KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
“Crvena zvezda je u najboljoj situaciji. Imaće verovatno pravo organizacije završnog turnira. Ne znam da li će biti u Železniku, ali ne odustajemo od svojih velikih ambicija, kao što vidite”, rekao je Vujošević.

polako sa te pivske grubosti... a i ima u citatu kod ovog. recimo da sam ispraznio svoju negativu prema OKINSu i da cu sad ga se manem.

Poslednja izmena:
i ranije nije bio normalan. i ranije sam imao isti odnos prema njemu. on je za mene kancer kkp i srpske kosarke i treba ga odstraniti. a nije bas da svi seru po OKINSu... ti si u vecini. velikoj.

cemu sluzi ova izjava nakon pobede nad buducnosti i poraza fmpa ? kakav zeleznik ? ko ga pominje, ko ga razmatra, osim sto se OKINSu vrzma po glavi ? kao i mnoge druge fix ideje nastale iz njegove paranoje i manije gonjenja.

f4 ce biti u laktasima. ako ne bude tamo bice u pioniru. e ako bude u pioniru, treba se zapitati zasto se igra na partizanovom domacem terenu. a nece. on ce u tom slucaju da cuti k`o qrva a i svima drugima ce bude lepo.

Poslednja izmena:
a ovo je samo ove nedelje, drugi javni poziv covicu da se zajedno valjaju u blatu. sreca pa je coki zauzet fudbalom i sto mu stuca basket, inace bi opet imali to " zadovoljstvo " da utvrdjujemo ko ima roming, a ko ne i ko moze da pusi stojeci.

a u medjuvremenu prosto-prosirena ekipa iz bosanskog sela dominira ligom i delje oba giganta gde ih vidi. ali sto bi se bavili time, kad mozemo lepo da pricamo o romingu i cokijevim finansijskim egzibicijama.

ajde da se bavimo sa f4 u zelezniku. to je bitno. to sto umesto kosarke igramo hrkljus, nije. to sto se dovode francuski " zaebalovek " talenti, a srpski reprezentativci rasteruju kao da su gubavi je isto potpuno nebitno.

Poslednja izmena:
i ranije nije bio normalan. i ranije sam imao isti odnos prema njemu. on je za mene kancer kkp i srpske kosarke i treba ga odstraniti. a nije bas da svi seru po OKINSu... ti si u vecini. velikoj.

cemu sluzi ova izjava nakon pobede nad buducnosti i poraza fmpa ? kakav zeleznik ? ko ga pominje, ko ga razmatra, osim sto se OKINSu vrzma po glavi ? kao i mnoge druge fix ideje nastale iz njegove paranoje i manije gonjenja.

f4 ce biti u laktasima. ako ne bude tamo bice u pioniru. e ako bude u pioniru, treba se zapitati zasto se igra na partizanovom domacem terenu. a nece. on ce u tom slucaju da cuti k`o qrva a i svima drugima ce bude lepo.

dule vujosevic najtrofejnici trener u istoriji kancer Partizana. evome ne treba komentar. a to da je upropastio srpsku kosarku to je nemoguce jer nije bio u mogucnosti da je upropasti. a i pitanje upropascavanja je toliko slozeno i ukljucuje toliko faktora, a ako je dule i jedan od faktora, on je sigurno svetlosnim godinama iza onih glavnih faktora propasti, a to su neodazivanje najboljih igraca, rano odustajanje od reprezentacije igraca, trtomudjenje mnogih kosarkaskih trenera i strucnjaka, sujeta uglednih srpskih trenera, stanc skola iz zeleznika...

a sto se tice paranoje DV...godinama gani pricaju kako zbog sistema ne mogu u el jer ne mogu od Partizana. vise puta su menjani sistemi za kvalifikovanje. Svaki je bio dobar, ali njima ocigledno nije bio nikad dobar jer je Partizan bio bolji uvek. i posle mnogo godina dosli smo do najnovijeg sistema, a to je da postoje 2 mesta za el, pa ko bude prvi u ligi i ko osvoji aba ligu idu u el. i bas slucajno prve sezone nakon uvodjenja novih pravila fmp ima duplo veci budzet od Partizana. i sad kao to je slucajno. zasto utakmicu Partizana i fmp-a nisu sudile srpske sudije? nego su sudili pukl, cg radovic i vojinovic. sta imaju srpsku utakmicu da sude sudije iz drugih drzava? jel to opet ganska prica o partizanovim sudijama? ko je odlucio da sude hrvat i cg? i to je kao slucajno. naravno da nije. dule ima itekako razloga da sumnja da postoje razni dogovori na raznim nivoima, jer postoje, jer je svasta preziveo svih ovih godina. gansko spletkarenje je realnost.

