TEP3A
Aktivan član
- Poruka
- 1.283
Znao sam ja da se on nece snaci sa tolikim novcem.
Covek 10 godina radi bez dinara pa sad ne zna za granice

Covek 10 godina radi bez dinara pa sad ne zna za granice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lazmea da vratimo ako hoce opet da igra za kikiriki
Jaka Klobucar potpisao na tri godine! To majstore! Kakva Italija, zna se u kom klubu se igra najbolja kosarka!
Koja crna Italija, NLB liga je 3 puta jaca od Italijanske.

Ali smo ipak popili treci sesir
Biiip im majku kapitalisticku!
*Bem ti takvu kosarku..Kaha Laboral je bivsa Tau Keramika, ako nisi cuo do sada da su promenili ime, onda mislim stvarno... xD

Zanima me šta mislite o Šuputu, Lazmeu....saznao sam da su slobodni igrači

Kompanija Telekom Srbija u naredne tri godine biće generalni sponzor Partizana, košarkaškog prvaka Srbije i Jadranske lige.
Ugovor su potpisali predsednik Partizana Predrag Danilović i generalni direktor Telekoma Branko Radujko, a zvanično ime kluba biće "Partizan mt:s".
"Naše obaveze sada će biti još veće, jer ćemo nositi ime ozbiljne kompanije. Ljudi iz Telekoma su prepoznali naš uspeh i rezultat, koji će, nadam se, da traju", rekao je Danilović na konferenciji za novinare u Beogradu.
Generalni direktor Telekoma Branko Radujko podsetio je da ta kompanija već godinama ulaže u srpsku košarku, tenis, vaterpolu i atletiku.
"U okviru te podrške nema ništa logičnije nego da prepoznamo rezultate koje je godinama gradio Partizan. Klub je sa neuporedivo manjim budžetom ostavio iza sebe gigante evropske košarke", kazao je Radujko.
"Vrednost ugovora izlazi u susret finansijskim potrebama Partizana,kao i marketinškim potrebama Telekoma. Suma spada u domen poslovne tajne, kao što je slučaj i u ostalim velikim kompanijama u Srbiji i inostranstvu", dodao je Radujko.
Radujko je podsetio da se ta kompanija opredelila za podršku našim najuspešnijim sportovima - košarci, vaterpolu i tenisu, kao i "izuzetno važnom bazičnom sportu" atletici.
kkpartizan.rs
kkpartizan.rs
"Poštujemo ono što su košarkaši Partizana uspeli da postignu u veoma teškim finansijskim okolnostima. Verujem da će se šampion Srbije zadržati u vrhu evropske košarke i da će, čak, možda u narednom periodu napraviti i veće uspehe", zaključio je Radujko.
Predsednik Partizana Predrag Danilović zahvalio je čelnicima Telekoma "na prepoznavanju odličnih rezultata" koje "crno-beli" postižu u kontinuitetu.
"Sada je na nama mnogo veća obaveza posto ćemo, pored države, grada i naših brojnih navijača širom sveta pronositi ime jedne ugledne kompanije", poručio je Danilović.
Upitan koliko bi odlazak trenera Duška Vujoševića mogao da utiče na rezultate Partizana sledeće sezone, predsednik kluba Danilović je rekao:
"Nikom nije više krivo što je Vujošević otišao nego meni. Ipak, proveo je deset godina u klubu i osvojio mnogo trofeja. Ni Dule, ni ja nismo Partizan. Vujošević je dobio odličnu ponudu i zaslužio je da ode u veliki klub kao što je CSKA", kazao je Danilović.
Danilović je podsetio da je novi trener Vlada Jovanović nekoliko godina bio pomoćnik Vujoševića i da veoma dobro poznaje ekipu i sistem rada.
"Imamo najveća očekivanja i u sledećoj sezoni. Nastavićemo da radimo kao i do sada, a suština je da je sistem ostao isti", zaključio je Danilović.
Partizan će u četvrtak na žrebu u sedištu ULEB u Barseloni saznati imena protivnika u Evroligi za sledeću sezonu.

Ljudi,dobro smo prosli na zrebu:
Grupa A
1.Kaha Laboral
2.Makabi
3.Partizan MTS
4.Prokom Gdanjsk
5.Zalgiris
6.pobednik iz kvalifikacija
Po meni,sasvim dobra grupa.Jos da nam je uleteo Brose umesto Zalgirisa,bili bi na konjuProlazimo sigurno
![]()

Doveli smo Raska Katica iz Hemofarma.
http://kosarka.rs/main.asp?dir=news&newsid=3998
Ako je doveden da bude 2. centar,da zameni Marica 15 tak minuta po mecu,ok opcija. ( posebno sto smo zbog dovodjenja pleja i cetvorke stranaca,popunili famozna 4 mesta stranaca).
Kakav centarski tandem. Maric - Katic.![]()
![]()
Samo da se ne pobiju.