KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
4 Lorens Roberts
5 Sinovec Stefan
6 Lester “Bo” MekEjleb
7 Kecman Dušan
8 Milošević Strahinja
10 Rašić Aleksandar
19 Mitrović Aleksandar
20 Božić Petar
21 Marić Aleksandar
24 Vesely Jan
31 Đekić Branislav
33 Vraneš Slavko

Trener: Dr.Mg.Ing.Prof. Duško Vujošević

531.jpg

Momci,hvala vam na svemu sto ste nam priredili ove sezone :klap: Postali ste deo legende :worth:

Poslednja izmena:
4 Lorens Roberts
5 Sinovec Stefan
6 Lester “Bo” MekEjleb
7 Kecman Dušan
8 Milošević Strahinja
10 Rašić Aleksandar
19 Mitrović Aleksandar
20 Božić Petar
21 Marić Aleksandar
24 Vesely Jan
31 Đekić Branislav
33 Vraneš Slavko

531.jpg

Momci,hvala vam na svemu sto ste nam priredili ove sezone :klap: Postali ste deo legende :worth:
:worth::worth::worth::worth::worth:

Zanima me samo da li bi gospoda iz Hemofarma smela da urade ovo sto su uradili danas,da igraju u Spaniji ili Grckoj?Verovatno bi se preseliti u drugu ligu,gde im je i mesto...

01-2.jpg

Lepo vece u Pioniru. U jednom trenutku sam pomislio da i nije lose sto gomna iz vrsca nisu dosla da nam zagadjuju i kvare atmosferu.

KK Partizan pratim skoro 25 godina. Za to vreme kroz Partizan je proslo mnogoooo sjajnih igraca i ljudi,osvojene su gomile trofeja,ali je meni ova generacija Partizana 2009./10. ubedljivo najdraza .

Generacija koja je bukvalno ostavljala srce na terenu. Generacija koja bukvalno od prvog do poslednjeg igraca Partizan dozivljava kao SVOJ klub.

Nesto neprocenjivo je kad Jan Veseli,ceh koji je dosao u Beograd pre 2 godine i nazalost otici ce iz njega za godinu dan,kaze odlucio sam da jos jednu godinu ostanem u MOM klubu.

Nesto neprocenjivo je kada vidis da je Li Roberts borben do samounistenja,da je spreman da ide i glavom u monitor jer je Partizan njegov klub.

Posle onog poraza od Unikahe na pocetku evrolige,pisao sam ovde da treba imati strpljenja i da ce ovo biti dobar tim. Ali da ce biti ovoliko dobar,iskreno nisam ni sanjao.
Jer po meni je ovo rezultatski najuspesnija godina Partizana u istoriji.

Osvojena je NLB liga ,realno 2. ili 3. liga u Evropi ( ako uzmemo u obzir da je ACB neprikosnovena,nijednu drugu u Evropi ne smatram jacom od NLB).
Osvojeni su kup i prvenstvo lagano.
F4 eurolige je po meni rezultat ravan osvajanju kupa sampiona iz 1992. ( kad se uzme u obzir sta se sve promenilo za ovih 18 godina. Broj stranaca u najacim klubovima,budzeti tih istih klubova u odnosu na Partizan,to da sada iz najacih liga po 3-4 tima igraju u EL,....)

Samo u jednom trenutku sam bio pesimista sto se tice ovog tima. To je bilo posle onog poraza u Litvaniji od LR. Mnogo smo lose izgledali na toj utakmici i to me je stvarno pokolebalo. Ali posle toga je dosla utakmica koja nam je ,po meni,bila prelomna za ovu sezonu. To je protiv ovih crveno-belih vecitih luzera iz Pireja.

Posle toga je sve krenula uzlaznom putanjom.

Sta reci o igracima???

BO - cudo od igraca. Time je sve receno. Definitivno meni ( i ne samo meni) najomiljeniji stranac koji je igrao u Partizanu ( tu mi je negde i Blejk Step ). I igracki najkvalitetniji. Pravi motor ove ekipe.

KECMAN - najbolja sezona Duleta u Partizanu. Vukao je kada je trebalo,kada su svi ostali bili u kanalu,tu je bio Dule da povuce. Zagreb i 0,6 ostaje za sva vremena.