Poslednja izmena:
Ocekivan epilog, Igokea je samo overila prvo mesto i EL . Ova dva poslednja meca su samo pokazala da je Zvezda precenjena a i pre ta dva meca sam sumnjao da imaju sanse protiv Igokeje. Realno do kraja Zvezda ima najbolji raspored i sanse da zadrzi tu drugu poziciju dok Partizan ima nekoliko teskih utakmica pre svega na strani vec sledece kolo protiv Radnickog koji se bori za 4 mesto zatim Cedevite a tu je i medjusobni okrsaj sa Zvezdom.Kuci igra sa Igokeom ali mislim da ovi i nece imati toliki motiv jer su obezbedili prvu poziciju.
Sto se tice 4 mesta i poslednjeg ucesnika F4 .Buducnost nema sanse jer imaju najtezi raspored,najbolje sanse ima Cedevita koja sada ima dva vezana gostovanja ali posle im sledi laksi raspored.Radnicki je nepredvidljiv i mec sa Partizanom je mozda i kljucan u borbi za F4 jer ukoliko izgube nemaju sanse jer i raspored je nezgodan a Cedevita je bolja u medjusobnom skoru.
U svakom slucaju F4 ce biti najinteresantniji do sada jer jedan autsajder je ucesnik EL i moze da igra potpuno rastereceno dok preostala tri tima imaju imperativ osvajanja kako bi spasili sezonu.Zvezda i verovatno Cedevita zbog budzeta i instant timova koje su kreirali zbog rezultata dok Partizan zbog cinjenice da vecina mladjih igraca ima ugovor na tri godine samim tim projektovana njihova prodaja je nakon sledece sezone. Neigranje EL sledece sezone bi doprinelo daljem produbljivanju krize a igraci bi imali manju vrednost na trzistu .

a u medjuvremenu prosto-prosirena ekipa iz bosanskog sela dominira ligom i delje oba giganta gde ih vidi..

ovo je sustina, a to sve o cemu pises ti ( rough collie ), su bas te gluposti koje se podvaljuju, da bi se maskirala, jednostavna ali prilicno brutalna sustina.

time sto je trener uspeo da uzme titule sa ubedljivo najjacim timovima ( a 5 godina bio poslednji u EL ), sam se bavio ranije i vise necu.

ovo je sustina, a to sve o cemu pises ti ( rough collie ), su bas te gluposti koje se podvaljuju, da bi se maskirala, jednostavna ali prilicno brutalna sustina.

time sto je trener uspeo da uzme titule sa ubedljivo najjacim timovima ( a 5 godina bio poslednji u EL ), sam se bavio ranije i vise necu.

znaci dule, todoric i danilovic manipulisu navijacima, serviraju im laznu pricu a sve da bi sakrili sta? ajde genije reci kad si tolko pametan i sve znas. ako ne kazes tu tvoju "brutalnu sustinu" sve sto si napisao ovde bice jedno obicno proseravanje.

a na drugima je da prosude ko pise gluposti.

fkq2.gif

Dule demonstrira nebeski horog.:super:

znaci dule, todoric i danilovic manipulisu navijacima, serviraju im laznu pricu a sve da bi sakrili sta? ajde genije reci kad si tolko pametan i sve znas. ako ne kazes tu tvoju "brutalnu sustinu" sve sto si napisao ovde bice jedno obicno proseravanje.

a na drugima je da prosude ko pise gluposti.

Ono što izbegavaš da odgovoriš je činjenica da je trener oterao Andjušića, Miljenovića, a doveo "bombu" prelaznog roka. Čoveka koji ne može da se sastavi. Proglašavanje istog "bombom" je klasično vređanje inteligencije svakog navijača.

