zokiloki
Domaćin
- Poruka
- 3.603
rekoh tamo, da ponovim ovde, novica je u ovom trenutku i situaciji, izabrao najbolje za sebe. sve najbolje ubici zelim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A otkud ti znaš da nije bilo mesta za njega? Jel pouzdano znaš da je on želeo da se vraća u formu baš kod nas, kad se prelama teška sezona? Ili smo mi želeli možda njega ali je njemu bolje da se vraća polagano u formu u Megi mesto da gine na terenu sa nama?
Prilagođavaš sve što čuješ da bi dokazivao sebi neke tvrdnje koje si unapred formirao. I ako nisi znao, Partizan je odavno privatna prćija Danilovića i Vujoševića. Zato je bio na vrhu, a ako bude na dnu, i to će biti zbog toga. Dobro jutro, ja skuvo kafu...
ih sad ti siris pricu na keca, peru, raska... sta bi bilo kad bi kkp bio veliki klub...
u celoj situaciji meni je novicina karijera ( a sad o njemu pricamo ) najbitnija. a iz tog ugla, ne treba njemu nista da se ubacuje u ovo vrzino kolo.
On je potisao ugovor sa Mega Vizurom.
Tacka.
Partizan je SVOG igraca, reprezentativca, trebao SAM javno zvati da dodje u klub, trenira, vrati formu.
Tako to rade ozbiljni klubovi.
Ne daju da im igraci kao sto su Kecman i Bozic odu iz kluba.
Mada, kad se bolje pogleda....
Partizan da je iole ozbiljan klub , na klupi ne bi imao Vujosevica.
Za Pekovica, da odrzava formu je bilo mesta u Partizanu ,dok za Velickovica da udje u formu NIJE?
Ne sirim ja pricu na njih, nego ja smao potvrdjujem da je Partizan privatna prcija pomenutih, i navodim primere zasto je to tako.
Zoki, sad si ganci, izgleda
Šta sve neću pročitati...
to znaju svi pametni, nema potrebe dokazivati. a ovoj derviskoj djeci, koja to ne znaju, to i mnogo sta drugo, ne bi mogao dokazati nikako. oni veruu. tako da je dzabe i mlatiti se s` tim.
А Мута је доказано...провокатор...
]hickok sigurno nije gan,[/B] ali ovaj zoki je sumnjiv na2. ako si Partizanovac ne mozes da prezires Duleta pa ne znam sta da je uradio...a kamoli sto je najtrofejniji trener u istoriji kluba. Partizan je sa njim postao prva srpska ekipa koja je otisla na NBA turneju. I mene dule nervira kad krene sa neojugoslovenstvom i jsd, ali svako objektivan mora da ima postovanja za sve sto je covek uradio za klub. kao uostalom i danilovic, koji mu takodje ne valja. mozda bi zoki voleo borisu vukovica ili ivicu dacica zvezdasa za predsednika ko zna.
mislim da se ne mirisu od vremena buducnosti. muta je bio glavni trener, dule mu bio pomocnik pola sezone. dule je tad bio totalno van svih kombinacija a muta je bio glavni domaci trener. razisli su se, a od tada su se stvari promenile. dule je postao megabitan, a muta sporedan. plus muta pati jer je zbog neuspeha u el oteran iz Partizana (uz dobranu pomoc tadasnje javnosti) a za jos gori rezultat u el dule nije. a i njegov tim je otisao na f4, a sve zasluge je pokupio milovan bogojevic kime. u mutino vreme top16 je bio nesto najnormalnije. sad je top 16 nesto ne znam sta. ima razloga da muta bude ogorcen, bilo je tu dosta nepravde od strane Partizana i javnosti. Ali mora i on malo da oladi, sto je bilo bilo je.
Vojvodina je favorit u odnosu na nas, to je jasno svima, posebno sada kada su doveli majstorski projekat velikog trenera Svetislava Pešića, a tu mislim svakako na Filipa Čovića, koji je veći talenat od Cvetkovića i Nedovića.
mislim da se ne mirisu od vremena buducnosti. muta je bio glavni trener, dule mu bio pomocnik pola sezone. dule je tad bio totalno van svih kombinacija a muta je bio glavni domaci trener. razisli su se, a od tada su se stvari promenile. dule je postao megabitan, a muta sporedan. plus muta pati jer je zbog neuspeha u el oteran iz Partizana (uz dobranu pomoc tadasnje javnosti) a za jos gori rezultat u el dule nije. a i njegov tim je otisao na f4, a sve zasluge je pokupio milovan bogojevic kime. u mutino vreme top16 je bio nesto najnormalnije. sad je top 16 nesto ne znam sta. ima razloga da muta bude ogorcen, bilo je tu dosta nepravde od strane Partizana i javnosti. Ali mora i on malo da oladi, sto je bilo bilo je.
Apsolutno NETACNO, Mutu tad nije niko "oterao" nego je pobegao kao pi... i niko nije "pokupio zasluge" nego je covek seo sa momcima, popricao, i momci su vezali OSAM POBEDA, mislim da su do tad imali sve poraze, reci mi kad je Dule imao sve poraze a nije smenjen???
Partizan je i igrao sa CSKA i Barselonom na jednu loptu pa to ne znači da bi mogao da osvoji španski Kup za koji dan.Partizan je koliko znam na gostovanjima gubio od Solnoka, Sirokog.........Nesto ne mislim da su te ekipe jace od Vojvodine.
Partizan je i igrao sa CSKA i Barselonom na jednu loptu pa to ne znači da bi mogao da osvoji španski Kup za koji dan.
Ali po tvom računanju možda i znači.
Jesi svestan da postoji trenutna forma, fizičko i psihičko stanje, inspiracija, premlad tim koji previše oscilira, gde su pozitivne amplitude dovodile do velikih partija protiv višestruko snažnijih rivala, a negativne, posle ogromnog trošenja, do poraza protiv slabijih ali inspirisanijih protivnika kao što je Solnok, ili nerealno visokih poraza od Igokee i tvoje Zvezda Telekom Čove . Ali neka. Samo stručno. Kole.
A što se Čovića tiče, jedino što je potvrđeno njime je da tvoj idol Svetislav voli da uzme pare i da će da radi sve za pare, pa i da pušta Fiću kojem je nekoliko meseci trebalo da ga Ražnatović uvali u Vojvodinu. Jer ga niko u životu nije hteo osim tatinih trenera, Klipe, Petrovića, Pešića i tako tih.
Samo stručno !
Pešić ima veze da bih se sprdao sa tobom, pošto za bolje nisi. Naravno da ćeš stajati iza izbora svog omiljenog trenera i gazda Čove, nema veze što Filip može da sanja o utakmicama koje je Vesterman igrao u Evroligi, što nikad neće deliti onakve asistencije, davati ključne koševe i razigravati svoju ekipu na taj način. Nema veze, on bi igrao kod tebe, Čove i Svetislava, a Vestermana ko šiša, eno nek ga traži CSKA il ko već.![]()