VESELI - zver od igraca. A tek ce biti. Jedan od retkih mladih igraca koji je resio da ne trci za parama i da iste nece pobeci,ako ostane jos godinu dana u Partizanu i nastavi da igracki napreduje.

ROBERTS - covek koji za svoju poziciju ima mana. Los dribling,prodor,skromna igra ledjima......ali sve to nadoknadjuje fanaticnom borbenoscu,fantasticnim skokom i kontrolom reketa i sjajnom odbranom

MARIC - otkrovenje za sve nas. Ljudina. Povreda ga je mnogo poremetila,postao je i nervozan,nije se vratio na nivo od pre povrede,ali definitivno igrac koji ce Partizanu dodnositi dominaciju u reketu i sledece sezone :).

BOZIC - mnogi ce reci da je Pera omatorio,da je spor....verovatno i jeste,ali znacaj koji Pera ima u svlacionici,na treningu nema cenu. Kao i uvek spreman da udje kad treba,napravi brze faulove,ali time promeni ritam utakmice...

RASIC - veoma specifican lik. Sotira 5 utakmica nema nigde,jede nam zivce,a onda odigra jednu dobru. I tako u krug. Definitivno najbolji suter u ovom timu.

VRANES - uz sve mane koje ima,a ima ih dosta,u potpunosti zavrsava ono sto se trazi od njega. I to je ono najvaznije. A njegovi kriticari bi trebali da shvate da Vranes ima motoriku kako treba i da je napadacki bolji,sa ovom visinom sigurno ne bi bio u Partizanu,vec u NBA.

DJEKIC - iskreno za mene malo razocarenje. Dosao je kao jedan od nasih najvecih talenata u nekoliko generacija,ali nije mnogo pokazao. To sto mu je ovo prva sezona u seniorskoj kosarci sigurno je opravdanje i mislim da ce jednog dana ipak biti vrhunski igrac. Veliki problem mu je sto fizikalijama nije mogao da parira nijednoj cetvorci protiv koje je igrao,ali ce radom u teretani to biti reseno. U odbrani mnogo koristi ruke,ali opet kazem mlad je i ima vremena za njega. Sigurno nije nista losiji nego sto je nOvica bio u njegovim godinama. Samo nema onaj ubilacki instikt koji ima Novica.

MITROVIC - prijatno iznenadjenje. Definitivno decko koji ima mooda,ima drskost i nadam se da cemo u njemu dobiti odlicnog igraca. Mana samo losa mehanika suta,ali ipak ima dobre %

MILOSEVIC - :think::think: .Braca ko Braca. Svoju sansu u Partizanu nije iskoristio i mislim da privodi kraju svoj boravak u nasem klubu

SINOVEC - nista nije pokazao. Videcemo sta ce biti sa njim ,ali mislim da ide.....

Definitivno su ovi momci ucinili da se osecam ponosnim sto sam grobar i hvala im zbog toga

Prica se da je sa Marjanovicem
485.gif
sve dogovoreno. Sto znaci da Vranes sigurno ide.
Blizu Partizana je i Milosavljevic iz Kragujevca,a ostali dolasci ce zavisiti od odlazaka

Ovo je Bobi Marjanovic
485.gif

A ko je ovo ?
416.gif

:D:D

Na ove nebuloze da nam titule donose sudije i slicno nisam hteo ni da se osvrcem,ali malo pre Tegi iznese zanimljiv podatak.

Medjusobni skor Partizana i Hemofarma u poslednjih 4-5 godina je 30-5 za Partiza. Svih 5 pobeda HF je zabelezio kada su sudile nase sudije. Kada su sudile sudije iz Bosne ,Hrvatske......u jadranskoj ,Hemofarm NIKADA nije pobedio Partiza. Toliko o tvrdnjama vrscana da ih sudije onemogucavaju da uzmu titulu.

Poslednja izmena:
pomesana su mi osecanja, sa jedne strane nasi momci su zasluzili ovu titulu, najbolja su ekipa, imaju to nesto sto ih sve vezuje, nebitno koje su nacionalnosti vidi se njihovo zajednistvo
manje-vise slazem se sa tsatsarisom, jedino ne i za Djekica, mislim da on nije razocarenje, momak je odigrao u skladu s svojim godinama i iskustvom

sto se tice Hemofarma, lice mi na Hrvate 95., a za njih vazi ona poznata "otisli su sa pobednickog postolja da se vise nikad ne vrate", jako mi je zao sto su nam pokvarili slavlje svojom odlukom da ne dodju u Beograd, po ovome ispada da kad god si losiji od rivala treba da pravis scene i govoris da je prvenstvo neregularno...

