KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sta?
Trebao je da se buni dok je Pekovic tu, pa da ga jos optuze da kvari atmosferu?
Ako je postojao dogovor kada je dolazio, zasto nije ispostovan.
Pa po cenu Pekovica.

kako nije ispostovan, igrao je veci deo sezone. igrao je i dok je pekovic bio tu. niko njemu ni prvobitno nije obecao da ce igrati svaku utakmicu po 40 minuta. a niti je pekovic igrao svaku utakmicu celu utakmicu. igrao je i raduljica ali je balvan. Pekovic je otisao a Raduljica je i dalje bio balvan. i sad kao Partizan je kriv sto je on i posle odlaska Pekovica ostao balvan.

Kosta, genije. Smešno, Raduljica je pored Pekovića mogao da nauči nešto, mogao je da zahvaljujući Pekoviću koji je bio prevaga u EL da dobije još 6 utakmica u EL za sebe preko teške grupe, ali nije mogao zajedno sa ostalima da dovrši posao, i na kraju krajeva, mogao je da bude drugi centar sa dosta minuta pored Pekovića, ali nije uspeo da se nametne ni pored Raška Katića. Hvataš se za slamku jer ti je stalo kao i uvek da dokazuješ kako je Partizan nešto kriv. Osim toga Peković nije igrao pola sezone, već 3 meseca. I otkud ti znaš kakav je dogovor bio? Imaš ugovor?

kako nije ispostovan, igrao je veci deo sezone. igrao je i dok je pekovic bio tu. niko njemu ni prvobitno nije obecao da ce igrati svaku utakmicu po 40 minuta. a niti je pekovic igrao svaku utakmicu celu utakmicu. igrao je i rzduljica ali je balvan. Pekovic je otisao a Raduljica je i dalje bio balvan.

Otkud ti znas da mu nije obecano?
On ima vazeci ugovor sa turskim klubom.
Posto je na pozajmici, on sedne sa Partizanom da pregovara(ovo sad ja pretpostavljam , kao sto i vi radite kada kazete da mu nije obecano)i u Partizanu mu kazu: mi mozemo da te platimo toliko i toliko jer nemamo vise para za pojacanja.Dodjes kod ans igras Evroligu za manje para, ali igras kao prvi centar, naplatices to sledece godine negde drugde.
I on pristane, i pred sam pocetak sezone dodje Pekovic.

Kosta, genije. Smešno, Raduljica je pored Pekovića mogao da nauči nešto, mogao je da zahvaljujući Pekoviću koji je bio prevaga u EL da dobije još 6 utakmica u EL za sebe preko teške grupe, ali nije mogao zajedno sa ostalima da dovrši posao, i na kraju krajeva, mogao je da bude drugi centar sa dosta minuta pored Pekovića, ali nije uspeo da se nametne ni pored Raška Katića. Hvataš se za slamku jer ti je stalo kao i uvek da dokazuješ kako je Partizan nešto kriv. Osim toga Peković nije igrao pola sezone, već 3 meseca. I otkud ti znaš kakav je dogovor bio? Imaš ugovor?

Jja TAKODJE NE ZNAM KAKAV JE BIO DOGOVOR, ISTO KAO I VI...
Ali ja NISAM REKAO da je Raduljica ovakav ili onakav, kao vi.

AKO smos e dogovorili da bude prvi centar, onda Partizan NIJE ispostovao dogovor.
Ili ti mislis da to nije puno vazno?

pa naravno. zamisli da ti pekovic sparinguje 3 meseca. jbt. a ono ispadnes rezerva i rasku. ako si prsotina od coveka, a nadjes se u takvoj situaciju, to moze da bude zesce zajebano za psihu dotivnog.

kako nije ispostovan, igrao je veci deo sezone. igrao je i dok je pekovic bio tu. niko njemu ni prvobitno nije obecao da ce igrati svaku utakmicu po 40 minuta. a niti je pekovic igrao svaku utakmicu celu utakmicu. igrao je i raduljica ali je balvan. Pekovic je otisao a Raduljica je i dalje bio balvan. i sad kao Partizan je kriv sto je on i posle odlaska Pekovica ostao balvan.

