Renegade-Ns
Iskusan
- Poruka
- 6.666
Izgleda da Dule vodi i Marica u Cska , obestecenje milion evra
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, odlicno zapazanje ! ! !ЈБГ, навикао сам се већ на Дебелог, некако се већ усталила синтагма ''тренер Партизана Душко Вујошевић''
Ko kaze? Cisto sumnjam...Izgleda da Dule vodi i Marica u Cska , obestecenje milion evra
Da li je neko gledao danas njegov intervju na SOS-u?
Je l' potvrdio odlazak?
Zasluzio je covek da unovci svoj rad i trud, hvala mu na svemu i srecno.
![]()
Ja smatram da ove nece biti dileme ,Dzikic se i svojom fizickom slicnoscu namece kao "novi Dule" ...a i dobar je trener ,tu nema price!
Slazem se. Mislim da je Dzikic idealna zamena za Duleta. Prvo Duletova je skola i pulen a drugo korpulencija i slicnost je neverovatna. Jedino sto ne znam koliko ga ugovor vezuje za Olimpiju.
Dzikic nije trener Olimpije nego Krke.
Drugo,nije bas u ljubavi sa rukovodstvom Partizana.
I trece,Vlada Jovanovic u najgorem slucaju nikako nije gori trener od Dzileta. Videcete,Vlada ce biti strasan trener.
Vlada je vodio valjda 2-3 meca ove sezone, ostvarili smo lagane pobede protiv losijih protivnika
ono sto mene interesuje je sledece - kako se svadja sa sudijamau modernoj kosarci to je jako bitna stvar
![]()
Upravo tako!
Milosavljević u crno-belom dresu!
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=615
Vlada Jovanović je novi trener šampiona!
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=614
(podseca malo na Duleta)![]()
Dzikic nije trener Olimpije nego Krke.
Drugo,nije bas u ljubavi sa rukovodstvom Partizana.
I trece,Vlada Jovanovic u najgorem slucaju nikako nije gori trener od Dzileta. Videcete,Vlada ce biti strasan trener.
Jaka Klobučar novi igrač Partizana?
![]()
Reprezentativac Slovenije Jaka Klobučar, dosadašnji igrač Olimpije, biće drugo pojačanje prvaka Srbije, pišu Večernje novosti.
Dvadesetdvogodišnji bek karijeru je počeo u ekipi Krke iz Novog Mesta, tri sezone je odigrao u Geoplin Slovanu (igrao u isto vreme kada i Jan Veseli), a poslednji klub mu je ljubljanska Olimpija. Klobučar je rođen 19. avgusta 1987. godine, visok je 198 centimetara, igra na poziciji beka, a branio je boje reprezentacije Slovenije na prvenstvu Evrope 2007. godine.
Prošle sezone igrao je malo do 15. kola, da bi od tada do kraja takmičenja za Ljubljančane imao prosek od deset poena, četiri skoka i dve asistencije a najbolje utakmice odigrao je protiv beogradskih klubova. Partizanu je 'ubacio' 15 poena uz sedam skokova i indeks uspešnosti 25.
Pre Klobučara Partizan je ovog leta angažovao novog reprezentativca Srbije Dragana Milosavljevića.