4 Lorens Roberts
5 Sinovec Stefan
6 Lester “Bo” MekEjleb
7 Kecman Dušan
8 Milošević Strahinja
10 Rašić Aleksandar
19 Mitrović Aleksandar
20 Božić Petar
21 Marić Aleksandar
24 Vesely Jan
31 Đekić Branislav
33 Vraneš Slavko

531.jpg

Alal vera momci i ceo stručni štab..

Sve cestitke kosarkasima na 17. tituli

Posto se vec cuju price o odlascima i pojacanjima, ja i ortak smo se malo raspravljali po tom pitanju.

Ja mislim da ako KKP zaista zeli da osvoji Evroligu (posto u domacoj i jadranskoj nemamo konkurencije) onda ne smemo da dopustimo da i ove sezone ostanemo bez sedam ili osam igraca, kao sto nam se to desilo prosli put. Ne mislim da treba po svaku cenu zadrzati Robertsa ili Boa (tesko da mi to i mozemo), ali da je kljucno da se ne menjaju i igraci sa klupe (Vranes, Milosevic, Rasic, Sinovec). Moji argument je da ti rezervni igraci nisu toliko skupi da ne mogu da se zadrze, da su u nekim utakmicama prosle sezone bolje mogli da odigraju npr. Zarko Rakocevic ili Vukasin Aleksic (da su ostali u prosloj sezoni) od Djekica ili Mitrovica, te da je tako radjeno u Partiizanu (pa i Buducnosti iz Podgorice) tokom devedesetih (okosnica tima bila je na okupu nekoliko godina, a menjan se po jedan ili dva igraca).

Moj ortak tvrdi suprotno, da treba forsirati mladje igrace koji tako napreduju, a da pojacanja kostaju manje nego da se produze ugovori aktuelnim igracima.

Uglavnom, da rezimiram:
Pokusati da se sacuvaju Rasic, Vranes, Milosevic;
ili da se dovedu Paunic, Milosavljevic, Bojan Popovic, pa da i neko od njih ode odmah sledece sezone?

Vase misljenje?

Poslednja izmena:

Posto se vec cuju price o odlascima i pojacanjima, ja i ortak smo se malo raspravljali po tom pitanju.

Ja mislim da ako KKP zaista zeli da osvoji Evroligu (posto u domacoj i jadranskoj nemamo konkurencije) onda ne smemo da dopustimo da i ove sezone ostanemo bez sedam ili osam igraca, kao sto nam se to desilo prosli put. Ne mislim da treba po svaku cenu zadrzati Robertsa ili Boa (tesko da mi to i mozemo), ali da je kljucno da se ne menjaju i igraci sa klupe (Vranes, Milosevic, Rasic, Sinovec). Moji argument je da ti rezervni igraci nisu toliko skupi da ne mogu da se zadrze, da su u nekim utakmicama prosle sezone bolje mogli da odigraju npr. Zarko Rakocevic ili Vukasin Aleksic (da su ostali u prosloj sezoni) od Djekica ili Mitrovica, te da je tako radjeno u Partiizanu (pa i Buducnosti iz Podgorice) tokom devedesetih (okosnica tima bila je na okupu nekoliko godina, a menjan se po jedan ili dva igraca).

Moj ortak tvrdi suprotno, da treba forsirati mladje igrace koji tako napreduju, a da pojacanja kostaju manje nego da se produze ugovori aktuelnim igracima.

Uglavnom, da rezimiram:
ili da se dovedu Paunic, Milosavljevic, Bojan Popovic, pa da i neko od njih ode odmah sledece sezone?

Vase misljenje?
Rasic odlazi kao i Bo i Roberts. Jedino je sigurno je da Veseli i Maric ostaju sigurno.

Uglavnom, da rezimiram:

Vase misljenje?

Rezervni igraci nisu mnogo skupi???:think:
Pa sad ,kako se uzme. tri igraca koji su imali najveci ugovor u Partizanu su Roberts,Maric i Rasic.
Dok je za prvu dvojicu opravdano,treci nije bio ni blizu onoga sto su oni igrali.

