KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A otkud ti znaš da nije bilo mesta za njega? Jel pouzdano znaš da je on želeo da se vraća u formu baš kod nas, kad se prelama teška sezona? Ili smo mi želeli možda njega ali je njemu bolje da se vraća polagano u formu u Megi mesto da gine na terenu sa nama?
Prilagođavaš sve što čuješ da bi dokazivao sebi neke tvrdnje koje si unapred formirao. I ako nisi znao, Partizan je odavno privatna prćija Danilovića i Vujoševića. Zato je bio na vrhu, a ako bude na dnu, i to će biti zbog toga. Dobro jutro, ja skuvo kafu...

On je potisao ugovor sa Mega Vizurom.
Tacka.
Partizan je SVOG igraca, reprezentativca, trebao SAM javno zvati da dodje u klub, trenira, vrati formu.
Tako to rade ozbiljni klubovi.
Ne daju da im igraci kao sto su Kecman i Bozic odu iz kluba.
Mada, kad se bolje pogleda....
Partizan da je iole ozbiljan klub , na klupi ne bi imao Vujosevica.

ih sad ti siris pricu na keca, peru, raska... sta bi bilo kad bi kkp bio veliki klub...

u celoj situaciji meni je novicina karijera ( a sad o njemu pricamo ) najbitnija. a iz tog ugla, ne treba njemu nista da se ubacuje u ovo vrzino kolo.

Ne sirim ja pricu na njih, nego ja smao potvrdjujem da je Partizan privatna prcija pomenutih, i navodim primere zasto je to tako.

On je potisao ugovor sa Mega Vizurom.
Tacka.
Partizan je SVOG igraca, reprezentativca, trebao SAM javno zvati da dodje u klub, trenira, vrati formu.
Tako to rade ozbiljni klubovi.
Ne daju da im igraci kao sto su Kecman i Bozic odu iz kluba.
Mada, kad se bolje pogleda....
Partizan da je iole ozbiljan klub , na klupi ne bi imao Vujosevica.

Otkud ti znaš da ga Partizan nije zvao da dođe?
Tačka.
Jel ima Veličković svoju volju i na kraju krajeva, svog menadžera koji je najuticajniji u Evropi, jel imaju oni svoju volju i jel ti znaš šta su oni želeli?
Tačka.

A ako su Kecman i Katić pušteni tek tako, to se može podvesti pod lošu procenu da oni neće trebati mladom timu, ali treba znati i da su ti igrači duplo skuplji od nekih od tih klinaca, tako da, treba i to uzeti u obzir. Mi baš i ne znamo šta je dovelo do toga da oni odu od nas.

Sve što ti pričaš je ponavljanje tvojih predubeđenja, raspravljaš se maltene sam sa sobom, pokušavaš da se potvrdiš non-stop. Tako da, malo je uludo, al' da ne bude da ti niko ništa nije rekao. ;)

ebo mater, evo ne mrzi me, ja cu da napisem, a moderatori ako me se sete, pa stave ovo kao sticky temu. sete...

PRAVILA ULASKA NA NEKI FORUM

1. forum se prvo CITA. nekoliko dana. vidi se kakva je diskusija, ko su glavni plejeri i kakvi su.

2. uvodni post; dobar dan, ja sam taj i taj, interesuje me/pratim/volim temu o kojoj se ovde prica i nadam se da cemo se lepo druziti.

3. i dalje uvodni postovi: izlazes svoja misljenja u blazoj i neizazivackoj formi, ne konfrontiras se sa starijima na forumu ( za sada ), ne dajes povoda da te neko atakuje. ako te neko ipak napadne, znaci da hoce da se qrci, odgovaras odmah, jako, ali bez prljavstine, jer ce mod uvek pre tebe nego ovog koga zna.

4. gradis polako svoj lik i delo, ljudi su te vec upoznali, prihvatili ( odobravali ili ne tvoje stavove ), pricas sa njima, otvoreno i bez foliranja.