A sto su ga dovodili ako je balvan?

Otkud ti znas da mu nije obecano?

jbt pa ko jos nekome obecava totalnu minutazu, da svaku igra po 40 min? pa i pekovic je svaku igrao max 30 min. rasko je itekako igrao. Uo stalom ti kazes da mu je Partizan obecao da ce igrati a doveo Pekovica, a ne postavljas pitanje da li se Partizan pokajao sto je doveo Raduljicu, s obzirom da je Katic izborio mesto rezerve? Da li je Raduljica mozda kriv sto kvalitetom svoje igre nije ispunio ocekivanja Partizana?

jbt pa ko jos nekome obecava totalnu minutazu, da svaku igra po 40 min? pa i pekovic je svaku igrao max 30 min. rasko je itekako igrao. Uo stalom ti kazes da mu je Partizan obecao da ce igrati a doveo Pekovica, a ne postavljas pitanje da li se Partizan pokajao sto je doveo Raduljicu, s obzirom da je Katic izborio mesto rezerve? Da li je Raduljica mozda kriv sto kvalitetom svoje igre nije ispunio ocekivanja Partizana?

Alo bre!
Ja pricam da ni TI ni JA ne znamo detalje dogovora izmedju Raduljice i Partizana.
To je tebi DALO ZA PRAVO da smes da kazes da je Raduljica i ovakav i onakav, a meni NE DAS za pravo da krivicu za ovu tuzbu pripisem Partizanu?

Alo bre!
Ja pricam da ni TI ni JA ne znamo detalje dogovora izmedju Raduljice i Partizana.
To je tebi DALO ZA PRAVO da smes da kazes da je Raduljica i ovakav i onakav, a meni NE DAS za pravo da krivicu za ovu tuzbu pripisem Partizanu?

niko te ne sprecava da kritikujes Partizan, tvoj problem je vise sto na tvoje postove dobijas odgovor, argumentovan, i sto si se na kraju upleo ko pile u kucinu.

ti si u celu pricu uneo pricu o ugovoru Partizana i Raduljice

Poslednja izmena:
A ti znas detalje ugovora, pa iz toga zaklucujes o karakternim osobinama Raduljice?
I to je tebi argument?

o tome kakav je raduljica govori i njegova izjava nakon proslgodisnjeg finala plejofa gde on govori kako odlazi iz srbije i ne zeli da ima ista vise sa srpskom kosarkom. mozes misliti sta taj covek misli o sebi, kakvo visoko misljenje on ima o sebi. jel se secas te izjave?

i repku je iskulirao. eto kakav je covek. ne trebamo mi nista da govorimo o raduljici, sve on sam o sebi lepo govori.

A ti znas detalje ugovora, pa iz toga zaklucujes o karakternim osobinama Raduljice?
I to je tebi argument?
Tako možemo da izmišljamo svašta a ti ne znaš ovo a ti ne znaš ono, i na kraju niko nema prava bilo šta da kaže. :lol: Koji si ti demagog.
Sad ti je argument da mi ne znamo da li Raduljici u ugovoru piše da će biti prvi centar i igrati 30min (ako iko normalan pravi takve ugovore i to još sa Raduljicom) i da zato ne znamo da li je on ljut ili ne i zbog toga ne možemo da sudimo Raduljici o njegovim karakternim osobinama. :lol:
A Raduljica je pokazao sve svoje karakterne osobine, svi znaju da je šaban i bludnik i on to ne krije, svi smo se sprdali sa time cele prošle sezone. Ovo što sad radi je samo logičan nastavak svega toga.

Znači, zamrsio si samo tako.
Jesil razmišljao o političkoj karijeri, nije kasno?