...dok preostala tri tima imaju imperativ osvajanja kako bi spasili sezonu.Zvezda i verovatno Cedevita zbog budzeta i instant timova koje su kreirali zbog rezultata dok Partizan zbog cinjenice da vecina mladjih igraca ima ugovor na tri godine samim tim projektovana njihova prodaja je nakon sledece sezone. Neigranje EL sledece sezone bi doprinelo daljem produbljivanju krize a igraci bi imali manju vrednost na trzistu .

ne bih rekao da je cedeviti neka presija za aba trofejom jer su oni trenutno poluraspali tim. naravno nece se raspasti klub, ali za ovu sezonu su zavrsili. nemaju ni tim ni sanse. za Partizanov tim sto si rekao stoji ali mislim da ce ubedljivo najveca frka biti fmp-u i covicu i vucicu, jer su sredili veliku kolicinu novca za tim da bi usli u tu ebenu EL, a jedna sansa im je otisla. sve sto je potrebno ce uciniti da osvoje aba ligu. tu sumnje nema. ako na f4 kojim slucajem budu u polufinalu ili finalu igrali KKP ili fmp srpske sudije nece suditi sigurno, mozda bude 1 od 3. to je prva stvar koju ce srediti. isto tako i ako kkp i igokea budu polufinalni par to odgovara ganima i vec nakon polufinala mogu biti ucesnik EL, ne moraju da osvoje trofej.a kolko se secam u zadnjih nekoliko godina u kupu je uvek Partizan igrao u polufinalu sa najjacom ekipom a gani sa onom slabijom koja se provukla u polufinale.

napisao sustinu, pa je posle citirao, sta treba, da napisem vecim slovima ? da obojim ?

to oko podvaljivanja gluposti sam mislio na clanove uprave oba giganta. ti ih samo siris.

koju si ti sustinu napisao? ovu baljezgariju da je dule kancer Partizana i srpske kosarke? to je ta sustina?

reci bre koja je to "brutalna sustina" i zbog cega dule, todoric i danilovic manipulisu navijacima Partizana. reci jasno, kriju ovo, uradili su ovo.

Ono što izbegavaš da odgovoriš je činjenica da je trener oterao Andjušića, Miljenovića, a doveo "bombu" prelaznog roka. Čoveka koji ne može da se sastavi. Proglašavanje istog "bombom" je klasično vređanje inteligencije svakog navijača.

ej dosadio si vise sa tim tvojim andjusicem. a miljenovic ne igra ni kod mute. dokle mislis vise da pljujes duleta? sta ne valja ti dule, malo je osvojio sta, odveo srpsku ekipu na NBA turneju. i sad ti i takvi kao ti dajete sebi za pravo da coveka koji je toliko ucinio za klub pljujete najvulgarnije i nazivate svakakvim imenima. pa da nista nije osvojio ne bi trebali tako da ga mrzite, a kamoli sto je covek najtrofejniji trener kluba za koji navijate.

Poslednja izmena od moderatora:
ne bih rekao da je cedeviti neka presija za aba trofejom jer su oni trenutno poluraspali tim. naravno nece se raspasti klub, ali za ovu sezonu su zavrsili. nemaju ni tim ni sanse. za Partizanov tim sto si rekao stoji ali mislim da ce ubedljivo najveca frka biti fmp-u i covicu i vucicu, jer su sredili veliku kolicinu novca za tim da bi usli u tu ebenu EL, a jedna sansa im je otisla. sve sto je potrebno ce uciniti da osvoje aba ligu. tu sumnje nema. ako na f4 kojim slucajem budu u polufinalu ili finalu igrali KKP ili fmp srpske sudije nece suditi sigurno, mozda bude 1 od 3. to je prva stvar koju ce srediti. isto tako i ako kkp i igokea budu polufinalni par to odgovara ganima i vec nakon polufinala mogu biti ucesnik EL, ne moraju da osvoje trofej.a kolko se secam u zadnjih nekoliko godina u kupu je uvek Partizan igrao u polufinalu sa najjacom ekipom a gani sa onom slabijom koja se provukla u polufinale.

