne samo na njegova ramena.

Istina ili ne, ovo je nesto najludje sto sam cuo.
Covek je navodno pristao na 115,000 evra ili dolara, i zeli da se dovodi jos pojacanja. Da nema mozda klauzulu u ugovoru da ako ne dovedemo pojacanje, on ode? :eek:

Sad kad smo dobri sa Vucicem mogao bi da posalje avion po njega i da odma zavrsimo stvar, kakvi uslovi, kakva pojacanja.

Oh, wait...

Poslednja izmena:
Ово је мени први смислени захтев неког странца. Човек жели да зна да ли имамо идеју шта и како. Браво за овог црнца. ;)

Ово је мени први смислени захтев неког странца. Човек жели да зна да ли имамо идеју шта и како. Браво за овог црнца. ;)

Nemamo mi njemu šta da ponudimo sem velike minutaže i para, čak mi je i sumnjivo što želi da "bude rasterećen" i pre dolaska. Ionako nije on to što nama treba, putuj igumane.

Besmisleno je i da neko trazi od njega da nas vadi iz bule, ali to je sigurno slobodna interpretacija novinara-prepisivaca sa foruma.
I to jos za 115,000 da nam spasava sezonu.

Back