crni lepotan
Elita
- Poruka
- 21.393
Koliko smo bacili lopti na obruč, a nijednu nismo zakucali. Čemu to? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zofre je dobar, ali je Bertans u nekom zescem kanalu...
Pa ima i do ubijanja i treninga, ima i do nezrelih igrača, ali meni izgleda najviše da smo još nedefinisani i stalno u nekom raskoraku. Evo sad je došao Lavernj i uključuje se polako, tačno se vidi koliko se menja tim, minutaža, uloge... menja se i konfiguracija tima, eksperimentiše puno, rotacija do mile volje, centri a najviše Milutinov gube minute u odnosu na pre. Ma, totalno nedefinisani još uvek. Šta će biti na kraju pitajboga.crni lepotan:Sve se nešto nadam da ih Dule ubija treninzima, ne bi li podigrao formu za kup i kasnije F4, pa da zato ne mogu da se sastave
Слажем се.Nije štos u pojedincima, mi jednostavno nemamo igru i onda se tu manje iskusni igrači teže snalaze (Bogdan, Leo, Betrans...). Igramo na Luču i Budalu i silinu Gordona i to je sve... Sve se nešto nadam da ih Dule ubija treninzima, ne bi li podigrao formu za kup i kasnije F4, pa da zato ne mogu da se sastave, ali bojim se da nisam u pravu![]()
У овом тиму чини ми се једино (у нападу) Лучић вреди .Има и улаз и скок и солидан шут.
"Zar Partizanu treba marketing? Ljudi ne znaju ko je Partizan, koje rezultate postiže? Nemojte da se zavaravamo da državna firma ne može da bude sponzor, a da tamo neko ne klimne glavom", dodao je Danilović.
Miroslav Raduljica je jedan čudan momak, koji nije imao gde da igra pre nego što ga je doveo Partizan.
Kosta, u pravu si...
To me podseca kao kad moj ortak upadne u neki klub i ceka da mu neka zenska pridje, zato sto je umislio da je faca...
Danilovica izuzetno respektujem, za mnoge stvari je u pravu, ali mu ova prica o sponzorstvu ne pije vodu...
Keeper, objasni mi kako klub koji je igrao F4 pre tri sezone, sada se jedva bori za golu egzistenciju?
Zasto taj uspeh nije naplacen?.
I privatno sponzorstvo, neko veće, može da znači da će firma da traži mesta u upravnom odboru, da želi da se pita. Ko je lud da ti sipa neke veće novce samo reklame radi? Ko je lud da ti sipa novce a ti da radiš sa njima šta hoćeš?Mislim i da malo brkas privatno sponzorstvo sa privatizacijom...
To jednostavno nije isto....
Ko kaže da nije, jesmo li imali više para sezonu posle? Prepoznali su nas na jedvite jade i dali nešto jaču kintu, obećali halu. Kintu za Veselog smo dobili tek za prošlu sezonu. Potpuno je nebitno da li je to inicirala država ili Danilović, jer kao što rekoh, kad se radi o državi ovde, svejedno je koliko ti juriš devojku i koliko cimaš za rukav, sve zavisi od interesa klike na vlasti. Prosto, napravili smo rezultat koji je odjeknuo, i morali su da kapnu više.