crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Hm, sledeća protiv Mutinih. Moramo da ih dobijemo, a taman su ušli u klinč za 4. mesto...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
popusi mi qracc. napasi mi se jaja. nalizi mi se rektuma( ajd da budem kulturan ), idiote, debilni, psihopatski, onaj nenormalni.
i ranije nije bio normalan. i ranije sam imao isti odnos prema njemu. on je za mene kancer kkp i srpske kosarke i treba ga odstraniti. a nije bas da svi seru po OKINSu... ti si u vecini. velikoj.
cemu sluzi ova izjava nakon pobede nad buducnosti i poraza fmpa ? kakav zeleznik ? ko ga pominje, ko ga razmatra, osim sto se OKINSu vrzma po glavi ? kao i mnoge druge fix ideje nastale iz njegove paranoje i manije gonjenja.
f4 ce biti u laktasima. ako ne bude tamo bice u pioniru. e ako bude u pioniru, treba se zapitati zasto se igra na partizanovom domacem terenu. a nece. on ce u tom slucaju da cuti k`o qrva a i svima drugima ce bude lepo.
a u medjuvremenu prosto-prosirena ekipa iz bosanskog sela dominira ligom i delje oba giganta gde ih vidi..
ovo je sustina, a to sve o cemu pises ti ( rough collie ), su bas te gluposti koje se podvaljuju, da bi se maskirala, jednostavna ali prilicno brutalna sustina.
time sto je trener uspeo da uzme titule sa ubedljivo najjacim timovima ( a 5 godina bio poslednji u EL ), sam se bavio ranije i vise necu.
znaci dule, todoric i danilovic manipulisu navijacima, serviraju im laznu pricu a sve da bi sakrili sta? ajde genije reci kad si tolko pametan i sve znas. ako ne kazes tu tvoju "brutalnu sustinu" sve sto si napisao ovde bice jedno obicno proseravanje.
a na drugima je da prosude ko pise gluposti.
...dok preostala tri tima imaju imperativ osvajanja kako bi spasili sezonu.Zvezda i verovatno Cedevita zbog budzeta i instant timova koje su kreirali zbog rezultata dok Partizan zbog cinjenice da vecina mladjih igraca ima ugovor na tri godine samim tim projektovana njihova prodaja je nakon sledece sezone. Neigranje EL sledece sezone bi doprinelo daljem produbljivanju krize a igraci bi imali manju vrednost na trzistu .
napisao sustinu, pa je posle citirao, sta treba, da napisem vecim slovima ? da obojim ?
to oko podvaljivanja gluposti sam mislio na clanove uprave oba giganta. ti ih samo siris.
Ono što izbegavaš da odgovoriš je činjenica da je trener oterao Andjušića, Miljenovića, a doveo "bombu" prelaznog roka. Čoveka koji ne može da se sastavi. Proglašavanje istog "bombom" je klasično vređanje inteligencije svakog navijača.
![]()
Dule demonstrira nebeski horog.![]()
ne bih rekao da je cedeviti neka presija za aba trofejom jer su oni trenutno poluraspali tim. naravno nece se raspasti klub, ali za ovu sezonu su zavrsili. nemaju ni tim ni sanse. za Partizanov tim sto si rekao stoji ali mislim da ce ubedljivo najveca frka biti fmp-u i covicu i vucicu, jer su sredili veliku kolicinu novca za tim da bi usli u tu ebenu EL, a jedna sansa im je otisla. sve sto je potrebno ce uciniti da osvoje aba ligu. tu sumnje nema. ako na f4 kojim slucajem budu u polufinalu ili finalu igrali KKP ili fmp srpske sudije nece suditi sigurno, mozda bude 1 od 3. to je prva stvar koju ce srediti. isto tako i ako kkp i igokea budu polufinalni par to odgovara ganima i vec nakon polufinala mogu biti ucesnik EL, ne moraju da osvoje trofej.a kolko se secam u zadnjih nekoliko godina u kupu je uvek Partizan igrao u polufinalu sa najjacom ekipom a gani sa onom slabijom koja se provukla u polufinale.
ej dosadio si vise sa tim tvojim andjusicem. a miljenovic ne igra ni kod mute. dokle mislis vise da pljujes duleta? sta ne valja ti dule, malo je osvojio sta, odveo srpsku ekipu na NBA turneju. i sad ti i takvi kao ti dajete sebi za pravo da coveka koji je toliko ucinio za klub pljujete najvulgarnije i nazivate svakakvim imenima. pa da nista nije osvojio ne bi trebali tako da ga mrzite, a kamoli sto je covek najtrofejniji trener kluba za koji navijate.
a ovo je samo ove nedelje, drugi javni poziv covicu da se zajedno valjaju u blatu. sreca pa je coki zauzet fudbalom i sto mu stuca basket, inace bi opet imali to " zadovoljstvo " da utvrdjujemo ko ima roming, a ko ne i ko moze da pusi stojeci.
a u medjuvremenu prosto-prosirena ekipa iz bosanskog sela dominira ligom i delje oba giganta gde ih vidi. ali sto bi se bavili time, kad mozemo lepo da pricamo o romingu i cokijevim finansijskim egzibicijama.