KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda ja na osnovu te tvoje logike ( koja nema veze s mozgom ) mogu reci da ti nisi pravi navijac jer ne dolazis u ledeni Pionir da gledas hokejase Partizana.

Sta mislis, ima li ljudi koji jednostavno ne vole fudbal? I koji zato ne dolaze na utakmice? Da li si pomislio o toj varijanti na primer?

Pa spomenuo sam i to, pre 6-7 godina kada je Partizan igrao lose u Evroligi 90% ovih sto danas dolaze tad nije dolazilo

Taj sto daje pare je simpatizer, a navijac je onaj sto navija (samo ti ime kaze)

120 evra je necija mesecna plata u Srbiji a 90% navijaca Partizana onih pravih spada u siromasnije slojeve drustva. Ako uzmemo u obzir da pravi navijaci bojkotuju NLB (sa punim pravom) onda dati 120 evra za 5 utakmica Evrolige je, slozices se, previse

Pravi razliku izmedju kopa i simpatizera

Tebi bas tesko ulazi u glavu?
Medju tim simpatizerima ( kako ih ti nazivas ) ima ljudi koji su odgledali toliko utakmica Partizana koliko ti neces za 3 zivota.
Pomislis da ljudi koji imaju na primer 35-40 godina, ili vise smatraju da ne prilici njihovim godinama da budu u tzv. kopu . I da je to meso za napaljenu balavurdiju poput tebe.
Drugo, ti kao "pravi navijac" i pripadnik kopa mozes kupiti sezonsku od tzv. vodja po mnogo nizoj ceni od 120 evra.

Tebi bas tesko ulazi u glavu?
Medju tim simpatizerima ( kako ih ti nazivas ) ima ljudi koji su odgledali toliko utakmica Partizana koliko ti neces za 3 zivota.
Pomislis da ljudi koji imaju na primer 35-40 godina, ili vise smatraju da ne prilici njihovim godinama da budu u tzv. kopu . I da je to meso za napaljenu balavurdiju poput tebe.
Drugo, ti kao "pravi navijac" i pripadnik kopa mozes kupiti sezonsku od tzv. vodja po mnogo nizoj ceni od 120 evra.

Zar ti stvarno mislis da 2000 ljudi prati Partizan 35-40 godina ? Ne zasmejavaj me, naravno da ima takvih ali mozda 50-ak u vr' glave

Opet kazem, sada je postalo IN ako ides na Partizanove kosarkaske utakmice, a koliko KK ne brine o svojim vernim navijacima pokazalo se posle plasmana na final four gde su sve karte podeljene sponzorima a pravi navijaci dobili mrvicu, zato je i bio onaj bojkot Grobara za odlazak u Pariz

Zar ti stvarno mislis da 2000 ljudi prati Partizan 35-40 godina ? Ne zasmejavaj me, naravno da ima takvih ali mozda 50-ak u vr' glave

Opet kazem, sada je postalo IN ako ides na Partizanove kosarkaske utakmice, a koliko KK ne brine o svojim vernim navijacima pokazalo se posle plasmana na final four gde su sve karte podeljene sponzorima a pravi navijaci dobili mrvicu, zato je i bio onaj bojkot Grobara za odlazak u Pariz

Gde sam ja to rekao da ih ima 2000-3000 koji toliko godina prate Partizan?
Samo pokusavam da ti docaram koliko si glup u stavu da si ti pravi navijac, a da mi koji smo na svakoj utakmici nismo pravi navijaci jer nismo u kopu. Znaci ko nije u kopu, ne priznaje se kao navijac. Ali ukapiraces jednom, kada te prodje ta klinacka zaslepljenost.
I oprosticemo ti sto nisi na svakoj utakmici jer nemas para za sezonsku.
Ali opet mi nije jasno kako ti kao "pravi navijac" nisi iskoristio sansu da kupis kartu po povlasceoj ceni za 40-50 evra kada se vec to moglo.

