Normalno da ću da branim Jovanovića, i uvek ću ga braniti, on je bio naš trener, a ja sam navijač, što ne znači da je bio lišen svake kritike, ali sigurno neću navijati za mafijaše pljuvatore i idiote poput tebe a protiv njega. O svršavanju na Vujoševića da ne pričam, tu je sve crno na belo napisano šta mislim, ali i njega ću da branim od tebe i tvojih stručnih komentara. Struku si dokazao sa "ne zaslužuje da se odgovori", uvek kad ostaneš bez argumenata počneš da pričaš kako su drugi glupi, a ti pametan.A zapravo je genijalno pričati kako je Filip Čović bolji košarkaš od Vestermana, ne ponuditi ni jedan jedini argument, i onda drugom pričati da priča gluposti.
Zato si ti zlata vredan na ovom forumu. Svuda treba neko da izazove reakcije drugačije od ordinarnih i uobičajenih, i zato se ja uvek zalažem za tebe. I tebe ću da branim.![]()
Pa evo koliko ti znas.
Vesterman ABA liga.........6.8 poena sut za dva 43% , sut za tri 20%, sut za jedan 71% , broj skokova 2,8 asistencija 2,1 gresaka 2,6, ukradenih lopti 1,2
prosecan indeks korisnosti 5,5.......
I od ovoga je tesko biti bolji?
Filip Covic je otisao iz Zvezde posle 3 utakmice u ABA ligi.....ako se ne racuna utakmica protiv Olimpije gde je usao na dva minuta sa svim praznim statistickim kategorijama, onda je situacija sledece
Covic ABA liga 6 poena sut za dva 75% sut za tri 25% sut za jedan 50%, broj skokova 0, asistencija 2, ukradene lopte 0,5, gresaka 0
prosecan indeks korisnosti 4
U tom periodu su igrali prosecno: Vesterman 25 minuta, Covic 17 minuta.......Veoma usporediva statistika.
Jos kad na tu statistiku dodas da je Vesterman skoro 2m a Covic tek 180.......
Ali da, Vesterman je potencijal.
Je.b`o ga njegov potencijal kad ne moze da ima bolju statistiku od Covica!
Ali ako ti kao strucnjak kazes da je bolji, onda mora da je tako.......

Sad ce on to da pokaze, samo tetki da odnese lek!
Svaki moj komentar je AGRUMENT za tebe, posto predstavlja jednu dobru skolu kosarke za tebe.
Poslednja izmena od moderatora:
A zapravo je genijalno pričati kako je Filip Čović bolji košarkaš od Vestermana, ne ponuditi ni jedan jedini argument, i onda drugom pričati da priča gluposti.