Oho, vidi, doš'o stručnjak :)
Prvo da se izvinim svima jer sam bio ophrvan obavezama poslednjih dana, rok je počeo, prekosutra mi je osmi ispit po redu i ne mogu da se sastavim, stoga pozdravljam apsolutno dolazak Dekija i 8-milea, oni će ovo sigurno dosta bolje raditi od mene, a znam ih kao korektne i odmerene u postovima, sve najbolje želim :) Već neko vreme čekam da mi skinu ovu zelenu titulu, izgleda da će se i to uskoro desiti najzad. :lol:

Nemoj da se javljaš sad će stručnjak da se odjavi čim te vidi a nisi mu se izvinuo. :(

Nego, ajde Kole da zaigramo tvojom loptom.
Raduljica je imao potpisan ugovor sa Partizanom, biće prvi centar, igraće 30minuta najmanje. Došao Peković, 2 meseca nije mogao ni da bude prvi centar i igrao 10min. Ćutao je, nije raskidao ugovor, ništa, sve normalno. Uživao je u tome da osvoji dva trofeja, igrao malo EL, igrao ABA, uguzio se u Ukrajinu i našao klub iako je slabo igrao. I što je njemu vrlo važno, šabanisao se dok smo pobeđivali Zvezda Divu (bivši FMP) i Čovića jer mu je Ćoki pravio velike probleme prilikom prelaska u Efes, nabio mu nenormalno obeštećenje itd. I sad, posle svega toga, on je rešio da presavije tabak i da nas tuži jer je besan na nas što pre godinu dana nije mogao da bude prvi centar. :lol:

Šta nam to govori o njemu? Da je još veći šaban nego što mi mislimo. Toliko o karakternim osobinama.

Genijalno si ovo napravio. Moram da ti priznam, ovaj forum nije isti sa tobom i bez tebe.

1. raduljica je u pravu sto trazi svoje pare.

2. raduljica je bolid o kome ne treba trositi reci. boli me kita, sta mu je, dal mu je, kako mu je obecano. nek je on meni otisao, da mu facu debilnu vise ne vidim.

P.S. danilo je ispao debil kad je oprostio proslogodisnji dug. o.k. razumem ja i ljubav i da on oseca kkp ( jbmm li ga zasto ) kao svoj klub, ali te pare su tvoja plata care. zato si radio, nije ti palo s`marsa. uzmi ono sto si zaradio, sto ti se duguje, a posle s` tim parama, odluci, da li ces da kupis kola, juris rveq, ili ces da das partizanu donaciju.

Poslednja izmena:
Tako možemo da izmišljamo svašta a ti ne znaš ovo a ti ne znaš ono, i na kraju niko nema prava bilo šta da kaže. :lol: Koji si ti demagog.
Sad ti je argument da mi ne znamo da li Raduljici u ugovoru piše da će biti prvi centar i igrati 30min (ako iko normalan pravi takve ugovore i to još sa Raduljicom) i da zato ne znamo da li je on ljut ili ne i zbog toga ne možemo da sudimo Raduljici o njegovim karakternim osobinama. :lol:
A Raduljica je pokazao sve svoje karakterne osobine, svi znaju da je šaban i bludnik i on to ne krije, svi smo se sprdali sa time cele prošle sezone. Ovo što sad radi je samo logičan nastavak svega toga.

Znači, zamrsio si samo tako.
Jesil razmišljao o političkoj karijeri, nije kasno?

To sto vi pravite kvalifikacije o nekome na osnovu vasih "argumenata" to govori dovoljno o vama samima, i vasim karakternim osobinama.
Ja jasno kazem da obzirom na to da NE ZNAM detalje ugovora ne mogu i ne smem da ocenim i govorim o tome.
To sto vi ne znate vas ocigledno ne sprecava.
i jos vam daje za pravo da onima koji se ne slazu sa vasim PROIZVOLJNIM pricama pljujete?

kakav je karakter govore njegove izjave i njegovo ponasanje kad je iskulirao reprezentaciju.
eto ti argumenti.

A ti takodje znas sta se tu dogadjalo?
Verujes nepogresivom Dudi?
A ne verujes izjavama Milicica, Rakocevica, Vujanica?
Ja koliko znam Raduljica nije hteo da se odazove na poziv IVKOVICU...
To je ono sto je vidljivo.
Sve ostalo je samo OPET plod vasih spekulacija.

Oho, vidi, doš'o stručnjak

U odnosu na tebe svakako i strucnjak i moralni autoritet.
Ti si svoje poznavanje kosarke, a i ponasanje moderatora pokazao.
Nije moj nivo da sa takvima kao ti razmenjujem ni recenice.