I jos u vezi karti za Pariz....da li si ti nesposoban pa ne mozes sam da nabavis kartu, pa mora klub da ti je nabavlja?
Ja sam u Parizu video gomilu ljudi koji su dosli da navijaju Partizan, sami organizovali put, sami nabavili karte, sve sami odradili. Nijednog trenutka nisu nista ocekivali od kluba. Jer u Pariz smo svi MI isli zbog Partizana, a ne Partizan zbog nas.
Vidis, ti svoju ljubav ka Partizanu hoces da naplatis. ja cu da budem "pravi navijac" ali hocu dzabe sezonsku, hocu karte za Pariz, hocu ovo, hocu ono.
A ja kao "nepravi navijac" ne trazim nista od toga. trazim samo da oni momci na terenu "izginu" za onaj grb i dres koji nose.

Poslednja izmena:
Taj sto daje pare je simpatizer, a navijac je onaj sto navija (samo ti ime kaze)

120 evra je necija mesecna plata u Srbiji a 90% navijaca Partizana onih pravih spada u siromasnije slojeve drustva. Ako uzmemo u obzir da pravi navijaci bojkotuju NLB (sa punim pravom) onda dati 120 evra za 5 utakmica Evrolige je, slozices se, previse

Pravi razliku izmedju kopa i simpatizera

Ako cemo tako da definisemo, onda su navijaci 10 puta manje bitni od tih simpatizera. Na kop dolaze socijale, a jos ako dobiju karte od kluba i zapale baklju, onda ne da pomazu, nego odmazu klub. Sto vise das para, bitniji si za klub. Znaci deda koji plati sezonsku ulaznicu je bitniji od nekog huligana koji je dobio kartu od Dzajica i Cvetkovica da huliganise stadion.

120 je jako malo, cak i za samo utakmice Evrolige. Najtrazenija karta za sportske dogadjaje u Srbiji nije karta za humanitarni koncert. Zato sto je cena sezonske karte jako mala, srpski sport je jadan.

Samo pokusavam da ti docaram koliko si glup u stavu da si ti pravi navijac, a da mi koji smo na svakoj utakmici nismo pravi navijaci jer nismo u kopu. Znaci ko nije u kopu, ne priznaje se kao navijac. Ali ukapiraces jednom, kada te prodje ta klinacka zaslepljenost.
Ali opet mi nije jasno kako ti kao "pravi navijac" nisi iskoristio sansu da kupis kartu po povlasceoj ceni za 40-50 evra kada se vec to moglo.

I jos u vezi karti za Pariz....da li si ti nesposoban pa ne mozes sam da nabavis kartu, pa mora klub da ti je nabavlja?
Ja sam u Parizu video gomilu ljudi koji su dosli da navijaju Partizan, sami organizovali put, sami nabavili karte, sve sami odradili. Nijednog trenutka nisu nista ocekivali od kluba. Jer u Pariz smo svi MI isli zbog Partizana, a ne Partizan zbog nas.
Vidis, ti svoju ljubav ka Partizanu hoces da naplatis. ja cu da budem "pravi navijac" ali hocu dzabe sezonsku, hocu karte za Pariz, hocu ovo, hocu ono.
A ja kao "nepravi navijac" ne trazim nista od toga. trazim samo da oni momci na terenu "izginu" za onaj grb i dres koji nose
.

E ovo je normalno razmisljanje. Najveci idiotizam je one na 'kopu' zvati pravim navijacima, a srpski klubovi poplacali milione kazni zbog svih njihovih sranja.

A ja kao "nepravi navijac" ne trazim nista od toga. trazim samo da oni momci na terenu "izginu" za onaj grb i dres koji nose.

Otkud ti to da ja nemam para za kartu ? Gde sam ja sebe uopste spominjao u ovoj prici ? Oces da pricamo ozbiljno ili ces da lazes i izmisljas ne razumem ?