5. stara si qka, moz da radis sta hoces, dok te ne uhvate i posalju u banovinu. kad se vratis, kazes, boli me uvo, bas sam i hteo malo da odmorim.

a mozes i da uletis kao serif, da probas da se nesto qrcis, pa kad vidis da te niko ne ebe 5%, da se izgubis, kao puvanjak. ili da nastavis da budes bezobrazan dok te modovi ne regulisu.

Слажем се да је за Новицу боља варијанта да се ЛАГАНО враћа у форму МВизура(или тако неки клуб).
Код нас да је дошао и да не игра пуном снагом ,каквих има,доживео би и звиждуке.Једино не мора да запне у купу;)
Без обзира какав је ДВ човек,оно у КГ је било баш ружно.А Мута је доказано...провокатор...

to znaju svi pametni, nema potrebe dokazivati. a ovoj derviskoj djeci, koja to ne znaju, to i mnogo sta drugo, ne bi mogao dokazati nikako. oni veruu. tako da je dzabe i mlatiti se s` tim.

Sad gledam sajt b92, pa mi pade na pamet.
Zvezda je igracki evidentno jaca od Partizana.
To je cak po tvrdjenju i ovih ovde i Radnicki.
Mega Vizura sa Velickovicem i ovim sastavom, i prednoscu na klupi, je takodje favorit u odnosu na Partizan.

Pa se upitah. Ko je jaci, Partizan ili Vojvodina, za to cetvrto mesto koje vodi u ABA ligu?
Nisam gledao Vojvodinu ove godine, pa zato pitam vas koji mozda jeste.

А Мута је доказано...провокатор...

mislim da se ne mirisu od vremena buducnosti. muta je bio glavni trener, dule mu bio pomocnik pola sezone. dule je tad bio totalno van svih kombinacija a muta je bio glavni domaci trener. razisli su se, a od tada su se stvari promenile. dule je postao megabitan, a muta sporedan. plus muta pati jer je zbog neuspeha u el oteran iz Partizana (uz dobranu pomoc tadasnje javnosti) a za jos gori rezultat u el dule nije. a i njegov tim je otisao na f4, a sve zasluge je pokupio milovan bogojevic kime. u mutino vreme top16 je bio nesto najnormalnije. sad je top 16 nesto ne znam sta. ima razloga da muta bude ogorcen, bilo je tu dosta nepravde od strane Partizana i javnosti. Ali mora i on malo da oladi, sto je bilo bilo je.

]hickok sigurno nije gan,[/B] ali ovaj zoki je sumnjiv na2. ako si Partizanovac ne mozes da prezires Duleta pa ne znam sta da je uradio...a kamoli sto je najtrofejniji trener u istoriji kluba. Partizan je sa njim postao prva srpska ekipa koja je otisla na NBA turneju. I mene dule nervira kad krene sa neojugoslovenstvom i jsd, ali svako objektivan mora da ima postovanja za sve sto je covek uradio za klub. kao uostalom i danilovic, koji mu takodje ne valja. mozda bi zoki voleo borisu vukovica ili ivicu dacica zvezdasa za predsednika ko zna.

Ni za prvi april. ni za milion eura.

mislim da se ne mirisu od vremena buducnosti. muta je bio glavni trener, dule mu bio pomocnik pola sezone. dule je tad bio totalno van svih kombinacija a muta je bio glavni domaci trener. razisli su se, a od tada su se stvari promenile. dule je postao megabitan, a muta sporedan. plus muta pati jer je zbog neuspeha u el oteran iz Partizana (uz dobranu pomoc tadasnje javnosti) a za jos gori rezultat u el dule nije. a i njegov tim je otisao na f4, a sve zasluge je pokupio milovan bogojevic kime. u mutino vreme top16 je bio nesto najnormalnije. sad je top 16 nesto ne znam sta. ima razloga da muta bude ogorcen, bilo je tu dosta nepravde od strane Partizana i javnosti. Ali mora i on malo da oladi, sto je bilo bilo je.