Rasic jednostavno nema konstantnost. Jednu utakmicu ce odigrati odlicno,a onda je narednih 5 u kanalu.
S obzirom na visok ugovor i na to da je ovo zadnja sansa da se uzme neko obestecenje za njega,KK ce na sve nacine gledati da ga proda. Jer za te pare koje on ima po ugovoru i plus malo obestecenja moze se kupiti neuporedivo bolji bek suter od Rasica.

Strahinja Milosevic je vec 3 godine u Partizanu i bukvalno nista nije odigrao. On je svoju sansu potrosio i koliko cujem ide u Buducnost.
Sinovec ima ugovor,ali mu je prosla sezona bila nikakva. Mozda je najbolja opcija poslati ga negde na pozajmicu gde ce igrati po 30 minuta,pa ga vratiti.

Moras shvatiti da forsiranje Djekica i Mitrovica je investicija za buducnost.

Druga stvar,Aleksic je bio prosle godine u Partizanu ali nije odigrao nista bolje nego sto je igrao Mitrovic ove godine. Ne moze da se svaki igrac snadje u Duletovom sistemu. To se i vidi i po Aleksicu.

Rezervni igraci nisu mnogo skupi???:think:
Pa sad ,kako se uzme. tri igraca koji su imali najveci ugovor u Partizanu su Roberts,Maric i Rasic.
Dok je za prvu dvojicu opravdano,treci nije bio ni blizu onoga sto su oni igrali.

Rasic jednostavno nema konstantnost. Jednu utakmicu ce odigrati odlicno,a onda je narednih 5 u kanalu.
S obzirom na visok ugovor i na to da je ovo zadnja sansa da se uzme neko obestecenje za njega,KK ce na sve nacine gledati da ga proda. Jer za te pare koje on ima po ugovoru i plus malo obestecenja moze se kupiti neuporedivo bolji bek suter od Rasica.

Strahinja Milosevic je vec 3 godine u Partizanu i bukvalno nista nije odigrao. On je svoju sansu potrosio i koliko cujem ide u Buducnost.
Sinovec ima ugovor,ali mu je prosla sezona bila nikakva. Mozda je najbolja opcija poslati ga negde na pozajmicu gde ce igrati po 30 minuta,pa ga vratiti.

Moras shvatiti da forsiranje Djekica i Mitrovica je investicija za buducnost.

Druga stvar,Aleksic je bio prosle godine u Partizanu ali nije odigrao nista bolje nego sto je igrao Mitrovic ove godine. Ne moze da se svaki igrac snadje u Duletovom sistemu. To se i vidi i po Aleksicu.

Potpisujem:ok: Aleksic je igrac koji i u Radnickom trosi mnogo lopti i verovatno nije uspeo da se adaptira u taj Duletov kolektivni sistem...Treba forsirati mladje,a resiti se Rasica,Milosevica(koji je dobar igrac u odbrani,ali u napadu 0),pa i Vranesa(ipak lik ima 27 godna i kasno je za neko njegovo napredovanje;treba pruziti sansu nekom mladjem,da stasava pored Aleksa)

Ja samo mislim da se ne moze postici vrhunski uspeh u Evropi ako se na pocetku svake sezone promeni dosta igraca. To je prosle sezone nama uspelo, iako smo zamenili cak osam igraca, ali setite se prvih mesec dana i onih losijih igara na pocetku na svim frontovima. Ne znaci da ce upaliti uvek.

A taj Rasic kakav je takav je, ume da da igra toplo-hladno, ali Duda ga je ipak stavio na siri spisak za reprezentaciju, Aleksic je igrao na Univerzijadi prosle godine, Vranes igra za reprezentaciju CG. Na kraju nebitno, neka promene i njih, ali onda neka taj Popovic, Paunic, ili ko vec ostanu tu bar tri godine, kao sto je bila praksa devedesetih.

Ili neka ih menjaju, skupe pare od obestecenja nadju sponzore, pa neka ponude Bou i Robertsu da produze ugovor za jos jednu godinu, a ne da dovode ponovo nove strance kojima ce trebati vremena da se uigravaju.

Ja samo mislim da se ne moze postici vrhunski uspeh u Evropi ako se na pocetku svake sezone promeni dosta igraca. To je prosle sezone nama uspelo, iako smo zamenili cak osam igraca, ali setite se prvih mesec dana i onih losijih igara na pocetku na svim frontovima. Ne znaci da ce upaliti uvek.