Ja uopste ne idem na kosarku pa bila karta i 100 dinara, isao sam ranije ali cisto onako da osetim Pionir, pratim Partizan u kosarci ali ne idem na utakmice, idem na fudbal

Ja pricam o bahatosti uprave - pre 6-7 godina kada klub nije igrao dobro u Evroligi karte su bile daleko povoljnije i njih su mogli da kupe pravi navijaci Partizana. Poslednjih nekoliko sezona uprava svake godine sve vise i vise povecava cenu sezonskih karata, zasto ??? Zato sto pravimo uspehe ? Dakle kad nema uspeha karte jeftinije a kad ima uspeha nabij astronomsku cenu sezonske. Oces da uporedimo - navijac FK Milana placa sezonsku 300 evra i gleda majstore kakvi su Ibrahimovic, Robinjo, Pato itd. a ljudi u siromasnoj Srbiji placaju sezonsku kartu u kosarci 120 evra (!?) da bi svake godine gledali Peru Bozica !?

A posebna prica su karte namenjene sponzorima, "prijateljima kluba", rodbini, ovima onima...i zbog toga danas nema atmosfere na utakmicama Evrolige

Da sumiram: Svaka cast upravi kako radi kada je u pitanju sklapanje tima, dovodjenje igraca itd. ali bezobrazno je to sto iskoriscavaju momenat dobrih igara Partizana da deru narod i tako krpe budzet. Pa onda neka igraju u Pioniru pred penzionerima i fenserima kad vec ne vode racuna o pravim navijacima koji im uvek daju podrsku...

Šta ti imaš protiv Pere? :lol: Brate ako ovi mogu da daju 300e da gledaju INZAGIJA možeš dati i 120 da gledaš Peru.

120e, ruku na srce, uopšte nije puno. Pa ni za siromašnu Srbiju i bogatiji Beograd. 12,000din možeš skupiti za godinu dana polagano, osim ako nisi zaista socijalni slučaj. A KKP ne povećava cene karata jer imaju uspeha, već prevashodno da bi preživeli kao klub. Ako nisi znao, hleb je pre aj recimo 5 godina koštao dva, tri puta manje, recimo, nego sada. Osim toga, ako beleže dobre rezultate, imaju puno pravo da malo skuplje naplate to što igraju gomilu utakmica protiv najvećih evropskih timova.

A to što nema prave atmosfere na EL utakmicama, možda najbolje da pitamo vas, "prave navijače", pošto se koljete među sobom. A nešto nisam primetio "prave navijače" na mnogim utakmicama srpske lige, da ne pričam o jadranskoj...

Šta ti imaš protiv Pere? :lol: Brate ako ovi mogu da daju 300e da gledaju INZAGIJA možeš dati i 120 da gledaš Peru.

120e, ruku na srce, uopšte nije puno. Pa ni za siromašnu Srbiju i bogatiji Beograd. 12,000din možeš skupiti za godinu dana polagano, osim ako nisi zaista socijalni slučaj. A KKP ne povećava cene karata jer imaju uspeha, već prevashodno da bi preživeli kao klub. Ako nisi znao, hleb je pre aj recimo 5 godina koštao dva, tri puta manje, recimo, nego sada. Osim toga, ako beleže dobre rezultate, imaju puno pravo da malo skuplje naplate to što igraju gomilu utakmica protiv najvećih evropskih timova.

A to što nema prave atmosfere na EL utakmicama, možda najbolje da pitamo vas, "prave navijače", pošto se koljete među sobom. A nešto nisam primetio "prave navijače" na mnogim utakmicama srpske lige, da ne pričam o jadranskoj...

Prosle godine sam procitao negde da sezonska karta Lejkersa kosta 330 dolara ako se dobro secam (naravno ne najbolja mesta) a to je oko 250 evra, a kakve igrace imaju Lejkersi a kakve Partizan ?

Mene bas briga i neka sezonska bude 500 evra posto ne idem, ali mi je krivo zbog pravih navijaca koji prave ludu atmosferu u dvorani, klub o njima ne vodi racuna !

Ili jos jedno poredjenje - sezonska karta za tribine KK Radnicki kosta 20 evra a u Partizanu 120 evra, a Radnicki po imenima nema nista losiji tim od Partizana !

