KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skupo smo prodali kožu, mogli smo i više ali protiv tima koji vredi 50 miliona ne može se zameriti ništa. Ovo je tim u kome je praktično svaki igrač otkrovenje sezone u Evroligi, kome su u oktobru i najokoreliji navijači predviđali max 5 pobeda, a uzeo je skalp najboljima.

Hvala ti Dule, hvala vam momci, vi ste vratili magiju u košarku. Ajmo na pobedu protiv CSKA!

Koliko daleko nečija nezahvalnost doseže!
Isti ovi koji sada Teodosića pljuju će ga prvom sledećom prilikom, u reprezentaciji, dizati u nebesa, i isti oni koji sada pljuju po Rašiću će za 180 da promene mišljenje čim Rašić bude imao utakmicu od 20+ poena

Svaka vam čast momci,
Malo loše sreće i konfuzije, i eto

I kada ne budeš prvi ti, i kada se čuju zvižduci! <3

Pa neću mu se valjda zahvaliti što je pogodio ona slobodna bacanja :dontunderstand: :sad2: Ovo moje razmišljanje je na nivou razočaranog deteta, ali šta ću iznervirao me čovek svako bacanje pogodi. Zar ni jednom da mu ne zadrhti ruka :sad2:

A momke iz Partizana ne mogu da krivim, jer bilo bi nezahvalno posle svega što su postigli ove sezone sad da nabrajam šta je ko mogao da uradi i kako. Samo mogu da im čestitam i da im se zahvalim na svemu što su uradili :worth:

Poslednja izmena:
******* nismo imali ni srece ali nema se nikom sta zameriti, sam plasman na F4 je i vise nego podvig (iako malo nacin na koji smo izgubili od Olimpijakosa ostavlja gorak ukus ali sta sad da se radi)
Inace Papalukas me je odusevio u par navrata stvarno sa onih nekoliko finti i prodora dokazao je jos jednom da je stvarno majstor.
Inace presudila su ona 4 uzastopna skoka u napadu u poslednjoj minuti, mislim da je to nedopustivo.

Uf...Zao mi je Partizana...Ali Teodosic,koji je zasluzio epitet igraca utakmice, je bez treptaja ubacio sva bacanja...Strasan igrac....Mekkejleb odigrao strava,ima odraz kao stoka...Drao sam se ko konj kada je dao kos za 67-65,ali cim sam video kuda ce igrac Olimpijakosa da sutira,odmah sam rekao "Evo ga el-ej up..." Svaka cast momcima,nisu igrali na nivou,ali sta da se radi,u nedelju u borbu za cast...

da se dovedu nova pojacanja, al', pre svega, da se ruke polome onoj picketini od rasica koji je sinoc izgubio utakmicu... sa sve zaredom promasena 4 pokusaja za 3 poena, kad smo imali neku prednost, do pokusaja od 8:0 do pred kraj utakmice kad je uboo onu trojku jednu... da ne pricam o ocajnom pokusaju na kraju, kad je opet imao otvoren sut za produzetke... bek suter... sve mu ***** na svetu... da je to samo ova jedna utakmica, nego je u evroligi u jednom trenutku imao 18 promasenih suteva za 3 poena zaredom... OSAMNAEST! i da ne pricam o svim kosevima koje smo primili posle njegovih promasaja... svima ostalima, svaka cast... ali, svima do poslednjeg... i gledam sad neke price ovde tipa 'skupo smo prodali kozu'... kakva glupost... kao da je to bitno, kad se ne pobedi...

Ljudi, kad razmislim hladne glave, umesto jucerasnjeg razocaranja (citaj: besa, tuge, placa) danas osecam neizmeran ponos, i znam da juce nismo bili pobedjeni, sto bi moj profa srpskog rek'o: "mozda porazeni, ali ne i pobedjeni"...Cak, kad se setim da je Olimpijakos dobio samo zahvaljujuci srpskom igracu, srce mi je jos punije...Evropa, a i svet, ce pamtiti ekipu koja nije dobila mec !!!! A ubedjen sam, i cekam dan, kada ce Partizan pokazati da ovo nije njihov maksimum u skorijoj buducnosti.

p.s. a Teodosic, ne bude li igrao ovako na svetskom prvenstvu, licno cu ga zadaviti :)

Ljudi, kad razmislim hladne glave, umesto jucerasnjeg razocaranja (citaj: besa, tuge, placa) danas osecam neizmeran ponos, i znam da juce nismo bili pobedjeni, sto bi moj profa srpskog rek'o: "mozda porazeni, ali ne i pobedjeni"...Cak, kad se setim da je Olimpijakos dobio samo zahvaljujuci srpskom igracu, srce mi je jos punije...Evropa, a i svet, ce pamtiti ekipu koja nije dobila mec !!!! A ubedjen sam, i cekam dan, kada ce Partizan pokazati da ovo nije njihov maksimum u skorijoj buducnosti.