A taj Rasic kakav je takav je, ume da da igra toplo-hladno, ali Duda ga je ipak stavio na siri spisak za reprezentaciju, Aleksic je igrao na Univerzijadi prosle godine, Vranes igra za reprezentaciju CG. Na kraju nebitno, neka promene i njih, ali onda neka taj Popovic, Paunic, ili ko vec ostanu tu bar tri godine, kao sto je bila praksa devedesetih.

Ili neka ih menjaju, skupe pare od obestecenja nadju sponzore, pa neka ponude Bou i Robertsu da produze ugovor za jos jednu godinu, a ne da dovode ponovo nove strance kojima ce trebati vremena da se uigravaju.

Da li je F4 eurolige vrhunski uspeh?
Jeste. Bio bi i vrhunski uspeh i za jedan Efes koji je ove godine imao budzet od oko 20 miliona evra.
Posebno je vrhunski uspeh za Partizan koji je od 24 tima u EL,bio,mislim 21. po budzetu.
I ako smo ovu sezonu poceli bez 4 igraca iz prve petorke od prosle sezone.

Mislis da Partizan ne bi voleo da napravi odlicnu ekipu i da je cuva 3-4 godine?
Ali u nasim uslovima je to nemoguce. Jednostavno to ti odredjuju samo FINANSIJE,tj pare.
A pare u Partizanu nisu problem,jer para NEMA.:D

Niko ne bi bio od mene srecniji da Partizan moze da zadrzi Boa i sledecu sezonu. Bo je u Partizanu igrao za 10 000 evra mesecno. Znaci za 10 meseci koliko traje sezona Bo je Partizan kostao 100 000 evra. I on je bio pravi dzek pot sto se nas tice. Ali taj dzek pot ce ove godine u Evropi dobiti bez ikakvih problema minimum 600 -700 hiljada. I tu je kraj price o Partizanu i Bou.

To sto je Sotirovic,pardon Rasic na spisku reprezentacije nije posledica nekih njegovih sjajnih igara. Jer ih nije ni bilo. Od 71 utakmice koliko je Partizan odigrao u ovoj sezoni ( ako sam sve dobro sabrao),Raske je 5 odigrao odlicno. Sve ostalo se svodilo na Duletove reci skloni se ne mogu da te gledam :D. Raske je u reprezentaciji,u stvari na sirem spisku,jer bi bila bruka da apsolutno dominantan tim u Srbiji,jedan od najboljih timova u Evropi,nema nijednog igraca ni na sirem spisku. zato sam ubedjen da Raske SP nece videti.

Tih 5 dobrih utakmica su nista za igraca koji je placen 170 000 po sezoni.

Aleksic je igrac koji se nije uklopio u Partizanov sistem. Njemu odgovara ovakva igra kakva je bila u Radnickom ove godine. Gde ce on biti centralna tacka napada. Lopta je kod njega 15 sekundi i tada ide ili pik sa centrom ili pas igracu koji izlazi iz bloka. To nije igra koju Partizan igra i zato se Aleksic nije snasao u Partizanu.

Slucaj Strahinje Milosevica. Decko nije nista u Partizanu pokazao 3 godine. I zato verovatno ide. Za te iste pare koje je imao Milosevic doci ce na primer Milosavljevic iz Kg. Losije od Strahinje nece igrati. Ili ce igrati kao on i Partizan je na 0,ili ce biti bolji od Strahinje i onda je to dobar potez Partizana. Moras menjati igrace koji nisu ispunili ocekivanja.

Iako se razlikujemo u misljenjima o koncepciji, nazalost se slazemo da je novac osnovni problem.