Dakle tih 100 evra razlike se odnosi na onih 5 utakmica domacih u EL jel da ? 2000 dinara po utakmici EL ? Ipak ce biti da uprava Partizana preteruje...

Prosle godine sam procitao negde da sezonska karta Lejkersa kosta 330 dolara ako se dobro secam (naravno ne najbolja mesta) a to je oko 250 evra, a kakve igrace imaju Lejkersi a kakve Partizan ?

Mene bas briga i neka sezonska bude 500 evra posto ne idem, ali mi je krivo zbog pravih navijaca koji prave ludu atmosferu u dvorani, klub o njima ne vodi racuna !

Ili jos jedno poredjenje - sezonska karta za tribine KK Radnicki kosta 20 evra a u Partizanu 120 evra, a Radnicki po imenima nema nista losiji tim od Partizana !

Dakle tih 100 evra razlike se odnosi na onih 5 utakmica domacih u EL jel da ? 2000 dinara po utakmici EL ? Ipak ce biti da uprava Partizana preteruje...
'Ebeš Lejkerse i njihove igrače, to ni na TVu ne gledam, a kamoli iz onog golubarnika gde bi te strpali s tom kartom. :lol:

Ko su ti "pravi navijači" kojih ti je žao? Aj' molim te. Nikako da shvatim. To po tebi nisu ovi pozeri što idu u halu, nego oni što skaču protiv Šahtjora na ciči zimi, a kojih nema ni na ABA ligi ni u srpskoj ligi u Pioniru, ali zato se zajedno s ostalim fenserima grebu da uđu na EL?

Radnički je klub koji je dva, tri stepenika ispod Partizana, u svakom smislu. Neuporedivo.

Poslednja izmena:
Nije puno 12 hiljada, drugo je nešto ako si neradnik i blejiš po ceo dan i nemaš primanja, ko ti kriv.

Ja kad sam kupovao kartu za derbi pre 2 godine ispred blagajne stoji lik i od svakog trazi po 20 dinara da bi skupio za kartu

Decku se u faci vidi da voli Partizan vise od svog zivota

Takvih danas nema u Pioniru a njihovo mesto su zauzeli "prijatelji kluba" koji samo sede i mirno gledaju utakmicu

'Ebeš Lejkerse i njihove igrače, to ni na TVu ne gledam, a kamoli iz onog golubarnika gde bi te strpali s tom kartom. :lol:

Ko su ti "pravi navijači" kojih ti je žao? Aj' molim te. Nikako da shvatim. To po tebi nisu ovi pozeri što idu u halu, nego oni što skaču protiv Šahtjora na ciči zimi, a kojih nema ni na ABA ligi ni u srpskoj ligi u Pioniru, ali zato se zajedno s ostalim fenserima grebu da uđu na EL?

Radnički je klub koji je dva, tri stepenika ispod Partizana, u svakom smislu. Neuporedivo.

Pa ne znam, mozda ti imas pametan odgovor zasto je svake sezone navijanje u Evroligi sve losije ? To ne kazem samo ja vec i drugi Grobari, ima i na partizan.net

Dakle cekam pametan odgovor - zasto je pre 3-4 sezone postojao "pakao Pionira" a danas toga nema uopste ?

Ja kad sam kupovao kartu za derbi pre 2 godine ispred blagajne stoji lik i od svakog trazi po 20 dinara da bi skupio za kartu

Takvih danas nema u Pioniru a njihovo mesto su zauzeli "prijatelji kluba" koji samo sede i mirno gledaju utakmicu

čovek dođe, plati sezonsku kartu, gleda partizan cele sezone (za razliku od ''pravog navijača'' koji dođe na derbi i 5 EL tekmi) i on je gori od tog pravog navijača samo zato što ne skače 2 sata već zapravo gleda utakmicu?
Ti ko moj burazer koji mi ladno kaže ''ko još ide na stadion da bi gledao tekmu?'', šatro huligan se pravi i ta priča, naučio pesme ali zato ne zna 3 igrača da nabroji. Pravi navijač.