p.s. a Teodosic, ne bude li igrao ovako na svetskom prvenstvu, licno cu ga zadaviti :)

Pa ako Teodosic ovako bude igrao na SP, nas nigde nece biti.
On je sinoc bio UBEDLJIVO najslabiji igrac Olimpijakosa(u odnosu na Childresa, Kleizu, Burusisa,Skorcinadisa, Papalukasa)......Vujosevic ga"zakljucao" u sobu kao malo dete.
Dao je jednu rezonsku trojku na samom kraju prve cetvrtine, a ostale dve je ubacio iz apsolutno nerezonskih pozicija(da ne pricam koliko ih je promasio).Takodje, NIJEDNA asistencija na mecu.
To sto je imao 4 ukradene lopte vise moze da zahvali glupostima Partizanovih igraca koji su loptom prebacivali celu odbranu.
A bacanja?Pa bacanja u ifnisu mece, nepogresivo daje i Rasic.Pa sta?

veseli je ucinio glupost .kada je teodosic pred sam kraj suto trojku i lopta se odbila do childresa trebo
je samo da stane ispred njega da nemoze da je uzme

NE RISE

Steta, velika steta. Kao sto neko rece, da su nas razbili 30 razlike ne bi mi bilo toliko krivo. Ako ostane ova ekipa, i ako se dovedu pojacanja, pre svega neka zamena za Robertsa, moze sledece godine bar da se ponovi uspeh.

NE RISE

da se dovedu nova pojacanja, al', pre svega, da se ruke polome onoj picketini od rasica koji je sinoc izgubio utakmicu... sa sve zaredom promasena 4 pokusaja za 3 poena, kad smo imali neku prednost, do pokusaja od 8:0 do pred kraj utakmice kad je uboo onu trojku jednu... da ne pricam o ocajnom pokusaju na kraju, kad je opet imao otvoren sut za produzetke... bek suter... sve mu ***** na svetu... da je to samo ova jedna utakmica, nego je u evroligi u jednom trenutku imao 18 promasenih suteva za 3 poena zaredom... OSAMNAEST! i da ne pricam o svim kosevima koje smo primili posle njegovih promasaja... svima ostalima, svaka cast... ali, svima do poslednjeg... i gledam sad neke price ovde tipa 'skupo smo prodali kozu'... kakva glupost... kao da je to bitno, kad se ne pobedi...

NE RISE

Vesely je stojao iza njega.Samo je trebao da stane ispred.

NE RISE

Pazi Indijance, bolje da smo izgubili 30 razlike??????????????
Pazi, ako 'oces da te gu.ze svaku tekmu po 30 u bu.lju, onda kreni da navijas za cigose, osim ako vec ne navijas za njih!!!

A ovi sto imaju nesto protiv veselog, rasica, robertsa i ostalih , pa cak i teodosica, nek idu i se.ru negde drugde.

Svaka cast momcima, svima bez izuzetka, od marica, bozica i kecmana do rasica, mitrovica , sinoveca i cele klupe i rukovodstva kluba. :worth:
Ovo je bila jedna od retkih situacija kada sam se u porazu osecao ponosniji nego mnogo puta u pobedi.:worth:

Iako se ove sezone nece ovo ostvariti, pevajmo i dalje:
UZMI DULE EVRO TITULUU, TITULUU, TITULUUUUUUUUUU:worth::worth::worth:

Лакши тренинг јуче за Олимпијакос,а сада у финалу да одеремо Барсу.Понадали се гробарчићи.Не бих могао да живим од њиховог "култа","сна" и "чуда" да су победили.Борили сте се,више среће следеће сезоне.

Лакши тренинг јуче за Олимпијакос,а сада у финалу да одеремо Барсу.Понадали се гробарчићи.Не бих могао да живим од њиховог "култа","сна" и "чуда" да су победили.Борили сте се,више среће следеће сезоне.

Rece KK SLEDECA SEZONA:rotf::hahaha::rotf:

Jedno je sigurno Partizan je dokazao da je veoma veoma jak i kvalitetan tim,uz malo srece kojesmo potrosili nazalost protiv Cibone i mozda malo iskustva mogli smo sasvim zasluzeno da idemo u finale.Mada sam se dosta nervira tokom utakmice a posebno na kraju regularnog toka utakmice. Ipak sam previse zadovoljan ove godine od ekipe Partizana uradili su skoro nesto nemuguce, stizati protivnika na neutralnom terenu biti u vogjstvo i igrati hladnokrvno je vec znanje a ne sreca, tao da uz malo srece bili bi fenomenalno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back