milenkos
Primećen član
- Poruka
 - 815

Ово препуцавање на тему "навијачи" и навијачи...
Пааа,искрено ја мислим да ја највише волим Партизан од свих вас !
Шалим се,знам да вероватно исто волимо и ја , и PartizanBeograd и Only Beer и jalaber и ... сви овде на форуму,(наравно не и звездаши)...
Али та љубав не може се доказивати колико неко се гласно дере,колико често иде на утакмице и где се налази на трибинама,да ли иде на гостовања...
Улазнице нису скупе,није ни сезонска али за нас у унутрашњости има још тога,а не само улазница !
Једноставно није Партизан једино зашта се мора-може издвојити новац,нажалост !Наравно посебно за људе са породицом.
И за ове млађе :да знате љубав према Партизану се не губи када пређеш 40 година (из искуства),напротив...
Можда се губи енергија за "дивљање"...
Што се тиче утакмице против Загреба...
Када се све сабере-одузме...добро је...
А могло је и без оног "траумирања" при крају...
Против Радничког ће бити баш добра провера !

Пааа,искрено ја мислим да ја највише волим Партизан од свих вас !
Шалим се,знам да вероватно исто волимо и ја , и PartizanBeograd и Only Beer и jalaber и ... сви овде на форуму,(наравно не и звездаши)...
Али та љубав не може се доказивати колико неко се гласно дере,колико често иде на утакмице и где се налази на трибинама,да ли иде на гостовања...
Улазнице нису скупе,није ни сезонска али за нас у унутрашњости има још тога,а не само улазница !
Једноставно није Партизан једино зашта се мора-може издвојити новац,нажалост !Наравно посебно за људе са породицом.
И за ове млађе :да знате љубав према Партизану се не губи када пређеш 40 година (из искуства),напротив...
Можда се губи енергија за "дивљање"...
Што се тиче утакмице против Загреба...
Када се све сабере-одузме...добро је...
А могло је и без оног "траумирања" при крају...
Против Радничког ће бити баш добра провера !

U povratku let do Ciriha, pa par dana blejanja u Svajcarskoj kod prijatelja, pa vozom kuci. Gostovanje u Marseju je sve ukupno trajalo 5 dana, jer sam prvo iz Austrije otisao u Beograd, pa onda autobusom sa ostalim Grobarima klackanje preko Madjarske, Austrije, Italije, pa do Marseja...nezaboravni dozivljaji su to. Moj kum je za Svedsku otputovao na Hammarby-PFC sa 50 EUR u dzepu.