Koliko sam ja čuo iz više čaršijskih izvora, Dule i Muta su pili kafu pred utakmicu u ponedeljak, u Mutinom kultnom kafiću. Ne znam, da uposlimo Neozbiljnog da istraži? :lol:

Vojvodina je favorit u odnosu na nas, to je jasno svima, posebno sada kada su doveli majstorski projekat velikog trenera Svetislava Pešića, a tu mislim svakako na Filipa Čovića, koji je veći talenat od Cvetkovića i Nedovića.

Partizan je koliko znam na gostovanjima gubio od Solnoka, Sirokog.........Nesto ne mislim da su te ekipe jace od Vojvodine.

A so se Covica tice, mozda su Gordic i Vesterman bolji materijal za kosarkasa, ali to JOS nisu potvrdili.

Apsolutno NETACNO, Mutu tad nije niko "oterao" nego je pobegao kao pi... i niko nije "pokupio zasluge" nego je covek seo sa momcima, popricao, i momci su vezali OSAM POBEDA, mislim da su do tad imali sve poraze, reci mi kad je Dule imao sve poraze a nije smenjen???

Apsolutno NETACNO, Mutu tad nije niko "oterao" nego je pobegao kao pi... i niko nije "pokupio zasluge" nego je covek seo sa momcima, popricao, i momci su vezali OSAM POBEDA, mislim da su do tad imali sve poraze, reci mi kad je Dule imao sve poraze a nije smenjen???

muta je te sezone dok je bio trener osvojio 2 pobede i recimo 5-6 poraza (slobodno neka me neko ispravi ako je mala razlika u pobedama i porazima). zato je podneo ostavku, tj javnost i klub su ga naterali da je podnese. to se prosto ocekivalo od njega. bogojevic ga je zamenio, nasledio je tim koji je muta utrenirao, i uz dosta srece u osmini i cetvrtini finala el odveo ekipu na f4, gde se nisu proslavili. dule je takodje vise sezona zavrsio sa samo 2 pobede u el, ukljucujuci i ove, pa nije otisao iz kluba niti je podneo ostavku. situacije nisu iste a ni javnost se u slucaju duleta nije ponasala kao u slucaju mute. prosto, u mutino vreme javnost je tadasnji rezultat smatrala smakom sveta. javnost duletove visegodisnje neuspehe u el nije uoste toliko kriticki dozivela. muta je zbog jedne sezone oteran a za identicne visegodisnje neuspehe u el dule je imao punu podrsku. po mom misljenju klub je imao daleko vise razumevanja za duletove neuspehe nego mutine, i mislim da je bio nepravedan prema muti.

a to pitanje koje si mi postavio, "kad je Dule imao sve poraze a nije smenjen??? ", preformulisi jer je nerazumljivo?

Poslednja izmena:
Partizan je koliko znam na gostovanjima gubio od Solnoka, Sirokog.........Nesto ne mislim da su te ekipe jace od Vojvodine.
Partizan je i igrao sa CSKA i Barselonom na jednu loptu pa to ne znači da bi mogao da osvoji španski Kup za koji dan.
Ali po tvom računanju možda i znači. :lol:

Jesi svestan da postoji trenutna forma, fizičko i psihičko stanje, inspiracija, premlad tim koji previše oscilira, gde su pozitivne amplitude dovodile do velikih partija protiv višestruko snažnijih rivala, a negativne, posle ogromnog trošenja, do poraza protiv slabijih ali inspirisanijih protivnika kao što je Solnok, ili nerealno visokih poraza od Igokee i tvoje Zvezda Telekom Čove . Ali neka. Samo stručno. Kole. :lol:

A što se Čovića tiče, jedino što je potvrđeno njime je da tvoj idol Svetislav voli da uzme pare i da će da radi sve za pare, pa i da pušta Fiću kojem je nekoliko meseci trebalo da ga Ražnatović uvali u Vojvodinu. Jer ga niko u životu nije hteo osim tatinih trenera, Klipe, Petrovića, Pešića i tako tih. :lol:
Samo stručno !