I ako ove godine uprava konacno ne iskoristi ovo igranje na F4, pun Pionir i Arenu, Kecmanovu trojku u Zagrebu i dominaciju u domacem prvenstvu i ne uspe da privuce Efes ili kakvog drugog jaceg sponzora koji ce moci da pljune kes da se na duze zadrze igraci, ja onda zaista ne shvatam kakva je njihova svrha. :confused:

Па изгледа да смо стварно сложни да је новац најболнија тачка ,неколико задњих сезона,
(а и више) али никако да се закључи ко је за то крив ? Ја не знам . Ја лично се плашим да
би са много новца ми се и уобразили и не би били гладни успеха...Шалим се ,наравно, новца
никада доста али ја некако не бих волео да ми се клуб зове Партизан Ефес,(не бих волео
ни да смо Јелен или Лав,а камоли Ефес...) Најлепше је само ПАРТИЗАН !!!
Што се тиче кошаркаша,ја мислим да не би било лоше да Рашић остане.Добар је шутер,сигуран
рецимо за крај утакмице када су бацања у питању,можда би се усталио у доброј форми у овој сезони.Е сад колико вреди у еврима то је једноставно немогуће израчунати пре почетка сезоне.
Јер ко би од нас на питање ко је веће појачање у јесен 2009 у конкуренцији Марића,Меккејлеба или Рашића - изабрао Меккејлеба ? А види данас ! Можда он не оде на СП,искрено и ја сумњам,али верујем у избор Вујошевића (и Ивковића...)
Исто тако не можемо знати како ће се снаћи Милосављевић...И Страхиња је био "на гласу" као
таленат када је дошао у Партизан,али ето - није испунио очекивања...
По мени из овог тима вишак су Синовец (замена Поповић ? )и евентуално Милошевић (замена Паунић ?) и Вранеш (Марјановић ?).А нај... ове сезоне и по мени је- Бо !
Најкраће речено ја "безбрижно препуштам" све обавезе око одлазака-долазака у наш Партизан,овим нашим Даниловићу,Тодорићу и наравно Дулету...Знаће они као и до сада да изаберу ...

CSKA - ponuda koja se ne odbija?

Vujošević će, ako prihvati ponudu "armejaca" dobiti više od milion evra po sezoni. Više od novca zagrejan za osvajanje evropskog trona.
Ruska delegacija je boravila u Beogradu, izgleda da su izneli jako primamljivu ponudu i sada čekaju odgovor trofejnog trenera.

Neke ranije ponude je Vujošević odbijao, isticao da novac nije u prvom planu, i da jedino može da napusti Partizan u slučaju "ponude koja se ne odbija". Ona uz finansijski momenat podrazumeva i stvaranje ekipe sposobne da osvoji evropsku krunu.

CSKA je baš takav tim, smanjili su budžet prošle godine, ali i dalje imaju odličan tim koji bi mogao da bude pojačan, po Vujoševićevoj želji.

Trener Partizana bi potpisao trogodišnji ugovor vredan oko četiri miliona evra.

Već su krenule spekulacije oko toga ko bi mogao da zameni Vujoševića, čaršija je kandidovala Sašu Đorđevića, ali, kako se saznaje, takve priče nemaju realnu podlogu.

Nemoj Dule da prihvatis,molim te :neutral:

Dule ide definitivno.U CSKA naravno. Sinoc su i grobari bili na proslavi titule da bi se pozdravili sa njim.

Prica iz solidno pouzdanog izvora je sledeca:
Potpisuje 3-godisnji ugovor za oko 5 miliona ( evra ili dolara ne znam. nekako mi vise vuce na dolare jer rusi sve izrazavaju u dolarima). Po ugovoru ce imati mogucnost bonusa jos 2 miliona u slucaju osvajanja EL.

Mislim da ne treba od ovoga praviti neku dramu,jer mislim ( a i nadam se )da se nista drasticno nece promeniti). Dule je napravio sistem koji ce i bez njega funkcionisati.

Prica se da ce novi trener ( najvise na Duletovo insistiranje ) biti Vlada Jovanovic. To je nekih 75 %.

Saletu Djordjevicu se daje nekih 25% sansi. Pitanje je da li bi on i pristao. Opredelio se da mu porodica zivi u Italiji,tako da bi rad u Bg znacio da ne bi bio sa porodicom.

Licno ja bi voleo da trener bude Vlada Jovanovic. On je covek iz Duletovog sistema,iste kosarkaske filozofije. A i prosli put kada je Dule otisao iz Partizana nasledio ga je jedan cacanin koji je odmah uzeo evropsku titulu.:worth::worth:

Sale Djordjevic ,legenda Partizana. Imali bi smo smekera na klupi,isto coveka koji zna kosarku,veliki autoritet na klupi i za sudije,ali kazem to mi ne deluje kao realna varijanta.

Pre neki dan se spominjala neka prica sa Mutom Nikolicem,ali je sada utihnula...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back