KK Partizan

Od tih 5% prioritet je da se namiri DEO dugovanja velikom trenerskom magu...........
Sad svi da navijamo da se Partizan plasira u Ligu Sampiona, da bi se magu moglo izmiriti polovina dugovanja.
Pojavile se na trzistu neke nove slike, pa steta da se ne uzmu.

PS: Nevezano za temu, sjajno je Partizan odigrao utkamicu sa Steauom, konacno da neka ekipa kod nas pocne da igra nesto sto lici na fudbal(uz Vojvodinu prosle nedelje, naravno).
Ako se plasiraju vodim klinca na sve meceve grupne faze.........Da dam doprinos da se isplati Vujosevic, i da ga nema vise.

Poslednja izmena:
PS: Nevezano za temu, sjajno je Partizan odigrao utkamicu sa Steauom, konacno da neka ekipa kod nas pocne da igra nesto sto lici na fudbal(uz Vojvodinu prosle nedelje, naravno).
.

Na stranu to što nemaš veze sa košarkom, jel ono tebi večeras ličilo na fudbal? Steaua nema jednog jebenog normalnog štopeta u ekipi i kao takva je iz dve "izgrađene" situacije dala dva gola a primila je jedan na svoju grešku. Tek kada je "genijalna odbrana" Steaue napravila još jednu kardinalnu grešku (igrajući se sa loptom u zadnjoj liniji odbrane, što je svojstveno vezistima koji su primorani da igraju odbranu) i nakon što im je izbačen igrač odbrane je Partizan i zaigrao "nešto" od fudbala. Najgore od svega je "sjajna igra" malog Živkovića, samo da ga ta igra ne "preporuči" nekom velikom klubu na kraju sezone Pet crnaca koji samo trče i eventualno dve uigrane akcije i potrebno je bilo da izađe igrač iz te ekipe da bi ih dobili, i to je opet sve moglo da propadne u nekoliko situacija da je onaj crnac dao gol kada je izbio ispred golmana. Debilizam a ne fudbal.

Poslednja izmena:
Obzirom koliki si balavac, jer si prvi put video Cosica kada sam ti dao linkove da pogledas, sasvim je bespotrebno trositi vreme na tebe.
Ti o kosarci znas onoliko koliko sam ja davno jos zaboravio........I dzabe sve drugo.
Idi gledaj Nedovica pleja.
A ja cu Cosica kao pleja sa akcijama od kosa do kosa u finalu SP 1978...........
Da , znam, ti tada nisi ni bio u planu, cak ni u jaji.ma.

Obzirom koliki si balavac, jer si prvi put video Cosica kada sam ti dao linkove da pogledas, sasvim je bespotrebno trositi vreme na tebe.
Ti o kosarci znas onoliko koliko sam ja davno jos zaboravio........I dzabe sve drugo.
Idi gledaj Nedovica pleja.
A ja cu Cosica kao pleja sa akcijama od kosa do kosa u finalu SP 1978...........
Da , znam, ti tada nisi ni bio u planu, cak ni u jaji.ma.

Nemoj da laskaš sebi "poznavaocu" košarke :D , čuo sam ja odavno za njega imao sam čak i neke snimke njegovih utakmica i za Evropu on jeste bio odličan igrač ali u NBA okvirima bio bi samo jedan prosečan igrač. Pogotovo ako bi igrao centra. Nemaš ti blage veze o košarci druže a to koliko si zaboravio, za jedno veče može neko da nauči gledajući snimke utakmica sa jutjuba :lol: Ćosić "plej" pa i Divac je imao akcije gde je vodio loptu od koša do koša a pljuješ po njemu kada god stigneš :lol: . Idi gledaj te stare snimke molim te i ne uplići se u sadašnjost, nikako ti nije naklonjena :lol: .

Poslednja izmena:
Sinoć na utakmici na JNA su bili i grobari do koske: Mačvan, Peković, Bogdanović i Pavlović. U loži je bio i Željko Obradović.

U septembru će nas ugostiti i PAO, u sklopu priprema.

Mogli bi nešto da reše po pitanju kluba ovih dana, red je...

Ko uopste salje ove ponude? Prvo *********, sad ovaj. Igrac kome se sigurno ne dolazi, al sta ce kad nema bolje, pa onda u sred sezone trazi zamenu jer njemu kasni plata..

Poslednja izmena:

Taman da mag opet isproba jačinu svojih prstiju :lol:
Nova žrtva davljenja!?
hqdefault.jpg

- - - - - - - - - -

A đe su pare sa Kosova?
Za kupovinu glasova FIBA borda...

Vazura odjednom nema novca za KK, mora da će Vujošević ostati trener, pa zato nema...

Zimus je bilo od transfera Škuletića, kada je trebalo malo ulizati se navijačima koji su besneli zbog ulaska SNS i prodaje Škuletića i Lazovića.

No dobro, naš klub nije isporučio Vujoševićevu glavu (bar ne još uvek) a ovi ljudi samo neće da ljute svog Gospodara.

Dug FK-a manji nego kad je prodat Skuletic, a novac koji dolazi sad je veci. :think: Tja, valjda u naprednim glavama ima logike da se kaze da sada nema sredstava da se pomogne. Nadaju se da ce igranje Evrope prebaciti navijace sa kosarke na fudbal. Sto mi se trenutno cini kao vrlo realan scenario.

Edit:
Pojavljuju se neke glasine da vracamo Miljenovica. Meni se on mnogo vise svidja na pleju nego do sada spominjani Ivanovic i Novak. Plus sto je skroz drugi tip igraca u odnosu na Milenka, pa bi ako Tepic ostane, a ovaj dodje imali pleja koji spusta i pleja koji podize ritam.

Poslednja izmena:
Mondo spinuje kao cudo sto imamo i dalje NIS, a oni su ocekivano smanjili sponzorstvo za zadnju godinu ugovora, ocekivano jer nismo vise nikakvi sampioni.

http://mondo.rs/a820955/Sport/Kosarka/NIS-ostaje-generalni-sponzor-KK-Partizan.html

OD MILUTINOVA NI DINARA, TROJKA OPROSTILA DUGOVE

Klub od prelaska Bogdana Bogdanovića u Fenerbahče nije napravio dobar posao sa transferom igrača. Nikola Milutinov, koji je trebalo da donese značajan priliv, iskoristio je činjenicu da nije redovno isplaćivan i izdejstvovo je raskid ugovora, a Partizan je ostao kratkih rukava. Jedina dobit od igrača je, kako nezvanično saznajemo, odluka Saše Pavlovića, Milana Mačvana i Dragana Milosavljevića da oproste dugove.
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/da...luba-nek-rade-s-njima-sta-hoce-clanak-1894013

Poslednja izmena:
Takvi igraci su nam realnost, nebruseni i talenti koji su do sada gresili u karijeri. Sto uopste ne mora da bude lose, jeftin tim od koga moze da se profitira kasnije ako se pogodi. Ali, za tako nesto nam treba Dule na klupi.

Sada i mozzart pise da smo produzili saradnju sa NIS-om, da li iko proverava cinjenice pre nego sto se vest pusti..

Back