Partizan protiv Zvezde svakako igra u polufinalu i to izbeci ne moze na F4 jedino ako padne na 4 mesto a za to su male sanse.Cedevita jeste u losoj formi i krizi ali dosta je tu ulozeno para, najveci budzet i sada gledaju da kresu primanja igraca medjutim po njihovim izjavama se vidi da ce sve karte baciti na F4.
Njihov finansijer Tedeski je jedan od bogatijih ljudi u regionu .Jucerasnji mec su dobili tako sto su sudije dobro ostetile Olimpijiu sudile dve tehnicke kada se lomio rezultat.Najbitnije pitanje je gde ce se organizovati F4 jer plasman je samo jedan od kriterijuma tako moze biti i u Zagrebu.Ne treba zaboraviti i da se klubovi i dalje mogu pojacavati.

A ne treba zaboraviti da se i svima forma može promeniti još dvaput do fajnal-fora i da je glupo sada pričati o tome. Naše je da napredujemo i uguzimo se na drugo mesto, i onda makar sa kvalifikacijama za EL u džepu da probamo osvojiti pehar. Sve ostalo je drvljenje trenutno.
Najpoštenije je da F4 dobije neutralni grad. Sve ostalo je neregularno, i moglo je proći dok se igralo za prestiž, sada više ne.

ej dosadio si vise sa tim tvojim andjusicem. a miljenovic ne igra ni kod mute. dokle mislis vise da pljujes duleta? sta ne valja ti dule, malo je osvojio sta, odveo srpsku ekipu na NBA turneju. i sad ti i takvi kao ti dajete sebi za pravo da coveka koji je toliko ucinio za klub pljujete najvulgarnije i nazivate svakakvim imenima. pa da nista nije osvojio ne bi trebali tako da ga mrzite, a kamoli sto je covek najtrofejniji trener kluba za koji navijate.

Hoćeš da budeš kao cigani? Eh kad smo mi ovo, eh kada smo mi ono. I Kosta je lepo pitao, kako to da se stalno igra EL, a nema sponzora. I ove sezone dolazi do izražaja pljačka i otimačina od prethodnih godina, po ovom timu se vidi. Dovoljno je pogledati kakav je tim napravio. I ako jepo tebi ovaj Francuz bomba i vrhunski igrač, onda ja jednostavno nemam reči. Napravili su od tima najobičnije zabavište i ništa ove sezone neće napraviti, zbog trenerovih s.ranja, kompleksa i sličnih stvari. Ne valja Andjušić, ne valja Vujanić, ne valja Miljenović. Nego šta će trener da radi kada na kraju sezone ode Lučić, koji je prerastao Partizan? S kim će onda da igra? Sa onom "bombom" što ju je doveo.

Mi smo prosle sezone imali poprilicno skup roster i progutali smo ladan **** u Evroligi, ispusili u ABA, a domacicu smo spasili posle one ludacke igre Andjusica u kupu i sto nas je onaj mali crnja u minut do 12 povadio na 1-ci...
U zadnje dve sezone sa VJ mi smo ulagali poprilican novac, dovodili jako skupe strance (Kurta, Lou), ali to rezultatski nije ispraceno...
U isto vreme, nismo razvili nijednog igraca koga bismo prodali, a bisage su se ispraznile...
E, zato je vracen Dule, zato je napravljen ovaj tim, da se razvijaju igraci i da se prodaju, kako bi klub mogao da funkcionise...

a ovo je samo ove nedelje, drugi javni poziv covicu da se zajedno valjaju u blatu. sreca pa je coki zauzet fudbalom i sto mu stuca basket, inace bi opet imali to " zadovoljstvo " da utvrdjujemo ko ima roming, a ko ne i ko moze da pusi stojeci.

a u medjuvremenu prosto-prosirena ekipa iz bosanskog sela dominira ligom i delje oba giganta gde ih vidi. ali sto bi se bavili time, kad mozemo lepo da pricamo o romingu i cokijevim finansijskim egzibicijama.

Ajde ne lupetaj više i ne piši gluposti. Diviš se klubu čiji gazda je predsjednik RS. Čiji narod grca u neimaštini i odvaja za tu njegovu zajebanciju. Oladi malo stručnjak i ne diži tenzije bez potrebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back