Poslednja izmena:
Partizan je i igrao sa CSKA i Barselonom na jednu loptu pa to ne znači da bi mogao da osvoji španski Kup za koji dan.
Ali po tvom računanju možda i znači. :lol:

Jesi svestan da postoji trenutna forma, fizičko i psihičko stanje, inspiracija, premlad tim koji previše oscilira, gde su pozitivne amplitude dovodile do velikih partija protiv višestruko snažnijih rivala, a negativne, posle ogromnog trošenja, do poraza protiv slabijih ali inspirisanijih protivnika kao što je Solnok, ili nerealno visokih poraza od Igokee i tvoje Zvezda Telekom Čove . Ali neka. Samo stručno. Kole. :lol:

A što se Čovića tiče, jedino što je potvrđeno njime je da tvoj idol Svetislav voli da uzme pare i da će da radi sve za pare, pa i da pušta Fiću kojem je nekoliko meseci trebalo da ga Ražnatović uvali u Vojvodinu. Jer ga niko u životu nije hteo osim tatinih trenera, Klipe, Petrovića, Pešića i tako tih. :lol:
Samo stručno !

O cemu ti pricas?
Kakve veze ima Pesic sa bilo cim u ovoj temi?
Ja TVRDIM.............Da moram da biram petorku koja bi igrala u moj zivot, na mestu pleja ne bi igrali ni Vesterman ni Gordic, vec bi pre njih dao poverenje Filipu Covicu.
To sto je Vesterman mlad i perspektivan, a sto Partizan nije imao para da kupi nekog igraca pa je kupio Gordica je nesto sasvim drugo.

A ako vec pominjes Pesica, to je svakako najbolji nas trener istoriji, ustvari odmah iza Aleksandra Nikolica, nesto ispred Zeravice.

Pešić ima veze da bih se sprdao sa tobom, pošto za bolje nisi. Naravno da ćeš stajati iza izbora svog omiljenog trenera i gazda Čove, nema veze što Filip može da sanja o utakmicama koje je Vesterman igrao u Evroligi, što nikad neće deliti onakve asistencije, davati ključne koševe i razigravati svoju ekipu na taj način. Nema veze, on bi igrao kod tebe, Čove i Svetislava, a Vestermana ko šiša, eno nek ga traži CSKA il ko već. :lol:

Pešić ima veze da bih se sprdao sa tobom, pošto za bolje nisi. Naravno da ćeš stajati iza izbora svog omiljenog trenera i gazda Čove, nema veze što Filip može da sanja o utakmicama koje je Vesterman igrao u Evroligi, što nikad neće deliti onakve asistencije, davati ključne koševe i razigravati svoju ekipu na taj način. Nema veze, on bi igrao kod tebe, Čove i Svetislava, a Vestermana ko šiša, eno nek ga traži CSKA il ko već. :lol:

Retko gl.up komentar.
Ili se u nasem narodu ispravnije kaze "gusto gl.up"?
Ne zasluzuje ni da se odgovori.

Posebno ne onome ko je cele godine branio Jovanovica i ko svrsava na pomen Vujosevica(u prevodu sa kosarkom nema blage veze).

Poslednja izmena:
Normalno da ću da branim Jovanovića, i uvek ću ga braniti, on je bio naš trener, a ja sam navijač, što ne znači da je bio lišen svake kritike, ali sigurno neću navijati za mafijaše pljuvatore i idiote poput tebe a protiv njega. O svršavanju na Vujoševića da ne pričam, tu je sve crno na belo napisano šta mislim, ali i njega ću da branim od tebe i tvojih stručnih komentara. Struku si dokazao sa "ne zaslužuje da se odgovori", uvek kad ostaneš bez argumenata počneš da pričaš kako su drugi glupi, a ti pametan. :lol: A zapravo je genijalno pričati kako je Filip Čović bolji košarkaš od Vestermana, ne ponuditi ni jedan jedini argument, i onda drugom pričati da priča gluposti.

Zato si ti zlata vredan na ovom forumu. Svuda treba neko da izazove reakcije drugačije od ordinarnih i uobičajenih, i zato se ja uvek zalažem za tebe. I tebe ću da branim. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back