To sto vi pravite kvalifikacije o nekome na osnovu vasih "argumenata" to govori dovoljno o vama samima, i vasim karakternim osobinama.
Ja jasno kazem da obzirom na to da NE ZNAM detalje ugovora ne mogu i ne smem da ocenim i govorim o tome.
To sto vi ne znate vas ocigledno ne sprecava.
i jos vam daje za pravo da onima koji se ne slazu sa vasim PROIZVOLJNIM pricama pljujete?
Detalji ugovora nemaju veze sa njegovim karakternim osobinama, to je samo tvoja konstrukcija pošto si se upleo ko pile u kučine i počeo da izmišljaš gluposti o detaljima ugovora za koje ne znaš ni dal postoje ni dal mogu uopšte da postoje, i to govori o tvojim karakternim osobinama jedne migoljive ljigave kišne gliste.
A mi nemamo šta da argumentujemo dal je Raduljica bilde il nije, on se sam ne ustručava da nam to pokaže. Sad, to što tebi to ne odgovara iz nekog razloga, jer bi hteo da dokažeš da smo mi debili, ebiga..

U odnosu na tebe svakako i strucnjak i moralni autoritet.
Ma ti si jedna muljara teška. :lol: Ali za gospodstvo pre svega!
Zato si i navijao za mafiju u predgrađu pojačanu pljuvačima i drmatorima koji napadaju igrače, samo da bi nahranio sujetu i mržnju prema našem bivšem treneru, recimo, može ti se, ipak si gospodin čovek. :lol:

Detalji ugovora nemaju veze sa njegovim karakternim osobinama, to je samo tvoja konstrukcija pošto si se upleo ko pile u kučine i počeo da izmišljaš gluposti o detaljima ugovora za koje ne znaš ni dal postoje ni dal mogu uopšte da postoje, i to govori o tvojim karakternim osobinama jedne migoljive ljigave kišne gliste.
A mi nemamo šta da argumentujemo dal je Raduljica bilde il nije, on se sam ne ustručava da nam to pokaže. Sad, to što tebi to ne odgovara iz nekog razloga, jer bi hteo da dokažeš da smo mi debili, ebiga..

Ma ti si jedna muljara teška. :lol: Ali za gospodstvo pre svega!
Zato si i navijao za mafiju u predgrađu pojačanu pljuvačima i drmatorima koji napadaju igrače, samo da bi nahranio sujetu i mržnju prema našem bivšem treneru, recimo, može ti se, ipak si gospodin čovek. :lol:

Prvi ste poceli da kvalifikujete karakterne osobine Raduljice, samo na osnovu vasih konstrukcija.
Na to sam ja dodao sovje konstrukcije.
Hoces reci da ti imas pravo na konstrukcije i da vredjas nekoga a niko drugi nema pravo na to?
A upleo se?
Pa nisam ja kriv sto je maksimum za tebe jedna, mozda dve prosto-prosirene recenice, i sto se za vise ne snalazis.
To ti resi sa sobom, mozda procitaj neku knjigu, po savetu tvog gurua.

Sto se tice drugog pasusa, on nije bio upucen tebi.
Jedino ako se i ti nalazis prozvan zbog toga, sto i nije tako daleko od istine.
Nemam ja vremena da se bakcem sa tako sitnim dusama kao sto si ti i bivsi moderator.

Ma, uzavrelo, haos. :mrgreen:
Kažem ja, Kole pravi razliku.

Prvi ste poceli da kvalifikujete karakterne osobine Raduljice, samo na osnovu vasih konstrukcija.
Nema tu nikakvih konstrukcija. Raduljica je bludnik i bilde, to smo znali i kad je došao kod nas. To što je sad ostao bez para za blud :lol: je samo logičan splet okolnosti, a ti hoćeš da budeš GOSPODIN i počeo si da pleteš oko nečega što ni ti ne veruješ, ili si tolko lud da si počeo da veruješ.

Aj ako nemaš vremena, srećno sa pametnim stvarima.:) Ovde možeš samo urnebes proizvesti, za pljeku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back