Da li je moguce da ima tako naivnih likova poput tebe?
Pa kad godda dodjes po kartu za derbi , prici ce ti makar 3-4 lika koji ce ti reci : brate, imas 20 din , fali mi za kartu.
***, ovce su uvek bile za sisanje.
A ovo: po licu mu se vidi da voli Partizan, necu ni da komentarisem.z:lol:

A drugo, ako mu je vec toliko stalo da gleda derbi jer "voli Partizan vise od svog zivota":zskace::zskace:, dnevnica za fizikalisanje je 10-15 evra. Znaci samo jedan da mrdnes dupe i uzmes da radis nesto, imas za kartu za derbi

Pa ne znam, mozda ti imas pametan odgovor zasto je svake sezone navijanje u Evroligi sve losije ? To ne kazem samo ja vec i drugi Grobari, ima i na partizan.net

Dakle cekam pametan odgovor - zasto je pre 3-4 sezone postojao "pakao Pionira" a danas toga nema uopste ?
Sta mislis ima li to veze sa time sto se dve grupe tih "pravih navijaca" kako ih ti zoves kolju izmedju sebe, ubijaju po ulicama, pale jedni drugima automobile, sacekuju ispred stanova i kuca? Da li ih to sve u tvojim ocima cini bas velikim "pravim navijacima"?

I jedno pitanje: ko treba da ide iz Partizana? Stanoje i Krstajic ili Djuric i njegova lopovska druzina?

Da li je moguce da ima tako naivnih likova poput tebe?
Pa kad godda dodjes po kartu za derbi , prici ce ti makar 3-4 lika koji ce ti reci : brate, imas 20 din , fali mi za kartu.
***, ovce su uvek bile za sisanje.
A ovo: po licu mu se vidi da voli Partizan, necu ni da komentarisem.z:lol:

A drugo, ako mu je vec toliko stalo da gleda derbi jer "voli Partizan vise od svog zivota":zskace::zskace:, dnevnica za fizikalisanje je 10-15 evra. Znaci samo jedan da mrdnes dupe i uzmes da radis nesto, imas za kartu za derbi

Hahahaha ko zna ko je tebi sve prilazio i trazio ti pare, meni samo taj lik

A sto se tice zadnje recenice - da, bas zato sto svugde ima posla milion ljudi u Srbiji ceka na birou rada, ne zasmejavaj me. Cak i za fizikalisanje konkurise po 20 ljudi na jedno radno mesto

Nemam sta vise da komentarisem, uprava je pokazala svoje pravo lice posle odlaska na F4, prvo sponzori, rodbina, prijatelji kluba pa tek onda oni koji su ti davali podrsku svo vreme. Partizan ne bi postigao ni 50% ovih uspeha da mu nije bilo navijaca, i to onih sto pevaju a ne onih sto samo plate kartu

Nije istina da ga nema uopšte, ali je nešto slabija atmosfera nego ne tako davno.
A već sam te pitao o tome šta misliš da li to ima veze sa tim što se tzv. "pravi" navijači kolju među sobom, tu mislim na Alkatraz i Zabranjene. Kop se očito osuo. Mada ja ne znam, pitam tebe, ti se tu praviš kako imaš veze sa "pravim" navijačima ako već nisi pravi.

Kreptoman:
Ti ko moj burazer koji mi ladno kaže ''ko još ide na stadion da bi gledao tekmu?'', šatro huligan se pravi i ta priča, naučio pesme ali zato ne zna 3 igrača da nabroji.
To je isto k'o jedan od glavnih u Alkatrazu ako se ne varam, onaj ćelavi s naočarima. Što je bio zajedno s Kimijem u onoj seriji onog Engleza, pa izjavio mrtav ladan isto to. "Bole me patka za utakmicu". Oni su tu da se izurlaju, iskaču, da vode neki čopor, da se malo pobiju, ima tu i droge, ali i love.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back